Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz arnikusz #19126 üzenetére

    Ebben még véletlenül sincs 2 set item együtt. Ez így nagyon nem jó. Egy kisebb GS értékű, de jobb talentekkel rendelkező, vagy amivel éppen settet tudsz kirakni, sokkal jobban jársz.

    Pl az egyik karakteren vannak a kis DZ-ez cuccok, 2x214-es és 4 191-es, annak 200 a GS-e, de annak is 215/224/18k az értékei, 2 sentry+4 striker.

    Falcon hard dobál használható 214-es itemeket (főleg striker), meg DZ-ben érdemes bohóckodni, ott eshet még használható cucc. CS: eddig értelmes cuccot még nem nagyon kaptam, csak credit farmra jó (zöld cuccot eladod).

    A heti HVT-k mostanában csak a küldetésért járó zöld cuccot dobják, de a boss az szinte mindig csak aranyat, viszont a napi HVT-kből van hogy 6-8 zöld cucc is esik, és nem is annyira vészesek.
    Persze nem feltétlenül egyedül kell nekivágni, mert úgy necces lehet egy 15-ös küldetés a napikból.

    (#19127) Kopasz112
    Ez így nem kerek. PL én csítereket jelentettem, és lezárták az ügyet visszajelzés nélkül, írtam nekik, egy szívhez szólót, és jött a válasz, hogy bocs, persze eljártak meg minden, de nem adhatják ki a tényleges infókat.

    Ha nem csaltál, akkor üssed őket, mert nem jogos. Ha csaltál, akkor ez van!
    Ha csalókkal játszottál együtt (itt szerintem csak DZ jöhet szóba, mert ott tűnhet fel másoknak), ezért érdemes figyelni, hogy ki mekkora pro, mert ott az egész csapatot bannolják, legalábbis így tudom.
    Engem is érdekelne, hogy mire hivatkoznak, bár ha igaz, hogy kb 30.000 bannolás volt az elmúlt időszakban, akkor nem csoda, hogy nem tudnak mindenkinek válaszolni.

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák