Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Elérkeztem oda, hogy segitseg kell megérteni valamit.
Korábban striker cuccokat használtam átlagban 191GS értékkel mert azt néztem, hogy legyen meg a szett által adott bónusz sebzések de az új rendszerben a DZ-ben esnek a magas GS240 es cuccok és a karakter GS értéke nő de a DPS/életerő/elektronika stagnál???....Namost tudom hogy egy rakás kaki a DPS/szivosság/elektronika értékek...
De miért?
Hogyan és miként kell kalibrálni? Magát a folyamatot ismerem tudom, hogy kell de mikor van értelme?
Pl:
Itt a vadász hite fegyvertok magasabb értékeket adna de miért? Csak egyre tudok gondolni hogy a PÁN nagyobb mint az őrszem döntése fegyvertoknál ez igaz?Fegyvereknél szerintem ez egy jó darab de miért csak ennyi az alap DPS vele?
Segitene valaki eligazodni hogy mit csinálok rosszul és hogyan tudnám azokat az értékeket kapni vagy csak ahhoz hasonlót amiket ti elértetek?
Előre is nagyon köszönöm!
élni és élni hagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest