Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz velizare #19050 üzenetére
Reggel munkába menet előtt 20 perc DZ lett cucc+ pénz, de amikor láttam, hogy 8 halálfej közeledik ki az ellenőrző pontra és majd este kimentem.
De ilyenkor ha még maradni akarsz jobb várni egy kicsit, ha viszont csak te meg ők vagytok a szerveren akkor biztos vagy várni fognak, vagy elindítanak egy kimentést, hogy odacsaljanak.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz PETEE78 #19052 üzenetére
Én is néztem a cuccaimat tegnap és nem volt rajta + egy hely, így csak a keménységet növeltem a Striker kesztyűn, ami természetesen a DPS rovására ment, tudom, hogy az már annyira nem, de kell jobb fegyver is majd hétvégén.
A napi HVT-kből, meg a kimentettek eladásából összejöhet mindig a pénz, de sok számolás és türelem kell azt átalakításhoz.
Meg az is hogy hallgasson az ember az előtte szólókra és legyen Striker, Sentry, Taktikus, Végső felszerelésekből mindegyikből 4 amit tud kombinálni és ahhoz DZ-kell, de nem egyedül.Azt tapasztaltam, de javítsatok ki, hogy egyedül nem ad olyan jó cuccokat mint csapatban.
-
PETEE78
senior tag
válasz arnikusz #19055 üzenetére
Napi szinten játszok a játékkal, de nagyon össze-vissza időközönként (mivel mostanság elég sok minden egyéb teendőm is van) így inkább egyedül mászkálok.
Eddig ha láttam, hogy valaki egyedül feszül, ott besegítettem,ha tudtam aztán mentünk együtt tovább. De volt olyan, hogy besegítettem 3 srácnak bevédeni a cuccaikat, felraktam én is a csomagom, majd lelőttek az eszpanyákYou are being revived
-
bunfi
őstag
válasz #35434496 #19048 üzenetére
Amikor én "sírtam", akkor megkaptam, hogy ha nem tecccik, akkor ne jáccá, nemennyé DZ-be, mert a DZ azilyen. Ha nincsenek szabályok, akkor nincsenek szabályok. Ez is benne van.
(#19030) norti Nem trollkodok, csak véleményt közöltem. Fix négyes groupban farmolva is 100+ óra alsóhangon, hogy azt a szintet elérd, ha szerencséd van a randomgenerátorral.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
marilllyo
veterán
válasz PETEE78 #19057 üzenetére
Gondolj úgy bele, hogy te lecserélheted a +1 módosító helyét valami másra is ha neked nem kell. De ha mégsem jön be akkor visszapörgetheted ugyanarra. Ehhez asszem amúgy olyan kell amin eleve van már egy módosító hely..de ott sem biztos, hogy lesz olyan tulajdonság amit ki lehet pörgetni még egy +1-re.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Anonymus23
veterán
válasz bendeguz76 #19061 üzenetére
Az egész játékban benne van ez a furcsa kettősség, ami viszont nem marad meg a játékban a single részre...
A single/coop részen te vagy a király, aki megmenti New Yorkot és az emberiséget az őskorba való dőléstől, mindenki ajnároz,hogy mekkora istencsászár vagy, és akkor ehhez raktak egy DZ-t, ahol meg az látszik, hogy kiben milyen vadállat nyugszik, van akiben a sakál, van aki üregi nyúl, vannak hiánák, meg a többi bolhás, meg a köcsögök akik hátulról szeretik...
A játék furcsán keveri az emberben a jófiú/rosszfiú dolgot, ami nem is igazán van kitisztázva...Én szívesen látnék egy ilyen mutatót, hogy pl mennyire lettél renegát, és hol tartasz benne, és ez mondjuk látszana is, és mondjuk ha én full kékben (jófiúk) lennék, akkor többet vesztenék ha egy kék játékos támadnék be és lelőnek, de ha egy pirosat (renegát), akkor azért többet kapnék, és vica-verse.
Úgyis minden erről szól, mármint a jó és gonosz örökös harcáról, mindenki tudna választani magának helyet.
Számtalan játékban megcsinálták már az ilyen "frakció" jellegű dolgot, mindenki vérmérséklete, hite és habitusa alapján tudna játszani.Lassan úgy vagyok ezzel a játékkal mint az egyszeri állatorvos a szomszéd lovával. Ötletem még lenne...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
addikt
válasz Anonymus23 #19063 üzenetére
Ott rontották el, hogy a PvP rész (endgame, DZ, mindegy hogy hívjuk) igazából nem PvP, hanem PvEvP. Külön kellett volna választani az NPC farmolást és a szomszéd rugó leölését és senkinek sem lenne problémája a DZ-vel. Utóbbihoz persze kellenének PvP játékmódok is, de olyan sajnos sosem volt a Divisionben (a szintméregetésen kívül)...
Az unalmas NPC farmolást is fel lehetett volna dobni brutál erős/taktikus NPCkkel, amiket mondjuk a 24 player együttműködve tud csak leölni. Kurva sok ötletem lenne, de hát nem én vagyok fejlesztő
-
RazoR
veterán
Most akkor mikor jön a dlc pc-re és lesz térképbővülés vagy nem?
-
marilllyo
veterán
Én csak akkor veszem meg a DLC-ket ha lesz bővítés. Ha nem akkor nem érdekel annyira. De én úgy gondolom, hogy ha tervbe lenne valami ilyesmi akkor arról cikkeztek volna valamit. Nehogymár a fejlesztés legdrágább fázisát ne promóznák....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #19068 üzenetére
Az első az Underground lesz ha jól emlékszem és tényleg csak vertikálisan lefelé megyünk, ha megvesszük.
De előfordulhat a térképbővülés, ami az eddigi munkamenetükre alapozva annyira nem várható.
Én megvárom az első benyomásokat és júliusban szerzem csak be.
Voltak akik árulták ilyen áron láttam más oldalon, de amilyen a szerencsém mire odaértem elvitték.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #19069 üzenetére
Uplay shopban most van rá akció, 29,99 EUR, ha erre még lehetne érvényesíteni a 100 pontért a -20%-ot, akkor az is 24 EUR lenne, ami ~7500 Ft, ez is már elgondolkoztató.
Csak jó lenne tudni, hogy működik-e ez a 100 pontos 205-os kupon, mert így is van rajta ugye akció...Ha valaki megvette volna mostanában, ne tartsa magában az infót pls.
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #19070 üzenetére
Mondjuk elvileg még erre is lehet a -20%-ot érvényesíteni, mondjuk kérdés, hogy honnan számolja a -20%-ot (az eredeti árból, vagy a más csökkentett árból):
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Este megvizsgálom az uplayen, hátha rá tudom venni öcsémet meg a családtagokat vegyék meg névnapra.
-
duvi
nagyúr
válasz Anonymus23 #19071 üzenetére
Jelenleg nincs ennél jobb ár a piacon, ha hivatalos forrásból szereznéd be (kulcsboltok biztos olcsóbbak, de azt kihagynám).
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz #35434496 #19036 üzenetére
Az elmúlt 1 hétben 2x is harcoltunk 4 vs 4 magyarokkal. Hát, kiábrándító azt kell mondanom.
Az első 4 főst DZ5-6 körül kaptuk el, köszöntünk meg minden, aztán szétváltunk, majd mindkét banda ugyan arra a supply dropra ment, de fel lett szedve mielőtt odaértünk, szóval mondták a srácok, hogy akkor kapjuk el őket, nem a loot, vagy mert bármi bajunk van velük, csak mégis PVP zóna.
Akkor még azt hittem, hogy ők a nyafogósak, csak mert volt egy két bazdmeg, meg ezt miért kellett, jó utána a bazdmegelés miatt még 2x leküldtük őket, de semmi extra.Tegnap viszont ami volt, az hihetetlen. Én csak rerolloltam itemeket, mikor rámírnak hogy jöjjek be mert egy 4 fős banda nagyon kemény 2 játékos ellen, és ugatnak. Bemegyek, erre hallom hogy magyarok, megy mindkét oldalról az osztás. Amíg 4 vs 2-ben voltak addig nagyon nagy volt az arc, aztán utána DZ2 saferoom előtt meghaltak mind a 4-en vagy 10-15x úgy hogy ezalatt tőlünk összesen 1-1 embert fektettek meg 1x, akkor már csak sírás volt és hiszti, a kedvenceim:
Miért használsz kéket (mondta miután egymás után a 2. járt le náluk és mi is elnyomtuk)
Ne használj robbanólövedéket
Ne használj turretet
Ne használj stickyt
Gyere 1 vs 1-ben (miután 4vs2-ben ők kezdtek kötekedni és keménykedni)Már azt vártam mikor mondja hogy Ne használj fegyvert, vagy Ne mozogj.
És persze mondanom sem kell, hogy 1-1 haláluk után amiből bőven volt, jött a respawnig tartó válogatott káromkodás is, szegényeket nagyon felhúzta hogy folyton nyomogatni kell a respawnt.
Ilyen balfaszok lennének barátlistán, azonnal törölném is őket, nem azért mert meghaltak 20x fejenként, azzal nincs gond, mindig van jobb játékos, hanem mert amilyen hisztit közben rendeztek, pedig eredetileg ők voltak az agresszorok, az valami hihetetlen.
-
addikt
Adj fel egy hirdetést itt aprón, hogy mennyiért vennél és hátha jelentkezik rá valaki
-
LÁZ
addikt
igényelsz egy 20%-os kupont, amit elküldenek email-ben, és arra használod fel, amire akarod , vásárláskor úgy is mutatja, mennyi lenne a végösszeg
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nagyúr
válasz Raulblanco07 #19076 üzenetére
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
Jogos, végül is, ha a normál árból ad engedményt, akkor 22 EUR, ha meg a csökkentettre számolja, akkor 24 EUR, eredeti forrásból.
Mivel egyelőre még tervezem vele a játszást, így én meg fogom venni, valahogy...Aki esetleg vásárolt már ilyet, ezt lehet ajándékba is venni? Azaz kódot kapok, vagy beteszi a könyvtárba?
Többnyire dobozos verziót vettem eddig, vagy bundlék voltak beregelve...;) - The Power of the Light Side
-
addikt
*Warning: in case a product is already discounted, only the most important discount % will be applied
Szóval nem kapsz rá még 20%-ot Amúgy rögtön a fiókodhoz kapcsolja, ha a ajándékba akarsz, akkor inkább gamesplanet UK.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Jah, látom már a kisbetűs részt. Pedig szép lett volna
Akkor mi a francért teszik az akciós árhoz még a kupon felhívást.
Egyébként sem értem, mivel nem "ingyen" kapom a kupont, de hát ez már az én logikám.Akkor marad az "egyéb" forrás...
-
VGNGR
senior tag
válasz Anonymus23 #19081 üzenetére
Én az alapjátékot a gamesplaneten vettem, ahogy nézem a SP is ott a legolcsóbb, sőt ebből az árból még lehet 5 %-ot faragni a forUNCUT tagsággal.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
[ Szerkesztve ]
-
cocobanana
tag
Sziasztok!
Azért írok ide, hátha tudtok nekem segíteni pár kérdésben.
1. Hogyan tudok dz-ben lehető leggyorsabban fejlődni , akár lvl 99re?
Most lvl 31 vagyok. Általában dz1-2 ben szoktam farmolni. Itt olyanokra gondolok ,hogy pl van vmi xp boost adó item vagy nonstop farmolni kell? Egyéb ötletek.
2. Vannak ugye dz-ben rejtett szobák ahol vannak árusok . Na már most, ha ott veszek egy itemet, akkor azt automatikusan megkapom, vagy azt is ki kell mentenem hogy tudjam használni? Csak pl ha az utóbbi , hogy ki kell mentenem, de ha közben meghalok, akkor eldobom vagy megmarad?
3. Phonenix Creditből mit érdemes venni? Kész tárgyat vagy receptet?
Csak a recept elég lutrinak érzem ,mert oké felsorolja a számokat , de hogy milyen képességeket ad vagy von le elég rng.
4. Ha dz-ben már erősebb leszek,gondolok itt arra , hogy gs statom pl 220 és akkor bemegyek mondjuk a dz1-be, akkor a mobák is hasonló erősek lesznek mint én?( akár lvl 31-32) Vagy maradnak ugyanazon a szinten mint most 170 gs-el. (30) Illetve érdekelne a játékosok szempontjából, hogy gyengébb karakterrel is találkozhatok vagy ugyanolyan erőssel?
Aki megválaszolja őket részletesen, annak köszönöm szépen.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz cocobanana #19087 üzenetére
Üdv,
1. Próbáld meg a gear egyes elemeit (mellény,térdvédő,stb.) olyanra átkalibrálni ami plusz xp-t ad.
2. Amit dz árusnál megvettél azt nem kell kimenteni,az a megvételtől már a tiéd.
3. Tervrajzot phoenix creditből szerintem már felesleges venni,dz-ben több jó cucc eshet. Viszont dz-s terveket megéri megvenni,igaz craftolgatni kell,és lehet hogy csak sokadjára adja meg az igazán jót.
4. 200GS felett a DZ201+os bracket-be kerülsz ahol dz1-ben lv32,dz6-ban pedig lv34-es mobokkal fogsz találkozni. Játékosok szempontjából elég vegyes lesz mivel a játék GS alapján sorol be,és nem dps/szívosság/elektronika szerint,tehát találkozni lehet gyenge és erős playerekkel is.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #19088 üzenetére
Üdv ,
Mikor jössz játszani?
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #19090 üzenetére
Oda én is megyek. ui: lóháton!!!
-
vitya81
tag
válasz bendeguz76 #19061 üzenetére
mint a vasárnapi kedves társaság "Miért nem szóltok hogy magyarok vagytok?!" Még jó hogy a játékon belüli chatet használtuk, plusz a nevek sem arról árulkodtak .... Amúgy nem zavar, ha magyar támad be és elismerem hogy erősebb, csak ne nézzen hülyének, és hadd ne legyek az ő poénjának a tárgya.
-
Madoc
veterán
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
bunfi
őstag
válasz marilllyo #19095 üzenetére
Új item level: 268. [link] A magam részéről megvárom, míg befejezik, mert olybá tűnik tényleg azt hiszik, hogy 1 hónap alatt mindenki kifarmolt már mindent... pedig szerintem ha 20 olyan ember van aki god-roll 240-ben mászkál sokat mondtam...
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Mankó
veterán
Kiváncsiságból Uplayen vettem egy kiegészítőt 30 pontért. A játék azt írta, hogy a mesteri tárgy készítő központban keressem, de semmi ilyesmit nem találok a központi bázison. Valaki tudja hol találom ezt a vendort?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest