-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
-
Spancho
senior tag
válasz LLKobe #18321 üzenetére
Fejlődni nem nehèz ,mèsz oda amit mutat a map.
Kapsz pontokat a jüldikre amiből tudod fejleszteni a postahivatalt. Ott szerintem a orvosi szárnyat fejleszd előbb.
30-tól kezd kicsit összetettebb lenni a játèk.
Ott már figyelni kell a statokat ,számolgatni ,recepteket venni/kraftolni...
Ha megvan a 30 akkor el kell kezdeni a napi küldetèseket (van csoport kereső) azokra kapsz főnix kreditet. Abból tudsz venni recepteket/cuccokat a bázison+ a küldetèsekből esik is.
Vannak incursion-ok//(insták) azok ráèrnek ha vannak jobb cuccaid.
Ha a napikkal vègeztèl ès van csapat akkor mehetsz Dz-be ,ott is hamar felcuccolod magad.
Az első hozzászólásban van játèkoslista onnan vegyèl fel akit csak tudsz a uplayen.De ha majd valamit nem tudsz akkor itt biztos válaszolnak rá.
[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
-
LÁZ
addikt
válasz LLKobe #17986 üzenetére
nem mentek a dark zone-ba,/csak a napi/heti missönöket toljátok, most már elég jó lett a sztori utáni pve is/ de ott is változó, én pl 80 vagyok, leginkább egyedül bóklásztam, és max ha 5 csalóval futottam össze, más meg minden sarkon találkozik 1-el.
De azért érdemes benézni, pláne ha már 2en vagytok, könnyebb is lehet.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
addikt
válasz LLKobe #17986 üzenetére
Szia!
Csalók és exploitok már szinte nincsenek, a PvE részt nyugodtan lehet co-opban játszani más játékosok nélkül, egyedül a PvP/Dark Zone részben fogsz más játékosokkal találkozni, ott viszont lehet hátba lőnek kérdés nélkül De mondjuk a loot is jobb, a rizikót érdemes bevállalni. De az 1.2 patch után a PvE területen is van mit csinálni, szóval nem muszáj a DZ-t erőltetni, ha nem akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest