- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Gondold át a dolgot újra szerintem... Nem a CVT miatt vonyít a kocsi ha vonyít is...
Ugyanazzal a motorral ha nem váltasz el hanem csak padlózod az is vonyítani fog, bár ez inkább csak a kis motorok jellemzője.
Illetve pont amiatt, hogy állandóan változik az áttét folyamatos tempó mellett jóval alacsonyabb fordulaton megy a motor is
-
kunberci
senior tag
Félreértesz, én nem azt mondtam, hogy szemetek hanem, hogy drágák. Én úgy gondolom, hogy az autók döntő többségénél a 3 éves garancia kimerül az olajcserével és a szűrők cseréjével. De ....
-Van olyan szerviz, aki nem gyári olajat, alkatrészeket épít be.
-Volt olyan, amelyik nem cserélte ki a kifizetett pollenszűrőt, meg a többit, ezért a szerviz újból kicserélt mindent az autón.
-Az írások alapján nagy a szórás a szervízdíjak között is. Ahány ember annyi összeg: (nyilván típus függő is). -
tboldi
nagyúr
Más váltóban is lehet szar csapágy, de oké, abban pont nem.
szerk.: Érdekes módon a Suzuminn oldalán pont egy SX4 van a csáposon. Még érdekesebb, hogy a táblázatban csak 1,3-as szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Kárpit levételt sokan nem vállalják be, de aki levette eddig senki nem mondta, hogy nagy esők vagy mosás után száraz volt az ajtó az új tulajok közül. Látványos kifolyás annál van akinél van ragasztási hiba a párazárón (többeknek folyt pár deci). Eddig 10-15 ember legalább írt, hogy többé kevésbé baj van vele, ebben voltak olyanok akiknek fel sem tűnt, csak a felhördülés kapcsán nézték meg. A napokban szerintem még többen fognak jelentkezni amint megnézték. Lehet a facelift előtti igényesebben volt szigetelve, fene tudja.
Én örülnék a legjobban ha csak vaklárma lenne, mert rohadtul se kedvem se időm szervizbe hurcolni. Nem azért vettem új autót.
Gondolom ha leveszem a kárpitot rám is rám fogják, hogy azért ázik...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nu akkor te engem nem ismersz Azért vannak patentok és egyebek, és én a majdnem soha semmit nem szerelős altípusban tartozok (önismeret tapasztalati úton, a majdnem részből).
De ez a 2 nap munka az amiért nem hiszem hogy vállalja valaki. De ha túl vagyok a nyaralás anyagi csődjén akkor rákérdezek pár hifi-s cégnél pesten a teljes hangszigetelésre akinél csináltak már hangszóró cserét és részleges hangszigetelést a facebookos csoportból (addig nem, senkit nem túráztatok amíg nem komoly a szándék).
-
-
tboldi
nagyúr
Én mondjuk hiába szeretem a pörgős szívókat is, inkább a turbót választanám. Lehet, hogy állóból a 100-as sprint nem jobb, de mint írtam, meg kell nézni mondjuk 80 és 120 között 4-esben. Itt már értelmet nyer a 230 Nm (aminek a nagy része ráadásul a fordulatszám-tartomány szinte egészén jelen van) és elég valószínű, hogy ellép a szívótól. Versenypályán is rugalmasabban lehet kijönni a kanyarokból.
Carroll Shelby is megmondta, hogy horsepower sells cars, torque wins races.
A szépség meg szubjektív, nekem az új jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Igen. De ahhoz nincs téli kerék kompletten illetve könyöklő. Már nem 200 a difi. Illetve az 5 - ből lehet alkudni de ha 4.7-re rakom fel a magyar abból is alkudozik
Illetve hiába 200-al drágább az új ha várni kell rá 3 hónapot. Én is így voltam vele csak akkor ráért és megvártam.[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Tompítottban eddig is a cool blue-t használtam. Helyzetjelzőben pedig sima izzót.
Na az a cool blue mellett tényleg sárga.
Rendeltem most helyzetjelző cool blue-t is.
Kicsit lelomboztálLed helyzetjelzőt nem mertem eddig berakni mert bp-n heti 2-3x megállítanak a rendőrök.
Rutinellenőrzés[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Mutass nekem egy olyan tágas kombi új autót ahol ennyi pénzért te kapol egy kocsit fényezve elektromos első ablakokkal, könnyűfémfelnivel navigációs panellal hátsó tolató kamerával,színre fújt külső elemekke klímávall.
De ha sokallod akkor vedd meg a fapados verziót 2.2 millióért.
Azért te ma hol kapsz kocsit nem csak kocsit kombit eggyáltalán?A 3 hengert már kár lefitymálni manapság már a legtöbb autó turbós ez a jövő sajnos.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Johnny198612
tag
Hmm.. Diagnosztikat csinalt laptopot ráköt, figyelget.
A sebességjeladóval senki sem tud beszélgetni, valószínű annak annyi. 25.000 Ft egy uj :/
Az üzemanyagszint orara semmi sírás nincs, ott lehet h az ora sz*r.Kozlekedni tudok vele, tenyleg vazze-rol nezem mennyivel megyek.
2 het mulva nez ra alaposabban, h megvan-e a megfelelo tapfesz. a jeladonal, mielott kicsereli, ott meg esetleg kiderulhetnek dolgok..Ha az uzemanyagora az oracsoport hiba, az javithato, vagy tobbnyire kuka es csere az egesz?
Meg imadkozas, h szepen es jol legyen visszateve es visszakotve? :S[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát én sajnos biztos nem mert elég ügyetlen vagyok Ha én csinálom ott patent épen nem marad. A hifi biztosan javítható valamennyit, eleve a hangszigetelés segítene rajta. De igazán jó fejegység hangszóró kombinációt még nem láttam sehol ajánlva. De általánosságban igazán jó hifihez jó gyári alapok vagy nagy szaktudás és jelentős anyagi ráfordítás szükséges.
De azt már a facebook csoportban is feszegettem hogy ez egy jó vállalkozás lenne. Pöpec hangszigetelés plusz reálisan kihozható legjobb hifi egyben egy helyen rádobva a tisztes hasznot. De aki hangszigetelt az nem érzett éppen kedvet hozzá újra ilyet csinálni De ha van már ilyen valahol én szívesen befizetnék rá.
-
tomi5244
őstag
Engem meg az bosszant, hogy úgy kell becsapni az ajtókat, ha már egy kicsit le van tekerve az ablak, akkor sokkal könnyebben csukódik. Ergo annyira jól szigetelnek az ajtók, hogy túlnyomás keletkezik az utastérben Meg az ajtók is nagyon könnyűek, és az új swifté még könnyebb. Teszteltem. Durva!
-
tomi5244
őstag
Drága! De pl a CMP média adott árajánlatot, náluk 200 felett állt volna meg beszereléssel és az gyengébb hardver, régebbi droiddal. Én bőven kihoztam a feléből. ebay, UK-ból. Adtak mellé mindent. ISO kábel, GPS antenna, mikrofon, rca stb. Kormányvezérlő müxik, és még programozható is.
-
tomi5244
őstag
Igen, android 8.0
A vas is elég combos 8 magos, 4GB RAM, 32GB tárhely, bár még nem teszteltem annyit, hogy messzemenő következtetéseket vonjak le. De eddig jónak tűnik, 10-15mp a boot idő és abban már a BT párosodás is benne van. Beállítható sleep idő is, akkor csak a képernyő kapcsol ki és egyből életre kell, ha indul a motor.Waze biztos megy, van play áruház. Google térképet már néztem, az megy frankón, még offline térképet is tudok letölteni.
-
tboldi
nagyúr
Mondjuk én is V-Power 100-ast tankolok a Jazz-be.
Német piacos, prémium 95-ös van előírva (érdekes módon a magyaroknál csak a sima, pedig ua. a motor), de érezhetően finomabban jár a 100-assal, mint a V-Power 95-össel. Valószínűleg minőségben, adalékolásban ez felel meg a németnek.[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
Azt akartam is kérdezni, hogy teljesen kompatibilis minden alkatrész a normál swifttel?
Illetve a hátsó dobféket simán lehet cserélni tárcsafékre?
A toronymerevítéshez mit szóltok? Van értelme?
Bocsi a láma kérdésekért.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
bigdigit
addikt
nekem 2.3 2.1 a comfort, 2.8 2.5 az eco de ott használhatatlan kb az autó.. 2.2 2.0val járok vele, az a legjobb.
Ezeket az értékeket honnan tudtad meg?Most volt időm kicsit nyálazni a swift kézikönyvét de azon kívül,hogy van comfort meg load mód semmi infó róla hány bárra kellene fújni hozzá.Csak az autó ajtajához rakott fémplecsnin látok értékeket ami 2.5 és 2.2.Semmi megkülönböztetés a módozatokról.
-
biker
nagyúr
képzeld, a nyári gumival elég sokat jártam 2.7bar-on (hidegen ennyi, melegen 2.9)
Az agglomerációban lakom, 2km az M0, innen autópálya az életem 80%-a. Tökéletesen elmegy, olaszba nyaralni is így mentünk, tök jó volt.Nyilván, bp szar útjaira, meg alsómucsaröcsögére nem való a 2.8bar, de van amikor megfelelő
Amúgy nagy átlagban 2.5-ön járkálok, jó középút.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
lol vagy nem lol, nem érdekel a gondolatod, a gyári ajánlás szerint 2.8 IS megfelelő nyomás. pont.
A többit beszéld meg a gyárralElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
tboldi
nagyúr
Mi is magunknak fogjuk csinálni az olaj- és szűrőcseréket, ahogy azt már többször is említettem. Még van kb. 5000 km addig a WagonR-ben. Kérdés, hogy a váltóolajcsere megoldható-e otthon is.
Mondjuk a lengéscsillapítók cseréjéhez muszáj lesz szervizbe vinni megfelelő eszközök hiányában.[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Elöl nekem is k425 volt a nyáron, én sem voltam vele megelégedve. Pályán 100-120-nál már kóválygott az eleje, éreztem h nem stabil. Hátul dunlop sport 1 volt de azok kukák már. Esetleg felrakom előre egy füst erejéig.
Gumis topikban a hankook k125-öt ajánlották, és azt havasolták h rakjam hátra, elöl maradjon a k425.
A vredestein-el van gyakorlati tapasztalatod? -
törölt tag
A pontosságot azért mertem mondani,mert ahogy te is mondtad,ha kigyullad a lámpa akkor 100km és vége.
Nem belédkötni akartam.
Am én már rég nem km alapon közlekedek,mármint réges rég nem nézem hogy mennyit mentem,kitapasztaltam még az elején milyen a fogyasztás. Ha villan az óra irány a benzinkút -
tboldi
nagyúr
És azt is tudjuk, hogy miért van így. A tartály nem szabályos téglatest formájú, a szintjelző meg egy egyszerű úszós szerkezettel van megoldva. Ha elmozdul mondjuk 1 centit lefelé az úszó, az lehet pl. 5 liter is, de később akár 10 is.
Random számokat írtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen,ebben igazad van,az ignisnél pl teli tanknál meg nem akar indulni a mutató,200km után meg zuhanni kezd és ugyan ezt tapasztalom a céges fiat doblonál is.De én kitapasztaltam már,hogy ha kigyullad a lámpa akkor 100km-t tudok menni vele,utána rángat és ennyi. Szóval pontos az az óra
(#35852) pjen
Megtörtént,ezért tudom,hogy pontosan jelez vissza.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Köszönöm! Elég csúnyán zörgött, vezérműlánctól tartottam, nem mertem vele elindulni, helyben lévő szerelőt kértem, hogy nézze meg... Ő meg azt mondta, hogy "ezek még szíjasak, nem láncosak" - amin nagyon csodálkoztam. Aztán kicserélte a szíjat (gondolom, akkor ékszíjat cserélt), most szépen jár a motor, csak a csodálkozásom nem múlt el.
-
tboldi
nagyúr
Olajcserét mi is magunknak fogjuk csinálni valószínűleg. Akna adott (Volvo 343-hoz készült a garázs, ott szükség volt rá), csak egy nyomatékkulcs kellene. Várom, mikor lesz a Lidl-ben/Aldiban.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Ó, itt se engedik munkavédelmi okokra hivatkozva. 7kor beálltak vele a műhelybe azóta ott van. Hogy mi történik azt nem tudom...hazazavartak hogy majd szólnak. De lefotóztam a motorteret, tartályszinteket, tartálysapka állásokat (lehet már-már beteges dolog, de legalább tudom hogy ha pl fékolajat cseréltek akkor 99% hogy máshogy kell állnia a sapkának/szintnek).
Igen, az lenne a legjobb ha magadnak csinálod csak be kéne szerezni egy két szerszámot meg ásni egy aknát[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...