-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Madoc
veterán
válasz Czimby #134789 üzenetére
Okoskodj akkor. De ha jól tévedek akkor ceruzaakkurol 2db 1,2 voltosrol megy a kontroller. A p c - kitben ugy gondolom hogy ugyanugy 2db 1,2v-os akku van. A p c - kitben a töltő állandóan tölt? Nem tudom, kérdezem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #134790 üzenetére
1000 Ft-ot csak megér majd Accesszel, vagy annyit se?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
HKorn
veterán
Mondjatok nekem légyszi ilyen Sherlock Holmes féle nyomozgatós játékot, atomra bejön. Anmik ilyenek és megvoltak eddig az a Murdered Soul Suspect, LA Noire.
Hátha van valami indie cím amiről nem hallottam még.
Run&Ride
-
Zjunior
veterán
Mwgeri megvenni 24 usd ert a battlefront 2-t?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #134777 üzenetére
Pont most írom a hírt, kár hogy nincs róla forrás, hogy melyik üzletbe tették ki a bannert.
Live-Die-Respawn
-
WinZol
aktív tag
válasz l.skywalker #134768 üzenetére
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #134774 üzenetére
Ja, hogy nem is biztos, hogy érvényes ránk. GG
4,49-et láttam én is. Mondjum mindegy, mert UFC 3-at venném havernak. Az meg ugye miért is lenne akciós..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #134773 üzenetére
Azt írták tegnap, de nem tudom minden régióra érvényes-e
Ill van minimum összeg (4,49$?)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz hackeeeee #134769 üzenetére
Nem, persze, de annyit is sajnáltam volna érte így utólag - s mondom, az még jobb is, mint a mostani. De nem az én pénzem, ha tényleg szeretnéd és jónak találod, akkor nem drága.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Bogyi007
veterán
válasz IntelKiller7 #134757 üzenetére
Mint írtam lejárt az Ea Access előfizetésem s csak a Battlefield játékok érdekeltek igazán belőle - de közben a Bf4 meglett már korábban a Bad Company 1 is és a Bf3 is. BC2 most meg lesz véve a Bf pakk meg kijött odaát 8500 forintból az angol profilra. Ha ennyiből kijött volna Boxon is akkor meg vettem volna itt. Sajna itt nem kapott ilyen árat.
Más a Skylar & Plux: Adventure on Clover Island megér 897 forintot vagy nagyon gagyi?
Szeretem a hagyományos platformer játékokat - ez jónak számít-e?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csapoati
nagyúr
válasz hackeeeee #134762 üzenetére
Felőlem aztán... De később ne feledd, hogy még időben szóltam. Anno előrendeltem az előző részt is (ami jobb mint a mostani) és hát... még csak végig se játszottam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #134757 üzenetére
Az NBA sem. Amúgy jól lehaltak a Microsoft oldalak (legalábbis nálam).
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Bogyi007 #134729 üzenetére
Azert azt is nezd, hogy ezek mind benne vannak az EA Accessben, meg PS-re megvehetnel mindent egyesevel.(ha nem lenne ez a csomag) szoval az a 3000Ft plusz...
Egyebkent tok jo, hogy minden akcios csak az UFC nem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Def26
félisten
válasz Mister_X #134732 üzenetére
Hogyne lenne ugyanaz. eladásról beszélünk, tök mindegy a termék. Az meg, hogy nincs megállapodás mi nem tudhatjuk. Én azt gondolom, hogy van, mert hogy miért ne lenne?
Pzstm: te miről beszélsz? Úristen. milyen osztályon dolgozol ms -nél, csak mert néha fura amiket írsz.
Nekem mindegy melyik storeban olcsóbb, jelenleg nem érint a ps4. A legerősebb konzol kell, az meg jelenleg az xbox one x. Majd, ha jön erősebb ps akkor azt veszek de nem a store árak miatt. Én csak bogyi hsz. -re teagáltam, nem akartam riasztani a boxos érzékeny fenevadakat.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
negyven2
veterán
Tölthető az Assassin's Creed: Origins update (The Discovery Tour és a New Game+)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
válasz Bogyi007 #134749 üzenetére
40 usd-nyi gift carddal 10 ezer huf, mivel itt pofonegyszerűen csinálhatsz ilyet...PS-en viszont....
lényeg hogy lesz játékod és jó szórakozást hozzá, akár PC-n akár PS-n
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
válasz Madoc #134747 üzenetére
De az, csak éppen morcos vagyok az MS felé. Támogattam volna őket játékvásárlással, de azért annyira nem hogy 11 fonttal vagy 3000 forinttal többet fizessek ugyanazon csomag akciós áráért..
Akkor nem Ms hű lennék hanem hülye...
Csak három betű és egy ékezet a különbség de mégis mennyivel másabb a jelentése.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Bogyi007 #134745 üzenetére
anglia tök más tészta.
USA nem akciózott, itt meg igen, akkor itt volt jobb a helyzet összességében (hülyén hangzik de sajnos ez van, még ha ránk nézve vagy másra nézve ez nem is így van...)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #134743 üzenetére
Nálam ugyan ez, lejárt februárban az éves Access-em, de meg sem fordult a fejemben hogy meghosszabitom.
Végigvertem az összes Bf-et belőle, de nagyjából ennyi, sport játékok nem érdekelnek, illetve a többi sem fogott meg semennyire. Talán még az Unravel.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bogyi007
veterán
válasz pzstm #134740 üzenetére
USA-ban nem volt Psn akciós ára.
Anglia már más tészta:Szép kis különbség...
DaveHutt 11 angol fonttal kevesebbet adtam nekik, a Microsoftnak meg semmit így. Szívesebben vettem volna meg Boxra mert akkor az összes elérhető Battlefield rész ott lett volna meg, de így a Hardline és a Bf1 csak Playstation platformon lesz meg...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz DaveHutt #134735 üzenetére
Akkor nálam bukták a dolgot. Ea Access lejárt és csak a Battlefield játékok érdekeltek belőle és mivel a Bf csomag a másik platformon olcsóbb így azt vettem meg nem a Boxos változatot.
Innen már csak a BC2 lesz behúzva.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
válasz Czimby #134739 üzenetére
A töltőn lévő telefon sem töltődik állandóan. Az enyém pl feltölt 100%-ra majd ha sokáig (akár napokig) rajta van akkor lemerül 98-ra és ujra kezd tölteni. Tehát fullon lekapcsolja a töltést hiába van bedugva a kábel.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
pzstm
titán
válasz Def26 #134731 üzenetére
azt kell megnézni USA PS storeban mennyi és usa Xbox storeban mennyi. Ha a kettő ugyanaz nincs miről beszélni
(megnéztem, 100USD mindkét helyen eredeti ára, jó eséllyel 40 usd volt leértékeléskor is. szóval ennyi)
[ Szerkesztve ]
-
ranlomadi
tag
Hol lehet most a legjobb áron 6-12 havi goldot vásárolni? Vettetek mostanában?
Van olyan topik, ahol kizárólag a bestbuy játékok, kiegészítők és kütyüs dolgokról beszélünk viszonylag up to date vagy ez a topik szolgál arra az xbox-os berkekben? Én általában azért figyelgetek itt. -
RudY
addikt
Most vásároltam először lemezes verziót közvetlenül a Ubisoft-tól, aranyos az értesítés a csomag indításáról:
-
DaveHutt
őstag
Egy kis elmélkedés laikus fejjel. Az EA, és a többi nagy cégnél előre meghatározott negyedéves bevétellel számolnak. Azt is tudják, hogy a játékosbázis milyen eloszlású a konzolokon, akciókon kb. hányan vesznek új játékot stb. Nagyobb játékosbázis esetén alacsonyabb árakkal is tudják tartani a bevételi számokat, kisebb vevőszámnál pedig emelik az árakat, hogy meglegyen az elvárt bevétel.
Másik lehetőség: PS4-en rosszabbak a bevételi mutatók, ezért nagyobb akciókkal kénytelenek ösztönözni a jáékosbázist, hogy fogyjanak a játékaik.
Xboxon ez a magas ár annak is lehet az oka, hogy inkább Access előfizetés felé terelnék az embereket (folyamatos, egyenletes bevétel).[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Azoknak akik jobban szeretik Major Nelson listáját böngészni...
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale + EA Publisher Sale
bulikavagyok: USA régió ott is brutálisan jó árakon dolgozik, de a Hongkongi régiót is említhetném.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni. Vmikor itt olcsóbb, vmikor ott. Plusz az adott régiótól is függ az ár -értelmetlen csak a magyar árakat összehasonlítani. Összességében örüljünk neki, h a végtelenül egyszerű régiós "trükközés" által a játékok nagy részéhez mi olcsóbban juthatunk hozzá mint Playstationon tehetnénk.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
Több terméken jobban eloszlik az árrés. 2x akkora bázissal jóval nagyobb tárgyalási előnyben van a ps4. Kb. mint a multik (auchan, tesco) óriási mennyiséget foglalnak le és jóval kedvezőbb árat kapnak mint mondjuk egy coop vagy cba.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
válasz adrian94 #134726 üzenetére
Szerintem nem, bár ez attól is függ, h mennyit játszol! Nekem kezdetektől megvan a SP, de szinte soha nem játszok DLC-s pályákon. Bár igaz, elég keveset játszok és az alap pályákat jobban ismerem -ezért nem is megyek az újakra. Plusz kicsit sem jöttek be az új térképek. Egy olyan "koca játékosnak" mint én, bőven elég az alap tartalom.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bogyi007
veterán
válasz DaveHutt #134723 üzenetére
Nem tudom hogy az Ea játékok teljes és akciós árainak meghatározásában mennyi a mozgástere a Microsoftnak de ez így biztosan nem jó ahogy most van. Több eladott Ps4 van és több Battlefield szoftver is és most mikor akció van akkor mi történik?
A Bf megapakk Xboxra kerül 12000 forintba míg a Playstation platformon (szerdáig még) 9000 forintba.Viszont a Bad Company 2 csak 747.50 forintba kerül. Azt szerintem megveszem - amikor Goldban volt akkor nem voltam elofizető. Korábban meg sokat játszottam vele.
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
BF1 Premium Pass-t érdemes megvenni? Sokan játszanak a DLC-s pályákon? BF 3-4-nél is az volt, hogy egy idő után alig játszottak a DLC-s pályákon, inkább az alap pályákon játszott kb mindenki
-
erikke17
őstag
válasz IntelKiller7 #134719 üzenetére
Értem. Viszont ha kollégámmal is homeolok úgy is lehet?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
aktív tag
Sziasztok
Ha nem multizok, érdemes megvenni a Halo Wars 2 season pass-t?
Ha jól látom az Awaking Nightmare kiegnek van single player része, azt megvenném.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Bogyi007
veterán
-
erikke17
őstag
Na ma meg ejtettem a vásárt, és ezzel gyarapitom a PC+konzolosok táborát No meg PCn BF3, STALKER sorozat pörög tovább nálam ettől függetlenül
Xbox one s 500gb forza horizon 3 +hot wheels dlc + Halo master chief collection + the crew + steep mind ez 249€
7 játék hozzá nem olyan rossz szerintem.
Ha veszek goldot azt pl tesóm tudja majd használni saját profiljan?
Fogok ide nyakatokra járni buta kérdéseimmel
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Mister_X
nagyúr
válasz kazuma921 #134645 üzenetére
Ezt úgy hívják, hogy placebo: a játékok motorja mindig egy adott felbontáson renderel (kiv.: dynamic resolution, de az más tészta és itt lényegtelen az egyenletben), függetlenül a kimeneti jeltől. Azt maga a box jelfeldolgozórendszere dönti el, hogy milyen jelet küldjön ki: 720p, 1080p, 4K, de a valós felbontás meg lehet 1200p is közben. Most lehet csak X Enhanced játékok többségénél váltogatni játékokon belül a renderelési felbontást. Hangsúlyozom: ez nem PC, ahol lehet ügyeskedni Xbox beállításain keresztül némi többlet FPS-ért.
PS3 idejében rohamtempóban fejlődtek az LCD TV-k. Én emlékszem, hogy az első 768p-s TV-men milyen "szaggatós" volt a kép konkrétan mindenben, aztán az új (de még mindig 768p-s) TV-n minden hirtelen vajsima lett. Fejlődtek a TV-k jelfeldolgozórendszerei is, nem kicsit.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tuvix
tag
Sziasztok!
Vettem egy speedlink töltőt a kontrollerhez és azt szeretném tudni árt-e az aksinak ha folyton a dokkolón tartom?
-
MasterMark
titán
Szuper, köszi.
Switch Tax
-
pzstm
titán
válasz MasterMark #134710 üzenetére
benne
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MasterMark
titán
Az Andromeda benne van az EA Access-ben?
Switch Tax
-
Zjunior
veterán
válasz IntelKiller7 #134707 üzenetére
Leszarom a videokat nyomom bele az orakat csak a war moddal tolom...
Nekem adjaWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #134691 üzenetére
Azt szépen bepislogtad
-
eL Geri
őstag
Van olyan X tulajdonos aki FHD TV-nél csalodott a javulásban?
-
turikoczka
aktív tag
Vissza lehet csak a network speciális beállításait visszaállítani gyárira?
-
Zoleee83
addikt
Assassins Creed Origins Xbox One CDKeys ---> € 28.69
Megér ennyit?
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest