Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Én is csak nézem, nekem eddig 3 240-es esett, de csak a magányos csillagot tartottam meg, csak a lőszer miatt tartom és fel-le veszem.
Vadász hitéből van egy 214-es két módosítós ami elég jó keménységet ad.
Viszont nálam az elmúlt két napban a 10 inteles HVT-k Striker cuccokat adtak és a tegnap esti 214-es maszkot meg is tartottam, de még alakítani kell rajta.Vett valaki PxC credites bázisos Historian mesterlővészt, mert nagyon ügyesen bezúztam az első hullámos MA1-et és most a Socom változata ami a DZ-ben esett gyenge?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest