Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Van lehetőség, hogy az általam megvásárolt játékokat visszanézzem, hogy mikor vettem/és mennyiért?
Ilyen game history-ra gondolok.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Tegnap óta próbálok regisztrálni a Steam-re, de nem megy. Azt mondja hogy jelenleg nem elérhető a szerver, vagy átmenetileg leállították, próbáljam később. Webes felületen sem lehet regelni.....
Nálam van a hiba? -
Woodslave
félisten
másodjára kapok emailt Steam Guard kóddal hogy be akarnak lépni a fiókomba. 42.188.200.139 (MY). Valami maláj cím a google szerint. Elég ha lecserélem a passwordomet?
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Golden9
veterán
Evolvation Ingyenes, 1-2 napig.
[ Szeretkezve ]
-
joe-ker
senior tag
Mióta nem kell a piacra eladásra felkínált kártyákat megerősíteni?
Bug,vagy van valahol beállítás?[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Executioner #98287 üzenetére
Megmaradtak és ami érdekes, hogy a kártya is. Kíváncsi vagyok 7 nap múlva is meglesznek-e. Egyébként nálam már több játéknál előfordult, hogy 2 óra előtt esett kártya.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Executioner #98283 üzenetére
0.9 órát játszottam. Esett egy kártya és a játékban volt ingyen 11 láda. Egyébként a Killing Floor 2-ről van szó.
Szerk:
Most néztem, jött e-mail hogy sikerült a refund, 7 napon belül hozzáférek az árához Steamen. A tárgyak egyelőre maradtak a raktáramban.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Refund esetén, törlődnek a raktárból a játékhoz kapott cuccaim, illetve az abból esett kártya? Jó lenne, mert utálom a sok felesleges fost.
-
Out
addikt
válasz SenorGrande #98270 üzenetére
Tőlem még ma reggel is kért megerősítést minden után (0,03 és 0,04-es tételek voltak).
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Csapoati
nagyúr
válasz SenorGrande #98270 üzenetére
Aha, akkor csak nem voltam figyelmetlen. Hálistennek egyébként, ilyen 4 centes szarokat baromi fárasztó engedélyezni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
SenorGrande
senior tag
válasz Csapoati #98253 üzenetére
Mai ficsör, az 1 USD alatti cuccokat nem kell, hacsak nem gyorsan akarod egymás után feloakolni.
Ill van még valami árral kapcsolatis kitétel, de csak kutyafuttában olvastam reggel.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
phenomHUN
senior tag
Steamen most ingyen behúzhatók:
Orwell: Keeping an Eye On You
Hyperdrive Massacre -
nagyúr
-
péjé
őstag
sziasztok,
megpróbáltam egy régi játék (COD world at war) eredeti kódját aktiválni de azt írja h érvénytelen, a játék meg megy vele...ez gyakori? -
Csapoati
nagyúr
válasz Anonymus23 #98257 üzenetére
Lehet, hogy 5000 játék fölött már hónapok óta nem kellett.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Spet
addikt
Steam Halloween sale is coming.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #98255 üzenetére
Nekem is kellett még múlt héten és nem állítottam át semmit.
-
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Őő, mióta nem kell megerősíteni mobil appban a kártyaeladást? Ma már 3-at is felraktam és el is adtam így.
-
nagyúr
válasz wollnerd #98251 üzenetére
Mentésekre a GameSave Manager szokták ajánlani, azzal csináld.
A ws cuccokat meg sajnos kézzel kell, ha máshova teszi nem a Steam mappába... de szerintem oda teszi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
wollnerd
aktív tag
válasz FollowTheORI #98250 üzenetére
Eszembe jutottak a workshop letöltések is, ezeket ahogy nézem azok az alapértelmezett könyvtárba mennek, és vannak a játékállás mentések is. (Csak azt nem tudom hogy a steam játékok közül, van e olyan ami inkább a rendszer AppData mappájába ment, minthogy a Steam könyvtárba.)
Láttam hogy 34 GB-ból csak 28 GB a common könyvtár, szóval ki fogom másolni a komplett könyvtárat egy külső winchesterre.[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
nagyúr
válasz wollnerd #98249 üzenetére
Kimásolod a komplett Steam könyvtárat (alapból ugye ez a c:\Program Files (x86)\Steam\) és a windows újratelepítés után visszamásolod ugyanoda és feltelepíted a Steam-et utána normálisan ahogy frissen tennéd.
Fel fogja ismerni mi hol van és oké...Ha mégsem, akkor kézzel hozzáadod a beállításoknál a másik két helyet a steam könyvtárakhoz és utána azokat is felismeri.
Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok! Bocsi ha kicsit noob a köv. kérdésem.
Nekem a Steam fel van telepítve a C: partícióra, ott van pár közepesen méretes játék, főleg VR tartalmak.
Ezenkívül még két partícióra is vannak feltelepítve a játékok egyéni telepítési helynek megadva, azok már nagy méretűek is. Összesen nem kevés játék van felrakva.
Hamarosan Windows újratelepítést tervezek, pontosabban Win7-ről Win10-re állok át és ugye csak a C:-t formázom le, az eddig is C:-n lévő tartalmakat letöltöm majd újra, de a másik két partíción lévőket nem akarom letölteni. Kérdés: rá tudom venni a Steamet a -friss újratelepítés követően- az egyéni telepítési helyek újrafelvételével, újra úgy észlelje a játékokat mintha mi sem történt volna?
Működik ez a megoldás? A biztonság kedvéért futtassak egy fájlellenőrzést is? Mi lesz amikor friss rendszeren indítom el azokat a játékokat, a Steam érzékeli hogy hiányoznak újra a függőségek, (DirectX, MS Framework, MS Visual C++) és akkor újra telepíti ezeket?
Köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
10000 keyes giveawaybol. "I love the irony that nobody plays the game, however the moment I made a mistake I reach an audience bigger than I have ever got." .
Nagyon fura nekem hogy tervezte letiltani pontosan azokat a kulcsokat, amiket "illegalisan arultak", ertsd valaki behuzta a giveawaybol es eladta.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Sirpi
senior tag
válasz csaba951 #98246 üzenetére
Nekem is eltűnt. Valaki sejti, honnan lehetett meg? Mert nem emlékszem és a felugró ablak azt írta, 2016-ban került az accountomra.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
csaba951
veterán
válasz joe-ker #98230 üzenetére
Evolvation
Itt kommunikál a fejlesztő, hogy mi történt és hogyan próbálja meg megoldani a helyzetet. -
nagyúr
Nekem is jött már 4-5 ilyen. Nem vagyok semmilyen csoportos chat-ben benne...
Szerintem a Steam benézett valamit, vagy ez egy új feature, amire nincs még opció sem... lol.Egy újabb hülyeség, amivel foglalkoznak érdemi fejlődés helyett...
-
BigBlue69
őstag
válasz SenorGrande #98243 üzenetére
Sose szoktam.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
SenorGrande
senior tag
válasz BigBlue69 #98242 üzenetére
"Csoportos csevegések"-re gondoltam, amik a barátok ablak legalsó részében vannak.
Elég, ha egy ilyenbe be vagy lépve, onnan már tudnak írni.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
BigBlue69
őstag
Ugyanigy spammelnek mostanában napi szinten..
A csoport ötlet jó.. De nem nyert :
Sajnos nincs megjeleníthető közös csoport.
Ránéztem direkt.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Zolás
addikt
Bemásoltam ezt amit küldött nekem, és odaírtam, hogy nem ismerem, és blokkoltam.
Sebaj, pár egydolcsis bundlikulcs, és van új profilja...Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
SenorGrande
senior tag
válasz DrTechnoid #98238 üzenetére
Nekem is tegnap írtak először hosszú idő után.
(#98239) csaba951:
Ez a profilra kommentelésre vonatkozik, ezek pedig Steam chaten írnak üzenetet úgy, hogy nincsenek a barátlistámon.
Úgy gondolom inkább valami csoportos chates dolog lehet.Szerk:
Így van, a csoportok csevegőszobáiban mindenki tud mindenkinek üzenetet küldeni.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csaba951
veterán
válasz DrTechnoid #98238 üzenetére
Ellenőrizétek ezt a beállítást
Felhasználónév -> Edit Profile -> My Privacy Settings -> Can post comments on my profile:Friends Only
Na, ez ne Public legyen!
-
őstag
-
Zolás
addikt
Megvan az első ilyen kéretlen gyökér. Gondolom valami adathalász oldalra mutat a link is. Jelentettem Steam felé, bár gondolom több bajuk is van, mint ennek utánajárni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
joe-ker
senior tag
válasz Executioner #98231 üzenetére
Igen azt olvastam: Megérte eltávolítani
-
PöCöKuk@c
tag
válasz DrTechnoid #98228 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy egy- egy újan hozzáadott ,,frissen,, megjelent játéknál nem számol XP pontot és sorszámot sem. Ilyenek áruházi oldalán van hogy azt írja : A Steam ismerkedik vele. Persze nem a megszűnt szerződésű játékokra-fejlesztőkre gondolok,mert azokat nem adja hozzá és áruházi oldaluk sincs.
-
őstag
Csak nekem szedi le mértéktelen mennyiségben a játékaimat a steam a könyvtáramból? Nem mintha életbevágó lenne , de folyamatosan csökken a számossága a megelőző héthez viszonyítva A teljes lista szerint (onmouseover a LIBRARY fülön mutatja) 5362, a kijelzett pedig 5098. Ennyi baj lenne a kiadói oldalon hogy folyton törölgetni kell őket steam-ről a játékaikkal együtt?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van arra lehetőség, hogy ha újrahúztam a windowst, de a játékok másik partícióra voltak letöltve az előző rendszerben, akkor ne kelljen újra letöltögetni őket?
Telepítés elején kérdezi, hova telepítse, kiválasztom az adott partíción a Steam Libraryt, de hibaüzenetet dob (kis üres ablak, semmit nem ír), és nem hajlandó odatelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
csaba951
veterán
SHENZHEN I/O;-67%;4,99 EUR
Istenkirály játék, ami a programozás alapjait tanítja meg. Manual-t nyomtasd ki, olvasd el! Kelleni fog!"Ingyen" tartalmazza a SHENZHEN SOLITAIRE játékot is. Ebben mondjuk nem sok sikerélményem volt.
-
envagyok
veterán
Steam akciókat ide szokták beírni, vagy van arra más topik?
-
Puma K
nagyúr
A Steam most valami rekordot akar megdönteni, hogy mennyire lehet sz@r a sz@rabbnál?
Múltkor már ide jutott, hogy trade közben bebugolt és magától előhozta a régi kinézet chat ablakát...
ja és most is meg lehet ezt csinálni... ha legalább benne hagyták a régi kinézetet akkor legalább választási lehetőséget hagynák meg, hogy annál maradjon valaki...
2005. februárja óta használom a Steam-et de még ilyen sz@r mint most sosem volt... de ahogy tapasztalom és nézem hétről-hétre van még lejjebb...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kemotox
addikt
válasz energy4ever #98216 üzenetére
Csak te nem találod A csetes beállításokat nézd meg (barátlistánál lévő beállítások)
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
Jol eldugtak az ertesites beallitasokat, vagy csak en nem talalom, hol lehet azt beallitani, hogy ha valaki elkezd valamivel jatszani azt ne irja ki?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz fabri07 #98207 üzenetére
A Steam szerintem nem annyira nagy I/O igényes progi, hogy ne futhatna HDD-ről... Nálam minden launcher HDD-n van.
De szerencsére a steam is boduláris annyira, hogy ha valahogy nem tetszik átrakhatod a cuccokat, max egy steam reinstall, és játékmappa felfedeztetés az egész...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Borisz76
veterán
válasz fabri07 #98207 üzenetére
Én letöltöm a megvett játékot és HDD-re ( Hálózati adattárra : NAS-ra ) készítek biztonsági mentést.
Magát a játékot pedig a rendszerlemezre teszem, ami egy 512 GB-s SSD, más adattár nincs a PC-ben.
( 3 PC van itthon , mindháromban csak 1-1-1 db SSD van , minden más adat a NAS-on. )Ha valami gond lenne a rendszerrel és esetleg kell egy teljes Win reinstall, akkor a HDD-ről jóval gyorsabban vissza lehet állítani a kívánt játékot. Nem kell a net-sebesség ( letöltés ) miatt várni....
Ilyen visszaállításnál lehet minden játékot telepíteni vagy csak a kívánt 1-2-3 darabot.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
lkristóf
senior tag
Ma vettem észre steamen, hogy van már arra lehetőség, hogy töröljük az előzőleg beállított nickneveinket. Ha lenyitod a listát legalul ott az opció.
-
MrTwister
őstag
Ezt az üzenetet kaptam nemrég az emailcímemre:
"Kedves Steam felhasználó!
Ez egy Steam fiókkezelés által automatikusan generált üzenet. Egy Steam felhasználó lekérdezésére küldtük válaszul, hogy megtudja az ezzel a CD-kulccsal társított összes fióknevet.Steam fióknév: ********
Ha te kérted ezt a lekérdezést, kérjük, használd a fenti fióknevet a(z) Steam bejelentkezésedhez. Ha nem emlékszel a jelszavadra, kattints az „Elfelejtett fiók felderítése” gombra a(z) Steam bejelentkezési képernyőjén.
Ha nem te kérted ezt a lekérdezést, kérjük, hagyd figyelmen kívül ezt az üzenetet.
A felhasználók nem tudnak hozzáférést szerezni fiókodhoz a CD-kulcs általi fiókkeresés folyamatán keresztül az e-mail-fiókodhoz való hozzáférés nélkül."
Akkor most kezdjek aggódni, hogy valaki fel akarja törni a steam fiókomat!?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest