-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz m0h0senator #18494 üzenetére
M60 van nálad ?
Milyen settel játszol ? -
Lefty
addikt
Egesz nap bent rohadtam ma dz-ben es semmi az egvilagon nem esett, mindent el kell adni meg bezuzni. Nomad, vadasz hite jott csak, supply dropbol is a szar jott. 240-es striker cuccot meg nem lattam eletemben, pedig vagyok dz6-ban eleget.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
A lootra ment,csak nem tette hozzá hogy másokét akarja.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
kiezTe90
senior tag
Jaja, azért is volt egy embervadászat rajtunk mert csak lootoltunk..
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
törölt tag
Nem èn voltam.
-
Garsza
veterán
válasz Snip3r_HUN #18471 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
Köztük voltál akikre gondoltam, de csak az avatárodat jegyeztem meg, nem a nevedet. EDDIG
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
RazoR
veterán
válasz hitvanyalak #18482 üzenetére
Én voltam az elkövető, azóta van újabb verzió alakulóban, délután belinkelem majd.
-
LLKobe
veterán
Látom ti i7-tel meg 8 magos Fx-el nyomultok, akkor nem proci limit lesz, csak a jó optimalizáltság
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Nektek is vannak bizonyos pontokon fps droppok? High - Ultra közötti beállításokkal vsync-kel szinte folyamatos a 60 fps, de néha brutálisan beszaggat, volt hogy 30 fps alá is beesett, rohadt zavaró.
Ahogy nézem ilyenkor a proci magokat feltolja 100% közelébe
Nálatok is csinál ilyet a játék?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
TommyS_27
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok! A minap valaki feltett egy táblázatot, hogy milyen cucc hol esik. De nem mentettem el:/ Hozzá lehet férni valahogy?
Nem tudom a felhasználónevet, ezért nem tudok rákeresni. (Nem a tegnapi excel-re gondolok)A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
GAbre
veterán
Szasztok!
Kérdés valaki használ rivatunner-t?
Eddig működött,újraraktam,de azóta nem hajlandó eme játék alatt mutatni fps-t.Unknown 9 awakening
-
marquuard
veterán
Most van 245% crit dmg-m, érdemes feláldozni 20-30%-ot RPM-re? Megvettem BoO-nál az AUG-ot, és 900-as RPM-el is elég jól irányítható.
PSN ID: marquuard
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitvanyalak #18477 üzenetére
Semmi konkrétat nem lehet tudni hivatalosan. Gondolom a jövő hét után kezdődő E3-on jelentik be a részleteket.
Live-Die-Respawn
-
marilllyo
veterán
válasz hitvanyalak #18477 üzenetére
Hát nem sokmindent. Ezekre a válaszokra mindenki kíváncsi.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
hitvanyalak
senior tag
Erről lehet tudni valami érdemlegeset?
Gondolom nem csak egy új raid lesz. Ad új területet a meglévő metróhálózathoz? Mennyi küldetést ad, új szálat vezet fel? Új fegyverek stb.?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Madoc
veterán
válasz Brownage #18469 üzenetére
Biztos hogy nem jól használom.ha hazaérek ki is próbálom.
Most már csak azt nem értem hogy nekem ezt honnan kellett volna tudnom? Mármint volt valami tutorial a játékba vagy leírás? Ti honnan szedtétek az infot hogy hogyan működik?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
Akinek nincs AUG-ja és várja a tervrajzot, mint én, vegye meg a BoO-ban a phoenix credites 182-est, elég durva, a legjobb kraftolt (Brutal-Deadly-Provident) 204-es Vektoromat is alázza
-
Brownage
tag
Lehet, hogy nem jól használod a setet. Ha simán csak megdobnak gránáttal, fel fogsz robbanni, önmagában így ettől nem véd meg, ha te nem csnálsz semmit.
A működése az, hogy NEKED KELL gránátot dobnod ÉS el is KELL TALÁLNOD vele valakit. Tehát valaki robbanjon a gránátodban. Ha senkit nem találsz el, akkor bukó. Ha sikeresen dobtad rá valakire a gránátod, akkor kapsz egy látható buffot. Ahol a striker, a taktikus és egyéb buffokat is lehet látni, ha kapsz ilyesmit. NA! Ha ez a buff megvan, akkor tudsz csak beleállni az ellenséges gránátba. Ekkor a következő fog történni: Robbanás helyett azt látod, hogy a piros kör zöldre vált, majd összemegy és nem történik semmi, vagyis hatástalanítottad.
Próbálgattam, működött, szóval szerintem nem bugos. Ettől függetlenül lehet, hogy másnál nem jó, de az én tapasztalatom az, hogy helyes használat esetén a tooltipben leírtak szerint működik.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz kovimester #18455 üzenetére
Nem tévedek hanem a tapasztalatomat írtam le. Nem működik továbbra sem. Megdobnak gránáttal és ugyanugy felrobbanok. Igaz kisebbet sebződök de robban akkoris.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #18461 üzenetére
Nem tudtak dz3 metroig visszafutni a cuccaikèrt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #18457 üzenetére
Nem volt velük gond (azt leszámítva hogy max dz3-ig mehettünk mert volt nekik vagy ~120k szívosságuk összesen ). A manhuntról meg nem tudom ki tehet,ki lőtt először ? Így is én húztam a legtovább,de 4-en rámfordultak a sportboltnál gyujtólőszerrel.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #18459 üzenetére
Javitva van tudtommal, ne probaljatok mert csak bukjatok a zsetont.
-
Anonymus23
veterán
Másnak sem működik a kalibrálás csoportból kidobás pénzspórolás?
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #18444 üzenetére
Meg is vettem.
DZ 3 Vectorral érdemes foglalkozni?
A bázison a predator kesztyű elsőre nem, de majd még csinálok párat.
Napi 10 inteles Kovalski dobott egy 214GS taktikus mellényt amit párszor átkaribrálva majd jó lesz.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
Snip3r! Jössz nekem 6db dz kulccsal. Ès legközelebb ne kèt olyan random jàtèkost hívj manhuntra akiket ha megfúj a szèl összeesnek.
-
marquuard
veterán
Megvettem BoO-nál az AUG-ot, viszont nem jó rá az az optic mod, ami Vectoron volt. Hol tudnék viszonylag vállalható optic-ot, vagy BP-et beszerezni hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #18446 üzenetére
Megint az egyedi M870 shoti van ( volt már kb 2 vagy 3-szor ez a vendornál), meg egy pisztoly van.
(#18447) marilllyo : Nem rossz ez a shoti, bár én a tervrajzot nem vettem meg mivel van már egy ilyenem, erősebb mint a super 90 vagy a sasg12 sg, cserébe kisebb a tár és a tűzgyorsasága.
[ Szerkesztve ]
-
winfos
tag
válasz Snip3r_HUN #18444 üzenetére
Erről esetleg tudna valaki egy képet tenni? Megnézném de melózok És már nagyon kellerne egy aug
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #18442 üzenetére
Új fegyver tervrajz nincs?
-
sith7
félisten
Igen ... ez vicces lett
-
Snip3r_HUN
addikt
A bázison van egy 182-es AUG, halálos és fogékony talentekkel.
-
Balika23hun
aktív tag
-
sith7
félisten
DZ03 vendor
Tiszti M9 A1 tervrajz
M870 MCS tervrajz -
Raulblanco
aktív tag
Mostmár nem csak a HVT, DZ is szórakozik velem, Lone star - Nomád - Lone Star - Nomád, felváltva dobott egy tucatot ezekből a vackokból, jó itemet csak más játékostól kaptam ma
-
RazoR
veterán
Valaki részletesen tudna írni ajánlott buildet külön pvp-re és pve-re? Kellene ez is táblázatba.
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #18432 üzenetére
-
veterán
-
bunfi
őstag
A 2 HVT heti főboss dobott 1-1 db Gunslinger Holstert. Random drop is random. TYSM Ubi.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Madoc
veterán
A végső megoldás 4 es szettje sem csinál semmit ugyanugy ahogy anno a nomád sem.
-
Lefty
addikt
Clear sky-on tud esni striker vagy sentry cucc?
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
A tanácsok alapján és az összegyűjtött cuccok alapján ezt tudtam összehozni:
A DPS még mindig kaki.... Talán esnek jobb cuccok majd...A magányos csillagok hogy miért raktam be őket:
Próbáltam megfogadni és megérteni mindent amit mondtatok de azért van még mit fejlődnöm annyi biztos hogy amig nem esnek striker vagy sentry cuccok amik majd felviszik a DPS-t addig marad ez.
Azért óriási különbség van most az életerőm között most pl Clear Sky hardon nem is haltam és a DPS-nél nem éreztem hogy gyengébb lenne...
DPS miatt vettem DZ4 ben 32 fegyó módosítót 3ikra craftoltam egy 91,5% magazine 25,8% fire rate tárat...élni és élni hagyni...
-
marquuard
veterán
válasz Snip3r_HUN #18428 üzenetére
DZ vendoros? Van most kis időm, bevásárolnék belőle.
-
marquuard
veterán
Van most valami fegyvermod blueprint, amit érdemes megvenni DPS húzáshoz?
-
veterán
Hm. Finom kis pontossag talent. Mikyen szepen megdobja a dps-t. Komolyan lassan nem kepernyokep kell a karakterrol, hanem egy loteri foto, mert dps semmit nem er.
Tegnap srac mondta akivel mentem, hogy 250e a dps az m1a-n. Es mondom mekkorat critel fejre? Jon a valasz hogy 700-800... Mondom az igen... akkor en maradok a 150e dpses m1amnal
Discordon beszelgettunk reggel, hogy a kinek hogy viszonyul a dps ertek a sebzesehez. Es 260-270e Dpshez sok embernek 100e alatti crites sebzes van loteren az augjabol. Nagyon nagy a szoras...
Probald ki amit Brownage irt. Jobb a 3+3 mint ez
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Brownage
tag
Igen, írtuk már páran, hogy mindenképp szükséges a 2final measure és további védelem, de mindenki csak legyint rá, hogy nem kell védelem, felesleges, dps legyen azt kész
Ezzel a builddel sztem csak annyi baj van, hogy akkor már simán lehetnél erősebb is.
Most ugye kapsz striker miatt 20% extra sebzést
Sentry miatt 30%headshot sebzést
Final measure ad 50% exotic resilience-t.Namost a strikerrel +2 slotot áldozol fel és kb ugyanannyi +sebzést kapsz, mintha 3 sentry-t használnál.
Igaz, valóban nem teljesen így van, hisz a 3-as sentry az nem 20%armor, hanem 20% elite sebzést ad, de alapvetően a sárga, elit ellenfelekkel szokott gond lenni. A lilák elég könnyen halnak.szóval 3 sentry + 3 final measure-el, ugyanazt a 20% sebzést megkapod(bár csak a sárgák ellen, a lilákkal szemben nem)
ugyanakkor a +1 final measure ad további +15% protection from elites-et ami nagyon sokat ér a fegyverlövésekkel szemben. jobban túléled a shotisokat, meg mindent. challenge mode-ra pl ahol csak sárgák vannak, egyértelműen jobb, ha dz-zel és vegyesen ölsz akkor esetleg nem, de sztem ott se a lilák okoznak gondot. -
i@lex
őstag
Na azt hiszem megtaláltam a számomra tökéletes összeállítást:
2 Striker - 2 Sentry - 2 Végső Megoldás.
Exotic Damage Resistance: 85%
Burn Resistance: 40%315840 Toughness
Kipróbáltam a Q Buildengben, 5 másodpercig álltam a tűzben, és volt időm utána még kifutni.
Szerintem próbáljátok ki.
-
Lefty
addikt
DZ6-ban esett egy tokeletes taktikai AUG, deadly-brutal-stable talenttel, alap 11,5k sebzes es 24% crit esellyel rajta. Be is zuztam minden fegyom, amit ugy tartogattam.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #18405 üzenetére
Na várjál csak!
-
Rayner
őstag
Sziasztok!
Arra van esély, hogy az új incursionban esik az őrszem set?
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Anonymus23 #18408 üzenetére
Köszi!
Raulblanconak isMondjuk nekem soha nem volt még tele sem a táska sem a lerakat De lehet összerakok egy másik karaktert akit kifejezetten valamiért építek.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Lefty
addikt
válasz Raulblanco07 #18400 üzenetére
Tegnap 3db 240es Nomad taska esett...
-
Anonymus23
veterán
válasz hitvanyalak #18406 üzenetére
Vagy ha eladod, akkor kb 25000 credit.
Egy sárgáért meg asszem 5000 credit körül kapsz, azaz jobban megéri eladni a használhatatlan zöldeket. semmint lebontani.De a legjobb ha félig meddig használható cuccod van, akkor indíts még 1 (vagy 2-3) karaktert és annak a tatyójába be tudod rakni, mint egy külön raktár. Később még jó lehet, ha esetleg a másik karakterrel akarsz másfajta felépítést kipróbálni.
;) - The Power of the Light Side
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz hitvanyalak #18406 üzenetére
Zöld szett item lebontásával 2 HE fabric materialt kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Nekem most az egyik őrszem valami volt.
Ha lebontom mit kapok belőle? Mivel összesen 3 zöld dolgom vanm nem merem csak úgy bontogatni őket
Természetesen három különböző:/A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
duvi
nagyúr
válasz Anonymus23 #18402 üzenetére
Rendben Majd csinálunk "kalibrációs partikat". Beugró egy magyányos csillag item
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Képregény topik
- Dell notebook topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest