-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Látom másoknak is szemetszúrt a változás ami a steam guardot érinti mobilon. Nekem csak az lenn a kérdésem hogy az offline modul így már nem is lesz elérhető? Mert én most nem találom és el is tűnt a telóról.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
Az valaki meg tudja mondani, hogy miért nem lehet cs go kés itemeket rendesen keresni steamen? bármi mást legyen az drága vagy olcsó legyen belőle sok vagy kevés nyugodtan lehet. de ha kést akarok kereseni kb a 3. keresés után "Hiba történt e tétel kikeresése során. Próbáld újra később."
-
marec1122
senior tag
válasz Segal #106823 üzenetére
a kérdés mi akadályoz amikor elérem mondjuk az 1750 eurot, hogy eladjak egy 100 eurós skint. Ír üzenetet, hogy nem ér. Ki sem kerül a skin piacra. Vagy egyéb trükk van. Illetve; tettem most kísérletet és érdekes módon azt írja, hogy az ár túlhaladja az engedélyezett 1530 euró-s árat. Ami egyébként egy értelmezhető hibaüzenet lenne ha nem lenne fel egy halom skin ennél az árnál jóval többér ~1800 eur környékén.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
MEg tudja mondani valaki, hogy jeleleg mennyi a steam wallet felső határa (eur-ban)? Illetve mi történik akkor ha elérem ezt az elvi határt és egy jelentősen drágább skint adok el?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valaki be tudná linkelni vagy elmondani azokat a lépéseket hogy hogyan lehet egyik telefonból másikba átköltözteni a steam et trade bann nélkül?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg egy magyar nyelvű leírás arra vonatkozólag mi a teendő telefon csere esetében a guard másik telefonon való újra életre hívásáról?
-
marec1122
senior tag
egy időben még compact gépeket is feltettek de azok megvásárlása egy weboldalra vitt és nem lehetett steam walletből fizetni. Mondjuk ki sem fizethetted volna mert akkor még 300 euro volt a limited a walletedbe. De most simán fel lehet köhögni egy vive árát csak hát ez a régiós kérdés. Egyébként meglep hogy linket már nem lehet venni, nem is olyan rég még rendelhettem volna, csak olyan sok volt a posta, hogy azt elengedtem.
-
marec1122
senior tag
igazából ha valaki tudja még mindig várom a választ
Olli a válaszod biztos nem jó, mert a steamnek egyrészt van magyar supportja, másrészt pedig nincs szükség a többi hardverhez sem semmilyen külön supportra, mivel jelenleg is lehet venni kontrollert meg
link-et.Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
nekem ez mind teljesen világos.
Azt szeretném megtudni, egyre kevesebb reménnyel hogy a mi régiónkba miért nem lehet htc vive ot kapni. Mi az oka ennek. Nem fogtam rá Gaben-re nem törtem pálcát a htc felett, egyszerűen a konkrét okra vagyok kíváncsi hátha tudja valaki.Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
nem, én hardvert akarok venni.
-=RelakS=-
Igazából azért steamen akarom megvenni mert van egy rakat pénzem steam walletemben amit másképp nem igazán lehet hasznosítani!ÉS a valódi kérdés továbbra is az hogy, miért nem kapható a mi régiónkban ha másikban kapható.
-
marec1122
senior tag
válasz -=RelakS=- #99141 üzenetére
erre gondoltam.
-
marec1122
senior tag
Az valaki tudja esetleg, hogy miért nem elérhető a mi régiónkban a htc vive? érdekes hogy olcsóbb hardverek elérhetőek. Annyi skin és egyéb nem materializálódott lóvé van bent, hogy nem éri meg így eladni?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok
csak nálam jött elő az a "bug??", hogy nem kell a telefonon megerősíteni az eladásokat? Steam guard be van kapcsolva. Eddig mindig kellett visszaigazolni.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg ha tudnátok segíteni lenne egy kérdésem. Vettem egy új telefont. A kérdés az lenne ha telefont váltok de számot nem akkor steam guard szempontjából elegendő újra telepíteni a steamet és jó is lesz vagy van más teendő is?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
esetleg nem tudja valaki hogy a chrome-ba beépülő lounge assist-al mi lett? mert nekem nem akar működni.
-
marec1122
senior tag
válasz laceszgamer #86615 üzenetére
örülj hogy dönthetsz így. én most ezzel beragadtam majd 7000 ládával
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudom felmerült e ez a kérdés de ma azt tapasztaltam a steamem kapcsán, hogy egy 3 centes tétel eladásakor is kell mobilhitelesítés. Eddig 2-3 euroig nem kért ilyet. ez valami új frissítés hogy ezzel is kitoljanak a felhasználókkal vagy ezt azért vissza lehet állítani. Értem hogy valakinek ez nem fontos de nekem több ezer tétel eladásakor már igen-igen számít. Ha esetleg valaki tudna erről valamit megköszönném a fejtágítást.
-
marec1122
senior tag
válasz csaba951 #85356 üzenetére
sajnos ebben az esetben nem működik. azért is aggódom. több accot is megpróbáltam túlpakolni és mindig a 25 ös hibakódot kaptam. régen én is alkalmaztam azt a tényt hogy jött a hibakód de pár perc múlva már megvolt csere.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudjátok volt arra vonatkozó frissítés hogy a raktárakat már nem lehet túlterhelni egy 1000 db fölé vivő csere ajánlattal. folyton beint ezzel a hibával :Hiba történt a csereajánlat elfogadása során. Próbáld újra később. (25)
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
2 accom között akartam kipróbálni a cserét az uj mobilos megoldással. Szóval 1-1 dobozt akartam cserélni és meg is jelent hogy telefonos megerősítésre vár de a megerősítések közt nem jelent meg semmi.
valakinek van tippje arra miért?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
-
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
uj accot akartam létrehozni és küldtem egy space hack nevű játékot rá ajándékba hogy legyenek aktivak a barát mg a hasnoló opciók. na már most azt írta az email hogy már el van használva de az accban nem jelent meg. mivel 19 cent az egész elküldtem még1x ismét emailben az már meg sem jelent az emailek között. mit lehet tenni szerintetek?
-
marec1122
senior tag
Erre a hibára van valakinek tippje?
-
marec1122
senior tag
mi a fene van a steammel. minden este ugy dönt hogy nem megy és kész. nem lehet bejelentkezni. valaki tud valamit erről?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt meg tudjátok mondani vajh miért állt át a steamem dollár-ra? eddig minden euro ban volt és most egyik pillantról a másikra dollárba írja ki a tárgyak értékét.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
arra tudtok orvosságot hogy ha elindítom a steamet a ts hangerő hullámzóvá válik.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem a steam kapcsán. játék közben alapértelmezetten a shift+tab kombinációval lehet előhozni a steamet. namármost nekem ez nem kényelmes. áttenném másik kombóra de nem enged csak egy gombot. hogy oldható meg hogy pl az ins+home-ra jelenjen meg?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy hol tudom megnézni hogy egy adott steam fiókba (be vagyok jelentkezve) hogymilyen játékok vannak beleregisztrálva(integrálva)?
-
marec1122
senior tag
nem ez sajna továbbra is le akarja tölteni a teljes játékot ahelyett hogy lemezről akarna telepíteni
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
válasz sfdrakex #11076 üzenetére
jah bakter a játékot tölti!!!!!!!!!!! hát nem megvettem????????
utálom a steamet mint a sz@rt. ha van büntetés a játékosoknak akkor ez az.
eléképesztő. hét ki engedte meg neki hogy bármit is letöltsön
ha offline akaok gamelni nem lehet valahogy kikerülni ezt a marék füstöt?[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
hali. vettem egy alien vs predatort és steammel kéne telepíteni.
de ezt irja ez a sz@r amikor inditani akarom a játékot
preparing to lunch AvsP
és itt megállCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz KubanitoS #4953 üzenetére
leirtam az üzenetet mellékeltem a képet de nem hajlandó elküldeni amíg ki nem töltöm ezt
Your Question
Subject
account password and username*** Category
account question /gondlom én
steam gueard/email verification/ gondlom énAdditional Information
Steam Account Name
de ide milyne account name kell?
CD Key
Operating System
Windows 7/Vista X
Windows XP
Mac OSX
OtherCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Az a helyzet hogy el akarnám adni a counter strike 1 anthology nevű játékomat.
Beregeltem anno steamre de nem sokra emlékszem belőle. Volt egy opció steam bejelentkezés oldalon hogy megadom a product key t és küldenek email. Na ilyet nem nagyon kaptam. Elképzelés segítség vagy véleményt tudtok mondani?Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...