Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz [Prolixus] #98797 üzenetére
Ad egy fa szerű badge-t, rajta egy szám, hogy hányat használtál fel.
-
Out
addikt
válasz [Prolixus] #98794 üzenetére
Én eladtam
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
[Prolixus]
addikt
"You may consume this item to increase your Knick-Knack Collector badge level"
Ok, de mi az a knick-Knack collector badge? Az gondolom nem ugyanaz mint a winter sale badge.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
bul07
nagyúr
Ugyan úgy mostani kártyákat rakom fel , első fajtánál nem kért, majd tettem fel a házból kapott cuccokat és tértem vissza a kártyákra és akkor meg már igen, mind 0,06€ cucc
Majd 200 kártyát kell felraknom
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na már meg kér megerősítést, felment vagy 25kártya mindenfajta megerősítés nélkül erre most már kér
Van itt gond nem kicsi
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Mi ez az új módi
Mióta nem kell megerősítés a kártya piacra dobásához? (nem módosítottam semmi beállítást)
És mikkor kikerül a kártya miért a 25lapra ugrik vissza a raktár?
Az eladott kártya a 31 lapon van, irtó idegesítő mindig lapozni hátra, lehet hibás a kliens de akkor miért nem javítják[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Na mi ez a pangás, ma nyitott az akció és nincs hozzászólás cunami, ez sok mindent elárul
Amúgy mennyi kártyát lehet szerezni
8db szavazásért
3db lista
3db cucc házbólEnnyi vagy van még valami?
Játékkal is kell játszani arra ad valamit?[ Szerkesztve ]
-
-
BandiHUN
veterán
válasz DrTechnoid #98779 üzenetére
Áhh,ennyire azért nem
Egyébként hihetetlen,mennyire rá lehet unni a klisékre ennyi év után...játszani sincs kedvem/megáldott a jósors egy jobb telóval+vettem kontrollert...mert PC-n nem köt le a századik cod,assasins creed meg a többi.
Poénkodni viszont jó dolog,vagy kipróbálni olcsó indie játékokat.Persze azért van egy határSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
őstag
válasz BandiHUN #98778 üzenetére
Vagy ez a klasszikus is le vagyon árazva, ha esetleg berzenkedik benned valami megfoghatatlan, és olyannyira análiailag közelednél játékostársadhoz, persze szigorúan csak a képernyőn!!
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
BandiHUN
veterán
https://store.steampowered.com/app/526370/
Erre kukkantsatok rá,ha minden vágyatok egy dominával,műf*szkarddal gyalázni Kábé ennyi volt a sale nekem+egy másik gyöngyszem:https://store.steampowered.com/app/465020/Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Nem jár kitűző a szavazásért? A jelölésért járt...az akciók... elég meh mindegyik...nagyon úgy tűnik, hogy nem veszek semmit.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Out
addikt
Végre az első év amikor nem döglik meg az oldal az akció kezdetekor
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Serpiko
addikt
válasz leikomessi #98769 üzenetére
De vannak kártyák is pont úgy mint minden évben
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
leikomessi
aktív tag
Jól látom most nem ad ingyenes kártyákat? Helyette egyéb tárgyak (profilháttér, hangulatjel) kerülnek kiosztásra?
-
Serpiko
addikt
És itt a szél JE! steamon is lehalt
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
BigBlue69
őstag
Az a "baj" h gmg már most alávert minden esti árnak..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
Segal
veterán
Jó nem akartam elvenni a kedvét.
Már én is csak ilyen 1 eurora leárazott dolgokat szoktam venni steamen azt is csak azért hogy a ládákból befolyó összeget elköltsem. Időnként még jókat is kifog az ember.
Utoljára pl a One Finger Death Punch játékot[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
csaba951
veterán
válasz Serpiko #98758 üzenetére
Igen, én keményvonalas kártyafarmoló vagyok! Az előző sale-hez képest megint rekordbevételre számítok. Aztán majd meglátjuk!
#98757 alcsa
Ez -sajnos- így van! Nekem is a legutóbbi vásárlásaim (értékének) 80%-a Steam-en kívül történt. Egyszerűen azért, mert Steam-en 20%-50%-al drágább lett volna. -
csaba951
veterán
Sale végéig ugyanazok az akciók lesznek. Így az első pár órában felesleges vásárolni, mert ezzel el tudjuk kerülni az akkor fellépő fizetési problémákat. 1-2 nap múlva már problémamentes lesz a vásárlás.
-
Segal
veterán
Attól még tudsz most is pénzt költeni csak semmi értelme
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
vg
addikt
Nem ma kezdődik a téli vásár? Azt hittem már tudok is pínzt költeni.
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Ha a steam fiókom össze van kötve a jelenlegi uplay accountommal, én azt bontom" és összekötöm egy másik accountal amin ugyanúgy megvan egy uplay es játék pl for honor vagy r6s akkor a steam az ugyanúgy számolja az időt meg menni fog, vagy nem ? Ezzel próbálkozott már valaki ? -
Golden9
veterán
HITMAN™ 2 - Holiday Hoarders
Játssz ingyen! Vége: 2 hét[ Szeretkezve ]
-
törölt tag
A szél 20án indul?
-
Golden9
veterán
Sins of a Solar Empire: Rebellion
Download Free Until 12/19![ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Geneshift
Free to keep forever for a limited time. Ends December 19th 10AM PST[ Szeretkezve ]
-
AnonyX
tag
válasz shapphire #98716 üzenetére
Ööö...Miről is beszélünk? 5 euró...gyerekek, az 1600 ft kb. Ezt mindenki tudja, hogy ahhoz hogy bármit is tudjon kezdeni a Steamen ennyi a minimum, ráadásul nem vész kárba, ha egy szuper akciót kifogsz vehetsz apróért egy jó játékot. Ennyit bőven megér. Illetve manapság egy internet kártyát nyitni amivel csak neten fizethetsz nem egy nagy ördöngösség.
-
Segal
veterán
válasz Ventur@ #98733 üzenetére
Nekem meg a csere vitrinbe a hangulatjeles rajzomat cseszte szét steam talán 2 hónapja. Megváltoztattak valami arányt és szétcsúszott az egész kép...
Azóta már én is megoldottam a problémát és remélem nem lesz olyan frissítés ami megint elcsesz valamit."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz Sgt. Chris #98738 üzenetére
Na vaklárma, 6-7.-ik kísérletre csak összejött... Sorry
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
A PC-m ma összehányta magát, emiatt újra kellett húznom, meg a steam-et is. Megvan a felhasználói azonosítóm és a jelszavam, email címem is is...belépnék, de a Steam Guard kódot tartalmazó email csak nem akar megjönni... Amikor meg mégis megjön, azt írja, hogy a kód érvényessége lejárt.... pfff... már próbáltam vagy 5x...hogy lehet ezen gyorsítani?
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
sagem
addikt
válasz BigBlue69 #98735 üzenetére
Jóval kevesebb, mint a felhasználók 1%-át érinti majd a dolog (gondolom ezért is lépik meg), a Steam alapjában véve egy játékosoknak készült kliens, ezek az OPrendszerek meg nem ideálisak a "gamerkedésre"+ már biztonsági szempontból sincs támogatás pl. az Xp-re, szerintem nem kár értük.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
BigBlue69
őstag
Mondjuk engem nem érint.. de..
A Steam hivatalosan is bejelentette, 2019 január 1-től nem támogatja a Windows XP és Vista operációs rendszereket. Ettől a dátumtól kezdve tehát nem csak arról beszélünk, hogy nem érkezik frissítés XP és Vista mellé.
Ezeken az operációs rendszereken el se indul majd a Steam.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Anno egy játék lefagyást követően mikor újraindítottam a gépet, a steamben lévő játékkategorizálások eltűntek. Nincs valami... könnyű mondja annak, h kategorizálhassam őket? Valami plugin vagy nem tudom. Még egyszer manuálisan biztos nem fogom megcsinálni.
-
Ventur@
senior tag
válasz #53667584 #98732 üzenetére
TAB-ra érdekes módon nem reagál. Viszont lkristóf ötlete jó volt. Most ha bejön az ablak és nyomok egy Enter-t, akkor beteszi kicsibe az ablak belsejébe a licensz szerződést és megjelennek a gombok. Na, ekkor már megy a TAB is, de ilyenkor már mindegy .
Köszönöm a segítséget . lkristóf neked külön kösz, mert a te verziód jó .
Ui: az az érdekes, hogy korábban ilyen gondom sose volt, csak pár hete jött elő az egyik Steam update után.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Lehet, hogy banális baromságot kérdezek...
Még korábban begyűjtöttem a Company of Heroes-t steamen ingyen. Kedvet kaptam hozzá, így hát letöltöttem.
Töltöttem le hozzá magyarítást, de az istenért nem akar magyar lenni.
Normális az, hogy 1 steames játékot nem tudok magyarítani, vagy csak én vagyok béna? -
Ventur@
senior tag
Üdv!
Lenne egy Steam kliens problémám és nem találok rá megoldást, de hátha itt van valaki, aki tud segíteni . Nos, a képen látható a gondom:
A licensz szerződés teljesen eltakarja a gombokat és nem tudok semmit csinálni. Próbáltam felbontást állítani (1366x768-ról 1280x720, vagy akármi), nem segített. Próbáltam korábbi Nvidia driver-rel, nem segített. Próbáltam kliens újra telepítéssel, nem segített. Kulcsokat így meg nem tudok beaktiválni, csak web-es felületről.Van-e valakinek valami ötlete, hogy mi a fenét tudnék ezzel csinálni? Kb. 2-3 hete ilyen a kulcs aktiváló rész, mindegy hogy mikor nyitom meg .
Annyira nagy gond nincs, mert web-es felületen be tudom aktiválni a kulcsokat, de hát csak kényelmesebb lenne kliensből . Előre is kösz a segítséget !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Segal
veterán
játékkártyák amikből kitűzőket lehet csinálni
-
nagyúr
-
Spet
addikt
Karácsonyi mystery kártyák sale előtt 1 héttel várhatóak, hogy megjelennek? (ha lesz)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Segal
veterán
válasz #65537792 #98720 üzenetére
a 30%-os részesedésbe
-
Segal
veterán
válasz #65537792 #98718 üzenetére
de van mert a paypal "adót" fizetheti
Értem amúgy hogy hova szeretnétek kilyukadni.
Egyszerűen régen monopol helyzetben volt a steam megtehetett lényegében bármit. Most már nincs abban el is kezdett szép lassan engedni de lassan."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
válasz Marci112233 #98717 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy 5 euró, 10 euró... Ez egy online store. XXl. század. És nincs bankszámlád. Mit akarsz?
Csinálj egy paypalt. Egy ismerősöd aki a jelenben él, rakjon rá 10ezret. Add oda neki kpban. Paypal tudsz a steamen IS fizetni és nincs ráfizetés.
-
Marci112233
addikt
válasz KubanitoS #98715 üzenetére
Úgy hogy nekem az jött le a sajnáltok 5 eurót elkölteni-ből hogy nincs rá pénzem, pedig volna, de utalással ez nem lehetséges számomra, így marad a ráfizetéses feltöltő vagy ismerős.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
shapphire
aktív tag
-
KubanitoS
veterán
válasz Marci112233 #98714 üzenetére
Ez most mégis hogy jött ide?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Marci112233
addikt
válasz AnonyX #98713 üzenetére
Ehhez annyit hozzáfűznék, hogy ha mint nekem utalással költeni nincs lehetőségem steam-ben mert vállalkozói számlára ezt nem lehet akkor marad ismerős, vagy steam feltöltőkártya. Ismerősök közt sem mind enged ilyesmit, a feltöltőkártyára meg ugye ráfizetsz ha veszel. (Mondjuk épp emiatt én rá fogok fizetni és veszek egy feltöltőt, és attól függően milyen lesz veszek pár DLC-t, és ezzel én is feloldom a már régóta használt, de még zárolt fiókom.)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
KubanitoS
veterán
válasz shapphire #98706 üzenetére
Steam beállításokon belül be kellene lőni az ismerősödnél, hogy legyen látható a kliensen belül a címsor. Ekkor ha a profiljára megy látni fogja a linket. Ezt te bemásolod a webböngésződbe, majd felveszed barátnak.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Van esetleg a steamnek magyar supportja?
Egyik ismerősömnek egyik napról a másikra eltűntek steamból a játékainak 90%-a, és angol nyelvtudás hiánya miatt lenne szükség esetleg rá. -
shapphire
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm most regisztrált a Steamre, mivel ingyenes lett egy-két játék.
Sajnos nem tud felvenni barátnak.A probléma az, hogy én sem Őt, pedig nekem már vásárolt játékom is van, igaz webshopos, nem Steamről.
Nem is látja a kereső.Mi lehet a probléma?
-
AnonyX
tag
Sziasztok. Már nagyon régóta van Steamem, aktívan használom stb.stb. Viszont a következő problémával eddig még sosem találkoztam. Tulajdonképpen csak az a hiba áll fenn, hogy amikor csinálok egy indító ikont a Steamen belül a játékaimhoz az asztalra akkor fehér négyzetek jelennek meg, és ha rákattintok egy .url hibát jelez és nem indítja a játékot. Pár napja teljesen újratelepítettem a rendszert, Win10 Home helyett Win10 Pro-t, illetve volt egy kis probléma a Samsung Evo 960 Pro SSD-vel a meghajtók terén, de azt sikerült megoldani. Esetleg valami tipp hogyan birom normálisan kirakni az indító ikonokat?
-
Segal
veterán
Én is erre szavazok. Plusz előnye hogy indításkor frissíti is magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest