Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
úgy látom az eredeti DZ túlélte a támadást.
/s
-
KaYaK
tag
válasz Snip3r_HUN #18696 üzenetére
Lehet de meg mindig jobb mint az előző fegyverem volt...
Nagyon megorultem neki mikor kimentesnel láttam az alap sebzését! Levittem a gyakorló lőtérre a jobb oldali legközelebbi bábu fejére 89k sebez testre 35k körül alap testre 11k fejre nemtom az M1A ami nálam van fejre 420k sebez alap nemtom testre 76k alap asszem ennyit jegyeztem meg.Csak azt nem értem hogy lőttem mar fejre elit(sárga ) emberke fejére 200k dmg AUG al ezzel... Az M1A val pedig 1-1,3millio dmg et...
DE Hogyan? Valaki elmagyarázná a matekot pls?élni és élni hagyni...
-
Lefty
addikt
Azzal szemely szerint nincs bajom, hogy a crit chance cap 60% lett, van afole ertelme huzni? Mar 40-50 korul inkabb a crit damage-re mennek ra, hiaba critelsz ha nem sebez. Amugy meg altalaban minden csapatban van egy fullos taktikus aki tolja a pulse-t, onnantol kezdve meg adott a vrit esely. En inkabb crit damage-re pakolok.
[ Szerkesztve ]
-
KaYaK
tag
válasz RECSKA #18691 üzenetére
Pont ez az amit írsz! Nekem is lehetne feljebb tolni a staminat olyan 330k íg csak ahhoz meg kell bontanom az őrszem szettet ami azt jelentene hogy bukom én is a 28% elit sebzest amit én sem akarom inkább várok olyan mellénye ami őrszem és használható.... Ráadásul a szett 20% és a mellény ad meg 8% sebzest... Ami meg fontos lehet a elit sebzes elleni védelem talán az is olyan 25% között van asszem.
Azért a 48% + DPS pirít... Respect.... Az szép!élni és élni hagyni...
-
veterán
Alakítgattam egy picit a DPS karakteren.
266/310/15 az adatok.
DPS-t fel tudnám tolni 290-re úgy, hogy 300 felett marad a szívósság. Ellenben akkor 28% elite sebzést bukom. Márpedig azt nem számolja a DPS-be.
Így most 48% az elite sebzés. Azért azzal pirít szépen a sárgákraHeavy tankom összerakom a hétvégén. Semmire sem jó, csak sebzéselnyelésre. De tényleg, semmi másra. Ellenben 2 apc lövést kibír és nyugodt szívvel lehet vele a 34-es pörzsőlős behemót tüzében állni. Majd teszteljük az új küldit, hány rakétát él túl
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Az itt tanultak alapján nekem is alakul a karakter...
Bár még várok egy fegyvertokra és egy mellényre de a többi ok. A mai nap fénypontja a sok rugó után egy magyar csapat akikhez random dobott DZ-be a játék! Az első mentésnél esett ki ez az AUG!A probléma hogy nincs meg az elektronika a fegyvertokon mint ahogy látszik de még mindig ez a leghasználhatóbb mindközül ami esett...
Azért az első posztolt üzenetben lévő karaktert sikerült felhúzni... Sokat alakult de még nem eleget...
A tüzet nem szereti finoman szólva de abból a szempontból jól jött az első hullám M1A amivel hathatósan átalakult a játék képem hiszen nem rohanok be hanem távolról szépen leszedem a duci tüzes gyilkost!Kiváncsi vagyok melyik DLC-vel jön az a tisztogató fegyver ami tüzet okád....
[ Szerkesztve ]
élni és élni hagyni...
-
i@lex
őstag
Ici picit szerintem vissza fog ütni ez a nagy loot áradat. Gyakorlatilag kész a karakterem, és ezzel vannak így már jó páran, így merül fel a kérdés, ki fog görcsölni a Clear Sky Incursionnel, ha már úgy sem tud nagyon mit kapni.
Nyilván letoljuk, már csak azért is, hogy ezt is kipipáljuk, de lehet sokunk nem minden héten fogja lenyomni...
Hm?
-
Spancho
senior tag
Köszi.
Kihívásba biztos kemèny lesz.
A DZ06 port nèha jól jött.
Ès jó lenne ,hogy ha a DZ ládák itemeit is felhúznák 201+ -ban mèg mindig 161-es fegyókat dobál.[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
nagyúr
válasz Spancho #18686 üzenetére
holnap lesz. újra megpróbálják aktiválni a clear sky-t.
[Changelog] June 9th maintenance
Here is the list of changes to be implemented with the June 9th maintenance:
Fixed instances of players being teleported automatically to the Safehouse/Checkpoint in some areas of the DZ06 and an electronic store in the Open World
Moved the no-respawn zone at the entrance of Clear Sky to reduce the risk of players mistakenly entering the Instance before the group was formed
Activated Clear Sky Challenge ModeTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Spancho
senior tag
Ma volt a heti karbantartás ,vagy holnap lesz ?
-
Raulblanco
aktív tag
-
flash-
veterán
a fegyversebzés mennyire ad reális értéket?
beleszámolja a criteket és mindent?mert a sima dps úgy tudom elég csalóka...
-
bunfi
őstag
Nekem az UI bugjukat (olyat adtál el/szedtél szét, ami nem volt kijelölve és nem volt aktívan kijelölt) bánta fullos 182-es AK-m. Fierce, Accurate, Sustained + full crit hit chance, stability és HS dmg modokkal. Igazából már nem érdekel, most is 40%-ot vágtak a max crit hit chanceből és gyengítettek a skill power related skillek max bónuszán... érdekel bárkit is? Nem. Kár érte, hogy senkit sem zavar, hogy hazudnak, hülyének néznek és utána még nekik áll feljebb, hogy toxic a közösség. Vagyis ami maradt belőle.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
sith7
félisten
válasz Raulblanco07 #18675 üzenetére
biztosan
-
Raulblanco
aktív tag
Friss 30-as kari, volt 2 terület ami teljesen kimaradt a szórásból szintezés alatt, most hogy odamentem, és 30-asként nyomtam rá a térképen az encounterek megjelenítésére, kicsit összezavarodott szegénykém, és mellette betette a 3db search and destroy küldit is.
Tekintve hogy ugyan ott vannak ezek, ahol az encounterek és side missiönök, vicces volt egyszerre csinálni a kettőt.
-
Spancho
senior tag
Az öcsèm a karakteremet törölte majdnem
Be voltam lèpve a főmenübe ,mondtam neki hogy lèpjen ki. Az volt a furcsa neki higy hoswzan kellett nyomi a space-t.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Megvettem a shoti tervrajzot DZ-be és átváltottam elsődlegesre, hogy összemérhessem az újonnan kikraftoltakkal. Hát kraftoltam 6 szemetet....7-ikként meg betörtem mellé aug-ot is. Igazából nem feltétlenül az aug-ra vagyok mérges hanem a kiegészítőkre...ugyanis van egy 182-es vectorom ami jobb talentekkel rendelkezik viszont az augnak a 30-as tárja a 20-assal szemben váltásra adott okot.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pzstm
titán
válasz marilllyo #18673 üzenetére
ezért kellene tudni lockolni magadnak itemeket, úgy mint Destinyben...iszonyú veszélyes így jelenleg, szerencsére equippelt cuccot legalább eladni nem lehet....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Raulblanco07
aktív tag
Ha csak fegyvert cseréltél, és 30% a különbség, akkor az SMG alap 20-25%-on kívül kell még legyen egy crit esély mikor max hp talent, vagy a crit esély mikor ezt a fegyvert használod talent rajta, bár szerintem utóbbi kevesebb mint 10% ad, azzal a maxos 25-tel sem jönne ki a 36% különbség, szóval a full hp-s talent a tippem.
-
sith7
félisten
válasz Raulblanco07 #18671 üzenetére
Se modokat, se gear -t nem cseréltem, csak a 2 fegyvert, de akkor valószínű itt van a kutya elásva:
A lényeges különbség úgyis az, hogy az SMG-nek alapból van 20-25% crit esélye, míg a többinek nincs.
köszi a választ
-
marilllyo
veterán
Bárcsak lenne egy .gif arra az idegállapotra amikor véletlenül betöröd az elsődleges fegyveredet az összes (gondosan összeválogatott) kiegészítőjével együtt....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Raulblanco07
aktív tag
A fegyveren lévő deadly / halálos talent nem kritikus esély, hanem kritikus sebzés, vagy mi a gagyi magyarosított változat, mindig is utáltam az ilyen magyarosított dolgokat, mert állandó kavarás van a magyar / angol megnevezések miatt.
Szóval, kritikus esélyed talenten 2 féle lehet, az x% mikor teljes hp-n vagy, ez ilyen 10-14% körüli, illetve az ezzel a fegyverrel verzió, ami további 7-10%.
Fegyver modokon, célkereszt 7-8% lehet rajta, tár szintén 7-8%, a hangtompító és grip nem hiszem hogy van krit esélyes verzióban. Plusz az SMG-re ott ugye a 20-25% ami a fegyver bónusza.
Ezen kívül lehet még a kesztyűdön valamennyi krit esély, a többit fejből nem vágom, de szerintem csak a crit sebzés lehet a többi ruhán, crit esély talán nem.
A lényeges különbség úgyis az, hogy az SMG-nek alapból van 20-25% crit esélye, míg a többinek nincs.
-
sith7
félisten
Van az aug - om 230k dps, 47% kitikus esély a karakteren
M60 160 k dps - ugynazokkal a felszerelésekkel, mint ami az aug - on van .... 11% kitikus esély a karakteren
Mindkét fegyveren van 24%, 27% kitikus esély
Hol a hiányzó 36% ?
Ugyanaz a gear mindkét esetben, csak a fegyver változik
-
RazoR
veterán
Falcon challengeben tudna valaki segíteni délután 4 körül? A legjobb az lenne ha be tudnék társulni 3 emberhez akinek már a kisujjában van. Ha sikerül első alkalom lenne nekem.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #18665 üzenetére
Mi volt ma reggel sniper? Hallottam te lőttél először.
-
Spancho
senior tag
válasz arnikusz #18663 üzenetére
Most már nem annyira lassú a fejlődès mint 1.1-ben.
Dz-ben baromi gyorsan fel lehet öltözni.
(Csak kell pár embőr aki segít)
Amikor 30-as lettem volt vagy 30-40k dps-em.
Alug tudtam 160 körüli gs-t ,meg embereket szerezni hogy lemenjen hardon falcon.
Most meg kilószámra adom el a 240-es cuccokat (amik nem rosszak csak már jobb van helyette.)A nagy gs viszont lehet bacsapós is ,tegnap előtt este mindenki fullon volt dz-ben, mondom jelentkezek egy gyors clear sky-ra úgy is sokan irkálják ,hogy 5 perc alatt lement randomokkal...
Összedobott 200gs+ -os emberekkel ,ès már az elejèn a liláknál feküdtek. A vègèn minden piros körbe benne maradtak ,össze vissza rohangáltak.
Ès ez ment 4 csapattal is.
Utána reggel már csak azèrt is jelentkeztem ,mondom ha nem sikerül hagyom az egèszet egy darabig.
Össze tett egy 190 körüli Magyarral + kettő 200-at súrolóval. Senki nem feküdt hamar le is mentHa többem vagytok ,több az ellenfèl. (Azt nem hiszem ,hogy erősebbek)
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
A fegyvertokom is 182-es egy kék teljesítménymóddal, ha lesz alapanyagom készítek még blueprintes teljesítmény módosítókat+ megnézem a a megvett magányos vadász tokból elsőre a blueprintből mi jön ki.
De nekem tökéletesen megfelel a lassan haladás.
Tegnap este fórumtársunkkal pl. elsőre meglett kettőnknek a heti HVT 40 PxC+ 1 skin.És tök jó volt, így párban és jól vettem észre, ha nem soloban megy az emberfia az ellenfelek is erősebbek.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Brownage #18648 üzenetére
Tegnapi manhuntosok akik kinyírtak minket 1-2x a checkpoint előtt, mielőtt lelőttük őket. A kettőt amelyiket stickyvel elkaptam rögtön a kijövetel után, a final measure 240-es armor amit dobtak (meg ugye még 2db 240-est és egy dz6 sealed cache-t is, jó kör volt ) az valami isteni, a tank + sticky karakteremnek lett kitalálva. Magas stamina érték, exotic resist, protection from elites, ammo capacity, 1600+ armor (sajna ehhez elhasználtam a roll-t, hogy az alap 1000-re plusz statként is kapjak, így nem lesz gear mod rajta) és sticky bomb damage ami kurva jó, mert ennek nem lesz elég SP a 250k-hoz, de pár ilyen statos ruha és kevesebbel is meglesz.
Egyébként mobokon kipróbáltam taktikussal. 250k-t lőtt ugye alap sticky, majd felvéve ezt a plusz sticky bomb damage statos harnesst is csak 250-et sebzett, szóval ez majd ennek a karinak kell, így fel lehet tornázni 2-3 ilyen stattal 250-re, de taktikusnak felesleges, nem fog 250 fölé menni.
-
Anonymus23
veterán
Az lehet, hogy egyenként egy 240-es vagy 214-es adott esetben rosszabb mint az éppen kapott sárga cuccos, de ha számolsz a set adta előnyökkel, akkor már más a helyzet.
Szóval nem véletlenül rohangálnak a DZ-ben nagyon sokan 220 feletti GS-el;) - The Power of the Light Side
-
Raulblanco07
aktív tag
A GS nem azonos az erősséggel ha szett itemet és sima HE-t hasonlítasz össze.
Egy 204 GS HE teljesen azonos erősség, mint egy 240GS szett item, ugyan olyan erős statokkal rendelkezik, nyílván tól - ig határon belül random változik, hogy pontosan mennyi, de mindkettőre kb ugyan azok a határok.
Szóval ha éppen beöltözöl 6db GS 204-es HE-be akkor 204GS-sel is ugyan olyan erős lehetsz, mint egy GS228 full 240 szettes játékos.Persze van különbség, a szett itemek bónuszai jobbak, mint a HE cuccok talenjei, nagyon nagy többségében, leszámítva 1-2 esetet talán, pl savage kesztyű.
A GS 182 HE kb szett 214 szint, szóval bőven lehet jobb, a tól-ig határok miatt pedig egy magas statos 214-es simán lehet erősebb egy gyenge eresztésű 240-esnél.
Persze DZ-ben nagy számok törvénye alapján mindig esik valami, vasárnap óta minden nap kaptam valamit, ami erősebb volt valami jelenlegi 240-es cuccomnál, tegnap kettőt is, és így valamennyire fejlődött a buildem.
-
RazoR
veterán
Köszi mindenkinek, este megpróbálkozom vele, de majd valami haszontalan cuccal, hogy ne legyen tétje amíg világos nem lesz
-
-
nagyúr
kalibrálás 101
- a kalibrációs állomás a phoenix credites vendor melletti asztal a boo-n;
- pénzbe (sima credit) kerül mindegyik próbálkozás, és ugyanannak a tárgynak az újbóli kalibrációja többe fog kerülni, mint az előző;
- egy (értsd: egyetlen egy) statot, skill/major/minor bónuszt kalibrálhatsz újra, de azt annyiszor, ahányszor kifizeted az árát;
- az első kalibráció után a többi statot lockolja, és nem kínálja fel kalibrációra;
- csak a poolban lévő elemeket fogja kidobni, keresztbe kalibrálni nem lehetséges.pl. + turret damage helyett soha nem lesz + critical hit damage;folyamat:
1, odamész az állomáshoz, és használod;
2, kiválasztod a tárgyat, amit kalibrálni akarsz. itt alul látod xxx/yyy formában, hogy mennyi pénzed van (xxx), és mennyibe fog fájni a kalibráció (yyy).
3, kiválasztod a statot a tárgyon, amit kalibrálni akarsz. itt a jobb oldalon látod, hogy milyen elemek jöhetnek (FELTÉTELES MÓD!!!) be helyette, és milyen értékekkel.
4, feláldozod a kecskét, és elindítod a kalibrációt. amint végigfut a folyamat, ami egyébként megszakítható, mint a craftolásnál, a játék levonja a pénzt, emeli a tárgynak a következő kalibrációs költségét, te pedig a kapott eredmények közül kiválasztod a szimpatikusat.
megj.:
- az eredmények közül mindig kiválasztható a mostani, kalibrációra kijelölt, tehát nem kell feltétlenül újat választanod. viszont a pénzt mindenképpen buktad, és a következő próbálkozás is többe fog kerülni;
- legalább 4 lehetőséget fogsz kapni, ha a stat pool ennél kisebb (pl. firearms/stamina/electro csak 3), akkor lesz legalább egy, amiből többet is kiad;
- ha a stat pool nagy, nem (értsd: NEM) fog szerepelni mindegyik eleme.
remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Spancho
senior tag
Van egy cuccod amin vannak statok ,ja valami nem tetszik , akkor felmèsz a postahivatal emeletère.
Baloldalt az árus mellett van kalibrálós asztal.
Ott ki tudod választani a cuccaid közül amit kalibrálni szeretnèl.
Ha megvan ,akkor space-szel rákattintva jobboldalt ki irja ,hogy melyik statot mire lehet cserèlni (2-6) között szokott csere lehetősèget adni.
Ha van olyan amire lecserèlnèd akkor space hosszan, akkor sorsol neked egyet az elöbb felajánlottak közül.
Ha megfelel lecserèled ,ha nem ,akkor is buktad a pènzt ,de sorsolhatasz újra ugyan arra statra.1 cuccon ha valamit átkalibrálsz ,akkor csak ugyan azt tudod változtatni.
A kalibrálás minden kalibrálas után egyre drágább cucconkènt.Ami ajánlott tüzfegyver/állókèpessèg/krit/+felszerelès hely/páncèl.
-
addikt
A felszereléseken 1 tulajdonságot át tudsz kalibrálni sima kreditért egy másikra vagy jobb értékre. Utána már csak azt az egy tulajdonságot tudod újrakalibrálni, de egyre több pénzbe kerül.
Így meg tudsz változtani egy elektronikát tűzerőre vagy egyebet pajzsra esetleg +1 slotra, stb. Érdemes azt a tulajdonságot kalibrálni, amit szeretnél vagy amiből többet szeretnél, esetleg a leggyengébb jelenleg.
-
RazoR
veterán
Valaki el tudná magyarázni a kalibrálást, mert nekem full homály az egész?
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Én is csak nézem, nekem eddig 3 240-es esett, de csak a magányos csillagot tartottam meg, csak a lőszer miatt tartom és fel-le veszem.
Vadász hitéből van egy 214-es két módosítós ami elég jó keménységet ad.
Viszont nálam az elmúlt két napban a 10 inteles HVT-k Striker cuccokat adtak és a tegnap esti 214-es maszkot meg is tartottam, de még alakítani kell rajta.Vett valaki PxC credites bázisos Historian mesterlővészt, mert nagyon ügyesen bezúztam az első hullámos MA1-et és most a Socom változata ami a DZ-ben esett gyenge?
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
veterán
válasz szatyor1972 #18644 üzenetére
Ez mar nagyon szep!!!! Grat!
En most egy heavy tankot krealok
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
sith7
félisten
Nagyon durva képeket raktok be ... nekem összesen van 4 db 240 -es set cuccom, abból 3 magányos
2 módosító helyes set cuccot még csak nem is láttam
-
törölt tag
CybR adta valld be Szatyor! Gratulálok hozzá!
-
Garsza
veterán
A 3. Talent mi?
-
Garsza
veterán
De sok helyen azt hallottam hogy 50k képzetség fölé felesleges menni. Na most ha aktiválódik a 100% bónusz a szetnek köszönhetően akkor 50k közelében van. És tudom használni a magas képzeség előnyeit. És még DPS is van mellette. De még nem volt időm tesztelni így felöltöztetve a karaktert.
-
Lefty
addikt
válasz Garsza #18639 üzenetére
En az egyik elektronikat atporgetnem firearms-ra, hogy legalabb 3000 legyen, ill. modositokkal huznek meg az eleten is picit, pancel mellett az is fontos. Ha 12k korul van a skill power az teljesen vallalhato, tudod magad healelni. Es inkabb legyen az, hogy egy szorult helyzetben bedarald az ellent, a plusz 5-600 firearms-nak koszonhetoen. Ha meg tisztesseges skill powert akarsz akkor meg ra kell tolni mindent elektronikara meg eletre, plusz taltikus set bonus es a hatterben meghuzodni a dps tarsak mogott.
Szerk: most nezem h taktikus cuccban vagy, en azzal nem mennek igy a dps-re.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #18632 üzenetére
+1
139 ember van a barátlistámon tök feleslegesen, ebből szerintem kb 25-30 aki aktív! uplayen van olyan lehetőség, hogy megnézzem melyik ismerős mikor volt utoljára aktív? aki régen azt törölném.Raul: felvettelek én is ha nem gond
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Raulblanco
aktív tag
Még tegnap ígértem de elfelejtettem, uplay nevem Raulblanco07, vegyél fel, aztán majd hétvégén mehet ilyen troll/fun dz pvp, hétköznap jobban leszűkül estére a pvp, és akkor sokan vannak, így gyakori hogy olyankor tele csapatban vagyok, hétvégén délután többnyire összevissza csapat szokott lenni és gyakran üresedik meg hely.
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco07 #18635 üzenetére
Igen, amikor már a DZ-ben a 600-as itemek esnek
;) - The Power of the Light Side
-
Lefty
addikt
Amugy special vendor arulhatna 240-es set item blueprintet is, kajak semmire nem jo a PC tobbe, tervrajzot nem veszek, mert csak 240-es kell (igy mar craftolni se tudok mit), fegyver meg mindig hulladek, dz-ben jobb tud esni. Div tech meg jo, hogy sarga esik csak, de megint nem jo a vilagon mar semmire, legalabb lehetne belole elektronikat csinalni vagy valami.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
+1
Annyit még hozzátennék, hogy van pár ember, - nem sok hálisten - , aki elfelejtette már, hogy ő is volt kezdő , neki is volt olyan időszaka, amikor egy sárga cucctól már lefosta a bokáját örömében, és most is vannak még ilyen emberek, de persze velük kínlódni már nem buli, mert ott neki már semmilyen upgrade nem tud esni.
Sose felejtem el, amikor lvl 30 lettem , full lila cuccokban büszkén feszítettem 55k dps -sel ... aztán az "öreg" fiúk csapata elvitt 1-2 küldetésre, és akkor döbbentem rá, hogy mennyire nokedli a gear -em
Azokban a napokban mást nem csináltak, csak lőttek, meg élesztettek ... engem
-
Anonymus23
veterán
válasz Brownage #18631 üzenetére
Így van, de egy nagyjából friss lista még mindig jobb, mint egy semmilyen.
Ha mindent tökéletesen akarunk megoldani, akkor soha semmi sem lesz megoldva.Akárhova felmégy, pl Discord, ott mindenféle emberek vannak, és a fő dolog, ami egy kezdő számára nem derül ki, az az, hogy egyáltalán milyen emberek vannak ott.
Pl Discord: felmentünk, jött az egyik ismerősnek az ismerőse, aki Falcon Challenge 2 kör bukása után szó nélkül lelépett, előtte meg osztotta az észt, nem ment, oké, de attól nem szarember a másik. Utána írta nekem, hogy mennyire gyenge volt az egyik csapattárs, és elszállt az agya ezért kilépett.
Ezzel a "gyenge" emberrel azóta is napi szinten játszok, amazzal azonnal kétszer is, először és utoljára. Lehet, hogy pro (számomra inkább hard-core), de nem egyformák az igényeink.Erre értem azt, hogy vannak akik saját szórakoztatásukra, és vannak a hard core játékosok.
Én az elsőbe sorolnám magamat, persze, ha "10-jére" sem sikerül egy csapattal a Falcon, akkor azért magamtól is és mástól is elvárom, hogy belássuk, hogy ez így együtt nem megy. De attól még nem az ember hülye, mert pl volt már olyan, hogy külön-külön mindenki megcsinálta, de így együtt az nem ment.De a friend list is érdekes, pl tegnap Sith mondja, hogy csináljuk már meg a Falcon hardot, a heti cuccért, mondom OK. Hívtam ismerőst, egy német srácot, akivel eddig tök normálisan játszottunk már nagyon sokszor, erre fel tegnap este mikrofonba böfögött, hülyeséget csinált (majdnem buktuk miatta az egészet), meg hülyén viselkedett úgy végig... Van aki egy ilyenért már töröl is a listáról, vagy ha nem vagy elég pro.
Gyanítom, hogy akik ebbe a fajta "pro" kategóriába tartoznak, azok nem szívesen bajlódnak ismeretlen kezdő emberek fejlesztgetésével, segítésével.
-
Brownage
tag
válasz Anonymus23 #18630 üzenetére
Biztos, hogy a lista fele már inaktív és nem játszik. Bár szerintem annak az excel listának nem sok értelme van. Mindig elavul. Aki ma még x szintű, 1 hét múlva lehet beleveti magát a dz5/6-ba. Vagy aztán később mégis megint altozna. Vagy két hét múlva abbahagyja a játékot megint. Nem frissül rendszeresen. Állandóan megkérdezni 100+ embert, hogy te, aktuális még az infó, szoktál még játszani? Így pedig lutri bárkit felvenni onnan friendlistre, mert lehet már rég nem is játszik.
Az új embereknek szerintem a leghasznosabb a discordra irányítás. Ott a chaten aktív emberek vannak, legalábbis közülük általában játszanak még a játékkal, ott tud csapatot keresni. Vagy egy keresére tud válaszolni, máris tud barátokat/ismerősöket keresni. Egy 200 fős listából randomra hogy választasz ki ismeretlenül 10 embert, hogy vajon játszik-e, úgy játszik-e ahogy te, oda megy-e ahova te szeretnél, stb. Egy excel tábla úgyse mond ehhez elég infót.
-
Anonymus23
veterán
Mivel nagyon sokan vannak, akik újak, vagy csak nemrég keveredtek ide, és az összefoglaló már nincs frissítve, gondolok itt konkrétan a játékos listára, én bevállalnám, hogy a játékos listát frissítem, persze ehhez kell a topikgazda hozzájárulása, de azt sem tudom, hogy olvassa-e még a topikot (nem támadás, csak kérdés).
Orichalcos ha előfordulsz itt, akkor dobj már egy infót, hogy kell-e.
Amit én még hozzátennék, és hasznos infó lenne, hogy hardcore játékos (értem ez alatt, hogy ha valaki megkeresi akkor foglalkozik-e kezdő játékosokkal, vagy csak DZ-5-6/Manhunt és challenge mehet), illetve, hogy esetlegesen és időnként segít-e kezdő játékosoknak, főleg újaknak ez érdekes lehet, a régieknek már úgyis van kb 100 játékos a listáján.
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Ma 16.30 fent leszek és tolom a napi küldetéseket. Ha valaki csatlakozz na hozzám azt szívesen látom.
Localmester néven találhatók meg. Várok mindenkit szeretettel.
Üdv.
Localmester
-
arnikusz
veterán
válasz hitvanyalak #18616 üzenetére
Ha gondolod csinálhatjuk együtt 5 és 10 intelesek simán mennek tegnap este 15 inteles sniperest is megcsináltam, a múlt héten egyedül ment a 28 pontos heti, de vasárnap Kriegnél ketten egy kanadai sráccal feküdtünk.
Jelenleg 179-155 DPS meg 186-205 keménység. Aug a bázisról és egy Socom MA1. Ezt még az új cuccok pakolgatása mellett ma tesztelem.
ghiottone vagy ghiottone001 -ként vagyok fent PC-n játszom munkanapokon este 8-10 között.Ma reggelre maradt 10 célpontinfóm azt fogok először gyűjteni. Mikrofonom nincs.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
Egonyolc
aktív tag
válasz hitvanyalak #18614 üzenetére
Cselendzs Lexington.
Ott egy erösebb ember lenyomja szolóba, simán elbír plusz kettő nyengébbet. Csal te legyél a leader, akkor nem kikkelnek.++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Garsza
veterán
-
Spancho
senior tag
A Clear Sky zenéjét nem lehet valahol meghallgatni/letölteni ?
Gondolom abba a soundtrack packban amit a ubi boltban lehet megvenni ,abban még nincs benne.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz hitvanyalak #18616 üzenetére
Hívjál ismerősöket akár a napi vagy heti HVT-hez.
Biztos lesz olyan, aki még nem csinálta meg, vagy van kedve végigcsinálni.
Azt vettem észre egyébként, hogy ketten is meg lehet csinálni az összest, azaz a legnehezebbeket is egy jó taktikus és egy jó/közepes DPS.
Ami a taktikusnak kell, smart cover + pulse, a másiknak meg heal (gyors és láda).
Sniperrel fedezék mögül szépen ki lehet szedni a távolabbikat, közelre meg SMG esetleg AK vagy társai.A sebzés buff miatt elég gyorsan fekszenek a mobok. Volt olyan (31/40 inteles) boss, hogy mire mondta, hogy megérkezett, már szinte feküdt is. Ugyanez négyen meg már csak darálás. Sokkal több időbe kerül eljutni a küldetés helyszínére és összeszedni a sok szutykot a végén mint maga a küldetés.
Ha meg egyedül akarod csinálni, akkor smart cover+heal. De az elég necces lesz
(#18618) Garsza
Lehet, itt a cégnél tiltva van a YT, de én is csináltam videót róla. Csak nem töltöttem fel.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #18611 üzenetére
Őrá gondolsz?
Ment a report az ubinak. -
Madoc
veterán
Az 5-10esből is eshetnek jo zöld cuccok, és ha vesztek hozzá blueprintet akkor könnyedén ki lehet rakni egy zöld szettet. Aztán meg kalibráljatok ha valami nem jo rajta. Fegyverek is esnek, tegnap pl. mindkét társamnak esett 1-1 204es vector elég jo talentekkel, 5 inteles küldetésből!!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Raulblanco07 #18615 üzenetére
Na igen, de azokról sokszor éles kritikák fogalmazódnak meg. De értem. Köszönöm
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Raulblanco07
aktív tag
matchmaking, kaptok random társakat akik épp online vannak.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Amikor a napi nehéz küldik már nem elegek, de a kihívás túl sok, illetve a kiemelt célpontból is az 5-10 infósok nem tételek, de a nagyobbak azonnal megesznek, akkor hogyan lehet kicsit jobban felfejlődni még? A DZ-t szívesen elkerülném a rugók miatt Ketten vagyunk egy barátommal, mert annyira kaotikus az időbeosztásunk, hogy ne akarok másokat alkalmazkodásra erőltetni, így ketten jól elvoltunk eddig, de most kicsit megállt az élet. 178 a GS nekem, neki alacsonyabb.Röviden a 31-es ellenségekkel elbírunk de a 32-esek könnyedén lefektetnek.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Anonymus23 #18611 üzenetére
Mióta nem láttam már rendes cheatert, még 1.2 előtt, vagy 3 hete.
A hétvégén volt egy olyan akit többször lelőttünk és az egyik után térden is kb olyan tempóban haladt mint amikor futsz rendesen, csak akadozva, többször megállt, elindult, így utolértük leütni, ezen kívül semmi.Persze azt nem látod amikor ésszel csalnak, számodra max sejthetően, de nem láthatóan.
Pl a falon átlátás, nem lesz tőle erősebb, de elég jelentős előny hogy pulse nélkül is lát, volt ilyen 4 fős banda akit követtem és falon keresztül én ugye látom mert rugó, de egyszercsak elindultak hirtelen felém ahol megbújtam, nem volt pulse, azt ugye látod ha pulse elért téged, odajöttek ahol rejtőzködtem és kinyírtak.Azt sem látod ha minimális rpm hack van, pl vectort 1050-ről feltolja 1200-re, nem nagy különbség, de pvp-ben azért előny. Vagy aimbot ki-be kapcsolgatás bizonyos esetekre, ha már közelharc van és bekapcsolja, nem nagyon veszed észre a kavarodásban, hogy ki honnan ölt meg, csak azt hogy gyorsan meghaltál.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #18592 üzenetére
Nem èn voltam!
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco07 #18609 üzenetére
Mi is gondoltunk mindenre, de a mobok viszonylag nyugalomban voltak egészen addig, amíg mi oda nem keveredtünk, de ha pont akkor jött oda egy játékos, akkor mivel egy kupacban voltunk ott (5-10 méteren belül) és mindenki lőtte a mobokat is, miért csak kettőnknek emelkedett a körözési szint.
Mindegy, ezt már nem derítjük ki így.
Jut eszembe, tegnap is volt IllIlIlIIIllJLILILI csíter az egyik szerveren
Csak nem pusztultak még ki.[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Anonymus23 #18607 üzenetére
ok-ok, ez a csík is jött rész lett nálam gyanús, de így akkor más. nem tapasztaltam még, érdekes lehet egy ilyen bug ami miatt valamilyen körülmények között a mob rugó státuszt okozna. vicces lenne ahogy megy egy csapat, és rugók lesznek mert kinyírják hawk eye bosst.
vagy benéztétek és az egyik mob egy álcázott ügynök volt, annyi féle ruha van, minap én is elnéztem és játékosnak néztem a mobot, ott volt velünk vagy 10-15 secig mire észbekaptam hogy ez mob
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #18607 üzenetére
nem nagy tudomány, lelőttetek egy játékost is. előfordul még a legjobb családban is.
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco07 #18605 üzenetére
Nem keverem, ismerem hogy működik, tudom mi a manhunt, bár viszonylag kevésszer voltam rugó, de tudom mi micsoda.
Ha minket lőnek, akkor csak megáll a számláló, nem ugrik felfelé...
Mi meg nem is találkoztunk akkor playerrel, csak mobokkal. Vagy valaki nagyon jól álcázta magát.A lényeg: mobot lőttünk le és felfelé ugrott a számláló és a szint is emelkedett. a 4-ből kettőnknél.
Ennyi. bug, csak mondom hátha más is járt így. Player a közelben sem volt, turret sem volt lerakva.Az lehet, hogy éppen nem manhuntból volt a cooldown (sűrű volt ez a 1,5 óra), de a lényegen ez nem változtat, mivel mob nem okozhatna rugó szint és másodperc EMELKEDÉST. Ha csak nekem tűnt volna fel, akkor azt mondom, biztos benéztem, de ketten is voltunk, akiknél ez történt.
-
Lefty
addikt
válasz Raulblanco07 #18587 üzenetére
Jogos, igazad van, alapvetoen nem is szoktam ilyet de olyan nyugodtan tunt a szerver addig
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Anonymus23 #18604 üzenetére
Várj, akkor Te kevered. Amikor fehér csíkok vannak, az nem manhunt, az csak sima rugó. Van 1-2-3-4 csík, azaz szint. Ha elkezdesz lőni valakit vagy valami lerakott skilljét, pl a turretjét vagy heal boxát, akkor 19 sec leszel, ha meghal valaki, akkor 1-es szint 90 seccel. Második megöltnél 2-es szint, harmadik 3-as, negyedik 4-es, és minden újabb esetben, nő a visszaszámlás ideje, és ha esetleg 1 seced van hátra, de megölsz még valakit, akkor is visszaugrik magasra és újrakezdi.
Nem is kell megölni valakit hozzá, pl menekülés közben leraksz egy turretet és az meglő valakit, emiatt is ugrik szint és nő a számláló.
Amikor eléred az 5-ös szintet, akkor van manhunt, piros sárga fej felett, 5 csík teljesen körbe. Ez a manhunt, a többi csak rugó státusz. Manhunt 5 percről számol vissza, itt már bármennyit ölhetsz, nem ugrik fel a számláló, csak folyamatosan számol vissza, persze megáll ha lőnek rád játékosok és eltalálnak, de ez az ahol már további büntetés nélkül gyilkolászhatsz, és csak ezt az 5-ös szintet nevezzük manhuntnak.Lásd sniper képe pár hsz-el feljebb, az a manhunt, sárga piros körben 5 csíkkal, ő lelőhet akár 10 játékost még, nem ugrik már feljebb a számláló. Most látva a képet, nálad már nincs piros, akkor piros csak amikor más a manhuntos akkor van a képen, mindegy igazából.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco07 #18599 üzenetére
Nem ez volt, hanem a csík is ment felfelé.
Azaz mintha playert lőttünk volna le. Tehát nem csak a számláló ugrott fel, hanem a csík is felment 2-ről 3-ra.
Ott néztük, hogy mi vaaan?
Aztán kitakarítottuk a vermet, és lent az aluljáróban megvártuk a végét.
Jött oda 3-4 játékos, de egyik sem mert lejönni, de még csak közelbe se nagyon...;) - The Power of the Light Side
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco07 #18584 üzenetére
Az a pár játékos kinyírása az ugyanazok az ex-rogue-ok voltak egyébként. De igen, Birodalmi indulóra elkezdeni a fightot elég hatásos volt
Meg amikor mondtam TS-en poénból, hogy maradjunk csöndbe, ne beszéljünk ingame voice chaten, hogy el tudjunk bújni és ne halljanak meg, majd rá egy secre kötélen felfele mászva megint benyomtam a birodalmi zenét Nagy móka volt.De nem voltak azok a srácok se egy nagy eresztés. Pár nappal ezelőtt azért belebotlottunk néhány olyan csapatba, hogy 1 embert se tudtunk leölni a 4-ből Bár azóta azért fejlődtünk most mi is kicsit. Mondjuk én tegnap alttal voltam Szóval kicsit gyengébb vagyok mindenből. De kell azzal is a Rank 99
De azért jó, hogy nagyjából meglett a többieknek is a kívánt cuccok és nem kell dz5/6-ot farmolni. Hiányzott már a rogue-hunting. Tegnap vagy 20 + Rogue killem lett. Abba mondjuk egy szóló orosz srác is elég sokat besegített. Elég bizarr volt. Nem értettük a srácot Rumpllel. A gyerek rogue volt eredetileg. Lelőttük. Aztán folyton megkeresett minket. És mindig elkezdte lőni egyikünket, és folyton meghalt. De vagy 6-7x visszajött lelkesen. Egyszer már úgy mondtam Rumplnek, hogy várj, ne lőjük már le olyan hamar, várjuk meg míg térdre rogyik az egyikünk és utána öljük meg, hogy legalább vmi jutalom járjon érte. Mert előtte folyton 19 secesként halt meg. Na kétszer meghalt így 90 secesként. Persze mindezt public voice-on beszéltük, hogy hallja a gyerek is. 2x halt meg 90 secesként, rájött, hogy így már több xp-be/pénzbe fáj neki a dolog, úgyhogy megunta és lelépett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest