Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz A_Papa #98996 üzenetére
"Szél" van ilyenkor ez simán előfordulhat kis türelem és próbáld meg később. Sovány vigasz tudom de nekem is csak a kliensből fut jelenleg a steam, böngészőből nem akarja.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
A_Papa
senior tag
Vagyis megnézném... "Nem lehetett csatlakozni a Steam hálózatához." ilyet sem láttam még a Steam-től.. nálatok megy?
[ Szerkesztve ]
Papa
-
bepken
veterán
válasz A_Papa #98991 üzenetére
tudtommal nem minden játéknál engedélyezett az ún. "Steam átfedés" - de azt mindenesetre tudod ellenőrizni, hogy részedről engedélyezve van e: Könyvtár >> adott játokon jobb klikk >> Tuldajdonságok
illetve van egy "globális" beállítás lehetőség, ezt is érdemes ellenőrízni: Beállítások >> Játékban >> Steam átfedés
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Tud esetleg valaki arra megoldást, hogy az előzőleg kézzel beállított állapotot ne állítsa vissza magától a Steam?
Tehát a Barátlistán beállítom az állapotomat, hogy Távol van, akkor az ne állítódjon vissza magától Onlinera?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Régebben Shift+Tab-ra látható volt, hogy melyik teljesítményhez járok közel az adott játékban. Ezt kivették?
Papa
-
hhenry
őstag
Nekem is azt irta,hogy már nem elérhető
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Most próbáltam, még elérhető, megjött mindkét kód.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Cyrin
addikt
már nem elérhető, egy hobbit kódot kérnék a gyereknek ha van mégvalakinek privátban
-
SP4C3
veterán
WQAJP-TZZLL-Y2??? - Lego hobbit
??? = Charlie Lima Hotel
R3L3V-4???2-0YV6P
??? = Alpha Romeo Quebec
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
bepken
veterán
válasz shaddy1027 #98980 üzenetére
erről mindig egy bölcs igazság jut eszembe: "sose szabad fullba nyomni..."
azért aki 1000+ botot tart fenn, az nem gyengén el van borulva. van egy pont, ahol már a hasonló pepecselés se amolyan élvezet vagy hobbi szinten kezelendő. gondolom ezt a Valve is hasonlóképpen gondolja, ezért szerintem is jogosan léptek fel (még akkor is, ha az általam is használt ASF váltotta ki a ban-t)
parázni azért nagyon nem érdemes szerintem de csak ésszel! - ahogy igaz ez az élet bármely területén.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Serpiko
addikt
A csecsbecsék ára nagyon be zuhant. Nem hiszem hogy megéri 0.03 eladni inkább el használom. Várható hogy emelkedni fog. Áh hülye kérdés nem fog. Lolipopinyo!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
phenomHUN
senior tag
-
shaddy1027
tag
Ezt olvastátok? "over 1000+ bots getting trade banned (together with all bots)"
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
addikt
válasz Sgt. Chris #98976 üzenetére
Symlinkkel Steamtől függetlenül is megy. Átteszed ahová akarod aztán megcsinálod a linket. A hogyanja le van írva, csak keress rá.
CtiveR: igen, van átfutási idő, bankodtól függ, pár nap. Valszeg most az ünnepek miatt hosszabb.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
CtiveR
tag
Sziasztok!
Két nappal ezelőtt vásároltam egy játékot, de nem nyerte el a tetszésem, volt a steam pénztárcámon ~25€ és úgy lett vásárolva, hogy a pénztárca összege + a maradékot paypallal. Kértem a visszaigénylést, el is fogadták, a steam pénztárcámra meg is jött az összeg, paypal szerint is megjött a fennmaradó összeg (azt írja el lett utalva a kártyámra) de kártyámra semmi sem jött. Van ennek valami átfutási ideje? Vagy mondjak búcsút annak a kb 19€-nak?
Aláírás.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! :-)
Valaki tudna segíteni, hogy a War Thunder steames mappáját hogyan tudom átköltöztetni másik meghajtóra? Kaptam egy új SSD-t és pár játékot átraknék arra, de az ARMA3, DCS World-ben megvan a steam beépített opciója, működött is, de a WT-nél nincs...
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Anulu79
addikt
A felhasználó nevet meg lehet valahogy változtatni? A menüben átírtam de belépéskor még mindig a régit kéri.
-
Źşë'
addikt
Egy kis érdekesség: Close Me steames játék, micsoda leírással
"Elindítja a játékot, ébred fel, és végül bezárja a játékot. Egy napon újra elindíthatja a játékot. Ez a játék."
inkább be se írnának ilyet, lol...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Agyzuzo
addikt
válasz dltpwnz #98967 üzenetére
És van elég helyed azon a meghajtón? Illetve ránéznék HDD Sentinellel is. (De okozhat ilyen problémát esetleg tuning is, CPU v. RAM gondok)
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
dltpwnz
aktív tag
A lemez korruptsága megszünt,de közben ilyet is dobál..
[2018-12-28 04:30:52] AppID 386360 update canceled : Failed updating depot 386361 while writing chunk, offset 0 (File Not Found) (Disk write failure) "C:\Program Files\Steam\steamapps\downloading\386360\BattleGame\CookedPC\Sounds\AUD_ENV_Adventures.upk"Kezdek kihűlni teljesen
-
dltpwnz
aktív tag
Sziasztok,valaki találkozott már ezzel a hibával?
Letölti 100%ra a játékot és akkor dobja be.Többször telepítettem újra a steamet de semmi,neten találtam egy két megoldást de egyik sem vált be..Eddig hibátlanul ment a játék,ezelőtt a csgo-t szedtem még le azzal sem volt gond...
A log pedig így néz ki:
[2018-12-28 02:32:00] AppID 386360 update changed : Running,
[2018-12-28 02:32:00] AppID 386360 update changed : Running,Preallocating,
[2018-12-28 02:32:01] AppID 386360 update canceled : Failed to preallocate (Corrupt disk) "C:\Steam\steamapps\downloading\386360\BLZTSXgi164MCGG3u5RKXaBGVBabmxQTVRAAVE5tDTSEWY5elBuster.upk"
[2018-12-28 02:32:01] AppID 386360 update changed : Running,Preallocating,Stopping,
[2018-12-28 02:32:01] AppID 386360 update changed : Running,Stopping,
[2018-12-28 02:32:01] AppID 386360 update changed : None
[2018-12-28 02:32:01] AppID 386360 state changed : Update Required,Update Queued, (Corrupt disk)
[2018-12-28 02:32:01] AppID 386360 state changed : Update Required,Update Paused,
[2018-12-28 02:32:01] AppID 386360 scheduler finished : removed from schedule[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz DrTechnoid #98963 üzenetére
Legközelebb odaviszem, köszönöm.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Vettem g2a-n egy 5 darabos kulcscsomagot, és az alábbiakat nem tudom használni, mert már megvannak:
Battle Vs Chess: JPK59-MY7ND-XWWA4
Hacknet Deluxe Edition: B0DDE-5R4CG-E8M4BSteamen aktiválható.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
bul07
nagyúr
Még egy
[link]Itt van a raktáramban és nem tudom mennyiért rakjam ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nézetek már rá erre a cuccra hátha ti láttok valami árat
Nem látom hogy mennyiért mennek most, mennyiért rakjam ki
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Segal
veterán
Én alapból alakítom azokat csak én cserének hagyom meg nem eladás a terv de egyértelműen várni érdemes a drágakő értékesítéssel mert most rengeteg került a piacra és ettől leesett az értéke de a sale után ha nem is az eredeti árra de közel arra vissza fog állni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Edorn
senior tag
Most néztem, hogy az ünnepi emotikonok, hátterek, stb gem értéke 100. És hogy közvetlenül sale előtt mennyi volt egy zsák gem ára... Nem érdemesebb ezeket drágakővé alakítani, zsákba pakolni és sale után eladni jó drágán? Még ha felvásárolom is ezeket a háttereket, akkor is jó nagy bevétel lenne... Vagy más is ezt csinálja?
Esetleg van hátulütője? A zsák is eltűnik sale után, vagy az megmarad?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Zolás
addikt
válasz [Prolixus] #98952 üzenetére
Értem, akkor irány a bánya, zsákolok párat
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Miután felraktam a kapott kártyákat észrevettem, hogy van pár bónuszcsomagom olyan játékokhoz, amit levettek steamről, vagy kivették a játékból a kártyaadási opciót. Eladni sem lehet őket. Ha kibontom a csomagokat a kártyák eladhatóak lesznek? Vagy be kell törni kristálynak? Elkezdett zavarni, és most ilyen first world problem, idegesít
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Segal
veterán
Jo de a tobbseg az eletbe nem aldoz egyetlen eurot sem erre max a sale-eknel kihasznalja az ingyen lehetoseget vagy max kirakja par kedvenc jatekanal a kituzot.
Arrol viszont fogalma sincs hogy van masik lehetoseg.
A masik brutalisan egyszeru "csalas" a tobb profil ahol az osszes "csicska" profil azert dolgozik (leginkabb sale-kor) hogy a fo profilnak jo legyen[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Komolyan tolod a dolgot így már kezdem érteni. Ennyi idom nincs sajnos rá meg nem is tudnám csinálni. De meghallgattak mindent és gyűjtők infót ahol csak tudok. Ha mégis úgy gondolom jobban beleásom magam akkor majd szólok.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Spet
addikt
válasz WASPZotya #98945 üzenetére
Vagy Steamchart.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
WASPZotya
tag
Hali!
Hogy tudom megnézni a steamen, hogy egy játékkal mennyien játszanak még online?
KösziZotya
-
Segal
veterán
válasz DrTechnoid #98939 üzenetére
Nyilván én is a pubg cserekorszak megszüntetése előtt tudtam brutálisat fejlődni de drágakővel még mindig sokkal könnyebb.
Serpiko: Dióhéjban a lényeg hogy drágakövet vagy kulcsot kell venni a marketen én drágakövet szoktam venni pubg ládaeladásból vagy korlátozott ideig ingyenes játékokból kifarmolt játékkártyákból (bár ezek közvetlenül is átalakíthatóak drágakővé meg kell nézni hogy az eladás vagy átalakítás e a jobb)
A lényeg hogy legyen cserélhető drágaköved vagy kulcsod (pubg már nem jó) és ezt kell elcserélned egy bottal aki x drágakőért 1 kártyaszettet ad. Ez persze napi szinten változhat a piac alakulásától de készen kapsz mindent neked csak kitűzőt kell csinálnod belőle és ez így sokkal olcsóbb mintha félkész játékkártya szettjeidet fejeznéd be. Bővebben is belemehetünk de azt privátba. Írj rám ha komolyabban érdekel a dolog.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én is kártyabotokkal fejlődtem javarészt, és azzal a módszerrel jóval olcsóbb, bár hozzáteszem hogy akkor egy kulcsért akár 26-29 set is járt, most ennek a közelében sem vagyunk.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
A_Papa
senior tag
Köszi a segítséget.
Kulcs alatt mit értesz? Eddig a vásárok és az ingyenes játékok kártyáival üzletem. Végül is ingyen. A Te módszered jobb?Papa
-
Segal
veterán
válasz A_Papa #98934 üzenetére
Meg veletlenul se vedd a jatekkartyakat ugy marha draga a fejlodes. Dragakovet vagy kulcsot kell venni es azt cserelgetni ugy kb 10 centbol kihozhato 1 kituzo
-
A_Papa
senior tag
Én ma lettem 50-es! Én is örömöm lelem ebben, szeretek kitűzőket gyártani, azokat később nézegetni.. Ugyanígy vagyok a tárgyakkal is.
Ha egy játék nagyon tetszett, akkor megszerzek hozzá mindent. Kivéve a fóliás kártyákat, azok elég drágák, de a HL2-höz és az XCOM: Enemy Unknown-hoz, azokat is megvettem.Papa
-
Segal
veterán
válasz Csapoati #98931 üzenetére
Engem is akkor csapott meg a "szintlaz" amikor lattam milyen szepre meg lehet csinalni egy profilt a vitrinekkel
Szerelem volt elso latasra, csak ugye ehhez egyre nehezebben megszerezheto szintekre van szukseg...
Persze van akit ez nem mozgat, valakit meg epp valami mas pl acsik, +1 sorok a jatekoknal stb."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
válasz Hódító Hód #98928 üzenetére
Nyugi veled minden rendben van en vagyok a problemas eset
Nekem is gyakorlatilag majdnem mindegyik steames barat ilyen 4-9 szint kozott vannak. A brutalisan "nagyok" 30-40 korul jarnak en meg 100+os maradjunk ennyibe"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Hódító Hód #98926 üzenetére
Szerintem meg kituzot erdemes csinalni a kartyakbol.
Ingyen lehet fejlodni steamen"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
warcat
veterán
Az én 7 óra után pár perccel kipakolt kártyáim viszont elkeltek.
Egyébként amíg reális esély van rá,hogy megveszik, kerüljön akár 2-3 napba is, érdemesebb várni, a 0.04-re levitt árnál 33%-al kevesebbet kapsz.Egyébként nálam a jó üzlet a 100 gemért beváltható emote bizbaszokból van, a legyártott booster pack csak 0.03€ körüli részesedést visz el a teljes árból (0.29),míg egyenként eladva pereg a sáp folyamatosan.
EA: It's in the crate!
-
Serpiko
addikt
válasz Hódító Hód #98919 üzenetére
Idő kell neki egyre több van fent piacon.
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #98920 üzenetére
Az adventi naptar nem ad kartyakat
-
Anulu79
addikt
válasz Hódító Hód #98919 üzenetére
Ezek az "adventi naptár" kártyák?
-
Hódító Hód
csendes tag
Én úgy látom, hogy a tegnap este nyolc óra körül felrakott kártyák még most sem mentek el 0,05-ért.
-
Vertigo18
addikt
Köszi mindenkinek!
Enchanted Steam fent van, valahogy mégsem találtam vissza ide!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
csaba951
veterán
válasz EmptyParadox #98916 üzenetére
Tényleg! ES a megoldás!
Én azt hittem, hogy gyárilag ilyen. Fel sem merült bennem, hogy egy extension miatt van![ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
válasz csaba951 #98915 üzenetére
Illetve, kell hozzá Enhanced Steam.
-
Vertigo18
addikt
Csá, Skacok!
Böngészőből mióta nem tudok több terméket aktiválni egyszerre? Volt ilyen opció, ha jól emlékszem, nem? Kivették ezt a featuret, vagy csak én nem találom?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Anulu79
addikt
Köszi az infót! Akkor bezsebelem őket mert már akciósak amiket kinéztem.
-
csaba951
veterán
válasz Anulu79 #98907 üzenetére
Alapvetően évek óta úgy működik, ahogy #98908 DrTechnoid leírta. Viszont tényleg vannak olyan játékok, amiket jóval a sale kezdete után tesznek akcióba. Erről itt tudod megnézni mindig a friss, aktuális listát.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
A mostani téli akció olyan mint a nyári leárazás? Úgy értem, hogy most is vannaknolyan napok amikot egy vagy több játék még olcsóbb mint a többi akciós napon?
-
De4d
őstag
Nekem ezzel kalendáriummal kapcsolatban tudna valaki infót adni?
Dobál random emoticonokat, háttereket illetve "felhasználható" cuccokat, egyiknél kibontás, másiknál, használ, eltesz, megesz. Ezekkel akkor mi történik mire jók ezek?Minden jó, ha a vége jó!
-
csaba951
veterán
Ha most a Sell oldalon látsz egy stabil 2000-3000 db-os falat 4 centért, akkor kb. még megéri felrakni 5 centért. Ha nincs Sell fal 4 centnél, akkor sajna csak 4 centért van értelme felrakni, hogy még valamikor el is vigyék.
Ez az itemekre is igaz. Ott sok már csak 3 centért megy el biztosan.
-
bul07
nagyúr
Szerintetek van még értelme 0,05€-ért kirakni a kártyákat vagy már van az a pont hogy 0,04€ kellene?
Már majdnem 200e kártya van kint 0,05€-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest