-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Meglett az eredménye a tömeg vélemény nyilvánításának. Mostantól nem számítják be a statisztikába a tömeges leszavazásokat a játékok adatlapján. Nyilván, mert zavarta a kiadókat.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
GameGuru Ingyen megtarthatod, ha márc. 18., 8:00 előtt megszerzed. Bizonyos korlátozásokkal. (?)
[ Szeretkezve ]
-
Delávégá
tag
válasz Winnie The P #99793 üzenetére
Esetleg ha alvó módba kapcsolod a gépet?
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #99776 üzenetére
Hmm, nálam valami csak nem jó, ugyanis két egymást követő nap töltöttem (R6 Siege) majd a mai napon reggel elindítom a klienst és elölről kezdi az egész letöltést . Leállítás szabályos volt, elöszőr a letöltés szüneteltetése és utána steam - kilépés.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Spet
addikt
Ingyen Grid 2 + 2 DLC hírlevél feliratkozásért (aki már fel van iratkozva, annak is)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
válasz FollowTheORI #99788 üzenetére
Másik PC-ről tudod használni, amin Steam fut.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sagem
addikt
válasz FollowTheORI #99788 üzenetére
öö amennyire utazik veled a PC-d is igen
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
Steam Link Anywhere beta
/s
-
sixpak
nagyúr
Köszi srácok, csekkolom.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Aloha.
Idle master másnál sem működik, hosszú idő után ki akartam szedni néhány kártyát...esetleg más alternatíva?
Köszi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Šolaire
veterán
válasz Winnie The P #99772 üzenetére
Üdv. Még nem tapasztaltam ilyet. Volt hogy elfelejtettem bezárni a steamet amikor kapcsoltam ki a gépet. Még meg is kérdezte a rendszer hogy leállítom e a steamet mielőtt kikapcsolna. Másnap ott fojtatta a letöltést ahol abbahagyta.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Winnie The P
őstag
-
csaba951
veterán
válasz Winnie The P #99774 üzenetére
Én a napokban csináltam ezt. Pause-ra raktam a letöltést, majd bezártam a klienst. Másnap ugyanonnan tudta folytatni.
-
Winnie The P
őstag
válasz wjbhbdux #99773 üzenetére
Úgy szoktam, máshogy nem is tudnám. Steam - kilépés. Vagy állítsam le a kilépés előtt a letöltést?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
wjbhbdux
veterán
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Kérdezném, hogy ha elindítok egy letöltést a steam-en belül és azt az indítás napján nem fejezi be, mert lekapcsolom a gépet, akkor a következő napon nem ugyanonnan kéne folytassa a letöltést?
Mert a R6 Siege-t töltöm (85.7GB) és már csak 15 GB hiányzott, most hogy bekapcsoltam a gépet elölről kezdte![ Szerkesztve ]
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Mi lehet az oka, hogy a Steam FPS kijelzés nem működik sehol?
Legújabb NVidia driver 1060 VGA overlay bekapcsolva. De sehol sincs FPS, de régen volt.
Street Fighter 5 esetében lenne lényeges. Az utolsó update óta (2019.03) se az Afterburner RTSS sem Steam FPS nem jelenik meg. Új régi VGA driver megvolt. big screen alap screen overlay ki be megvolt. Frissítések megvannak. Dying Light alatt RTSS megy de Steam FPS nem. Steam overlay.exe rendszergazda indítás sem segít.
Ötlet?
Köszönöm a türelmet!Védd a természetet!
-
Segal
veterán
na ne ezt nem is hiszem el ha nem a saját szememmel látom
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ryder62
őstag
Miért dobja fel állandóan a cset ablakot minden indításnál?
-
Out
addikt
Most dobta fel a Steam, és behugyoztam úgy röhögtem
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Kollégámnak összerakott gépnél belépnék a steam fiókba,de aktiváló E-mailt küldött a rendszer. Ez meddig aktív? Mert csak holnap este tudom aktiválni vele a fiókot... -
Hódító Hód
csendes tag
válasz chungee #99762 üzenetére
Ez most már kezd globális problémává vállni, nálam is ugyanez volt a helyzet, de olvastam több Steam topikban is, hogy át kell jelentkezni egy másik (lehetőleg v.mi egzotikusabb) szerverre, mert ott még viszonylag normális a letöltési sebesség. Én Venezuelát olvastam (LOL ), ki is próbáltam, egy ideig-óráig működött is, de utána megint belassult. Most jelenleg West Africa-ra vagyok feljelentkezve, ha jól emlékszem.
-
chungee
addikt
válasz Marci112233 #99761 üzenetére
Limit OFF, ugyanolyan csigalassú
-
Marci112233
addikt
-
chungee
addikt
válasz Marci112233 #99759 üzenetére
Nincs vagyis van de az bőven a kereten belül van, mivel 10MB-ra van korlátozva.
-
Marci112233
addikt
-
chungee
addikt
Napot!
Mitől lehet ez a lassú sebesség Miközben Origin és Uplay meg maximálisan 7-8MB-vel tud tölteni.
-
csaba951
veterán
válasz marec1122 #99754 üzenetére
Pofon egyszerű - ha megmaradt az a telefonszámod amit Steam-en korábban megadtál. Arra küldenek SMS-ben egy kódot. Belépsz az Steam app-ba és ott beírod a kódot. 3 nap szünetet kapsz a Market eladásokra, de ennyi.
A gondok akkor kezdődnek amikor telefon csere/reset volt és már nincs meg a telefonszámod. Na, akkor szívás!
-
válasz marec1122 #99754 üzenetére
Ha a telefonszámod regisztrálva van, akkor konkrétan 1 perc beállítani a steam guard-ot az új telefonon. Belépsz a steam appba, majd ráböksz a gombra, hogy már nem férsz hozzá a steam guardhoz, majd arra böksz, hogy azon a telefonon akarod onnantól használni a guardot, és kérsz kódot sms-ben. Megkapod a kódot, beírod, és kész.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg egy magyar nyelvű leírás arra vonatkozólag mi a teendő telefon csere esetében a guard másik telefonon való újra életre hívásáról?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
törölt tag
Steam Link eladása előtt, a profiltól valahogy szét kell választani?
-
Golden9
veterán
Minion Masters - Voidborne Onslaught DLC
Ingyen megtarthatod, ha márc. 15., 14:00 előtt megszerzed. Bizonyos korlátozásokkal. (?)Jó, de mik azok a korlátozások?
[ Szeretkezve ]
-
törölt tag
válasz l.skywalker #99744 üzenetére
Simán jó játék. Pikk pakk bele tettem 300 órát. Az a jó, hogy nem csak pvp van benne, mert a túléles is elég nehézkes néha.
Mondjuk én alapból látom a dlc 25%ot. Pedig böngészőben nem vagyok belépve.
Ui.:
És ha valaki magyar szervert keresne az dobjon egy pm-et.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Hétvégén Conan Exiles ingyenesen játszható március 11-ig ill. március 18-ig kedvezményesen megvásárolható [link]
Ha valakinek megvan az alapjáték akkor 25% kedvezmény jár a DLC-kre is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
De4d
őstag
válasz FollowTheORI #99741 üzenetére
De a kis accon látom a csgo raktáramat, csak a main accon nem, az hogy lehet?
Minden jó, ha a vége jó!
-
nagyúr
-
De4d
őstag
A csgo raktáramat nem érem el az accon, de a többi játéké megvan, illetve a kis raktár accon szintén látok mindent, csak a fő accon nem, kissé bennem van a para. Semmilyen linkre nem mentem, éppen a dartsot néztem erre most nem látom a csgo itemeket.
Csak én vagyok így?
A játékban se, nem csatlakozik a csgo serverekhez.[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
nagyúr
Nálam megy teljesen jól... vagyis út látszik legalábbis... fél órája be tudtam lépni és működik minden.
Egyébként ITT mindig meg tudjátok nézni mi van.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Marci112233
addikt
válasz SityiSXT #99735 üzenetére
Nálam se megy online, csak offline-ban. Játékot nem indítottam rá, de az opció meg van rá. Azt írja ha rálépek a játékkönyvtárra és rányomok egy játékra hogy játék indítható.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Segal
veterán
válasz SityiSXT #99735 üzenetére
nálam sem megy
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
SityiSXT
őstag
Másnál se megy perpill a Steam?
-
nagyúr
válasz tupacamaru #99731 üzenetére
Elvileg meg kéne jelenjen új soron, ha engedi aktiválni a kulcsot.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tupacamaru
veterán
válasz wjbhbdux #99732 üzenetére
Hiába, ha az angolt választom, akkor is ciril betűs a menü.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
wjbhbdux
veterán
válasz tupacamaru #99731 üzenetére
úgy rémlik hogy választhatóvá tették az angol nyelvet a jobbklikkes menüben egy ideje
/s
-
tupacamaru
veterán
Van az acc-omon egy orosz nyelvű CoD:MW2, régen tudtam angolosítani, de már nincs kedvem kínlódni vele. Ha ráaktiválok egy angolt, akkor az angol lesz az alap nyelv?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Hódító Hód
csendes tag
válasz vorosmarti #99729 üzenetére
Sajna nekem tölt szorgalmasan, és addig nem is engedi elindítani a játékot, amíg le nem jött ez a fantom csomag.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Hódító Hód #99728 üzenetére
Nekem is volt ilyen, vagy 10 jatekra, kb 250 megás csomaggal. Otthagytam, és kiderült h nem töltött semmit
-
Hódító Hód
csendes tag
Másnak is volt mostanában olyan problémája, hogy szinte minden játéka ugyanakkora csomagot akart letölteni egyszerre, és itt most nem 0 B-os bugról beszélek, hanem egy 924,7 MB-os pakkról, ami ráadásul szuper lassan, 3-400 KB/s-sel jön le. A múltkor is volt már hasonló problémám, akkor egy kilépés, visszalépés megoldotta, ha jól emlékszem, most viszont semmi nem segít, download cache ürítés, stb.
-
Hokunda
senior tag
válasz Maxx Jácint #99726 üzenetére
Köszi, de egy hálókártya driver reinstall megoldotta a problémát, nem tudom mi volt a gondja, lehet vmi win frissítés kavart be neki, de most hozza az értéket!
-
Hokunda
senior tag
Üdv, offban is kérdeztem már. Az elmúlt napokban a steam letöltés 100-300 kb/s, gyötrelmesen lassú! (10 mega kéne legyen!) Hálózat rendben van, download cachet töröltem, régiót is váltottam, de semmi változás, NOD32 kivételek között ott a steam, ez se lehet gond. Mi lehet az oka?
-
Edorn
senior tag
válasz csaba951 #99723 üzenetére
Köszi az infót! Le is csaptam rá, be is aktiváltam. Ránézésre nem találtam semmi cenzúrára utaló jelet... Eladó szerint ROW, de nem találok erre utaló infót. De csak jó lesz. Majd kiderül, ha a játékok sorában eljutok hozzá és kipróbálom. :-)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Edorn
senior tag
>observer_-re van valami korlátozás, ha német ip-ről lett vársárolva? Cenzúrára gondolok... (most vennék egy ilyet groupBy csoportból, de félek, hogy cenzúrázott lesz, ah beaktíválom)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
bepken
veterán
válasz GoTReX #99718 üzenetére
erre sajnos nincs biztos válasz. az "elvileg igen" volna a legközelebb a valósághoz nekem eddig majdnem mindig volt mentés, amikor újra letöltöttem valamilyen játékot. sajnos a Witcher 2 még nem került sorra, ezért nem tudok biztosat mondani.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Amelyik játék adatlapjánál fel van tüntetve a Steam Felhő , ott ment a felhőbe?A Witcher 2 miatt kérdezem, mert anno megvettem de sajnos nincs saved games .
Üdv.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
őstag
-
Agyzuzo
addikt
válasz Serpiko #99711 üzenetére
Áh, ezer éve már piaci áron, vigyék a *csába... Régen még lehetett trükközni, de már vagy 1,5-2 éve egyszerűen nem viszik el, ez van. Azért jó volt amíg pörgött.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
bepken
veterán
válasz Serpiko #99711 üzenetére
ezeknek a filléres kártyáknak az árát felfelé nem nagyon tudod vinni inkább csak örülsz, hogy ha azon az 1 centes áron még meg is veszi valaki és nem rohad rád...én legalábbis már nem nézegetem, hogy 1-2 centet hogyan mozognak az árak. talán 1000 darab kártyánál volna ennek bármilyen jelentősége.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Serpiko
addikt
válasz DrTechnoid #99707 üzenetére
1500 euró jött össze neki gondolom nem kevés játéka lehet. Mondjuk az elején elég jó áron mentek a kártyák nem centes volt mint most. Kicsit fáradt vagyok sok a meló bocsi.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
őstag
-
Agyzuzo
addikt
válasz VikMorroHun #99703 üzenetére
A Seaon Pass-okat szinte sosem akciózzák Ubi-éknál, azon akarják megszedni magukat.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Nekem a boldog békeidőkben elég sokáig finanszírozta magát a Steam. Amikor bejött ez a kártyázósdi még 5 évvel ezelőtt én volt amit 8-9 eur-ért adtam el némelyiket. Sajnos most már aprópénz, minden ilyen 0,04 eur körül megy és a foil-ok is csak 0,2 környékén, ritkán megy feljebb. De szerintem én bőven 1500 EUR felett vagyok kártyás bevételeket tekintve, ami azért nem rossz kvázi a semmiért, jól kitalálták ezt a Valve-nál (főleg hogy ők meg ugye minden tranzakciónál beszedik a tranzakciós díjukat rá, ami elég vicces egy 0,03 eur-os tétel esetén mert 0,02 az övék és csak 0,01 a user-é ).
-
VikMorroHun
őstag
válasz Jinxb1rd #99691 üzenetére
d) amikor egy kocka programozó közzétesz valami hasznos kódot, ami nekem kellene, mert mondjuk megoldott egy számomra (nagyrészt) megoldhatatlan problémát, de a kódot nem lehet csak úgy letölteni, mert vagy egy 50 KB-os weboldal jön le, vagy kézzel kell kimásolnom az 50 programsort, majd beillesztenem egy szövegszerkesztőbe...
Tegnap éjjel kaptam egy levelet, hogy 50%-os akció van az AC Odyssey szezonbérletre március 4-ig. Ma délután megvenném, erre sehol semmi akció. Megnézem megint a levelezésem, ott a van "A Steam kívánságlistádon szereplő egyik tétel akciós!" levél. Megnézem az áruházi oldalt, minden változata akciós a játéknak, csak a szezonbérlet nem. Most akkor ezt hogy?
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik