Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz Brownage #17695 üzenetére
Igen és akkor Taktikus szettben is ugyanúgy fekszel mint DPSben. Őszintén baltás vagy lángszórós 330as erőt ugyanúgy lekap mint 170-180at. Még mindig nem értem miért is akkora királyság a taktikus szett.
(#17699) Brownage
Értem tehát amit eddig is így volt most sem változott. Gyakorlatilag egy 4fős felállásban mindig is hasznos volt egy taktikus de azért egy 2-es csoportba menj már be taktikusként. Esélytelen és baromság. Ott sokkal hasznosabb a DPS erő mert akkor azért lehet aprítani még a 34es eliteket. Tapasztalat nem levegőbe beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
Miért lenne nettó baromság? Pont ugyanazt írta ő is, mint amit te a végén. Hogy egy 4 fős partyba befér egy taktikus. Nyilván nem szóló taktikusként akar 34-es eliteket ölni
És igen, tegnap úgy mentünk, hgoy egy taktikus volt a csapatban, aki smart coverrel 70%-os !! védelmet ad és 50% extra dmg-et és a pulse scanje +100% crit dmg-et. Bőven visszakaptuk dmg-ben a kiesést, irtó gyorsan halnak az NPC-k és ha ha használod a smart covert, nem pedig külön rambózol, akkor kvázi olyan, mintha folyamatos survival linkben lennél.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Anonymus23 #17691 üzenetére
Az alacsony DZ nehézségben nem változott, csak a loot lett ott is jobb.
Tekintve hogy a fegyverekből csak a legerősebbet számolja a rendszer, így már erősként sem tudsz visszamenni a kicsiket hajkurászni, ha bejutsz oda, akkor a rajtad lévő gear tényleg csak olyan erős amivel oda mehetsz. És tekintve hogy a 200+-ban milyen jó a loot, nem is érdemes, szóval a kicsiknek minden szempontból jobb lett a DZ, mint 1.2 előtt volt.Nekem tetszik a nagy DZ is, csak szokni kell még. Az 1.1 után annyira elszaladt a dps hogy megszoktuk a rambó módit, és csak rohantunk össze vissza szétlőni mindent, de ez még mindig egy fedezéken alapuló játék, most szépen visszaszokunk arra, hogy fedezéket is használjunk és ésszel menjünk megint.
-
veterán
válasz kovimester #17693 üzenetére
Q epulet, verem. Hajra...
Szetintem kell a taktikus. Pulse utan minden loves kritikus mindenkinek, es +100% kritsebzes. Masodlagos skillnek a sebzesnovelo gyogyitast hasznalom rajta. 270e dpsbol csinal 330at, mikozben noveli a pancelt. 7 masodpercenkent tudom nyomni...
Egyedul is lehet rambozni. De ha 2 elite jon hatulrol, akit nem vettel eszre, halott vagy... 34es baltas bacsi egybol a mennybe csap.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
törölt tag
Ezentúl így játszom dz-ben. Ha hívatnak..[link]
-
Brownage
tag
válasz kovimester #17693 üzenetére
a 33-asok lehet. Recska szerintem DZ5-6-ról beszél, ahol kizárólag 34-esek vannak. Shotisok, lángszórósok, 1 ütéssel ölő pajzsos baltások. Baj pedig nem azzal van, ha 50 km-ről levadászol 1-2 mobot, hanem amikor váratlanul oldalba támad egy járőr és azokkal is kezdeni kell valamit
-
utomi
senior tag
válasz RECSKA #17687 üzenetére
No offense de nettó baromság amit írsz. Egyrészt mert nem csak DZ6 van másrészt meg ott is hajadra kenheted a taktikus szettet mert míg golyózol meg rohangálsz mint egy mérgezett egér (mert ugye komolyakat nem tudsz lőni) simán kiszednek a 34es elitek (hiszen 330as toughness-el is simán kifekszel egy sotistól vagy snipertól ). És közben még DPS sincs de ami fontosabb Firearms és így esélytelen. Persze egy 4-es csoportban ahol komoly DPS van és te mint taktikus ott vagy az nagyon jó de egyedül veszett ügy. Mondjuk egy Falconba nélkülözhetetlen egy komolyabb taktikus szett de dzbe?
[ Szerkesztve ]
-
kovimester
aktív tag
válasz RECSKA #17687 üzenetére
Taktikus set kell a csapatba???
Számomra ez egy kicsit vicces.
Tegnap 2en toltuk tomivap 3 sentry 3 vadász set. (Alapból 40% elit sebbzés ugye). Nekem ugy volt 60% elit 35% pajzs törés. Ugy hullottak a 33 és 34 elitek mint fáról a levél ősszel.Spacho:
Igen nekem sikerült.
Nekem classic m1a van 204 es jó talentekel. Pulse alatt néha 1 lövés egy 33 elite... 99% leviszi full pajzsrol...[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Brownage #17688 üzenetére
Igen, de eddig az egzotikus védelemnek nem is volt ekkora szerepe mint most.
A Q épületben eddig is óvatosan kellett virgonckodni, mivel folyamatos hússütögetés volt, most meg már nagyüzembe megy ahogy hallom.
Már korábban bekerültek ezek a barom-állat nagyságú lángszórósok a DZ-be, de viszonlyag gyenge HP-val, de ha valaki rambózott, akkor hamar megpirult, de középes távoltságból szépen lehetett fektetni őket.Mindegy, menni kell majd DZ-be, és próbálkozni...
A bal hüvelykujjam (heal injekció+CTRL helyett a másik gomb ugráshoz stb.) az elmúlt 2 napban ínhüvely gyulladást kapott, eddig alíg használtam, csak ugráláshoz, de most sűrűn kellett nyomogatni a healt (Clear Sky), de egyre sűrűbben fordul elő, hogy vissza se tölt, és hiába nyomogatom, még nem lehet beszúrni.Én azon gondolkoztam el, hogy akik most kezdik, azok vajon milyen tapasztalatokkal vannak egy DZ-s kiránduláskor? Vagy az alacsony GS DZ-ben nincs nagy zavargás? De ott meg a loot is elég halvány...
;) - The Power of the Light Side
-
Brownage
tag
válasz Anonymus23 #17681 üzenetére
Ebben teljesen igazad van és baromira bosszant engem is, hogy a police backpack kijavítása helyett kaptunk egy újabb setet (lone star) aminek a kettes bónusza a +100% ammo, ami megint csak arra jó, hogy az ember rá legyen kényszerítve, hogy a hátizsák mellett még +2 cuccot cserélgessen újratöltés előtt
Nyilván nem fogom kihagyni a lehetőséget én se, hogy 1900 lőszert tárazzak be, de nagyon bénaság Örülnék neki, ha az aktuális gear értékeinek megfelelően csökkenne a lőszer, ha leveszed magadról a +ammo-t adó cuccokat.
De egyébként a lőszer kapacitással nem mész se az armor, se a sebzés rovására, mert ugye az minor stat, vagyis helyette olyanok lehetnek, mint +XP, vagy ezek a burn/distrupt/egyéb védelem.
De igen. Amíg fejlődtem és nem ismertük (legalábbis én nem ismertem) ezt a bugot, addig mindig meggondoltam, hogy vajon le akarom-e cserélni az ammo-s cuccomat nem ammosra.
-
veterán
válasz Spancho #17685 üzenetére
Dps karim 3 sentry +3 striker. Szerintem ez a legerosebb.
Ami meg jo : 3 sentry + 3 hunter.Nomad karim pedig igy nez ki : 3 nomad es 3 final.
Merlegelni kell, melyik jatekstilus valo neked.
Mostani dz6ban 4 dps nem er szinte semmit. Nagyon szopos. Kell egy taktikus, es jo ha van egy sentrys. Sentry 4es bonusza a 34es behemot porkolok elle. Nagyon jo.
-
Spancho
senior tag
Valaki amúgy nem próbálgatta az új gear szetteket kombinálni ?
Még mindig az őrszem/csapásmérő a legjobb ?[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
-
Anonymus23
veterán
válasz Brownage #17672 üzenetére
Igen, ki fogom próbálni, bár én eddig arra mentem, hogy a saját játék stílusomhoz alkalmazkodva tudjak játszani, azaz nekem pl a páncélon is és a tatyóban is + lőszer van, akár rollolva is, így van 1150+tár.
Na most ha nem lenne ez a bug, akkor másoknál is szerepet játszana ez.
Kíváncsi lennék, hogy 600-as tárral hogyan rohangálna 1-1 rugó, mert kb az 5 perces manhunt alatt ettől jóval többet ellőhetne pl egy SMG-ből.Szóval itt megint csak a bugok kihasználásáról beszélünk javában, mert csak azért van nálam 1-2 item, hogy lőszert vegyek fel, a másikkal a lángszórósokra megyek rá, a harmadik jó lesz a csipások ellen, a negyedik meg a shotisok ellen. Kezdem úgy gondolni, hogy a játék koncepciója alapvetően el van.....
-
Garsza
veterán
válasz RECSKA #17653 üzenetére
Nekem 266DPS 243Szívóság és 22,5 elektronika De tudnék még armort csinálni elektronika helyett. De így gyakrabban tudom magam healelni és hatékonyabban (hálál közeli állapotból egyből túltöltést érek el). Plusz a pulse is nagyobb crit esélyt és sebzést ad. És még a Fegyverszíjam csak 214 azzal még fog feljebb menni az életerőm ha beszerzek egy 240 sentrit.
-
Brownage
tag
válasz Anonymus23 #17670 üzenetére
elkeztdtem válaszolni, csak közben dolgom lett. ez idő alatt más is válaszolt. sorry, hogy nem olvastam közben vissza
De a nevéből egész egyszerűen kigondolható, hogy melyik mire jó.
Amit meg képletet írtál, azzal nincs mit foglalkozni, nem kell ez alapján bármit is számítanod.
30-as karakterekről beszélünk. Nem hiszem, hogy lvl 15-ön kezdene el bárki is zöld/kék cuccokban armor cap-re hajtani.
Szóval van egy 30-as karid, annak meztenelnül van egy elméleti armor értéke.Igazából lényegtelen, mert minden ruhadarabod ad armort. A célod hogy elérd a 75% amort, igaz?
Milyen képletet szeretnél ehhez használni? 5357 vagy 5358 armor pont = 75%-kal. Ennyi. Más ismeretre nincs szükség. Egyszerű számok vannak a ruhádon. Kapsz egy 900 armoros ruhát és volt egy 800-asod, akkor 100-al nőtt az armorod. Cél, hogy elérd az 5357 értéket. Amit úgy tudsz elérni, hogy:
1: socketekbe +armor mod-okat használsz
2: páncélra (vest/chest) +armor tulajdonságot rollolsz
3: pisztolytáskára +armort rollolsz
4: hátizsákra +armort rollolszAzt hiszem ennyi. térdvédőre is talán mehet armor? Most ebben nem vagyok biztos. Valamelyik cuccra nem mehet.
Amivel a legjobban jársz, az a páncél. Maga a ruha. Azon nincs erős DPS stat, így nem kell feláldoznod semmi DPS-t.
Másik a pisztolytáska. Amin szintén nem lehet erős +DPS stat, max egy socket. Viszont 400 körüli armor rollolható rá, ami sokkal többet ér szvsz, mint egy socket, amibe 150Firearm/stam + 150 armor mod megy.Ami konkrét dps csökkenés, az a hátizsák. Mert arra max 20% crit dmg mehet. Én ezt feláldoztam, mert cserébe 500 armort kap az ember, ami rengeteg.
-
veterán
válasz Brownage #17669 üzenetére
Az a baj, hogy ha feltolom 300 fole, 1 tartol nem fekszik el a 34es mob. Igy meg majdnem 2 is... Majd kialakul, peccs elotti szettel megyek, ott apritott. Most meg semmivel sem fekszek jobban, mint a tarsak. pvp is megy, 2v1ben jo vok, 3v1nel kezdodnek a gondok, ott eldolok xD
-
Anonymus23
veterán
válasz Brownage #17665 üzenetére
Kösz, oltogassál még te is... Neked még bele kellett szólni az előző 5 ember magyarázata után.
Ez nem bonyolultságról szól, hanem máshol ezt olvastam, nekem is furcsa volt, de ennyi, nem olvastam újra és újra el.Ha meg ez nem bonyolult neked, akkor gratulálok:
Total Armor Damage Mitigation = (Total Armor / (1.1 ^ (Agent Level - 1) + Tiered Base Value) + Talent Flat Percentage Bonus) * (1 + Talent Percentage Bonus)Staisztikusként (is) azért ez egy szép kis képlet, egyszerű mezei felhasználó sokáig el fog gondolkozni, hogy mihez is kezdjen vele, főleg mivel az egyes részelemeinek elég komoly hatása lehet más dolgokra is.
És mivel nem tudod állítgatni az itemek egyes értékeit (csak 1-et belőle), így meg aztán végképp lutri az egész, hogy mit is dob a loot, szóval nem igazán rajtam múlik a dolog, max annyiban, hogy hol és mennyit játszom a játékkal, és mennyiszer veszik el tőlem az adott lootot.;) - The Power of the Light Side
-
Brownage
tag
Szerintem a toughness mindennél fontosabb. pvp-ben legalábbis mindenképp. De sztem pve-ben is fontos, hogy hosszabban túlélj valamit, minthogy glass cannon módjára essen össze az ember.
300k toughness alatt dz5-6-ban is a társaim minden mástól is nagyon fekszenek, nem csak a lángszórósoktól.210k toughness az borzasztóan kevésnek tűnik, akkor a 65% armor mellett HP-d se nagyon van gondolom. 80k alatti életerőd van gondolom?
-
sith7
félisten
Nem rosszak ezek a napi küldetések sem, megcsináltam 2 -t, esett egy 191 - es, és egy 214 - es lone set, amivel kipróbáltam . amit írtatok a lőszerkapacitással kapcsolatban, és tlnyleg működik
1752 lőszer, és akkor is megmarad, ha a striker set - et visszateszemEz főleg DZ - ben nagyon jó
-
Lefty
addikt
válasz Brownage #17664 üzenetére
Toughness karara tudnek emelni, plusz tobb fegyverkieget inkabb crit chance-el es crit damage-el craftolok, mikor peldaul a pontossag novelesevel tobb dps-t adna olykor. Igy is 3000 korul van a firearms, nem csak a dps szam nagysaga szamit. Inkabb a critre, fegyversebzesre megyek ra.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz Anonymus23 #17663 üzenetére
armor szám az úgy jön ki, hogy magasabb armor = magasabb % Nincs benne semmi ördögi.
5350 körüli armor pont = 75%. elosztod az 5350-et 75-el és máris kiderül, hogy 1% hány armor ponttal egyenlő. Ilyen egyszerűOlyan 70 armor érték körül van 1%. Ha tehát van egy mod-od, amit egy lyukba tudsz belerakni, amin van 140 armor, az közel +2% armor. Ha van 5 üres socketed és abba mindbe valami(firearm vagy stamina) + armor mod-ot teszel, akkor máris csak a modokból kapsz +10% armort.
A vérzés és egyéb védelmek arra valók, hogy ne kapj + sebzést még a dolgokból.
Alapban ha meglőnek, akkor mondjuk egy golyó sebez beléd mondjuk 20 ezret. Van rá valamennyi % esélyed, hogy vérezz. Ha vérezl, akkor nem tudsz sprintelni, könnyebben utolérnek és ha nem lőnek, akkor is X másodpercig még sebződsz, amíg vérzel. Mondjuk további pár ezret. Ha van tehát vérzés elleni védelmed, akkor ritkábban fordul ez elő.Az összes többi tulajdonság is ugyanezen logika alapján pofon egyszerűen levezethető.
Elterelés/elvakítás (Distrupt/Blind) elleni védelem? Ha jön egy flashbang, ami elvakítana, akkor van x% esélyed rá, hogy ne vakulj el.Shockolás elleni védelem? Ha lesokkolnának, akkor van x% esélyed rá, hogy nem sokkolódsz le.
Égés elleni védelem: Ha tűzbe futsz, lefúj a lángszórós, meglőnek tüzes golyóval, akkor van x% esélyed rá, hogy nem gyulladsz ki. Nem lassulsz le, nem kezded el a ruhádat oltogatni, és addig nem tudsz lőni meg semmit csinálni. Szóval ez ellen véd az égés elleni védelem.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz Anonymus23 #17659 üzenetére
De amúgy annyira nem bonyolult, csak el kéne olvasni, hogy mit ír ki a játék. Bemész a karakterlapra, letekersz a páncélig és a % alatt szépen ki van írva magyarul, hogy a FEGYVERSEBZÉS ellen véd.
Az exotic sebződés elleni védelem pedig értelemszerűen mindenféle tűz, gáz, robbanás (sticky bomb, egyéb képesség sebzések) ellen jó.
Ezért lehet remek alternatíva a magas armor mellé 2-es Final Measure setet hordani, aminek a 2-es bónusza +50% exotic damage resist
-
Anonymus23
veterán
válasz hitvanyalak #17660 üzenetére
Igen, csak valahol olvastam (és többször is), hogy az egzotikus sebzésről van szó, de próbáltam keresni, nem találtam meg, de hiszek a többieknek, meg egyébként is ez jobban logikus.
A szívósságnak is így van értelme, ha a fizikai sebzés ellen véd az armor "elsősorban". Ezen felül vannak védelmek, amit a különböző setitemek adnak.
Pl ilyen volt már többször is, hogy pl vérzés ellen 116% védelem. Ennek mi értelme vajon? Ha meglőnek, akkor nemhogy véreznék, de a golyóval transzfúzió is érkezik?Lassan ott tartok, hogy visszaállítom angolra, mert a magyar fordítás sok esetben akkora baromság (nem játékhelyes), hogy teljesen félrevezető.
(#17661) cain69
De magát azt, hogy hogyan számolja ki, hogy az ARMOR nekem pl 56%. Ez hogyan jön ki? Mert ha emelni szeretném, akkor a képlet többi részét is tudnom kellene, gondolom nem lehet egyedül csak az armor pontszámot figyelembe venni.Megtaláltam:
Total Armor Damage Mitigation = (Total Armor / (1.1 ^ (Agent Level - 1) + Tiered Base Value) + Talent Flat Percentage Bonus) * (1 + Talent Percentage Bonus)[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz hitvanyalak #17660 üzenetére
Így van A bekapott fizikai sebzés adott százalékkal csökken. Jelen esetben 75% lehet a plafon. Persze nem szabad nagyon elmenni csak az armor irányába a hp rovására, mert az exotic sebzésektől meg instant halhatunk.
-
nagyúr
toughness = hp/(1-armor%)
az armor% megmondja, hogy a beérkező kinetikus sebzésből mennyit nyel el a felszerelésed (feltéve hogy más elnyelő hatás nem érvényesül). a maradékot eddig a játék levonta a hp-dből.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
hitvanyalak
senior tag
Én azt hittem, meg mintha azt is írná, hogy adott százalékát fogja fel a páncél a sebzésnek amit benyelsz. Ha nem így van akkor bocs és lapítok.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Anonymus23
veterán
Köszönöm mindenkinek
Most már megértettem, akkor nincs mese akár talán HP rovására, de érdemes armort növelni...Akkor viszont még egy kérdés ami felötlött bennem:
Az armor az százalékosan mihez arányul? Azaz pl mihez képest 65% az a 65%?Pl van egy elméleti max armor pontszám, és ha azt elérem, akkor 75% az armorom, vagy a HP-hez viszonyított értéke? Csak hogy mi benne a logika...
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #17650 üzenetére
Az armor pont a lovesek ellen ved, valaki nagyon felreinformalt.
@Recska
Hat igen, langszoro es shoti ellen semmi nem ved igazan csak a tavolsag. Tuz ellen azert mondjuk kicsit segit az egzotikus sebzestures.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
az armor golyó ellen van. minden más exotic.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Hzoltan969
tag
Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása...
Pont arra nincs hatással, ezért is sebeznek ekkorát pl. a lángszórósok.
-
sith7
félisten
szerverleállás 58 perc
-
duvi
nagyúr
"Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása"
- Lehet, hogy én tudom rosszul, de az armor a fizikai sebzést csökkenti. Az egzotikus védelemre a gear statok között találsz dedikált képességet."be kell menni a DZ-be megint, mert csak ott esnek 240-es cuccok,"
- Tegnap végigtoltuk a heti küldiket és 4db 240-es set item esett + 204-es fegyverek. -
veterán
-
Anonymus23
veterán
Hát igen, de ha másik cuccot rakok fel, amin van bővebben armor, akkor meg a többi érték megy a béka segge alá, és még mindig könnyebbnek érzem bujkálni, healelni magam PvE zónákban, mint a fél hátizsáknyi skuló mennyiséget egy parasztra rálőni, hogy feküdjön már végre.
-
Anonymus23
veterán
válasz Brownage #17648 üzenetére
Nekem 86k HP + 56% armor van = lepkefing...
PvE zónában még elmegy, de ennyi.Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása, azaz annak az ellenállására, így megint nem látom értelmét ennek az egésznek.
Szerintem valami olyat akartak belevinni, ami nincs máshol, és csak annyit sikerült kitalálniuk, hogy most már senki sem tudja, hogy mi merre mennyi.
Szerintem ezeket sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani, de így kb esélytelen vagy.Tegnap letoltuk vagy 5-6x a Clear Sky-t, nem nagyon jön be, de ami lootot kaptam az is kb nulla, ha az egyik srác nem "könyörül" meg rajtam egy kesztyűvel, ami neki nem kellett, akkor csak alapanyagot gyűjtöttünk. Szóval így nehéz lesz fejlődni, be kell menni a DZ-be megint, mert csak ott esnek 240-es cuccok, és a nagy átlag törvénye alapján sokkal nagyobb esélye van az embernek onnan összeszedni a dolgait, vagy mégsem, ha olyan szerverre kerül az ember. Számomra egyelőre ott vagyunk ahol a part szakad.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #17646 üzenetére
Azt is nezd, hogy mennyi az armor, sokat szamit, hiaba tolod fentebb sima staminaval a toughnesst ha az armor 50%, fekudni fogsz hamar. Legalabb 65% legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #17645 üzenetére
Előtte is mobtól többnyire csak ott haltunk, eddig is kemény volt, de most nem is tudom, mi kellene ellenük
Nem voltam még arra (DZ-ben sem a patch óta), de ma bemegyek 1-2 BP-ért, remélem túlélem magát a bemenetelt is.
Ez a 186k "keménység" elég vajpuha
Kb nerfelték az egész cuccosunkat, de pl a shotisokat a Falconon elfelejtették nerfelni;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Anonymus23 #17644 üzenetére
Ezek a behemot piritosok a q epuletben viccesek xD
-
arnikusz
veterán
Ne már én is lemaradtam akkor 10 szint hiányzik hozzá.
Azért Kotowski daily 20 PxC kemény így.
Tegnap hasonló a korábbi Castro Daily helyszínre adta be B F és 3-as bandáját elintézni és leálltam fedezékből lövöldözni a harmadik hullám végére először kifogytam az időből, utána meg egy hasonló gránátos szituban feküdtem, így rájöttem, hogy DPS és keménység fejlesztés, mert 200.000 alatti mindkettő.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
A napokban beszereztem én is a játékot. Még nagyon az elején vagyok és többnyire szólóban játszom, de ha úgy adódik szívesen csatlakoznék csapatba, akik nem hardcore-ban nyomják, csak egyszerű szórakozásként, mint én!
Uplay: racka_HUN[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Madoc
veterán
dz5 ben van 141000 és 80-as szint kell hozzá.Pont tegnap akartam megvenni és beszoptam vele.mult héten még 50-es szint elég volt hozzá de halogattam hogy majd megveszem,erre tessék.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
bunfi
őstag
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat, DZ5 - 6 - ban kerestem
-
arnikusz
veterán
DZ06-ban kaptam a Bosstól egy ládát (200 alatti DZ) még nem mentettem ki.
De pont láttam reggel hogy valakinek AUG volt benne jó talentekkel.
Nektek mik a tapasztalataitok- majd esete kimentem.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
válasz TTomax #17624 üzenetére
Sokunknak van ugyanilyen vagy egyéb problémája, de ha mindenki beírná, az sem lenne túl jó Redditen van nagy topic a hibákról, remélhetőleg javítják minél előbb (ezt csak kliens oldalon lehet, ezért tart valószínűleg tovább). Azért nagyon remélem, hogy nem kell jövő hét csütörtökig várni...
-
TTomax
félisten
Senkinek nem bugos a játék csak nekem?Mi ez a szellemkép ha csoportba lépsz??Meg meggyulladok a semmitől... [link] , ja meg az a legjobb amikor nem látszik az AOE piros köre...ezt nem tesztelte senki?
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
DokiBaxxi
őstag
182 GS feletti SMG-t egyébként most már csak DZ-ből meg Incursionből tudok szerezni? Illetve BP nincs is?
(#17623) TommyS_27
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Brownage
tag
Mai történés. Pitnél látok egy zöld lootot távolból. Browny-Autoloot system ON, rohanok mint állat. Felkapom, látom, hogy ott áll 3 másik játékos. Gondolom a haverjuk halt meg és védték volna a lootot. Mire észbe kaptak, már futotam is tovább.
Egy szarod nomad kesztyű volt egyébként. Nem érte volna meg a csatát de úgy gondolták 4-en, hogy móresre tanítanak engem, akik amúgy 3-an voltunk, csak ketten később értek oda utánam. Meghaltak először 19-es rogue-ként, akkor csak 1-2 sárgát veszítettek.
Na de visszajöttek, mégegyszer próbálkoztak. Ekkor egyik srácot a földre lőtték, akit sikerült felkeltenünk. Ők viszont 90seces timert kaptak. Meghaltak mind és így minden cuccukat a földre dobták rogue-ként, további 3 240-es setet dobtak nekünk
Nem jó ötlet gagyi nomad kesztyűért harcolni, ha van nálad nagyobb érték is
-
H4rt1g4n
tag
Tudom hogy alapvetően PC topikban vagyunk, de hátha tud valaki segíteni XOne-os kérdésben: a patch óta néha beragad a jobb stick funkciója (amivel emote-ot lehet küldeni) és nem tűnik el az emote választó-karika.
Ennek következtében semmi más gomb, funkció, mozgás, lövés nem megy, csak a relog segít (még a fast travel sem).
Elég idegesítő, most pont emiatt buktam egyedül a mai napi legnehezebb HVT-t, kb egy tár kellett volna még a bossba de nem tudtam mozdulni és bedarált... Előtte fél órával sima szaladgálás közben jelent meg és akadt el a játék... Más nem találkozott még ezzel?XONE gamertag: TheZolee88
-
redXIII
senior tag
Sziasztok. Segitség kellene. Mit csináljak hogy számolja a sima kreditet? Ez valami új feature ? Ma kalibráltam, elfogyott a della, és most vettem észre hogy nem számol sima kreditet sehogy sem. Ez most valami újitás hogy menjek csövezni a providenthez, vagy mi? Xbox Oneon tolom.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
kiezTe90
senior tag
Szerinten izgalmas lett a dz, egyedül a lángszórósok kicsit (nagyon) sok. Dz 6-ba ma úgy fektetett meg minket a Q épületbe 1 darab lángszórós, hogy nem láttuk hogy van (Nem volt púlz )amikor előugrott és puff. Feküdtünk is stabilba rögtön.
Gyakorlatilag ezek az új shotisok mert amit azok művelnek az nem kicsit tulzás.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
marquuard
veterán
-
RazoR
veterán
válasz Snip3r_HUN #17610 üzenetére
Szerintem is túlzásba estek kicsit (nagyon)!
LÁZ: 199 de mégis 200+-ba rak be
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Nem találom DZ - ben azokat a módosító tervrajzokat ... valaki meg tudná mutatni egy netes képen akár, hogy hol az az árus ?
-
RazoR
veterán
Dz 200+ felejtős egyedül teljesen! Bementem és kb 10 perc alatt 4x haltam moboktól...
-
törölt tag
válasz lanikai #17606 üzenetére
A mostani dz-s ellenfeleket elnézve inkább maradjunk a páncélrombolásnál. Dz6-ban m1a-val rálôsz 1.5m a bossra és nem történik semmi kb megkarcolod. Ô meg egy lövéssel lelô. A shotgunos fickok meg a vicc kategória kb dz 6-ból lelô dz 1 be és egy lôvéstôl fekszel. Jó lett dz6 jó szar.
-
marquuard
veterán
Azt vettem észre a napokban, hogy DZ-ben és PvE területen nem kapok AR-es navigációt (a kis sárga csík ami az út haladtával elfogy), ha kijelölök egy pontot a térképen. Ezt tapasztalta már valaki? (PS4)
PSN ID: marquuard
-
flash-
veterán
augra, ak-ra, vectorra mik a legjobb statok?
mely 3 stat a nyerő?(magyar nevüket írjátok légyszi)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest