Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco07

    aktív tag

    válasz #35434496 #19036 üzenetére

    Az elmúlt 1 hétben 2x is harcoltunk 4 vs 4 magyarokkal. Hát, kiábrándító azt kell mondanom.
    Az első 4 főst DZ5-6 körül kaptuk el, köszöntünk meg minden, aztán szétváltunk, majd mindkét banda ugyan arra a supply dropra ment, de fel lett szedve mielőtt odaértünk, szóval mondták a srácok, hogy akkor kapjuk el őket, nem a loot, vagy mert bármi bajunk van velük, csak mégis PVP zóna.
    Akkor még azt hittem, hogy ők a nyafogósak, csak mert volt egy két bazdmeg, meg ezt miért kellett, jó utána a bazdmegelés miatt még 2x leküldtük őket, de semmi extra.

    Tegnap viszont ami volt, az hihetetlen. Én csak rerolloltam itemeket, mikor rámírnak hogy jöjjek be mert egy 4 fős banda nagyon kemény 2 játékos ellen, és ugatnak. Bemegyek, erre hallom hogy magyarok, megy mindkét oldalról az osztás. Amíg 4 vs 2-ben voltak addig nagyon nagy volt az arc, aztán utána DZ2 saferoom előtt meghaltak mind a 4-en vagy 10-15x úgy hogy ezalatt tőlünk összesen 1-1 embert fektettek meg 1x, akkor már csak sírás volt és hiszti, a kedvenceim:

    Miért használsz kéket (mondta miután egymás után a 2. járt le náluk és mi is elnyomtuk)
    Ne használj robbanólövedéket
    Ne használj turretet
    Ne használj stickyt
    Gyere 1 vs 1-ben (miután 4vs2-ben ők kezdtek kötekedni és keménykedni)

    Már azt vártam mikor mondja hogy Ne használj fegyvert, vagy Ne mozogj.

    És persze mondanom sem kell, hogy 1-1 haláluk után amiből bőven volt, jött a respawnig tartó válogatott káromkodás is, szegényeket nagyon felhúzta hogy folyton nyomogatni kell a respawnt.

    Ilyen balfaszok lennének barátlistán, azonnal törölném is őket, nem azért mert meghaltak 20x fejenként, azzal nincs gond, mindig van jobb játékos, hanem mert amilyen hisztit közben rendeztek, pedig eredetileg ők voltak az agresszorok, az valami hihetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák