- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Steam topic
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
válasz
insidious_ #132363 üzenetére
Az Ms hogyne szallitana!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #132397 üzenetére
Hát ha lehetne választani nekem is jobban tetszene egy Republic Commando vagy egy Jedi Academy
-
zzola
titán
válasz
szupermacs #132397 üzenetére
Igen.
-
szupermacs
veterán
Annyira el van mindenki olvadva a BF játékoktól, hogy nem igaz.
Én vagyok az egyetlen, aki az Enemy Territory Quake Warst várja vissza a Storeba? -
kill_switch
senior tag
Anime hónap xboxéknál [link]
Ha volt már, akkor bocs. -
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #132388 üzenetére
Már Ír szerverre megyek alapból, még a jobb pingem is bukni hagyom emiatt. Szerintem egyszerűen ennyivel nőtt a lakosságban az arány vagy nem tudom.
Persze csak poénkodok velük, ennyire azért nem zavar, vagyis hazudok, mindenki zavar aki lelő.
Nekem egy playstation logó van berakva.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ma indult Belgiumból Mo-ra a csomagom a Vertial Stand-del.. 25-én adták fel Long Beach-en. Egész jól halad.
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
Szerintem meg egy jövőben játszódó ugri-bugris Battlefield várható ebben az évben!
-
sting2
addikt
Ha volt már akkor elnézést :
[ Szerkesztve ]
-
-
3L1T3
addikt
válasz
insidious_ #132377 üzenetére
Semmi, de beszélgetünk. Gondolom ezt nem kell megmagyarázni!
-
AMD Power
titán
válasz
bulikavagyok #132366 üzenetére
Koszonom! Mar zsakoltam is.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #132358 üzenetére
Nekem nem fér a fejembe, hogy a ww1 után miért kell kiadni a ww2 -öt. Nagyon remélem, hogy ez csak valami kacsa.
-
eL Geri
őstag
válasz
bulikavagyok #132366 üzenetére
Király! A hátralévő 4 napnyi GOLD-omban terveztem is, hogy kipróbálom
-
Tölthető a Shadow Warrior (GwG)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#95558144 #132364 üzenetére
Valakinek nem lehet tényszerű, bizonyítható, tárgyilagos véleménye csak saját megítélésű?
Csak ha már ennyire kibújt belőled, és ennyire ismersz mindent embert a világon.
De, ha ennyire fáj, akkor ha gondolod melléírom a végét is, hogy:
"beszólhatsz, de lesz@rom.."
Lapozzunk.
[ Szerkesztve ]
-
M@no
tag
válasz
l.skywalker #132361 üzenetére
Na igen... nekem ez volt az első multis játékom, és az első, amit megvettem rendesen és nem letöltöttem.
-
M@no
tag
válasz
l.skywalker #132351 üzenetére
Én anno a sima BF2-ért voltam oda PC-n. Majd 5 évet toltam le vele néhány hónap kihagyással menet közben. Azóta a többi nem tudott annyira megfogni, annak megvolt a hangulata számomra. Beszippantott, de rendesen. Klánoztam is, meg jártam párat.
Tegnap pont este ilyen vissza emlékezést tartottam PrintScreenek alapján. -
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #132358 üzenetére
Is is...
De én inkább a WWII amire igazán gondoltam.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #132351 üzenetére
En orulok neki,hogy visszaternek az alap koncepciohoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #132353 üzenetére
Hjaja varom is nagyon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #132345 üzenetére
WWII lesz. Bad Company 3-at pletykáltak, de kiderült, hogy az csak a következő BF lehet.
-
MrPeekaboo
senior tag
A Game Pass-os Bioshock után, ami nagyon tetszett, elkezdtem a 2. részét is, de közben lejárt az előfizetés, így másik játék után néztem. Még GWG-ben kaptuk valamikor a The Turing Test-et, amit kipróbálás végett a konzolon hagytam, hogy valamikor rápróbálok. Ennek most jött el az ideje. Kellemesen töltöttem el vele 10 órát és azt kell, hogy mondjam nagyon bejött! 1st person puzzler, ami a Portal, Pneuma játékokra hasonlít. Van háttértörténet és a zene is passzol a játék hangulatához. A fejtörők 1-2 kivételtől eltekintve nem voltak nehezek számomra. Végigjátszás után érdemes elolvasni a Gamasutra-n lévő cikket a játék elkészítésével kapcsolatban. (jelige: könnyű ezres ;-)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Zjunior
veterán
[link]
Xbox one x 118k nemetbol szamlaval akit erdekel -
csibabu
tag
Üdv! Erősen gondolkodok egy Xbox öné s vetelen, de nem vagyok otthon a konzol világban. Gta v lenne amivel szívesen játszanék azt láttam is hogy meg lehet vásárolni. Azonban Counter strike GO elérhető Xbox ra?
-
newclass
tag
Ez a Dead Space baromi jó!!!
Kb 60 játékot töltöttem le már az Xboxra, de messze ez fogott meg eddig a legjobban pedig eleinte ki sem akartam kipróbálni, mert a horror játékok annyira nem vonzanak.
Pont kezdtem belefásulni, hogy engem annyira nem tud már lekötni különösebben egyik játék sem..... szóval jókor jött.
Igaz lassan 10 éves játék, aki esetleg nem próbálta még annak ajánlom!
S, még van 2 része....hmmmm -
Zjunior
veterán
válasz
zzola #132314 üzenetére
Hasznaltan nem mind1 h 449£ veszem meg, vagy 300£!
Ki így sporol, ki úgy.
Amugy meg szamla nelkul is ms garancias 2 evig, szval ez hulyeseg...Ha kiég az eszköz egy villámtól, számla híján a biztosító sem térít...és ekkor már nem érte meg olcsóbban vásárolni.
Ez mirol szol:/...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
insidious_ #132327 üzenetére
Nyilván!
Csikó koromban nekem is az ár volt a legfontosabb! Aztán később rájöttem, hogy az nem minden!
Pl. vehetne az ember apróról olcsón, újat, sőt van 140k-ért bontatlan is! De nincsen számla, sem adás-vételi. Nem tudod bebizonyítani, hogy honnan van. Ha kiég az eszköz egy villámtól, számla híján a biztosító sem térít...és ekkor már nem érte meg olcsóbban vásárolni.Én meg nem igazán támogatom a fekete gazdaságot, tőlem az összes megkeresett forint után adót vonnak le, én is ezt várom el...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
insidious_ #132324 üzenetére
100x inkább amazonról, mint attól az egy bolttól, ahol 150k-ért adják, 0% ÁFA-s számlával, esetleg adás-vételivel használt termékként értékesítve...
Amúgy alzán is van jó ajánlat, 157k-ért adnak 3 havi goldot is mellé...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Azt csiripelik a madarak, hogy a ps plus februári kínálatában Dark Souls 2 meg Far Cry 4 lesz...nem tudom mennyire fog bejönni a tipp, de ha igen, akkor most elét szegényes lesz a Gold kínálata hozzá képest
Ha már annyira versenyeznek, ebben is produkálhatnának valamitegy ilyen ajánlatért simán ellőnék egy 3 havi goldot
-
zzola
titán
amazon.de-n 449€ az X, hozzánk (HUN) 480€ (~150k). Pár ezrest lehet spórolni...
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
válasz
sugarforce #132308 üzenetére
Rendben, az jó lesz. Majd privátban beszélünk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sugarforce #132308 üzenetére
Az lehet gyorsabb lesz.
AMD Power: LyaLy de bizsus.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
dejvid8
őstag
válasz
hackeeeee #132304 üzenetére
Oké
Igen, gond nélkül működik a Mini displayport átalakítóval, csak a HDMI átalakítókkal sz*rakszik ,akár az Xbox -nál. Ezért nem értem, hogy másoknak meg működik, olvasom a fórumon hogy nekik jó.
Tehát nagy rejtély számomra ez. Ez a VGA kábel csere az utolsó próbálkozásom, aztán jön egy TV vagy egy Monitor.Ja, és hozzáteszem, most kb fél órája Fifázom, még nem jelentkezett a dolog. De szerintem hamarosan fog. Érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Na végigtoltam 32 óra alatt a Sniper Elite 4-et, és a végén még egy gyémánt achievment-et is dobott! 💪
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch V2 okos! 32+128GB Dual Boot RP2040 Picofly CFW Hekate Tinfoil üvegfólia+hordozó tok
- PS5 DualSense kontroller felújítás Hall Effect és TMR analóg karokkal!
- Msi Claw A1M-036 konzol + tok
- Steam Deck 512GB / 16GB DDR5 kézi játékkonzol
- HASZNÁLT XBOX Series - Limitált kiadású Starfield kontroller eladó