Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #18197 üzenetére
-
-=Jam=-
őstag
Az melyik beállítás, hogy lássam ki mit kapott? Minden chat, minden engedélyezve van, de nem írja, hogy a társak milyen cuccot kaptak
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz PETEE78 #18196 üzenetére
Akkor első körben marad a vga. A cpu-t nem igazán tudom költséghatékonyan lecserélni. Pont egy olyan proci amit igen nehéz eladni. Mert aki már cpu-t keres az már i5-öt vesz. Vagy csak ordas nagy bukóval. Jó vételnek tűnt anno, de visszanézve inkább tettem volna még hozzá 15 ezret, és i5. Akkor marad a vga. Eddig nagyon jó szolgálatot tett a 750ti. Garis is, így relatív könnyű lesz eladni.
Az fps-el alapvetően nincsenek bajaim, de néha vannak mikro lagok. Töltési idővel nincsenek nagy bajaim, SSD-ről megy. -
Madoc
veterán
Srácok! Intel gyűjtéskor nektek is lelőhetetlen 31es sárgák vannak 2 hullámban, 2-2pufival? Már a tököm kivan, mert lelőhetetlenek. 7 eücsomag +1800 géppisztolylőszer fogyott 2 db intelgyűjtésre. A harmadikat meg se csináltam mert ujraéledtem a bázison. Letörlöm a picsába ezt a fost. Küldetésekkel, se hard-on se challange-en nincs gond. De ez az intel gyűjtés megfingat.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Anonymus23
veterán
Milyen gearrel próbálod ezt megcsinálni? DPS/HP/Elektr?
Jobban jársz, ha nagyon nem megy, akkor csapatban toljátok. Egyrészt gyorsabb is, másrészt intelhatékony, mert a napi/heti küldetések díját csak attól vonja le, aki elindítja a küldetést, azaz negyed annyi intelből megoldható az egész, nem beszélve arról, hogy a nagyobb küldetéseknél a mobok is dobálják az intelt.
;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
Ha alt karival veszek egy terveajzot a dz-ben az csak annak a karinak lesz meg vagy az összes ceaftolhat belőle? A kis és nagy dz-ben ugyanazok a tervrajzok vásárolhatók meg?
-
utomi
senior tag
Pont ez hiányzik a 228GS-hez! Nem küldenéd el giftként?
A játéknak egyébként az 1.2 szerintem nagyon jót tett. Sokkal kiegyenlítettebb lett. Eddig akinek nem volt végtelen ideje és türelme az elfeledkezhetett a komolyabb pontszámú zöld cuccokról. Na ennek vége. Gyakorlatilag elég pár óra DZ és úgy esnek a 240es Zöld Itemek mint az eső. De a 204es fegyverek is szépen hullanak. Azóta mióta itt az 1.2 már esett egy fasza Assault egy AUG és egy M1A is. Így meg persze a napiknak semmi értelme nincs mert egyrészt a PC semmire se jó mert simán eshet jobb fegyver a DZben vagy Clear Skyon másrészt meg amit ott a Boss dob az vicc. Szóval manapság leginkább a CSnek és a DZnek van értelme. Rouge alig-alig van és ha van is akkor is simán ölhetőek (értsd ritka a cheater mint a fehér holló!)!
Egyébként ha az SMG nerf olyan lesz mint a shootgunosok nerf-e akkor gyakorlatilag nincs mitől tartanunk.(#18213) Anonymus23
DZ tervrajzok:
Szerintem egyformák, de ma meglesem a DZ3-as vendortt, mert a 204-es M44-es tervrajzot csak megveszem..De nagyon szar az az M44? Mert szerény tapasztalatom szerint nagyon az. Egyszerűen hiába üthet nagyobbat mint az M1A vagy jobb esetleg egy tulajdonság rajta ha egyszer az M1A.val 6ot lövök míg azzal 1et. Vagy meg lehet azt is szeretni?
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Az a baj hogy szombat ota csinálja ezt. 195000/246000/6000 193Gs és striker set!! És csak intel gyűjtéskor szar.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Brownage
tag
válasz winfos #18180 üzenetére
IGen, ezt többször leírták itt neked is, másoknak is. MINDEN SLOT-ra a lehető legmagasabb GS ruhát számolja, ami nálad VAGY a STASH-edben van. Hiába vagy rajtad egy szuper jó 163-as savage kesztyű, ha a táskádban van egy használhatatlan 240-es nomad kesztyű szar statokkal. attól még van egy 240-es kesztyűd, amit ha felvennél, magasabb lenne a GS-ed.
-
Madoc
veterán
válasz Raulblanco07 #18217 üzenetére
Igen és az is szombaton lett szar. 300 órám van a játékba szoval....
-
nagyúr
balanced nerf óta kevésbé szar, mint előtte. én is ilyennel rohangálok, mert ilyenből lett normálisabb. sokra nem megyek egyébként az aranyesővel. kizárólag azért nem a bolti augot használom már, mert ma véletlenül betörtem modokkal együtt.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Snip3r_HUN
addikt
Szetben bent van hagyva hogy lehessen váltogatni a 3-3 és 4-2 striker/sentry felosztásban. A tegnap esett striker mellény volt talán a legjobb eddig,egy kalibrálással sikerült elérni a kívánt eredményt,így csak a mellény maga ad 1757 páncél értéket.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
RazoR
veterán
Van még valaki aki foglalkozik az összefoglalóval?
-
i@lex
őstag
válasz Raulblanco07 #18217 üzenetére
Mindenképp kerüld a PC-t, az összes online játék tele van csalókkal, ez a játék meg pláne.
Sokszor hamarabb elkészül egy trainer, mint maga a játék, kis túlzással.Nem véletlenül a Division PC-s játékosállomány 80%-a, már rég lelépett a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
RPK74 tervrajzot megvette valaki ?
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Elérkeztem oda, hogy segitseg kell megérteni valamit.
Korábban striker cuccokat használtam átlagban 191GS értékkel mert azt néztem, hogy legyen meg a szett által adott bónusz sebzések de az új rendszerben a DZ-ben esnek a magas GS240 es cuccok és a karakter GS értéke nő de a DPS/életerő/elektronika stagnál???....Namost tudom hogy egy rakás kaki a DPS/szivosság/elektronika értékek...
De miért?
Hogyan és miként kell kalibrálni? Magát a folyamatot ismerem tudom, hogy kell de mikor van értelme?
Pl:
Itt a vadász hite fegyvertok magasabb értékeket adna de miért? Csak egyre tudok gondolni hogy a PÁN nagyobb mint az őrszem döntése fegyvertoknál ez igaz?Fegyvereknél szerintem ez egy jó darab de miért csak ennyi az alap DPS vele?
Segitene valaki eligazodni hogy mit csinálok rosszul és hogyan tudnám azokat az értékeket kapni vagy csak ahhoz hasonlót amiket ti elértetek?
Előre is nagyon köszönöm!
élni és élni hagyni...
-
aktív tag
Mivel a kalibrálni csak 1 módosítót tudsz így értelemszerűen akkor áll az ember neki kalibrálni amikor az adott cucc mindössze 1 módosítónyira van az elfogadhatótól/tökéletestől.
Az Augod alacsony sebzését részben a vacak talentek magyarázzák mivel ezekkel a módosítókkal se pvp-re se pve-re nem alkalmas. Az alábbi talentek a legkívánatosabbak egy SMG-re pl.: deadly, brutal, destructive (ez pve-re rendkívül hasznos), self preserved. Másrészt meg 204-es fegyverhez képest a crit chance is az alacsonyabb oldalon van (25% körül lenne az elfogadható/optimális) továbbá a felszerelésed adhat további crit chance/dmg bónuszt ami tovább növeli a DPS-ed így nem ártana megnézni a karakterinfónál, hogy mennyi a crit dmg bónuszod.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #18229 üzenetére
Tegnap is pont ez volt,mennénk ki dz-ből checkpointra lőszerért,kb. fél méterre vagyok a kijárattól erre rogue státusz 89 sec... Persze akkor is gplayers volt a bűnös. Amúgy ma déltől mehet,reggel úgyis a szokásos 3 órás karbantartás lesz,legalább tudok aludni meló után.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Snip3r_HUN #18233 üzenetére
Ez a rogue státusz akkor is aktiválódik, ha véletlenül a nagy csetepatéban belelövök egy játékosba? Én tegnap egy rogue-ot lőttem, de hát mások is ott futkoztak körülötte, és én is az lettem, le is csicsikáltam egyből... :/ Pedig tőlem nagyon távol áll ez. Előtte meg egy srác folyamatosan azzá vált, de nem támadott engem, mindig elment, utána meg ha lejárt visszajött...
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
arnikusz
veterán
Fegyverek jobb talentekkel + 32-es DZ vendoros kiegészítők, blueprintek.
A felszerelésben pedig lehet alacsonyabb GS, de zöld cuccokknál olyan amibe tudsz tenni fegyver teljesítmény és egyéb módosítót.Nekem a kesztyűm sárga fenegyerek a mellényem szintén. A sentry maszk és térdvédő blueprintes és mindkettőt módosítgatom. A hátizsákom őrszem egy módosítóval.
Most gondolkodom rajta, hogy veszek egy ragadozó blueprintet, mert van egy térdvédőm amihez jó lenne.Meg ezen a héten el akarom érni a DZ 75 szintet hátha lesz jó fegyver.
Még egy a fegyverhez anno Vectro blueprintet beszereztem és elsőre sikerült egy brutal, deadly, önfenntartót összehozni még gyenge karakterrel volt 200 DPS, de jött az AUG láz és bezúztam azóta se sikerült még egyszer.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
veterán
Tipikus esete annak a problemad, hogy felraktad a nagy gs-es cuccot, de teljesen ertelmetlenul...
Miert lone star 3as szettel mesz? Semmi bonuszt nem ad...
3 sentry + 3 strikert keress. Ott a dpsed szepen felugrik majd. Nagyon keves a pancelertek, nincs szettbonusz ( striker +20pancelrombolas es +50% elit damage ). Ez mar megdobna szepen.
Pancelerteket 75% kozelebe kell vinni, es akkor 2600as staminanal kb 300-330 szivossagod lesz.A fegyver talentjei sem tul jok. Pancelrombolas, deadly, brutal. Ez nekem se esett meg ki, craftolni sem sikerult, nagyon ritka.
Inkabb rakj ossze kisebb gs-bol egy sentry + striker kombot, mert szerintem a lone starnak nem sok ertelme van
Persze tudom, ezek estek. De nem kell mindent felhasznalni, ami kipottyan
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
arnikusz
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
The servers will shut down for maintenance on Thursday, June 2 at 08:00 AM CEST / 02:00 AM EDT / 11:00 PM PDT(June 1st). Estimated downtime is approximately 5 hours.
Changelog: TBA
De jó, ma korábban kezdődik 1 órával a karbantartás és 1 órával később is ér véget.
-
addikt
válasz Snip3r_HUN #18239 üzenetére
Valami nagy fix lesz (ezért nincs egyelőre changelog szerintem) vagy a CS challenge mód miatt kell ennyi.
-
veterán
válasz arnikusz #18238 üzenetére
Lattam egy videot, ahol ezzel ment a srac auggal. Mivel fel masodperc alatt ujratolti a fegyvered, loszert pedig nem hasznal el, nem rossz ez, de teny, hogy szerintem a striker 3as szettje, de akar meg a hunter 3as szettje is jobb.
Na, este mehetunk challengre??? azert az szivacs lesz
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz hitvanyalak #18234 üzenetére
Igen, aktiválódik.
Viszont a véletlen rogue (csak belelősz, de nem lövöd le) státusz, ami 20 másodperces, azért viszont nem kapsz semmit ha egy ilyen rugót lősz el. Ezt sokan nem tudják, ezért előszeretettel lövik le az ilyeneket is, mivel hajtanak az XP/DZ creditre...
Ha nagy a népsűrűség, akkor nem érdemes belemenni, főleg ha egyedül vagy. Csapatban már mindegy, akkor meg lőhet mindenki mindenkiere.;) - The Power of the Light Side
-
Brownage
tag
válasz Snip3r_HUN #18233 üzenetére
5 órás karbantartás lesz sajna 8-tól 1-ig asszem. ja közben már megirta sniper is
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Spancho #18245 üzenetére
DZ06 Church
BlueprintsName Credits GS Rank ARM F S E
Final Measure Gloves 179,361 214 50 371-454 494-604 ? ?
Final Measure Knee Pads 180,836 214 50 618-756 ? 494-604 ?A Nomád 191 -es 1.1 után volt jó egy hétig használtam míg nem esett jobb.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Brownage
tag
gyűjtögest a 214-es és 240-es cuccokat is, ha nem dz5-6-ba jársz és nem fixen 240-es setek esnek. Olykor egy szuper statos 214-es sokkal hasznosabb, mint egy Lone star 240-es
Páncélból (mellvért) olyat keress amin van +armor VAGY +slot. Mert ha van rajta slot de nincs armor, vagy ha van rajta armor de nincs slot, akkor a másik értéket át tudod kalibrálni a hiányzóra. 1500 feletti páncélértéket el tudsz érni csak chestpiece-el, ha még + a slotba stamina+armor-os mod-ot raksz az még több lesz.
Maszkra asszem kritikus esély mehet + socket. De én pl, hogy legyen kis skill powerem, nekem pl most a maszkomon skill power + socket van.
Térdvédőnél fontos lenne, hogy a 16-20% közötti kritikus sebzés legyen rajta + socket.
Táskára ha mindened 240-es, akkor megengedheted, hogy +crit legyen vagy +skill power, amelyik kényelmesebb. Ha viszont túl alacsony a páncél értéked, akkor olyan táska érdemes a jobb túlélés miatt amin +armor (páncél) és +socket van.
kesztyűbúl mindenképpen fontos, hogy olyan legyen, amin van kritikus esély ÉS kritikus sebzés IS !!! Ez a legfontosabb. A 3. érték pedig PVE esetén a +x% sebzés az elitekre érték a legjobb. Ez a ruhadarab dobhat a legtöbbet az NPCk elleni sebzéseden. Esetleg a Crit chance+crit damage + általad használt fegyver sebzés (pl +SMG sebzés) is jó. De ha többnyire PVE-zel, akkor egy 10-11% körüli elit sebzéssel többet érsz. A speckó fegyver sebzés csak olyan 3-4 %-kal emeli meg a sebzésedet és csak arra az egy bionyos fegyvertípusra, míg az elit elleni sebzés minden fegyvertípusra hat.
Fegyvertáska: Mindenképpen csak olyannal érdemes bármit is kezdeni, amin van mindhárom alap stat: tűzerő, életerő, elektronika. Ha bármelyik hiányzik róla, akkor el kell felejteni. Ha megvan mindhárom érték, akkor én azt javaslom, hogy itt ne használj slotot, mert itt veszíted a legkevesebbet, ha +páncélérték van az itemen, hisz itt csupán egy slotot buksz, míg pl a hátitáskán a +kritikus sebzést kell feláldoznod páncél értékért cserébe. Szóval pisztolytáskán ne legyen slot, kalibráld át +páncélra.
Általánosságban arra törekedj, hogy legyen meg a 2500 körüli tűzerő, hogy a fegyveren lévő fontosabb talentek aktivak legyenek. Szerintem elég, ha a 6 ruhadarabból 2 van, ami tűzerőre ad, a többi inkább életerőre adjon, hogy ne 50-60k HP-val rohangálj, hanem 80-90+-al és mellé 5300 körüli páncélértéked legyen.
Ezt ugy tudod még elérni hogy minden slotba életerő + páncél modot raksz.
Későbbi DZ a 200+-ban elég haldosós érzés. Ha csapatban mész, akkor kb. mindegy milyen set, mert tudsz hátulról/oldalról támadni, amíg a többieket támadják az NPC-k. De ha nem akarsz egy shoti lövéstől feküdni, ahogy szegény Szatyor szokott vagy nem akarsz a lángszórósoktól rögtön szénné égni, akkor a helyedben inkább feláldoznám a szuper dps 3striker 3 sentry kombót és inkább 3 Final Measure + 3 Sentry-vel mennék. (3 végső megoldás és 3 őrszem talán magyarul?).
Hidd el, rengeteget ér. Tűz nem öl rögtön, van időd medkitet nyomni, ki tudsz futni, stb. Nyilván 2 shoti lövés után fekszel, de nem rögtön az elsőtől. Van időd reagálni, fedezékbe bújni, hp-t visszatölteni, stb.
Ezzel a settel ugye kapsz a sentry-től +fejlövés sebzést és +20% sebzést az elitek ellen.
Erre pedig kapsz még nagyon erős védelmet. Végső megoldás 2-es settel 50% egzotikus sebzés védelmet kapsz, amivel jobban túléled a tüzet, a gáz gránátot, a mindenféle gránátokat + ha rogue-ok betámadnak robbanó lövedékkel, az ellen is nagyon jól véd, jobban el tudsz menekülni, vagy túlélni.
A 3-as set pedig további 15% elitek elleni védelmet ad, ami szintén nagyon sokat jelent.Szerintem ez az egyik legkényelmesebben túlélős build, amivel azért DPS-ed is van. Nyilván gyengébb mint még 3 striker, ami még +20%dmg-et ad elitekre meg még 50% crit sebzést, de vagy sebzésed van vagy túlélésed
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Anonymus23 #18243 üzenetére
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
veterán
válasz Brownage #18248 üzenetére
En amit most probalgatok:
2 sentry + 2 striker + 2 vegso.Minden hp-ra es skillre konfolva, azutan exotic damage tures es crit sebzes. 4000e staminal es 75% armornal van most 600e szivossaga es 20e skillje. Dps a beka segge alatt. Ellenben 1 apc lovest siman tulel
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest