Új hozzászólás Aktív témák

  • Brownage

    tag

    válasz KaYaK #18230 üzenetére

    gyűjtögest a 214-es és 240-es cuccokat is, ha nem dz5-6-ba jársz és nem fixen 240-es setek esnek. Olykor egy szuper statos 214-es sokkal hasznosabb, mint egy Lone star 240-es :)

    Páncélból (mellvért) olyat keress amin van +armor VAGY +slot. Mert ha van rajta slot de nincs armor, vagy ha van rajta armor de nincs slot, akkor a másik értéket át tudod kalibrálni a hiányzóra. 1500 feletti páncélértéket el tudsz érni csak chestpiece-el, ha még + a slotba stamina+armor-os mod-ot raksz az még több lesz.

    Maszkra asszem kritikus esély mehet + socket. De én pl, hogy legyen kis skill powerem, nekem pl most a maszkomon skill power + socket van.

    Térdvédőnél fontos lenne, hogy a 16-20% közötti kritikus sebzés legyen rajta + socket.

    Táskára ha mindened 240-es, akkor megengedheted, hogy +crit legyen vagy +skill power, amelyik kényelmesebb. Ha viszont túl alacsony a páncél értéked, akkor olyan táska érdemes a jobb túlélés miatt amin +armor (páncél) és +socket van.

    kesztyűbúl mindenképpen fontos, hogy olyan legyen, amin van kritikus esély ÉS kritikus sebzés IS !!! Ez a legfontosabb. A 3. érték pedig PVE esetén a +x% sebzés az elitekre érték a legjobb. Ez a ruhadarab dobhat a legtöbbet az NPCk elleni sebzéseden. Esetleg a Crit chance+crit damage + általad használt fegyver sebzés (pl +SMG sebzés) is jó. De ha többnyire PVE-zel, akkor egy 10-11% körüli elit sebzéssel többet érsz. A speckó fegyver sebzés csak olyan 3-4 %-kal emeli meg a sebzésedet és csak arra az egy bionyos fegyvertípusra, míg az elit elleni sebzés minden fegyvertípusra hat.

    Fegyvertáska: Mindenképpen csak olyannal érdemes bármit is kezdeni, amin van mindhárom alap stat: tűzerő, életerő, elektronika. Ha bármelyik hiányzik róla, akkor el kell felejteni. Ha megvan mindhárom érték, akkor én azt javaslom, hogy itt ne használj slotot, mert itt veszíted a legkevesebbet, ha +páncélérték van az itemen, hisz itt csupán egy slotot buksz, míg pl a hátitáskán a +kritikus sebzést kell feláldoznod páncél értékért cserébe. Szóval pisztolytáskán ne legyen slot, kalibráld át +páncélra.

    Általánosságban arra törekedj, hogy legyen meg a 2500 körüli tűzerő, hogy a fegyveren lévő fontosabb talentek aktivak legyenek. Szerintem elég, ha a 6 ruhadarabból 2 van, ami tűzerőre ad, a többi inkább életerőre adjon, hogy ne 50-60k HP-val rohangálj, hanem 80-90+-al és mellé 5300 körüli páncélértéked legyen.

    Ezt ugy tudod még elérni hogy minden slotba életerő + páncél modot raksz.

    Későbbi DZ a 200+-ban elég haldosós érzés. Ha csapatban mész, akkor kb. mindegy milyen set, mert tudsz hátulról/oldalról támadni, amíg a többieket támadják az NPC-k. De ha nem akarsz egy shoti lövéstől feküdni, ahogy szegény Szatyor szokott :) vagy nem akarsz a lángszórósoktól rögtön szénné égni, akkor a helyedben inkább feláldoznám a szuper dps 3striker 3 sentry kombót és inkább 3 Final Measure + 3 Sentry-vel mennék. (3 végső megoldás és 3 őrszem talán magyarul?).

    Hidd el, rengeteget ér. Tűz nem öl rögtön, van időd medkitet nyomni, ki tudsz futni, stb. Nyilván 2 shoti lövés után fekszel, de nem rögtön az elsőtől. Van időd reagálni, fedezékbe bújni, hp-t visszatölteni, stb.

    Ezzel a settel ugye kapsz a sentry-től +fejlövés sebzést és +20% sebzést az elitek ellen.
    Erre pedig kapsz még nagyon erős védelmet. Végső megoldás 2-es settel 50% egzotikus sebzés védelmet kapsz, amivel jobban túléled a tüzet, a gáz gránátot, a mindenféle gránátokat + ha rogue-ok betámadnak robbanó lövedékkel, az ellen is nagyon jól véd, jobban el tudsz menekülni, vagy túlélni.
    A 3-as set pedig további 15% elitek elleni védelmet ad, ami szintén nagyon sokat jelent.

    Szerintem ez az egyik legkényelmesebben túlélős build, amivel azért DPS-ed is van. Nyilván gyengébb mint még 3 striker, ami még +20%dmg-et ad elitekre meg még 50% crit sebzést, de vagy sebzésed van vagy túlélésed :)

Új hozzászólás Aktív témák