-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hzoltan969
tag
válasz Anonymus23 #17650 üzenetére
Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása...
Pont arra nincs hatással, ezért is sebeznek ekkorát pl. a lángszórósok.
-
Hzoltan969
tag
Skacok, valaki vigyen már el egy Falcon Challenge-re, mert valahogy sosem sikerül csapatot találnom hozzá. Randomokkal meg inkább nem próbálkoznék...
-
Hzoltan969
tag
válasz kovimester #15358 üzenetére
Miért is? Mert nem a 'mindenható' dps-t növeli, hanem egy kevésbé öncélú, ámde annál hasznosabb csapatjátékos karaktert lehet vele csinálni?
-
Hzoltan969
tag
válasz ForRedGlory #15238 üzenetére
Jövök én is, ha kell még egy ember...
-
Hzoltan969
tag
Nincs kedve valakinek segíteni új karit felhúzni? Kellene egy-két 30. szintű társ, aki megcsinálna velem pár hard story küldetést...
-
Hzoltan969
tag
Ha valakinél van még hely, én is beszállnék egy Falcon-ra egy fél óra-óra múlva. Uplay név ugyanaz, mint itt.
-
-
Hzoltan969
tag
Egy Falcon challenge-et én is kipróbálnék! Full set-es emberekkel gondolom nem kivitelezhetetlen. Én most Tactitian's Authority settel rohangálok, elképesztő, hogy mennyire megdobja a teljes csapat hatékonyságát (pedig csak 214-es és 191-es darabjaim vannak). Azóta bármilyen challenge-re megyek randomokkal, úgy megyünk végig rajta, mint kés a vajon.
Kiváncsi lennék milyen ha van még a csapatban egy-két fullos sentry vagy striker - valószínűleg brutális. -
Hzoltan969
tag
-
Hzoltan969
tag
Kinek a uPlay neve a kscn1620? Innen van?
-
Hzoltan969
tag
-
Hzoltan969
tag
Nem szeretne valaki este 10-11 felé nekiesni a Falconnak? Hzoltan969 néven vagyok uPlay-en.
-
Hzoltan969
tag
Valaki esetleg akar mostanában Incursion-t csinálni? Glitch nélkül...
-
Hzoltan969
tag
válasz Garsza #12634 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem számítok rá, hogy fellépnek .
De azért ezzel az 'ártatlan vagyok' szöveggel ne gyere már, mert Te sem gondolhatod komolyan. Akik ezeket a glitch-eket kihasználják, tökéletesen tisztában vannak vele, hogy jogosulatlanul jutnak előnyhöz, ez pedig büntetendő és büntethető kellene, hogy legyen (csakúgy, mint a való életben). Ilyen hibáknál soha nem az számít, hogy a ki tehet róla, hanem az, hogy ki az, aki rosszhiszeműen kihasználja. Szép is lenne, ha én a NAV-nál azt hoznám fel adócsalásra mentségként, hogy ők hagyták bent a kiskaput... -
Hzoltan969
tag
válasz bulikavagyok #12626 üzenetére
Na ez az, ami nekem végképp elveszi a kedvem a játéktól. Vagy beszállok a glitch-elésbe (ami éppen a játék lényegét öli meg) vagy végképp lemaradok azokkal szemben, akik kihasználják ezeket a bug-okat.
Egy kompetitív online játékban szerintem megengedhetetlen ennyi hibát bennhagyni.
Ha legalább tudnám, hogy fellépnek a csalókkal és a glitch-előkkel szemben... de nem fognak. -
Hzoltan969
tag
Valaki nem szeretne Incursion-t tolni ma este (PC-n)?
-
Hzoltan969
tag
Sziasztok! Pár óra solo játék után inkább társakkal folytatnám. Van itt valaki, aki még 10. szint alatt van és szivesen társulna?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...