Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Biztos lesz benne olyan ami rontani fog az összképen.
Mivel megfertőztetek a Season Passt megfogom venni és nézelődtem itt is, meg máshol.
Akinek eddig is tetszett ezután is jól ellesz vele.Pont a Redditen olvastam, hogy egy srác DZ06-ban 4 orosz supply után feküdt a Moboktól, elcsente a lehullott dolgokat és elindult az üldözés egy ideig míg végül ki tudta menteni a következő Augot:
10.7k dmg roll, 24.5% CHC and Deadly/Self-Preserved/Predatory
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
VGNGR
senior tag
válasz Raulblanco07 #19234 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #19254 üzenetére
3500-al nekem 12.1K,cserébe azért van szívosság is. Bár DZ6-ban semmit nem ér még ha van 600k is,rádnéz a jabba lángszórós és fekszel. Holnap reggel 7-8-tól mehet ha gondolod,hétfő éjjel megyek csak melóba.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Raulblanco07 #19255 üzenetére
Jól kell helyezkedni de pvp-ben fontos, hogy minnél gyorsabban le tudd lőni a jàtèkost. Pl: ha 4-en vagyunk nálunk van egy stabil csapattag aki brutál módon visszahoz minket halál közeli állapotból. CybR ès én is 275 280k élettel rendelkezünk. Nálam 310k dps van CybR ha jól emlèkszem 320-330k körül van de lehet, hogy 340?? Nem tudom pontosan majd este megkérdezem tőle.
Sniper! Jövök holnap kb 9-től. Igen dz6 ban a 600k èlet sem ér semmit. A csillagos fickoknak zenénèl 2 lövès vagy. A lángszórósnak elèg ha csak meglátod a fényét ès fekszel. A másik brutal a gázgránát amibe ha belefutsz instant kill.
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
Mi ez a special ops event? Annyit látok róla, hogy 14.-én mind egy stagen volt. Nem képesek többet írni róla... most ez valami - mindenki lesz*rja kategória - "dumáljunk a játékainkról" marhaság, vagy volt szó valami tényleges kapcsolatról a franchiseok között?
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #19256 üzenetére
Ez azert nem igaz, direkt 2 finalt hordok emiatt, plusz 32es modositokat hasznalok amik meg adnak tuzellenallast, siman tudok par masodpercig allni a tuzben ha ugy adodik. Mellette pedig van 3000 korul a firearms is, esett egy deadly/brutal/stable taktikai AUG is 11.5k sebzessel a setthez.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz RECSKA #19265 üzenetére
Van 3 végsőm a tokot használom is egy óra múlva ki is próbálom, a Sentry maszk kesztyű mellett a Striker térdvédőt lecserélem egy végsőre. A taktikus mellény és a vadász hátizsák helyett kell még striker. Na csak elindulok a jó irányba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #19267 üzenetére
Na B+
-
bombibmw
veterán
Egy olyan Vectorra azért elcserélném az AUGot.
-
Lefty
addikt
válasz arnikusz #19264 üzenetére
Final measure, vegso megoldas, 2 db 50 exotikus sebzesturest ad, 3 pedig tovabbi 15% elitvedelmet. Melle van meg nekem 3 sentry. Fegyokon sok crit chance, headshot dmg meg crit dmg, ruhakon meg plusz elit sebzes, pancelsebzes foleg. Csak 32es modositokkal.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
igen, de ezt tudtuk, meg logikus is volt a 268 GS-ek után
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nyamsas
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco07 #19234 üzenetére
Vagyok, leszek, csak lett egy varjú fiókánk és most vele kell foglalkozni. szerda, csüt este wow raid ugyhogy este meg azért nem voltam. de már vagyogatok estefele
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #19277 üzenetére
Ha semmi értelmes sincs PC-ért akkor vegyél belőle zöld cuccot, és eladod.
Most 206-ért van valami predator, azt ~33k credtitért lehet eladni, én már vagy 8-10-et így beváltottam, most is 1800 körüli pc-m van, úgyis folyamatosan gyűlik, akkor legalább dolgozzon.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #19278 üzenetére
A HVT-en + DZ-ben szerzett zöldeket szoktam eladni.
Szövetem + Division tech van bőven.
A kalibrálgatást most hagyom.
Elektronika arany nálam mindig hiánycikk- valami jó tanács a gyűjtögetésen és a DZ dobott módosítok bontásán kívül- de a DZ is mostanában 10 ből 8 lila.Tegnap este mélyrepülésem volt a DZ-ben, a fagyásra azóta megoldást találtunk tesómmal.
De nem tudtam az ismerősök közül senkivel sem koperálni így, csak XP- gyűjtés ment.
Fent DZ06-ban a metrós Boss dobott egy sárga csomagot, ma majd sovány disznó vágtában lerohanok a DZ 1-be és kimentem.
Ebben remélem lesz egy jó fegyver, vagy nem.Még este kipróbáltam a 3 végső 2 őrszem kombót ( még 3. őrszem nincs) és robbanó golyóval kombinálva szépen leszedte a Boss-t + 2 elitet a DZ06-metróban. A lángszórósokat azért még nem mertem megnézni, elég volt a 3-as nyugati kapunál lévő kettő messziről sniperrel.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #19279 üzenetére
Hát ha őrszem (sentry) vagy csapásmérő (striker) kell, akkor falcon challenge. Nekem tegnap 3 240-est dobott, mind használható, de nem tökéletesek. 1 sentry, 1 striker, 1 taktikus.
A taktikusnak nagyon jó tálentjei vannak, annak úgyis most készül a 4. karakter, ki akarom már próbálni, hogy milyen lehet 4-500 k szívósság felett az élet;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Anonymus23 #19280 üzenetére
500k felett finom. Loni nem tudsz, de teged sem igazan tudnak playerek leolni. Ellenben npc ellen sokat nem er
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #19280 üzenetére
Na akkor az nálam felejtős még a sima falcon sincs meg és nem is lesz, mert amilyen gyengus vagyok a többieket nem akarom azzal terhelni, hogy állandóan engem kelljen élesztgetni.
De jól elvagyok így is a napi másfél órában, szombaton megnézem lesz e valami 75 szinthez adott blueprint és utána a HVT+ gyűjtőgetés.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #19282 üzenetére
Falcon hard az nem kérdés, a múltkor segítettünk Sith 2 munkatársának (160 körüli GS-el voltak), először voltak Falconon, fogalmuk sem volt, hogy mi hol van, 2-en le lehet hozni. A második körben már azért elég sokat lőttek ők is, mert ismerős lett a környezet és a menet. Ha ismered a terepet, akkor meg nem kérdés, hogy a hardot simán meg lehet csinálni.
Szerintem vagyunk egy jó páran akik szívesen segítünk így karaktert erősíteni. Ha gondolod vegyél fel, és segítünk.
Látom mások is jelentkeznek, biztos lesz segítség. Egyébként meg ha lent vagy a pitben, akkor akár halál nélkül le lehet hozni az egész hardot (nem a folyamatos élesztgetésről szól a hard). Mármint akár kisebb GS-el is, csak figyelni kell, hogy mikor mi jön, és nem ugrálni a shotisok előtt, illetve drónoknál megfelelő láda kell, sniperekre figyelve.
Már ha tudok egyáltalán játszani, úgy beállt a vállam, hogy alig tudom mozgatni a jobb kezem...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Spancho
senior tag
válasz arnikusz #19282 üzenetére
2 normálisabb player aki vágja Falcont ,az simn lehozza neked ,úgy hogy csak meg kell magad húznod lent.
A heti Hvt-vel meg jól jártam ,megöltem majdnem mindenkit egyedűl ,beszaladtak sima kinti mobok (piros hp-s egylövèsesek)
Elszalad az egyik belelövök a hátába ,ès felrobbant + vele èn is. Buktam egy kis intelt...A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #19284 üzenetére
Már ha tudok egyáltalán játszani, úgy beállt a vállam, hogy alig tudom mozgatni a jobb kezem...
mi történt ?
fáking légkondi a melóhelyen, mi ?
-
Anonymus23
veterán
válasz Spancho #19287 üzenetére
Most nyal vissza az 560 óra Division fagyi szerintem. Ez hívhatjuk sportsérülésnek is akár
Fiatalon még nem volt gond ez a sok gépezés, ma már figyelni kell(ene) erre..
Cégnél is egész nap gép előtt ülök, kifázott a hátam vagy 3 hete és szerintem begyulladt egy ideg[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #19288 üzenetére
begyulladt egy ideg
az finom
-
Omli85
őstag
válasz Anonymus23 #19288 üzenetére
Tessék akkor használni "Restored" talentes fegyót igaz ölni kell vele de legalább...
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #19284 üzenetére
Off:
A beállt vállal vigyázni, nekem egy ilyen után ugrott ki 7 éve és 3 órába tellett mire visszarakták.
Ajánlom a Phiten karkötöt, vagy sport nyakláncot.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Spancho #19285 üzenetére
Igen, azt saját kárára tanulja meg az ember, hogy a hátizsákokkal vigyázni kell ha közel van.
Egyszer robbantottam magamra egyet én is DZ-ben, azóta tartom a távolságot tőle.
Bár másra rárobbantani poénból jó Meg a piros oldalzsebes gránátos cleanert, bár az csak meggyullad, nem robban, robbanni csak a nagyfiú szokott, de ha valaki amellett van, nincs időd rárrobbantani, már hamrabb meghalt.Mi egyszer buktunk intelt, de ott hiába volt minden, írtátok sokan hogy vissza kell menni és újraindítani, nekünk nem lehetett, meg kellett venni újra, hogy a leírásban is mondták.
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco07 #19293 üzenetére
A legelején még vissza lehetett menni, és "újraindítani" intel nélkül, de szerintem valamelyik patchben javították...
(#19290) Omli85
Működik,
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Raulblanco07 #19293 üzenetére
heti hvtnél a két set itemesnél tudsz intelt bukni, ha meghalsz/tok. a skint dobó két versenyzőnél csak visszamész a vendorhoz, és felveszed újra. napiról nem tudok mit mondani, azokat nem csinálom.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
duvi
nagyúr
válasz Anonymus23 #19294 üzenetére
A napikat lehet ingyen újraindítani. A hetiket nem. Ott újra ki kell csengetni a "jegy árát" (intelt).
Szerk: (#19297) cain69
Ezek szerint a hetiknél is csak a két legnehezebb fizetős újra. Ezt meg is tapasztaltam az 1.2 indulás napján[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Anonymus23 #19299 üzenetére
Szerintem megjelenés előtt már nem . Utána meg azon fog múlni a mikor, hogy mennyire lett sikeres az Underground.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest