-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz ForRedGlory #16795 üzenetére
Sajnos amerre hagyták elmenni a játékot ez várható volt.
Az egyedül játszóknak annyi a DZ ben.
Meg a 204 GS lootok miatt menjen a harc.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
warcat
veterán
Gtx 1080-at tesztelgetnek 1440p-ben,azért érdekes,mert egy kártya szépen viszi a Division-t ultrán
GeForce GTX 1080 1440p BenchmarksEA: It's in the crate!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tom Clancy's The Division Trailer - Update 1.2: Conflict [US]
Május 24-én jön.
Live-Die-Respawn
-
arnikusz
veterán
válasz Raulblanco #16792 üzenetére
A youtebon megtekinthető a Conflict trailer. Lehet hogy már a héten.
Az AA12 automata shotgun nekem eddig hiányzott most lesz.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Brownage
tag
Na ezt nézzétek meg, csóri gyerek milyen üvöltést lerendezett Kurvára mérges volt a haverjára, aki szerintem nem is értette mit beszélt
Az volt a történet, aki esetleg nem annyira érti az angolt, hogy 2 vagy 3 ember fel akart jönni és lerohanni minket. Lent a srác kérdezte, hogy miért nem követsz engem, gyere már. Mondta neki, hogy pop ulti, használd az ultit, amikor megyünk fel. A társa nem válaszolt semmit. Fentről a tetőről a roguetársunk Rumpl4skinlol elkezdett trollkodn és proximity voice chatet ugye ők is ugyanúgy hallják hogy mit beszélünk, mint ahogy mi hallottuk őket. Bemondta rogue-ként Rumpl, hogy "oké, majd én elnyomom az ultimat, ha felértünk. Oké menjünk, gogogo....felértek a tetőre, mondja Rumpl ismét, hogy: nyomom az ultit" és meghaltak a srácok, mert senki nem nyomott ultit. A gyerek meg elkezdett üvöltezni, mint a sakál a társának, hogy mi a faszért nem tolta el az ultit
-
macy
addikt
válasz Raulblanco07 #16785 üzenetére
Bakker, tényleg, elfelejtkeztem a police backpackről
-
arnikusz
veterán
válasz Raulblanco07 #16785 üzenetére
Köszönöm a választ én is így gondoltam.
Miután tegnap esett a Midas (ami elvileg hasonlít rá) kipróbáltam és én általában a DZ 6-ban gyűjtögetek és az AUG-hoz képest kellett három tár szemtől szembe egy Bosshoz, míg az Aug esetén elég volt másfél. Akkor marad a Striker/Sentry szett gyűjtés ( most három van).Szezon passal hogyan álltok én még kivárok a vásárlással, csak az alapjátékot vettem meg.
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco07 #16779 üzenetére
Meglehet. nem emlkszem mikor voltam utoljára napi missionben. De ha esetleg valemelyikőtök megy Hard-ba, akkor írjatok rám, a kis karival beugranék azokra, amiket még nem csináltam előtte, hogy jöjjön az xp Igazából normálban is elég lenne, de oda meg végképp nem jár senki
-
Raulblanco07
aktív tag
Észrevettem korábban gear csere után, hogy nem esett le ha eltűnt a gear miatti bónusz, csak felvenni nem engedett legközelebb annyit, de kihasználni csak pár napja teszem, mióta Brownage (miután megkérdeztem miért csökken a GS-e restock közben, a kis ravasz) mondta hogy a reward vendoros backpacken +75% ammo capacity van, azóta azt meg a paramedicet a +2 medkit miatt tartok magamnál.
Arnikusz, nagyon lassú a tűzgyorsása, egy 750-800-as Vector / MP5 után fájdalmasan lassú az az 550. Feltornázhatod, tárral 700 körülre, de azzal viszont crit damaget veszítesz ami ott lenne a rate of fire helyett. Ha nincs jobb akkor elmegy egynek persze.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Raulblanco07 #16782 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Az első hszm- a topikban, de régóta olvasom.
Eddig egyedül játszottam.
Most 189 óránál járok DZ 63 szint. 152, 82, 21 az átlagos jellemzőim.
Tegnap esett egy Midas GS182, de Aug A3P és Klasszikus MA1 mindkettő GS182 van használatban.
A dz-BEN EDDIG 191-es Nomád, Striker, Taktikus kesztyű, Nomád páncél és Hátizsák esett.
A gs szint max 196.Egy kérdés a bázis vendorban érdemes-e megvenni a Police T821-et aminek alacsonyabb a tűzgyorsasága mint a most használt Aug-nak.
Köszönöm.
-
macy
addikt
Azt figyeltétek már, hogy nem veszi el a lőszert ha másik mellényt meg hátitatyót vesztek fel? Nálam van pluszban egy 44%-os mellény, meg egy 33%-os hátizsák. Átöltözök ha lőszert tankolok, így 600 helyett 1026 van nálam. Nem mintha olyan érdekes lenne, van missön közben láda, de már volt hogy kifogytam DZ-ben
-
winfos
tag
Így van, nagyon szépen köszönöm az infókat. Kipróbálom amiket ajánlottatok, aztán meglátjuk melyik válik be.
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Brownage #16778 üzenetére
FL challanging-en és DZ rogue chat-es csapatkeresésen kívül emberek foglalkoznak még GS-sel?
Pár napja azzal nem foglalkoztam hogy valami random idiótát hívjak, csak ketten mentünk haverral napi warrengatet, nem vettem észre különbséget egy random 4 főshöz képest.
Szerintem az az idő már lejárt, challanging annyira könnyű hogy nincs értelme ezzel vacakolni.hm, esetleg ha valaki phőnixet akar farmolni speedrunnal, de az meg többnyire nem matchmakkel keres embert hanem chaten, de az oké, előfordulhat.
DZ-ben viszont újoncként nem biztos hogy lelövi egyedül a bossokat és kíséretüket nulla gearrel. Kiskarakterrel azért még azok is veszélyesek, mindegy, kapott két lehetséges verziót, majd kipróbálja őket aztán ami jobban megy azzal tolja.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco07 #16777 üzenetére
Az a baj, hogy ha random emberekkel menne, akkor 10-ből 9 csapat ha meglátja, hogy 100 alatti a GS-e, akkor kirakja és vár egy magasabb emberre. Mire talál egy csapatot / vagy barátokkal megy és lassabban mennek végig, addigra simán 3-4-5 bosst megölhet dz1-2-ben, ami 3-4-5 loot, míg challengeből 1 esik sárga.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz winfos #16772 üzenetére
Menj challanging küldiket, a másik 3 úgyis elég erős lesz hogy letolja veled, kapsz garantált 163-as sárga cuccokat a végén, meg a bossból is valami sárgát, pár kör és feljebb vagy, utána mehet a DZ.
Utóbbiban nem tudom mennyire boldogulnál egyedül bossok ellen, kis szinten azért tudnak bántani. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz RECSKA #16768 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=zyeYFLWcFaM
Illetve van egy olyan is, hogy megölöd magad sticky-vel, társad ledob egy revive ládát, az elkezd felkelteni, közben megöli magát ő is sticky-vel. Felkeltett a láda, és be is bugoltál emiatt. Lelőhetnek, de kúszol tovább a végtelenségig, halhatatlan leszel.
Persze ezzel dz-be menni baromság, ott kúszol, ütnének le és nem halsz meg, garantáltan report.Ezzel lehet glitchelni challanginget. 1 kint marad az ablakon kívül, csak 3 megy be így. Ha le is lövik őket, mindhárom szépen felkúszik az ablakhoz ahol régen coverrel bementünk, onnan a 4. fel tudja éleszteni őket mert őt nem tudja semmi bántani ott kint, visszamennek, folytatják. Így igazából bármilyen gyenge is egy komplett csapat, csak idő kérdése és meg tudják csinálni, csak macerás.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz winfos #16772 üzenetére
A helyedben bemennék DZ-be. DZ1-2-ben öldösd a neves bossokat és azok fixen sárgákat dobnak. Sokkal gyorsabban összegyűlik a cucc. Főleg, hogy kék-lila cuccokban nem a jó cuccú emberek közé került, akik 161+ gearscoreban vannak, hanem a 0-160 bracketbe.
DZ tájékozódáshoz meg google-ben keress rá térképre, van sok jpg, ami mutatja a bossokat, vagy használhatod ezt az interaktív térképet:
TheDivisionAgent - MAPItt látod az összes boss, DZ láda, division tech helyét. Ha bekapcsolod az interactive módot, akkor azt is meg tudod csinálni, hogy amikor megöltél egy boss-t alt-tab (vagy másik monitor/gépen) rákattintasz a térképen és elindul a respawn timer. Pl egy DZ chestnél vagy div tech ládánál van haszna, mert azoknak 1, illetve 2 óra a respawn ideje. A neves bossoknak 5 vagy 10 perc szokott lenni.
-
winfos
tag
Sziasztok!
Múlt héten megvettem a játékot, hosszú hétvége alatt meg is lett a 30
Egyenlőre lila-kék cuccokban vagyok még, mielőtt dz-be mennék gondoltam azért kicsit fel kellene gearelném magam.Melyik küldetéseket érdemes farmolni, nagyrészt soloba hogy jobb cuccaim legyenek?
Vagy egyből menjek DZ?köszönöm
-
veterán
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz RECSKA #16763 üzenetére
Van az a talent a sima HE cuccon, ami a skill-es cucc sebzésének egy részét vissza healeli rád.
Ledobsz egy turretet, ami folyamatosan lő, ha lelőnek és haldokolsz, de a turret pl sebez egyet valakire, az a heal felszed téged és harcolhatsz tovább.Brownage, otthon megnézem majd a videókat.
Akartam tegnap csatlakozni, de folyamatosan tele volt a csapat amikor néztem.[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco07 #16749 üzenetére
Amúgy itt van hogy toltuk tegnap, lol
Amikor 4v4-ben mi 3-an gyorsan lefeküdtünk az elején és vártuk, míg Rumpl 1v4-ben megöli mindet
[link]Iszonyat ügyes a srác. Ez a másik rövid szösszenet is durva:
[link]
3 rogue gankelte a checkpointot, ahol ő épp bejött DZ-be.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Raulblanco07 #16761 üzenetére
Vagom hogy bugos. De az hogy van, hogy tegnap 2 jatekos is elfekudt, majd felkelt...
3+3 nagyon jo pve-re. Viszont imadom a striker szettem, igy marad a dps karin.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz RECSKA #16758 üzenetére
Jah, de szerintem a striker használhatatlan, amikor lövök akkor felmegy egy kicsit, de ennyi, mikor meghal és túlmegy még pár golyó akkor le is nullázza. Szerintem 3-3-ban tolom majd, vagy új szett.
A nomád bugos, leszereltem kiskariról, nem működik a 4-es bónusz.
Persze ilyenkor már kiesik a hiányzó része, tegnap szólóban DZ-ztem kicsit, supply drop backpack of nomad, supply-t védő boss pedig mask of the nomadot dobott, jó kör volt. -
veterán
válasz Raulblanco07 #16757 üzenetére
Majd nerfelik...
En pvpre maradok a striker + shoti kombonal.
-
Raulblanco07
aktív tag
Strikerrel mész ha jól emlékszem. Mindenki sentryt használ, azonnal 45% sebzés fejre, gyorsabban halsz. Robbanó lövedék esetleg M1A-nál, Brownage-nek is van egy haverja, iszonyat durva sniperrel. Minap betett egy videót amiben benne van az a srác is, bár a hang el van csúszva, volt konkrétan egy ilyen eset, hogy mire kimondtam hogy játékos előttünk, már sniperrel leszedte.
-
.LnB
titán
Ja azok ott lesznek a "drágáim"..
Annyira felhúztam magam a játékon, hogy most tényleg majdnem uninstalláltam. Csak aztán leültem Doom mulitzni, és rájöttem, hogy az sokkal szarabb és inkább visszaléptem Division-bel.
(#16754) RECSKA Nem lesz mert most nagyon figyelnek rá majd!!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Fenébe... akkor mire megjelenik pc-n, patchelve lesznek a glitchek..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Raulblanco07
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitvanyalak #16747 üzenetére
Azért egy-két apróságot ott is elszórtam emlékeim szerint, szóval itt is számíthattok ilyenre.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Ez az ember!! [link]
Eddig nem ismertem de sírok a röhögéstől.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitvanyalak #16744 üzenetére
Pedig de. Ugyanúgy mint megjelenés előtti tesztnél. Sry.
Live-Die-Respawn
-
-
FaTHI
őstag
Srácok hogyan lehet átadni tárgyat? DZ-ben egy csoportból kirúgtak mert nem adtam át egy fegyót. Oda adtam volna, de nem találom a billentyűkiosztásban....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, lehet mindenkinél előbb belenézhetek első fizetős DLC-be.
(#16738) .LnB
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
RazoR
veterán
Az armor értéket adott set-el hol tudom megnézni?
-
aktív tag
Ez simán lehet a szar netcode+lagos instance mivel ugye tudjuk, hogy simán átrak a játék egy olyan instance-ba ami a világ másik felén van, hogy ha a környéken mindegyik tele van. BF4-ben is sokáig küzdöttünk hasonló jelenséggel a gyalázatos netcode miatt (itt meg a massive-os amatőrök TCP-t használnak ami ugye extra késleltetést jelent), hogy látszólag 1 golyótól haltunk olyan fegyvertől amivel ez nem lett volna lehetséges vagy éppenséggel nem sebződött az ellenfél miközben beletunkoltunk 1 tárat közvetlen közelről.
Én is sokszor belefutottam már ilyen sebezhetetlen ólomkatonákba akik egyáltalán nem sebződnek vagy hiába írja ki a sebzést meg se moccan a health barjuk én meg egy szempillantás alatt összeesek ~80k HP és 60% armor mellett és még csak exotic damage se kell hozzá, csak veled ellentétben nekem nem az elmúlt pár nap szólt erről hanem minimum az elmúlt 1 hónap.Szóval egyre erősebb az az érzés bennem, hogy itt a játékkal van gond mert kissé gyanús, hogy túl sok ilyen eset van és nem azért mert szinte minden jött-ment csal.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #16731 üzenetére
Akkor nem csak nekem van ilyen. Csak az a baj, hogy az elmúlt három napom nekem végig ilyen volt.
szituáció: The Pit-nél metróba beszaladt egy manhunt csoport. M1a-val szépen elkezdtem lemenni a lépcsőn, pulse miatt láttam őket. Gondoltam pici résen belövök egyet gyorsan aztán vissza. Látom a srácot pulse-zal, megyek le, de még nem láttam rá, nem tudtam lőni. Erre fekszem egy hittől. Meg merek rá esküdni, hogy mi se látszódtam. Akkor először nyomtam egy alt+f4-et. Sok volt ez a pár nap.
Arról nem is beszélve, hogy jó párszor mit sem zavartatva magát teleportálgatnak, rpm-hacnkel szaladnak át négyünkön. Sokaknak a játékán is látszik, hogy csal. 2 tag percekig várt minket egyik rejtekhely előtt. kettő manhuntos, csak áll az utca közepén és vár. Nem félnek attól, hogy esetleg 7-8 ember rájuk megy, nem ők tudják, hogy nem jön senki. Kimentem lelőttek, másik ponton éledtem és láttam, hogy a társamat ugyan úgy várják, hogy menjen ki. Meg mostanában nem menekülnek a manhunt csapatok hanem támadnak. Eddig fosott a valaguk bebújtak valahova, most meg ők kergetik a dz többi játékosát, és teleportálgatnak, onehitelnek meg minden.
Volt két hetünk normálisan játszani és ennyi. Remélem szerencsésebb leszek a héten ha játszom és én is tiszta szervert kapok. Mert ez sok volt.
-
veterán
válasz kiserik #16732 üzenetére
Ezt a nagyfej cheatet picit tulmisztifikaljak sokan. Ha nagyon megnoveled, csak csipaval tudsz celozni, mert kitakarja a celkeresztet. Amikor fedezek mogott sebzodsz, az tuti emiatt van. Ha wallhack-et hasznalnanak, akkor 1 loves vagy. De amikor bebujva fal moge, sebzodsz, az azert van, mert kilog a buksi... ( en ismerem elegge ezt a cheatet xD )
-
kiserik
senior tag
Ezek simán cheatek szerintem, csak okosan használják azokat, hogy ne legyen feltünő (pl nagy fej ) Nincs gyorsaság, falon átlövés, sorozatlövő m1a, de van okosan beállított célzásrásegítés, ellenfél mutatása térképen, esetleg "nagyfej csít"
Amúgy volt már nekem olyan is, hogy egy rugó 2-szer simán ledarált, harmadikra meg full hp-n öltem meg. -
veterán
En is eszrevettem ezt.
272edps, 82ehp. Van aki 4 golyoval agyonlo augbol... Azt hogy? Pancel 64%. En lovok bele 4-10e kozott. Volt, amelyikbe signature nelkul keves volt egy tar ( 51 golyo, plusz amit nem vesz el - one is none talent... ).
White tegnapelott kraftolt egy vectort. Probalgattuk. Ha a skilles karakterrel voltam bent, a nagypulse miatt 15e lott 1 jatekosba. Konkretan atlotte a signature skillt is. Nem tudom mi van, de nagyon megvaltozott a pvp. Sokan kegyetlen erosek.
Az 1 hit pesig m1aval siman lehetseges, tegnap tobbunknek is 1 lovestol fekudtek. Ha makod van, es critel, fekszik. 70-80e-t lottem tegnap is a rugeszra. Demmer es en ia fekudtunk 1 lovestol. Ha robbano loszert toltesz be az m1a-ba, akkor szinte biztos az 1 hit.
Tegnapi legdurvabb jelenet : rugok vagyunk, jon 1 srac, signaturet elnyomja, mi is, majd nem viccelek, 3v1be 15-20masodpercig tartja magat. Az mi? Ott lottek kozvetlen kozelrol 3an. Alig birtak agyonloni...
At kellene tenni mindent szerveroldalra. Talan az segitene ezen.
-
marilllyo
veterán
Tegnap én is belefutottam egy srácba,hogy csak lőttem-lőttem-lőttem és semmi. Nem volt benn a sig-skill. Persze üldöztük őt vagy négyen...pár sarokkal odább megállt...akkor meg fél tár aug-tól majdnem megfeküdt.
Lehet, hogy a hitbox nem stimmelt. Nem tudom.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
.LnB
titán
+18-as durva szöveg! (na jó csak néhány szó)
Sokan írtátok, hogy én voltam szerencsétlen a cheaterekkel. Ezt elfogadom, lehet mi futottunk mindig bele ilyen szerverekbe. Ez van, tegnap este nem is nyomtuk. És lehet pihen majd még pár napot a game. De azt elhiszem, hogy ki lehet fogni "tiszta" szervereket is.
Viszont lenne egy noob kérdésem, mint ha ma kezdtem volna. Kicsit összezavarodtam.
Van két (és fél) buildem. Az egyik a full DPS 250-230k DPS, 55-65k hp és 16-17k képzettség. A másik 180-190kDPs 95-100k HP és 16-17k képzettség. Utóbbinál az armor érték fullos. Előbbinél 57-58%.
Én az utóbbit jobban szeretem (a több HP-sat), kicsit durr bele típus vagyok ezért DZ farmolásnál jól jön.És akkor a szituációk:
-Mostanában szinte bármelyik rugónak megyek neki, úgy lőnek le, hogy meg se karcolódik a gyerek. Lövöm izomból szemtől szemben, 2mp és fekszem, a HP-ja meg se moccan. Fontos! NEM nyomtak be signiture-t!
-A másik, 1v1-be távolról lőjük egymást a rugóval M1A mindkettőnknél. Én lövöm a fejét, alig karcolom, ő egy hit és halok! Egy kurva hit!! (Ez 4-5 alkalommal előfordult)
-Harmadik szituáció, elnyomom a Survivor Link signiture-t, kinézek, elkezdem lőni az ellenfelet, és rögtön fél hp-ra lő a singiture alatt. Régebben signiture alatt nem is sebeződtem.Miért vannak ezek?? Direkt csináltam a nagyobb DPS buildet, hogy azzal majd sebzem őket, de nem. 100k HP-t és full armor-t úgy leégetnek rólam másodpercek alatt mint a szar. És kikészülök már ettől.
Ez most mind vagy cheater, vagy valami megváltozott a játékban. Vagy én vagyok balfék.
Sniper, Vitya, EMS és a többiek meg tudják mondani, hogy régebben öltem a rugókat, meg irtottuk a manhunt-osokat. Most az elmúlt pár napban semmi, mindig halok. És nem tudom mi lehet. A buildem semmit nem változott szinte hetek óta, annyi, hogy elkeseredettségemben már full DPS buildet is próbáltam, de nem használt az se...
Kérdem én, mi a fasz van?!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Brownage #16725 üzenetére
Voltak vicces jelenetek. A legemlekezetesebb a "noobs, this is german power" felkialtassal orulo nemet banda, mikor agyonlottek bennunket. Volt ott minden... Osszeszokott banda, rohadtul nem kaptak.
Visszaszaladtunk, es szetkaptuk oket. Hatba nagyfiuk voltak.
Es volt egy masik nemet banda, WhiteTigerrel 2en, o dps, es taktikussal nekikmentunk. Kemeny harc volt az is. Osszessegeben pozitiv hetvege, kb 700e dz penz fojt be xD
-
Brownage
tag
válasz RECSKA #16723 üzenetére
Jah azok komoly kergetések voltak
Volt egy kemény 4 fős csapatunk hétvégén, akiket mi is megöltünk rogue-ként, aztán később ők is haltak általunk rogueként. Ballekay meg Frankz vagy hasonló nevű srácok. Na ők pl baromira vevők voltak a pvp-re, kaptak is, adtak is, fel kellett őket vennem friendlistre
Imádom, amikor az emberek a PvP-t emberien kezelik és nem az van, hogy odajön, meghal vagy lelő és akkor "fuck you"-zik, hanem bevallja magának, ha élvezi és szól két jó szót, hogy de kurva jót lövöldöztünk.
-
Brownage
tag
Tegnap esti élménybeszámoló.
Kb. egy dupla manhuntot campeltünk ki a Sport bolt melletti tetőn, mert a két oldal védése miatt a két-két ember nem egyszerre kapták a killeket, és hol egyik párosnak, hol másik párosnak járt le a manhuntja. Aztán már annyira nem jöttek emberek (eleinte próbáltak rohamozni 3-4 fős csapatok) hogy továbbálltunk.
Ezután gondoltuk, hogy egy keményebb hellyel próbálkozunk. Felmentünk a keleti DZ1-s extract melletti benzinkút tetejére, amire rálátni két utcából is + szemben egy épitkezési állvány is van és feljönni is vagy 3 helyen fel lehet. Meg különösebb elfutó hely sincs, ha feldobálnak robbanásokat. Ott is egy dupla vagy tripla manhuntot campeltünk ki. Volt jó kis izgalom. Az egyik minket támadó, kitartó sráccal össze is haverkodtunk, megköszöntük egymásnak az élményt, fel is vettem friendlistre.
Ja egy nagyon vicces pillanat tegnapról. Szervertváltottunk Rumpl barátommal Matchmaking segítségével. Össze lettem sorsolva két randommal, maradt egy üres hely, inveltem őt. Szegény random srácok nem tudták mire vállalkoztak
Mondtuk neki, hogy gond-e, ha rogue-ok leszünk. Elmagyaráztuk, hogy nem öldösünk szóló játékosokat, 3-4 fős csapatokba kötünk bele, akik utána bosszút állhatnak. Igazából rogue-á válni nem volt időnk, mert nézzük, hogy sport bolt fent van. Menjünk, hátha van ott valaki. Bemegyünk, 4 fős csapat legankel épp előttünk bent egy szóló playert. Rosszkor tették rossz helyen. Aztán ismét jöttek, gondolták majd hátulról bosszút állnak. Megint haltak.
Na de a lényeg, ami egy random játékosnak DZ 2 extract helyen marha nagy WTF moment lehetett. Megyünk fel extractra, hogy megnézzük hátha ezek a srácok vannak ott. A két pug közül az egyik nem igen értett angolul, azt hitte, hogy lövünk mindenre ami mozog, gondolom az előző 40-50 szintje alatt ezt tapasztalta egyedül, hogy simán ráugranak 4-en.
Futunk fel a tetőre, én kicsit le voltam maradva, a srác már öli is a szóló gyereket, Rumpl rákiabál, hogy "NO NO NO, DONT KILL HIM! WE NEVER KILL SOLO PLAYERS". A szerencsétlen szóló gyerek ott térdelt, szerencséjére mivel én kicsit lemaradva voltam, nem kaptam 90 sec timert, odarohantam, felkeltettem, dobtam alá healt és a maradék lila mobokat leöltük, ő meg így azt se tudta, hogy hol van Bocsántatot kértünk és mentünk tovább.
-
veterán
válasz Brownage #16722 üzenetére
Mi azert beleszaladtunk tobbszor is. 1 hit augtol ( falon at ) m1a-val ugy lott a srac, mint m4-el...
Sokaig egy szerveren voltunk veletek. Mikor 15en szaladtunk a rugokra, az komoly volt.
Volt egy csapat magyar, gecigranat es a tobbiek. Nekik koszonhetoen buktam 1 szintet
-
Brownage
tag
Én nem tudom, ti milyen szerverre kerültök folyton, de Raullal is csomót toltuk együtt DZ-t és másokkal is. A hétvégén kb 20 manhunton vagy többön voltunk túl, aminek egy részében meghaltunk persze, de sose cheater által. Megöltünk vagy 40 rogue-t, de szerintem többet is és nem igen voltak látványos csalók. Illetve összesen 2 gyanús embert reportoltunk + 1 egyértelmű teleportolgató szóló arcot. De ez azért messze van a játszhatatlantól.
Megmondom őszintén én az égvilágon semmi romlást nem tapasztaltam. Pedig ha valahol nagyon nem volt rogue, akit vadászhattunk volna, akkor előtte rogue-ok lettünk, campeltünk, vártuk az embereket, aztán szervert váltottunk, hátha lesznek ott rogue-ok. Kimondottan kerestük a bajt egész hétvégén és nem futottunk bele durva cheaterekbe.
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #16717 üzenetére
Nemrég csináltam meg én is a másodikat, nem ad több XP-t hardon, ugyanannyi mint normál módban, csak talán több pénzt, meg jobb a loot, de XP-ből nincs több.
Én elvileg leszek délelőtt, ha látsz fenn, nyugodtan írjál rám.Mondjuk én amikor most másodjára csináltam végig elidőztem mindennel, megint 100%-ra kipucoltam az egész térképet, csak jobb fent éreztem, hogy oda már kevés a karakter, de kb 3/4-nél már megvolt a 30. szint, onnan meg full zöld szettben már megint agyaggalamb lövészet volt az egész.
A régi jól elrakott MP40 még mindig szépen aprít;) - The Power of the Light Side
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #16717 üzenetére
Figyi én segítek!
Addig is.... [link]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Snip3r_HUN
addikt
Valakinek holnap reggel nem lenne kedve egy kicsit segíteni ? Kellene egy elektronikás karaktert felhúznom, de megint elérni a lv30-at nem lenne kevés idő. 1-2 hard mission, és a rejtekhelyekhez utazás miatt kérném. Reggel ~7-től ~11-ig leszek.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sith7
félisten
válasz Snip3r_HUN #16714 üzenetére
+1
-
hommeros
őstag
válasz Snip3r_HUN #16714 üzenetére
Jah kb mi is ezt tapasztaltuk. Az egyik annyira üres volt, hogy ördögszekereket fújt a szél.
RazoR8402 Türelem, rózsát terem. De csaló mindig lesz, ilyen az emberi természet na.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz ForRedGlory #16708 üzenetére
Jelenleg a helyzet eléggé kettős,van hogy egy csalóval sem találkozik az ember,van hogy csak olyan szerverre dob ahol csaló(k) van(nak). 1.2-ben velük kellene valamit kezdeni elsőként,de semmi ilyen nincs kilátásban...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hommeros
őstag
Most jártak le a 14 napos bannok. Ez van. A következő már perma nekik.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
vendingo
veterán
Én se léptem be pár napja, de az olvasottak alapján nem is fogok...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kovimester
aktív tag
Ha lesz következő.....
-
ForRedGlory
félisten
Hétvégén nem léptem be, na majd gondoltam ma... Hát kár volt. Estem-keltem, csak az nem lőtt le 1-2 másodperc alatt, aki nem a tűvonalban volt. Mi a faszom ez? Most komolyan minden buzi cheater visszajött?
Majdnem belebasztam az egeret a ASIS PQ279Q monitoromba, de inkább alt+f4. Semmi öröm nincs a játékban, csak az agyam baszom fel. Majd a következő banhammer után lehet benézek, de egyelőre nagyon tele a tököm vele.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Az ujratöltő állomáson a boss-tól most kaptam egy csapásmérő kesztyűt! Így megvan a 6-os szett belőle.
A nomád szett 4 darabja másnak sem teszi a dolgát? Még soha nem vettem észre hogy visszatöltötte volna az életem. A kiskarimon vannak de lehet kukázom mindet.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Maxtreme
addikt
Üdv a klubban
Én kb 1 hete annyira indítottam el hogy megvettem a 204-es vector BP-t.
Totális unalomba és érdektelenségbe fulladt sajna számomra a játék. Arról ne is beszéljünk hogy amíg elmentem a vector tervrajzért 2 ember lőtt le falon keresztül.
Szóval ez nekem ennyit nem ér. Ha már nem szórakoztat (sokkal inkább a csalók miatt felhúz) 1 játék az már régen rossz.
Azt még megvárom hogy mi változik az 1.2-vel (gyanítom hogy semmi) aztán meglátjuk mit hoz a jövő. -
macy
addikt
Tegnap bemerészkedtem egyedül dz-be. Hát, mit ne mondjak, elég para Rohangáltam összevissza, öldöstem a mobokat, felszedtem a sárga cuccot és iszkiri. Ha megláttam a minimapon a rugó jelet, hátraarc és megint csak usgyi. Elvétve találkoztam playerrel, egyszer még akasztottuk is a cuccot együtt, talán kétszer volt, hogy utánam lőtt valaki, de nem volt gond. 25-ről feltornáztam majdnem 30-ra, de meguntam, ez valahogy nem az én világom.
-
FaTHI
őstag
Nálatok mi a tapasztalat amikor fegyver kiegeket pakoljátok a fegyókra? Ugye zölden változik ha erősebb lesz egy fegyó 1-1 kiegészitő cseréjével, de mintha nem ez lenne a helyes út. Vagy a legerősebb kieget rá és hadd menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!