Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
Mit gondoltok, ha a zöld sealed cash-t félretesszük és csak a dlc után nyitjuk ki, abban lehetnek új cuccok?
-
Lefty
addikt
De kajak, most update-ig nem sok ertelme van farmolni, mert aztan kuka az egesz, keresheti az ember a nagyobb szintu megfelelojet a cuccoknak. Vagy nem tudom, valahogy folosnek erzem h csiszoljam a cuccaim 1.3-ig.
-
kiserik
senior tag
válasz LucentTwo #19195 üzenetére
Add össze az itemeid szintjét, és oszd el 7-tel (a fegyverből csak a legerősebb számít). Ha így 200 alatt vagy, akkor a kis DZ-be fog rakni, viszont se nálad, se a stash-ben nem lehet olyan tárgy, ami ezt az értéket növelheti (pl a kesztyűd 191-es, de van a stash-ben egy 214-es,akkor már a 201+ba kerülsz).
Magányosan szintet húzni, pénzt keresni, élvezetes pvp csatákat vívni jó a kis DZ. -
marilllyo
veterán
Egyébként most akkor új pályarész lesz a föld alatt vagy hogy lesz ez?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
arnikusz
veterán
válasz LucentTwo #19195 üzenetére
A felszerelésedben van 214 es 240 es item, a fegyvereid 204 esek vagy a cuccaid amik a bracketben vannak. Így ahogy a többiek leírták ha csak nem szabadulsz meg ezektől a 200 felettibe rak.De én nem javaslom a megszabadulást.
Bocsi telóról írom.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
egy olyan problémám van, hogy a GS pontom 200 alatt van viszont a 201+ DZ-be tudnék vmiert csak belépni. Sajnos oda meg még kevés vagyok. Találkozott már vmelyikőtök ezzel?
-
addikt
A minimap kikapcsolást mindenki be fogja rakni szerintem az első 1-2 küldetés után, eddig sem volt túl jól használható (főleg DZ-ben), most meg aztán tényleg felesleges a random labirintusokban
-
nagyúr
válasz Kopasz112 #19190 üzenetére
vígasztaljon, hogy az eddig összefarmolt gearünk nem egész két hét múlva repül a kukába.
nem mástól vetted egyébként a fiókot?[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz grHawk #19173 üzenetére
Ezt a tiltási okot elég valószínűtlennek tartanám, de már minden megeshet..... tény, hogy van több torrentes tört játékom a gépen, de elég durva lenne ha ennyire bele tudnának nézni a gépemen tárolt cuccokba. Tört mivoltuk miatt ugye egyik sincs fiókkal összekötve, így nem hiszem, hogy ez bezavarhat.
Uplay fiókom is csak ez miatt van és nincs is benne semmi más játék. Vicces dolognak tartam, hogy egy ilyen fiókadat mellett csalással vádolnak. http://prntscr.com/bgqesh.
Szívesen megmutatnám a karakteremet is (jót nevetnétek rajta), hogy majd 250 óra alatt mit tudtam összeszedni, de ugye most ahhoz nem férek hozzá......Dz-ben dőlök mint a rohadt nád, kihívás szinten esélytelen vagyok akármelyik küldetésben egyedül és egyszer sem jártam még se Falkonban se pedig Clear Skyban......mindegy is biztosan így néz ki egy galád csaló fiókja, aki rendszeresen mások kárára csalást követ el..... vicc az egész ubisoft, nem is bánom, hogy eddig nem áldoztam pénzt a többi játékuk.
-
nagyúr
mert? esik ott más is. a 204es tárgyak miatt megéri farmolni, hamar összelövöd rá a szükséges intelt, és hamar lemegy maga a "küldi" is. az esetek többségében tovább tart odaérni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Lefty
addikt
Viszont most azon gondolkodom, hogy minek turjam a dz-t jobb 240-es cuccokert ha mindjart rohatom az utcakat az uj magasabb szintu verzioert. :/
-
Raulblanco
aktív tag
-
veterán
gondolom a 232-es fegyverek majd csak ott potyognak, meg a nagy szintű szettdarabok. Ugye most felugrik 262-re vagy mennyire... Ez szerintem azt jelenti, valami 270-280 lesz az új GS-ek felső szintje ( fegyver ugye kisebb GS-el rendelkezik... ). De kiderül nemsoká...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Lefty
addikt
Mit fog amugy adni egy-egy underground mission? Az ok, hogy random generalja, de minek jatszuk ujra es ujra? Kreditet vagy mit adnak? Lesznek jo boss lootok?
-
-=Jam=-
őstag
válasz velizare #19178 üzenetére
Tudom, de nyilván a jó lootért minden nehezítő körülményt be fog rakni az ember. Nem tudjuk milyen hosszú a küldetés, amit generál, nem tudjuk milyen időközönként lesz restock láda, nem tudjuk mennyi ellenfelet kell közben agyonlőni...stb
És egy szóval sem mondtam, hogy nem tetszik, csupán arra reagáltam, hogy biztos nem viccből tették be ezt a választási lehetőséget.
-
nagyúr
válasz -=Jam=- #19177 üzenetére
tisztázzuk!
van restock láda, látni is a videókban.
a golyóelvétel pedig nem általános szabály, hanem egy önként (!!!!4) választott nehezítő körülmény. ha nem tetszik, válassz mást.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz grHawk #19173 üzenetére
az ubi kommüniké szerint náluk nincs ilyen küszöb, ami fölött már aimbotot gyanítanak, hanem a lehetetlen eseményeket szűrik. sem a valószínűtlenül jó célzás, sem a világon átesés nem flagel emiatt aimbotra, vagy teleportra.
-
aktív tag
...No respawn / no checkpoints...
Igen, ezt imádtuk/imádja a nép is a Falcon Lostban, végre megint viszontláthatjuk ezt az ötletes megoldást ami növeli a kihívás faktort a játékban.Waste not Want not - Enemies don´t drop ammo, when you reload a half magazine, you will lose the remaining bullets
Öööö... eddig is kb. a 0 felé konvergált a mobok által dobott lőszer hasznossága. -
grHawk
aktív tag
válasz Kopasz112 #19166 üzenetére
Ha van olyan program a gépeden, ami más játékhoz csalás, akár offline játékhoz is a futó játék anticheatje így is kiszúrhatja. Ha belepróbáltál piszkálni a játék config fájljaiba (mint azt lehetett korábban), akkor azért is járhatott. Legvégső eset, ha tényleg teljesen ártatlan vagy (bár - no offense, de - ezt kétlem, még ha tudtodon kívül is, de itt nálad lehetett a baki), akkor lehet valaki videóra vette, ahogy gyanúsan jól sikerült lővéseid vannak túl sokszor egymást követően. Erre ugyan alig van esély, de más játéknál haverommal történt már ilyen. Ott egy a mi oldalunkról felvett videóval igazoltuk, hogy valóban mákos volt. (BF3 volt)
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz RichieTri #19171 üzenetére
AR-t használnak így is, azt annyira nem volt fontos buffolni, shotit és lmg-t használnak kevesen, azt kellett.
smg-t sem fogják letenni emiatt szerintem.
a jó megoldás a jó nevesített fegyver vagy a szettben belefoglalt fegyver mint az a blindes volt a képeken.[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
válasz Raulblanco07 #19170 üzenetére
vegyi-gyümi vagyok, éppen ezért sajnálom az AR-buffot.
nem értem miért kell a fegyver osztályokat ilyen módon szeparálni...értem ezalatt,hogy a bizonyos bónuszok miért hatnak csak pve-ben mások meg miért hatnak mindenhol?!
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
azt gondolom, hogy az új DLC-vel leginkább a pve-s játékosokat célozzák meg és ez pozitív.
örülök mert ha éppen nincs fent haver akkor nem állok neki idiota randomokkal dz-t túrni hanem elmegyek undergroundba. a randomgenerated mission (elvileg) magával hozza a végtelen újrajátszás lehetőségét. így azoknak sem lesz (reméljük) unalmas a játék akik a DZ-től a kezdetektől idegenkednek.a weapon balance meg...hát ideje volt. legalább nem csak BoO-s auggal fognak rohangálni az emberek.
az lmg-buffnak külön örülök(főleg, hogy már 2 hete a stashben pihen egy 204-s M60-s brutal/destructive/swift -élő- talentekkel). az AR "buffot" sajnálom, igazán kihozhattak volna többet ebből a fegyó-osztályból.
a shotis-staggnek hála talán többen vesznek majd Cassidy-tlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
arnikusz
veterán
válasz morfondőr #19165 üzenetére
Reggel hasonló bementem kinyírtam Bonniet és bandáját, dobott egy zöld csomagot, volt egy kulcsom kinyítottam a ládát AUG XS, csúcs módosító, míg néztem hátulról lelőtt egy ártány.
Azonnal vissza pont jön szembe robbanógolyó neki megy lefelé az élete és befagyott.
Este visszatérek.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz marilllyo #19163 üzenetére
Nekem egy 182-es AUG-ot dobott valamelyik boss vagy egy hete a DZ-ben:
11k körüli alapsebzés, halálos+brutális+amelyik 10 méternél közelebb ad plusz sebzést
22,5% alap crit esély
Ez 204-esben majdnem a godroll kategória lett volna
Így viszont ment valamelyik kisebb karakternek, hogy majd kipróbálom;) - The Power of the Light Side
-
Kopasz112
csendes újonc
Megkaptam a semmitmondó választ. Ha jól értettem semmit nem közölnek a tiltás okáról és marad a kizárás...... igaz angoltudás hiányában nagyrészt csak a google fordítóra tudtam hagyatkozni..
Gondolom ez után már nem sok értelme van újabb e-mailt küldeni feléjük?
Danny @Ubisoft Support 15/06/2016 @ 14:32
Hello Szoto112,Thank you for contacting Ubisoft Support. My name is Danny and I will be assisting you today. I will now be taking over your case for further investigation.
The ban applied on your account has been taken to preserve the play experience for others following recurring actions detected on your account which are in direct breach of our Code of Conduct. You will have received an email detailing the duration of the ban. You ban will end on 2016-06-22.
It is not possible for us to retrieve the information about your ban specifically. To avoid losing permanent access to the game, please familiarise yourself with the Code of Conduct of Tom Clancy's The Division, which can be found here:
http://forums.ubi.com/showthread.php/1406653-Code-of-Conduct?s=e70400894ac4b39bc0030235850dbb70
Please note we cannot communicate on the actions detected on your account but all sanctions are the result of a thorough investigation following a detection by our tools.
Thank you for your understanding,
Kind regards,
Danny
Ubisoft Customer Support -
morfondőr
őstag
válasz Anonymus23 #19162 üzenetére
Én örülnék, ha a pve-t fejlesztenék! Tegnap bemerészkedtem először a DZ-be, kiléptem az ajtón, mentem kb 10 métert, előkaptam a térképet pár másodpercre, mire eltettem ledaráltak hátulról ketten. Nekem sokkal jobban tetszene ha taktikázva lehetne átküzdeni magunkat a mobokon és nem csak eszement húsdaráló lenne!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
marilllyo
veterán
Amúgy arra jó az lmg-hogy ammót spórolsz. Főleg az M60-assal. A mob dob egy tárnyi lőszert. Sose fogy ki. Dz 1-3ig el lehet a mobokat pucolni vele. Feljebb már necces. Én legalábbis erre használom...
Egy ígéretes 204-es L85-öt dobott a múlt heti Clear Sky...de hagytam a fenébe. Megőrülök egyébként mostanában a dz-től...én nem tudom mit b*sztam el...de mindenkitől mindenhonnan pisztolyt kapok. De még Dz6 O'Rourke is. Fel se veszem már őket. Múltkor is felmentünk DZ6-ba és elindultunk lefelé szépen módszeresen kipucolva mindent. Hát a végén 2 arany és 7 lila lezárt csomagot tettem fel a helire. Ez volt a legértékesebb amit fel tudtam tenni. Lila csomiban legalább van 2-3000 dzpénz.
De tegnap Clear sky is dobott egy duplacsövűt egy pisztolyt meg egy srs-t. Olyan talentekkel kb. hogy képességhasználat után lángost süt...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco07 #19156 üzenetére
"pvp dz teljesen értelmét veszti,"
Már miért vesztené értelmét? Ment itt a sok sírás, hogy nem találnak/tok olyat aki PvP-zni akar, aki oda beteszi a lábát, akkor azt mindet lehet lőni, előlről, hátulról, bárhogyan
Ha oda bemegyek, akkor legalább tudom, hogy mire számítsak, és nem lootolni megy az ember, hanem lelövetni magát az agyongearelt játékosokkal.;) - The Power of the Light Side
-
bunfi
őstag
válasz marilllyo #19159 üzenetére
Az nagy kérdés számomra már jó ideje, hogy megéri-e alacsonyabb GS-ű fegyvert használni, mivel azon a talentek követelményei alacsonyabbak, pl. Brutal 163-on 2166 Firearms, 229-en ~2800 lesz. Ami kombinálva az egyre növekedő main stat szintekkel (pl. 6x240 + 3 maxos mod az már 7500+ main stat pont) nagyon kedvező lehet a abból a szempontból, hogy nem kell egy statra mindent feltenni, hanem lehet kiegyensúlyozottabb buildeket építeni.
Az M60 azért nehéz dió, mert hiába lesz kb. ugyanannyi a Base dmg-e, mint most egy AUG-nak, az 500 RPM egy nagyon jó moddal is csak 650 maximum. RPK-val ez már 845 és ugyan kisebb a tárkapacitás, de sokkal gyorsabban újratölt. Egy 100/30-as Heavy Magazine Spring-nal 90-es tárkapacitás már elég jó.
(#19160) sith7 Új gear set bónuszok nélkül elég esélytelen a heroic még pre-made-del is...
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
addikt
Underground
Underground offers endgame content for players that stays fresh, because it is different, every time you play.
To access Underground you start with a mission that pops up on the mega-map as you reach level 30 and that sends you to Chelsea. From there you start an investigation that eventually leads you to the new content.
Underground are dynamic and randomly generated Operations that should guarantee, that you never play the same mission twice, because there is always a new element.Tacical Operation Center
Is unlocked as soon as you finish the intro-mission
It is a secure area below Base of Operation
No civilians just JTF Officers and Agents
Here you start the Operation and group up with other agents.Random Operations
When you start an Operation, it gets randomly generated. These are some of the variables that form the Operation:
Random Enemies based on the current factions
Random Objectives that change every time
Random traps such as Skill Jamers (you can´t use skills) / Alarm that activates more enemiesDirectives modify the Operations
You can activate 0-5 Directives when you start an Operation
As you activate Directives, the reward also get better
You hav to pay Directive Intel to activate the Directives
Directive Intel drop from named bosses and random from NPCsDirectives you can select
Fog of War - Hides the Minimap
Special Forces - Enemies have special ammo
Waste not Want not - Enemies don´t drop ammo, when you reload a half magazine, you will lose the remaining bullets
Mad Skills - When you activate one skill, both skills are on cooldown
Sickness - You take constantly damage until only one health-segment is left. When you want to get you full health back again, you need to heal yourself or use a med-packDifficulties
You can select 4 difficulties:
Normal
Hard
Challenge Mode
Heroic (Level 35 enemies / GS recomondation 230)No respawn / no checkpoints
When you wipe, you have to restartPhases
There are 1-3 Phases
Depending on your selection, the Operation is longer or shorter.Mega Map
On the Mega-Map you get an overview of the generated Dungeon.Underground Rank
As you are doing Operations, you earn Underground XP
This way you can rank up your character
As you level up the Underground Rank you can unlock new DirectivesNew Collectibles
You will be able to gather new collectibles to learn more about the Story of Underground.New Incursion Dragon´s Nest
New Incursion against Cleaners
Bus Terminal at Times Square
Four bosses in the Incursion that have unique abilities
Final boss is a modified Firetruck that spits fire -
bunfi
őstag
válasz Raulblanco07 #19156 üzenetére
Én meg remélem, hogy igen. Tudom, hogy neked nem tetszik az öltet, mert nem lesz kit megalázni a stickiddel, de a reddites témákat, kommenteket, petíciókat olvasva lesznek páran, akiknek ez nagyon fog tetszeni.
Szvsz. az LMG +30% az kb. az smgkkel egy dmg/bullettre hozza fel őket, kíváncsi vagyok érzetre milyen lesz.
-
-
arnikusz
veterán
válasz RECSKA #19145 üzenetére
A csapatmunka és a kialakított taktika a lényeg, mondom én aki még alig mozgott csapatban.
Amit többször megkonzultáltunk csapatalapú játék ezt preferálja.
Amiben homályosítsatok fel az új helyszínen ugyanúgy majd át kalibrálja a helyhez a felszerelésed az alapra gondolom.Köszönöm ( nem tudok youtbe-ot nézni itt bent.)
-
veterán
válasz Raulblanco07 #19152 üzenetére
En pve-t szeretem, es az uj pve dz-ben elleszek, dz-t hanyagolom majd
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz RECSKA #19149 üzenetére
Pont tegnap próbáltuk ki Rumpl-el, neki is 1/3-ot vitt le, aztán a haverján, ő meg egyedül is egyből elfeküdt tőle. Hasraütéssel ha be kéne lőnöm, akkor 10% alatt van az aki ellen keveset ér, a maradék 90% eloszlik, mondjuk a harmada rögtön elfekszik egyedül is, harmada csak több fős talent miatt, harmadik harmad pedig a több fős talenntel együtt már azért kap egy nagy pofont de kihordja lábon.
Nekem egyébként a final measure az új kedvencem, két karim is 3 final 3 taktikusban van, a hagyományos dps-t is ha újra elkezdek vele játszani átöltöztetem striker - sentry kombóból 2 final + egyébbe.
[ Szerkesztve ]
-
namenyicsavo
tag
válasz bendeguz76 #19101 üzenetére
Yo Yo
Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #19143 üzenetére
Az uplayen is ghiottone001-en törzskönyvezett a tesóm.
A roll segítene rajta, de eddig beleestem abba a hibába, hogy a tűzerőt választottam mindig, holott alapból pl. a Striker kesztyű staminát adott és azt vissza is kalibráltam + tegnap este újra készítettem az Örszem maszkot ami jó lett, de most felszerelés teljesítmény módosítóm van a DZ blueprintes, a tűzfegyver módosítót és a stamina módosítót még csak a bázison szereztem be, ami a DZ-ben van arra pedig gyűjtők, de szemezgetek az M44-el is.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
veterán
válasz Raulblanco07 #19148 üzenetére
Felreertetted. Te PVPre irtad. Npc ellen szart sem er...
Nekem a tactikusom szintem maxos sticky es majd 40% hatosugarbovitessel van. De ritkan esnek ossze 1 stickytol. Kiprobaltam. 350E szivossag 2 vegso megoldas cuccal es felig megy le a stickytol az elet...
Csak sokan dpsben vannak. Es semmi exotic ellenallasuk nincs. Nekem a taktikus karin van 7x%. Felere sem megy le az eletereje 1 stickytol ( 470 szivossag, overheal eseten 2/3ra esik vissza )
-
-=Jam=-
őstag
válasz RECSKA #19145 üzenetére
Nem hát, és mindenki erre veri az a baj.
Facebook csoportban is csak röhögök, akik kiírják, hogy min. GS 220, aki csatlakozhat hozzájuk...
Én is egyik nap nyomtam 3db 228-as arccal, hát ritka bénák voltak, meg sem tudtuk csinálni, ki is léptem a picsába, mert reménytelen volt Utána összerakott ilyen 205-220 közötti emberekkel, érdekes, ott mindenki tudta mi a dolga, le is ment marha könnyen. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz Kopasz112 #19139 üzenetére
In-game szóba kerültél az eseteddel, ott volt egy olyan felvetés, hogy feltörtek és hackkel játszottak az accountodon, pl ilyen falcon challange árus, vagy csak spammeltek tőled ilyen eladását chatre. Te is írtad, hogy előtte pár napig nem voltál. De ez csak felvetés volt, hogy akár ez is lehet.
Recska, én szinte 2 hete mással sem játszom csak a sticky bombás karaktereimmel. A tankos 70k / 480k / 36K, maxos sticky sebzéssel, plusz talent. Igen, vannak olyanok akiket nem fektet meg egyből ha egyszerre kettőt találok el, de ritka nagyon hogy nem veszem hasznát, a többiek lelövik kicsit, akkor már ő sem éli túl, de hétfőn pl bementem kalkess-be, 4 marha egymás mellett nézi a kulcsos ládából esett lootot, be közéjük, és mind a 4 szépen elfeküdt
Imádom a sticky-s karaktert, a dps-t el is hanyagoltam azóta rendesen.
Iszonyat jól lehet még mindig aprítani a sticky bombával, sorra hullanak tőle az emberek.
Hiába a 4 fős csapat, az ellenfelek felét kb az én stickym fekteti meg és csak a másik felét a fegyverek.
Mellette sebzés sajnos szinte nulla, esetleg m1a + robbanóval még elmegy.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Anonymus23 #19143 üzenetére
En is szivesen tolom, mert jelenleg ez dobja a legjobb cuccokat nekem
Legalabbis dzbol meg hasonlo sem esett, supply droppbol sem...Tegnap este csinaltuk a falcon challenget. Egy random sracot hivtunk. 228as gs-ben volt, 210/400/16 adatokkal. Es robbano stickyvel lotte az ellenfeleket. Mondtuk, hogy micsinal? Nem jott valasz... Elesett az egyikonk, nem keltette fel. Nem sebzett, semmi. Lenyegeben 3an csinaltuk meg cimbikkel. A gs semmit sem szamit
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #19135 üzenetére
volt ezzel kapcsolatban egy válasz a natchaitól. kategórikusan cáfolta, hogy olyan történt volna, hogy valaki azért bannoltak, mert egy groupban volt cheaterekkel.[link]
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #19141 üzenetére
Mi is az uplay nicked?
Nem tudom, nem vettem észre, hogy valaki rám csatlakozott volna, Sithnek segítettem a 2. karaktert felhúzni.Tegnap DZ környékén sem voltam.
Szoktam kapni néha meghívókat, de pl sokszor olyankor, amikor pl küldetésben vagyok, a múltkor is pl Falcon közepén jártunk, és jött vagy 3x meghívó. De csak nem lépek ki
A szetthez való itemeknél annyira rossz, hogy egy roll sem segít rajta?
(#19140) RECSKA
Azért én még szívesen tolnám a Falcon CH-et, mert jó pár jó cucc onnan esett ki, mostanában meg nem ment le, mert mindenki játszott, főleg DZ, és pugokkal nem jött össze. Akiket meg hívtam, azok meg unták a Falcont. Én még mindig szívesen megcsinálnám mert kellene 240-es cucc még bőven, de ha nincs kivel, akkor nehéz... A fő karakteren is még 3db 214-es is van...
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Igen ez a fő bajom, van az Örszem maszkhoz ,kesztyű is,de az a keménységet felviszi a DPS-t le.
Végső megoldásból is van 3 cuccom, Strikerből 2db, Vadászból 2.
Ezek mind különbözőek és szoktam alakítani őket, de még azt gyakorolnom kell.
A cél lenne az általatok korábban leírt Striker, Sentry, Végső szett, de most ennyire tellett.
A napi HVT-kből 5-15-ig mennek. Csináltam egyedül a patch után a 30-as napi Brockot és bandáját és hetiből egy 28-ast.
Mostanában párban szoktam a napikat, de csak bezúzni valót, vagy eladni valót ad. Igaz a Taktikus mellényt egy 15-ős dobta még az elején. Lássuk be a DZ sokkal izgalmasabb.Így az irány egyértelmű a DZ200 felett, egy karakterem van, másikra nincs időm a meló mellett csak este tudok időt szakítani rá meg mint írtam hétvégén volt az a két óra amikor 75 ezer pénzt meg egy szintet ugrottam 3 angol sráccal.
Nem nyavalygok, bocsánat, de ehhez még a falusi netem is hozzájön a fagyásaival.
Tegnap este nem te voltál akihez próbáltam csatlakozni, de a fagyás miatt+ jött a 22 óra mentem aludni.
-
veterán
válasz Anonymus23 #19138 üzenetére
Azert lassuk be, hogy rafert mar egy kis nehezites. 25 perc alatt bezavarjuk a falcon challenget. Es 1 lovesbe mar nem igszan hal bele senki, sot, 2be se...
En ugy kepzelem el, hogy olyan a heroic, mint amikor a falcon challenge megjelent, es mindenki 175-185gsel ment neki. Nem hinnem hogy sokkal nehezebb lesz. De kiderul
-
Kopasz112
csendes újonc
A jegyem mégy nyitott, legalább is azt mutatja a rendszer......tegnapi dátummal ugyan mutat egy frissítést, de fogalmam sincs, hogy az mit takarhat.... én nem nyúltam hozzá 9-e óta, válasz pedig tőlük nem érkezett. Mindenképpen zaklatni akarom őket tovább, mert nem csaltam és nem szeretném ha egy hibás elbírálás miatt elvennék ezt az egyszeri figyelmeztetési lehetőséget.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #19126 üzenetére
Ebben még véletlenül sincs 2 set item együtt. Ez így nagyon nem jó. Egy kisebb GS értékű, de jobb talentekkel rendelkező, vagy amivel éppen settet tudsz kirakni, sokkal jobban jársz.
Pl az egyik karakteren vannak a kis DZ-ez cuccok, 2x214-es és 4 191-es, annak 200 a GS-e, de annak is 215/224/18k az értékei, 2 sentry+4 striker.
Falcon hard dobál használható 214-es itemeket (főleg striker), meg DZ-ben érdemes bohóckodni, ott eshet még használható cucc. CS: eddig értelmes cuccot még nem nagyon kaptam, csak credit farmra jó (zöld cuccot eladod).
A heti HVT-k mostanában csak a küldetésért járó zöld cuccot dobják, de a boss az szinte mindig csak aranyat, viszont a napi HVT-kből van hogy 6-8 zöld cucc is esik, és nem is annyira vészesek.
Persze nem feltétlenül egyedül kell nekivágni, mert úgy necces lehet egy 15-ös küldetés a napikból.(#19127) Kopasz112
Ez így nem kerek. PL én csítereket jelentettem, és lezárták az ügyet visszajelzés nélkül, írtam nekik, egy szívhez szólót, és jött a válasz, hogy bocs, persze eljártak meg minden, de nem adhatják ki a tényleges infókat.Ha nem csaltál, akkor üssed őket, mert nem jogos. Ha csaltál, akkor ez van!
Ha csalókkal játszottál együtt (itt szerintem csak DZ jöhet szóba, mert ott tűnhet fel másoknak), ezért érdemes figyelni, hogy ki mekkora pro, mert ott az egész csapatot bannolják, legalábbis így tudom.
Engem is érdekelne, hogy mire hivatkoznak, bár ha igaz, hogy kb 30.000 bannolás volt az elmúlt időszakban, akkor nem csoda, hogy nem tudnak mindenkinek válaszolni.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
-=Jam=-
őstag
válasz bendeguz76 #19131 üzenetére
G2A-n 7200-ért van.
(#19134) sith7: persze, miért ne mernék?
[ Szerkesztve ]
-
bendeguz76
aktív tag
én is megvettem a season pass-t.7800ft,ha valakit érdekel priviben leirom az elérhetőséget.
bendeguz_HUN
-
Kopasz112
csendes újonc
Sziasztok
Korábban megírtam itt nektek, hogy számomra teljesen érthetetlen ok miatt tiltották a fiókomat, ennem éppen ma van egy hete, holnap lesz 1 hete, hogy megkerestem az Ubisoft Supportot és tájékoztatást kértem a tiltásom okáról és kértem a tilalom megszüntetését, de még csak válaszra sem méltattak..... gondolom már nem is kapok semmit és kitöltetik velem a büntetést. A játékot minden hibája ellenére szeretem és mióta megvan kissé "függőjévé" is váltam (még ha a karakteremen ez nem is látszik) így elég nehezen nyelem le ezt a hozzáállást az üzemeltetőtől. Ha vissza is engednek a játékba akkor sem fogom tudni, hogy mit követhettem el ami szerintük szabálysértő volt, így vélhető, hogy előbb vagy utóbb végleg kitiltanak. Nem tudom, hogy esetem egyedi-e vagy más is járt már így, és lesz...ták a kérdését, de mindenképpen elszomorító, hogy az amúgy is több sebből vérző vacak biztonsági rendszerük tetejére még ennyire semmibe is veszik a felhasználókat.
Esetemben ugye a korábbi kommentekben felmerült, hogy esetleg csaló lehet a barátlistámon és azért tiltottak...... ez nálam megdőlni látszik, mert az az egy szem barátom aki listámon van azóta is folyamatosan játszik így továbbra is rejtély, hogy miért büntetnek......
Mivel kérdésemet itt tetem fel és segítettetek is az ügyintézés beindításában, úgy gondoltam illő a tájékoztatás a fejleményről, de mint látjátok egy nagy semmit kaptam.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
A Bázison megvett AUG-ot használom minden alkalommal amikor dob egy shotgunt, assault rifle-t, LMG-t megnézem a rendelkezésre álló kiegészítőkkel és még mindig veri az összeset, a Midasokatis mindig megnézem, de csak a tárkapacitás jobb.
Az AA12 shotgunt meg még mindig nem hozzák.Este 19.45-22.00-ig a DZ 01-02-ben leszek ghiottone 001, szívesen csatlakozok játékostárshoz 74 szint 10.000 kell a 75-höz. 194DPS, 212 keménység, 11 elektronika, Aug XS és Socom M1A.
Taktikus mellény, Örszem maszk, Striker térdvédő, Vadász hátizsák, Predator kesztyű, Végső megoldás tok.
Ezeket tudtam eddig összeharácsolni, 206GS.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
aktív tag
Az LMB-s shotisokat is nerfelni akarták az se jött össze igazán. A Midas meg effektíve használhatatlan, egy középszerű 163-mas vector vagy aug köröket ver rá mert a tűzsebessége nevetséges a damage dropoffjáról és a pontatlanságáról már nem is beszélve.
Egyébként meg M4/ACR > AK -
grHawk
aktív tag
Srácok, a gamestar Underground 17 perces (1.3) videós cikkjében azt írják, hogy ez az "első kiegészítője". Na most feltètelezem, hogy ez megint csak a gamestar "profizmusának" nyoma, de lehet az is, hogy lemaradtam valamiről. Az 1.x kiegek mind a Season Pass részesei nem? Az első fizetős kieg a 2.0-1 lesz nem? Vagy most akkor hogy is van ez?
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
The Division | Weapon Balance Changes Revealed! Feat huge LMG buffs and Shotgun Stagger!
talán most sikerülni fog ...
-
Spancho
senior tag
Az új szett 4-es bónusza fasza lesz.
Killing a target creates a flashbang effect at that position.Ha közel vagy az effekthez olyan leszel mint egy varázsló ,jön a füst ès gyorsan eltűnsz
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
bunfi
őstag
válasz RECSKA #19104 üzenetére
Valószínűleg csak hipfireben, de akkor is nagyon opnak tűnik, pve-re mindenképp. Csak nekem van egy olyan gyanúm, hogy nagyon durván buffosak a settek, ezt a "heroic" nehézségi szint nagyon meg fogja követelni. Egyébként tök jó, hogy most egy tollvonással a a Final Measure 2-es bónusz leszámítva nyugdíjazták az összes többi gear setet... kicsit átgondolatlan hatást kelt a dolog.
-
bendeguz76
aktív tag
Egész jó lesz ez a kiegészítő szerintem.
bendeguz_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest