Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
hát de a tavalyi is milyen volt már, most komolyan?! ahhoz hogy lvl 6 kitűzőt szerezz csalnod kellett... agyhalál ami valvénál megy, és még bekongatták a harangot hogy milyen űber lesz ez a sale ^^" meg nem tudom, fura ez a futam is, 3-4 órája még a dingo orra volt a finishbe, most meg nézem, egyszerre mindegyik beérte, de nemhogy beérte még meg is előzte, és utolsó helyre taszította! lol wut
sokkal élhetőbb volt a szenes ill. nyári cetlis event - itt próbálnak arra rávenni hogy költs, de hát nem tudom, engem ezzel nem fognak rávenni
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
warcat
veterán
válasz Segal #100597 üzenetére
Saját értelmezésem szerint csak a költésért jár maximum napi pontbeváltós bővülés, az alap +100/nap mellett.
Ha tévedek, szóljatok, mert kicsit értelmesebbé teszi a "játékot". Feladatokért csak sima pontszám gyűlik amit át kellene váltani, de abból van dögivel aki játszik is a játékaival.
EA: It's in the crate!
-
Segal
veterán
Azert ennyit valthatsz csak be mert nem koltottel steamen penzt es igy csak az alap lehetoseget kapod.
Vagy koltesz most vagy a feladatokat teljesited igy tudod novelni a lehetosegeidet."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
De4d
őstag
Nem igazán értem ezt sale versenyt már megint mi ez???
Van 22000 beválható pontom de csak 225 váltható be a többi elvész?
Mi a fene? Hogy lehet elérni hogy a max pontot váltsam be?Minden jó, ha a vége jó!
-
Segal
veterán
válasz #20411392 #100590 üzenetére
Zseniális játék. Nekem is fent van a kívánságlistámon de még nem döntöttem el mire költsem. Muszáj a Sale alatt elkölteni? Ezt tudja valaki?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Végignyomogattam a dolgokat. Volt 21000 pontom a csgo miatt. Kaptam 5€-t és így 9 euro volt a my friend pedro
-
Segal
veterán
válasz marcusa #100586 üzenetére
Ugye csak akkor engedte a masodik 5 eurosat ha az elsot elkoltotted? Tehat nem tudod egybe elkolteni a 10et?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
marcusa
addikt
Nekem most így néz ki:
2db 5€-s kupont tudtam eddig kivenni, és 438 pont hiányzik a harmadikhoz. Ez akkor összejöhet még a sale végéig?:-)
-
Segal
veterán
válasz wjbhbdux #100582 üzenetére
Lehetséges ennyire nem másztam bele a témába. Akkor max kijelzőbe eltolom a maradék pontot
-
Segal
veterán
válasz kwzatz #100580 üzenetére
-
kwzatz
őstag
válasz Segal #100579 üzenetére
Ha ki tudsz pörgetni, akkor igen, de ez esetben valami nálad - számodra igen kedvezően - félrement a Steam részéről, mert ennek nem szabadna lehetségesnek lennie.
Milyen számokat ír nálad x-re és y-ra a sebességmérő (gyorsításmérő?) alatt?
x pont gyorsítás / y max. pontszám[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Segal
veterán
válasz kwzatz #100576 üzenetére
A doom eternal deluxe változatát jókor rendeltem elő Nem most a sale alatt hanem első nap amikor lehetett ez tény és való. Ez nyilván befolyásolta a dolgokat
Viszont ha ki tudok pörgetni még két három 5 euros kedvezményt ilyen egyszerűen és elkölteni ilyen pár euros kívánságlistás játékokra akkor én jól jövök ki a dologból"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kwzatz
őstag
válasz Segal #100575 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerűen működik. Ha nem költöttél, akkor nincs kapacitásod, csak az, amit alapból kaptál (ami szintén a korábbi vásárlásaidat veszi figyelembe), illetve az a 2000+200, amit az első két napért kaptál. Gyanítom, hogy korábban vásároltál, így neked volt.
Kapacitás, token nélkül ~125€-t kell költeni ahhoz, hogy megkapd az 5€-s kupont.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Edorn #100573 üzenetére
1 centet sem kell hozzá költened.
Vadászd össze az olyan játékaidat amibe már eleve sok teljesítményt értél el vagy keress olyat amibe irdatlan sok van és piszok könnyen kiszedhető. (ezek a tipikus 1 euros bundle-s gyöngyszemek) és fusson a játék fél órát. (akár alt tabozva a háttérbe is jó) a lényeg hogy steam szerint fusson. Ha megvan a fél óra akkor a summer sale bannerre kattintva lefelé haladva a nagydíj feladatos bohóckodások alatt lesz az a rész hogy játsz a teljesítményes játékaiddal. Itt tudod beváltani a pontjaidat de itt még nem a megfelelőre és sajnos ez napi korlátos Utána ezekből kell gyorsítanod a csapatodat amiből megkapod a zsetonokat. Ebből viszont akár az összeset eltolhatod 1 nap alatt és ha megvan a 15k akkor kérheted az 5 eurot. Viszont itt is sajna nem az egyenlegedhez írja hanem csak kapsz egy ilyen bannert hogy ha majd vásárolsz akkor felhasználhatod. Egyértelműen azért lehet így hogy egyszerre ne tudják többször 5 eurot összeszedni hanem el kelljen költened az ötöt. Utána gondolom megint kaphatnál ötöt ha össze tudod rakni. Mivel nekem holnapra is lesz már betárazva pont ezért pár nap múlva okosabb leszek én is. Egyelőre az a lényeg hogy futtassátok fél órákat azokat a játékokat amibe sok teljesítményt értetek el."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Edorn
senior tag
válasz Segal #100571 üzenetére
És hogy? Anélkül, hogy jó sok eurót költöttél volna hozzá? Vagy csak így működik a dolog?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Segal
veterán
Végre kibogoztam kicsit hogy a fenébe is működik ez a summer sale-es bohóckodás. Rögtön szereztem is 5 eurot
-
kwzatz
őstag
válasz Segal #100567 üzenetére
Lehetséges a tízszeres is, én csak egy szavazást láttam kb. 500 fővel, azok között volt kb. 5-ször annyi corgis, az a lényeg, hogy valóban sokszorosa.
A számok tudtommal csak az aktuális sebességüket mutatják, nem a megtett távolságukat. Az aktuális állást a fenti sorrend mutatja, hogy ki hányadik. A vizuális téma szerintem valahogy az idővel is kalkulál és a megtett távolsággal is. (pl. tegnap volt olyan, hogy a corginál 1.0x volt, de ugyanúgy első helyen állt)
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz szaszyka #100565 üzenetére
Igen az az ajánlat is a sale végéig (9) tart.
kwzatz: Szerintem inkább tízszer annyian lehetnek a kutyások. Pusztán a számokból is jól látszik. MOst nagyon szépen kikozmetikázta a steam a versenyt hogy erősen közeledik a többi csapat is a cél felé de csak vizuálisan mert ha ránézel a számokra látszik hogy azok alapján továbbra is a béka segge alatt vannak csak így jobban mutat mintha valódi verseny lenne...
-
kwzatz
őstag
Plusz naponta is nyer egy játékot 300-200-100 ember az 1-3. helyezett csapatokból. Láttam egy-két szavazást (meg hát elég volt az első két napi versenyt megnézni), az alapján esélyes, hogy legalább 4-5-ször annyi ember van a corgi csapatban, mint a teknősben vagy a kakaduban, ezért írtam, hogy rosszabbak az esélyeik.
[ Szerkesztve ]
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Lenne egy nagyon hülye kérdésem. Nagyon ritkán használom a Steam-et, most veszek játékot ott talán harmadik alkalommal. Látom, hogy most a Summer Sale alkalmából az Assetto Corsa 65%-os akcióban kapható Július 9.-ig, illetve van hozzá csomagajánlat is, 77% akcióban mindössze 18,4 Euro-ért. Na most a hülye kérdés: A csomagajánlatnál viszont már nem írják, hogy meddig él az ajánlat, de jól gondolom, hogy az is Július 9.-ig megvehető? Bocs a hülye kérdésért, de ez az egy játék érdekel csak, és 5.-én lesz csak fizetés...
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Spet
addikt
válasz kwzatz #100561 üzenetére
At the end of the entire Grand Prix we will award 1,000 random drivers from the first place team the top three ranked games on their wishlist. For second place, we will award 1,000 random drivers the top two ranked games on their wishlist. For third place, will award 1,000 random drivers the top ranked game on their wishlist.
Ugye 3-2-1 játékot nyer az 1.-2.-3. helyezett csapatból 1000 random ember. AZ-az ha nem csinálsz semmit, akkor is nyerhetsz.
Arról, hogy egyes csapatokban hány ember is van, arról információt nem találtam.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Segal
veterán
válasz kwzatz #100561 üzenetére
Én sem érzem problémának mert a corgiba vagyok
-
Spet
addikt
Úgy érzem, a héten nem fogok a levegőn kívül sokmindent venni steam-en
BTW hiába változtattak a játék szabályon, corgi csapat, ugyanúgy dominálni fog
-
Segal
veterán
válasz Hódító Hód #100558 üzenetére
Meg simán megvalósítható mert te is tudsz csereajánlatként kulcsot küldeni ajándékként hogy nem kérsz érte semmit meg akinek küldöd ő is tud ajándékba vásárolni. Nekem persze a közelébe nincs ennyi pontom (2000 van illetve már csak 1900 ) csak leírtam hogy technikailag lehetséges. Ettől függetlenül te is eladhatod a kulcsaidat a piacon csak az ugye 15% bukó.
-
Hódító Hód
csendes tag
Akinek esetleg van már 15K tokene, és nem tudja/szeretné elkölteni, az venne nekem ajándékba pár játékot? Adok TF2 kulcsot a fáradozásáért cserébe Ez amúgy technikailag megvalósítható?
-
bobalazs
nagyúr
Oké most vagy én vagyok paranoid vagy hülye, de azt látom hogy a steamwebhelper folyamat belenyal 13% cpu használtba 2 Mb/s hálozati forgalomba, és ahogy rányomok a steam alkalmazásra hogy megnyissam, ezek a folyamatok abbahagyják ezt a művészkedést.... DAFUQ
-
kwzatz
őstag
válasz wjbhbdux #100554 üzenetére
Az összetettség nem volt gond, inkább az volt probléma, hogy kb. semmi nem úgy működött, ahogy kellett volna neki. Most viszont megnéztem: Már az adott játékoknál (amivel 30 percet játszottál legalább, vagy amiben achievementeket szereztél) van egy gomb, amivel fel tudod tölteni a pontjaid, nekem pl. ilyen eddig nem volt, és csak lefelé ment, hiába játszottam bármivel. Emellett szerintem bebuktam vagy 7-8000 kapacitást, amiből gyorsítgattam, de nem kaptam érte tokent egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Elnézést kért a Valve a sale túlzott összetettségéért (csak nem az Artifact csapat ért rá nagyon? ), változásokat is eszközölnek. [link]
1. és 2. nap aktív játékosok 1000-1000 kapacitást kaptak ajándékba.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Źşë'
addikt
van valakinek egy leírása ASF-hez? előre is köszönöm!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Amantius
senior tag
válasz PeeterssoN #100551 üzenetére
Már megint Hamilton nyert?
Én rá se néztem már, nem jött be a dolog.Nagy gáz, kis szerencse!
-
PeeterssoN
őstag
Ez a verseny katasztrófális...
-
kwzatz
őstag
Oké, most már végképp nem értem, hogy működik ez a Grand Prix móka, de szerintem a Valve-nál dolgozók sem. Most azt írta ki nálam, hogy 8000/11127 max points, aminek sehogy nincs semmi értelme, és ráadásul az 1000-es boostért is csak 100 zsetont adott ebből is, így lett 9000/11127. Még mindig engedett boostolni, de azért már zsetont sem kaptam, csak 10000/11127 lett a számláló.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LendvaiFeri1 #100545 üzenetére
El sem indul a kliens, telepítés után egyből ezt írja.
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Golden9
veterán
válasz LendvaiFeri1 #100545 üzenetére
A Steam kliens menüjében állítsd át a kapcsolatot online-ra. Magától átválthatott off-ra, vagy véletlenül átnyomtad.
[ Szeretkezve ]
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
A steam-en az elmentett kártyával való vásárlásnál, mivel észrevettem hogy mostanában nem kéri a CVV háromjegyű kódot... Pedig úgy emlékszem hogy kb. 1-1.5 éve és azelőtt minden vásárlásnál az szerződés elfogadás mellett be kellett írni a CVV-t is. Manapság meg csak kosárba rak, 'magamnak vásárolok' és pipa be és 'vásárlás' gomb után máris véglegesítve van a vétel.
Én szeretném ezt visszaállítani a CVV kód kérést. (baleset, vagy egy csúnya trollkodás megelőzése érdekében)
Vagy vmi PIN kód bekérését, valami ilyesmi.
Van mód erre?
KösziPC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki írta erről az 5 eus kedvezményről? ha elérek 15.000 pontot, akkor kapok 5 eu kedvezményt?
-
Joccc07
addikt
válasz Joccc07 #100539 üzenetére
A jó büdös ................. Most figyelmesen én átolvastam. Szóval 1 nap mindenki kap egy meghatározott pontot. Utána másnap már csak 100 pont van max feltéve ha vásárolsz mert akkor eurónként +121 pont lesz a kapacitás. Tehát ha első nap nem kaptál elég pontot ahhoz, hogy szerezz egy 5 euró beváltására szóló kupont akkor csak akkor tudod ezt elérni ha a hatását is ráköltöd. ~124 euró értékben kell vásárolni ahhoz, hogy meglegyen a 15k pont. Ehhez csak gratulálni tudok a steamnek. Ezzel nem csalogatják az embert hanem lökik el maguktól. Szép stratégia.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
válasz wjbhbdux #100533 üzenetére
Nem érted. Van több 10k pontom de azt írja hogyha beváltom csak 100 pontot ír jóvá a többi kuka. Az egyik játékomnál ad 14k teljesítmény pontot amit ha beváltok akkor csak 100 pontot kapok meg belőle a többit nem. Erre irányult a kérdésem. Így nem igazán lesz meg a 15k zseton az 5€ off-hoz.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
Vajon fogják javítani még a mai nap ezt a max 100 beváltható pontot?
Van egy raklap pontom de így nehezen fog összejönni a 15k és nem is vagyok hajlandó sok pontot veszíteni.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
alcsa
senior tag
Na jó, de mik a feltételek, mert se a szabályzatban, se a FAQban nincs semmi róla. Ha majd egyszer összegyűl valahogy annyi token, akkor nem akarok feleslegesen beváltani, ha nem kedvező, akkor inkább növelem a badge szintet.
Amúgy meg igazad van, még az osztálykiránduláskor kapott pénzt sem költhettem akármire annak idején .
[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
Ez az 5 eurós kedvezmény hogy működik? Van valami minimális összeg, amire kell vásárolni, vagy egyszerűen kapok 5 eurót amit levásárolhatok?
-
wjbhbdux
veterán
válasz adrian360 #100520 üzenetére
Itt nincs olyan pénzosztás mint pár hete a konkurenciánál az Epic Mega sale alatt volt, ahol minden 15 EUR feletti vásárlásra járt 5 kedvezmény, a bolt részesedéséből, amivel minden 42 Euro alatti vásárláson vesztett az Epic, na ezt a Valve-nak nem kell bevállalnia, mert a Steam már közelíti a 100 millió felhasználót havonta.
Itt lehet pár háttérképet meg emojit zsákolni, Steam profil szintet növelni, vagy ha költesz akkor kb 2 teljes árú játék után adnak egy 5 Euro kupont, itt még egész jótékonyak hogy a múltbeli költésért is adtak vmennyi pontot az embereknek kezdésnek.
[ Szerkesztve ]
/s
-
bepken
veterán
akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam szar az egész event....
azt mondja a FAQ minden nap 100 ponttal emelkedik ez a "gyorsításmérő kapacitás" (attyavilág micsoda fordítás ) és most úgy összvissz van 100 azaz száz kapacitásom, szóval...na mindegy, öreg vagyok én már ehhez
szerk.: amúgy én sajnálom, hogy így sikerült összehozniuk. örültem neki, hogy végre nem annyiból fog állni, hogy végigmegyek az összes accon egy listán és köpi a kártyákat...de őszintén szólva így mér azzal is jobban jártunk volna
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
adrian360
őstag
engem az zavar, hogy első nap vettem játékot, fel is ment a gyorsítás kapacitásom 3500-ra, erre este 100 kapacitás kaptam összesen. tényleg minden nap kellene vásárolni hogy ne csak 100 kapacitásom legyen ? a szöveg nem mondja hogy egy napra szól a növelés.
-
Źşë'
addikt
válasz gyugyo79 #100480 üzenetére
az durva, nekem ilyen max 1100-1200 pontot adott 2db 80ezres acsis játékra (a többi meg ment a kukába - mert más opció nem volt) tehát picivel kaptam csak több zsetont mint 2ezer szépen beégtek megint az éves rendezvényükkel, eleve aki késve csipte el a vásárt az pont hogy a vezető csapathoz áll be egyrészt, másrészt ezáltal szápen lettek balanszolva a csapatok - először azt hittem h minden nap más verseny és hogy át lehet állni máshova is, de nem, marad a legtöbb ember a kutyás csapatban
-
gyugyo79
addikt
Én nem csak 10x tudtam használni a gyorsítást. Olyan 30 + szor.
Még van 5 gyorsításom és :De akár, hogy számolom nem tudok rájönni a logikára, hogy mit és hogy vontak + kaptam. Az biztos, hogy a vásárlásokért 7165 pontot kaptam. 2 vásárlásom volt -5€ -val mind a 2.
Meg amikor az EU4-et beváltottam akkor ott 30k feletti pontot írt+ adott. De azt pontosan nem is néztem mennyi ....Viszont nekem azóta nem enged hozzá adni mert "Fejleszd Gyorsításmérőd kapacitását, vagy várj holnapig pontjaid beváltásához" üzenetem van. De az Eu4 beváltásától nem telt még el 24 óra. Viszont versenynapból másik van ....
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Megy a vita arról, hogy reset+100-nak kellene lenni a kapacitásnak vagy nincs reset. Az a bökkenő, hogy van olyan is, aki vett játékokat és úgy is csak 100 van neki.
KubanitoS: Ha nyerési esélyekről van szó, továbbra sem éri meg a kutyákhoz csatlakozni. Ettől még remélhetőleg hozzájuk csatlakoznak, és nem a többi csapatban rontják az esélyeket.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Ha beváltod a pontokat, a maradékot el fogja dobni valóban.
Játssz minimum fél órát olyan játékkal, aminél vannak megszerzett achie-k, abból lesz pontod.
Gyorsításmérő kapacitás pontot 100-at kapsz napont, (ha nagy kegyesen odaadja a Valve...), illetve 1€ költésenként a steam store-ban kapsz 121 pontot.
Tehát összegzésül hagyd a francba az egészet, mert ez viccnek is rossz.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
KubanitoS
veterán
válasz SenorGrande #100510 üzenetére
Csak nehogy az legyen a vége, hogy akik később csatlakoztak az eventhez, azok most mind a győztes csapathoz csatlakozzanak (mert ugye mindenki szeret nyerni) és így verseny, mint olyan nem is igazán lesz.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
sb95
csendes tag
Sziasztok,
Én is a grandprix-el kapcsolatban értetlenkednék
CS:GO-ból kaptam 45k pontot. Írja is hogy 45088 megszerzett pont, 124 teljesítve.
Alatta 100/45088 pont beváltás most, csak 100 pontot tudsz beválltani. Növeld a Gyorsításmérőd kapacitását, vagy dobd el a plusz 44988 pontot.
Na ez micsoda? Nyilván nem akarok eldobni 44988 pontot. Ilyenkor mit kell csinálni, hogy tudom a gyorsításmérőt kapacitását növelni?
Előre is köszi a választ
-
Golden9
veterán
válasz SenorGrande #100502 üzenetére
Köszi. Az astatsot és a achievementstatsot még nem ismertem.
[ Szeretkezve ]
-
SenorGrande
senior tag
-
Edorn
senior tag
válasz KubanitoS #100506 üzenetére
Nekem első nap számított be egy darab teljesítményt tartalmazó játékot, azóta semmi.
Elindítottam többet is (Postal, CS:GO, The Horus Heresy: Legions, stb), de semmi.
Legalul ezt írja:
"NINCS SZABAD KAPACITÁS
Fejleszd Gyorsításmérőd kapacitását, vagy várj holnapig pontjaid beváltásához"Jelenleg 1299 zsetonom van...
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
KubanitoS
veterán
Nyertek egy versenyt a kutyák. Most akkor mi van amúgy? Mert semmi változást nem látok.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
őstag
A szokásos "csak nálam halott a grand prix?" kérdéssel érkezek, mert szerencsére ez a pár óra amikor ráérnék szórakázni egyet a dolgos nap után, erre mindig ekkortájt fossa össze magát a gépezet.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Spet
addikt
Most nézem Metro exodus nyerhető
-
SenorGrande
senior tag
válasz Edorn #100486 üzenetére
Steamen nem tudod ezt megtenni, de vannak oldalak, ahol e szerint is tudod rendezni a játékaidat:
[AStats] Szerintem ez a legalkalmasabb rá.
[SteamDB]
[achievementstats.com][ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
LendvaiFeri1
addikt
Csak nálam nem szeretné frissíteni a játékokat?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest