Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Ingyenes lett a Deathgarden™: BLOODHARVEST.
[ Szeretkezve ]
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Steam sale mikorra várható?
We are only Stardust...
-
Joshi
titán
Egyébként arra gondoltam, hogy itt vitázunk ezen az eseten, aztán lehet hogy nem is volt véletlen ez az elírás a Muve.hu részéről. Tulajdonképpen lehetett ez is egy vevőcsalogató húzás a részükről. Nálam bejött, mert én nem ismertem ezt az oldalt de most már megjegyeztem. Pár millió egy ilyen forgalom mellett szerintem aprópénz.
(#101393) Redneck én a kulcsot is meg kaptam és aktiválni is tudtam. Viszont volt olyan aki már nem kapta meg a kulcsot.
Nekem azért gyanús ez az egész sztori, mert én se az nap aktiváltam a kulcsot. Kizárt hogy napok múlva eszméltek fel hogy baj van. Na mind1, engem már nem érdekel hiszen meg van a játék. Igaz előtte is meg volt csak a demo verzió.[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz ollie #101389 üzenetére
úgy van, hogy ha teljesült a szerződés akkor utána egyik oldal sem ugrálhat. esetemben ez 2x is teljesült. megrendeltem, fizettem, megkaptam. Innentől az eladónak nincs semmi joga vissza vonni a kulcsot. Próbálkozni persze lehet, de jogi vonalon egyáltalán nem állja meg a helyét.
De nem is biztos hogy érdemes beleszállni a vásárlókba, mert ha nagyon sokan vették így meg a játékot, akkor könnyen lehet hogy a steam supportot is elárasztják a panaszok. Volt már rá példa hogy a steam tette helyre a kiadót/developert és végül visszarakták a játékot mindenkinek.
SZERK: ha valakinek offnak tűnne ez a téma, az azért gondoljon bele, hogy a steam store az egyik legdrágább steames játék bolt. KB minden más olcsóbb, és mindig benne van a pakliba egy ilyen. Ez kifejezetten jó példa, mert nem valami sokad rangú indie csapat gagyi játéka, ahol a fejlesztők szívatták meg a népet utólag (erre rengeteg példa volt már).
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Joshi #101391 üzenetére
Ezért van az, hogy az automatikus visszaigazoló e-mail, nem minősül ajánlattételnek. Ha manuálisan visszaigazolják a megrendelést, kiállítják (és rendezed) a számlát, onnantól él az üzlet. Ez a jogszabály.
Jelen esetben ettől még fennáll a tévedés esélye. Ha törlik a kulcsot, vagy benyeli a kereskedő es ad másik kulcsot, vagy visszaadja a pénzt, bár ezesetben perelhetsz vagy mehetsz a békéltető testülethez. Kérdés érdemes-e.
Legközelebb biztos jobban figyelnek ha ezen sokat buknak.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Joshi
titán
válasz ollie #101390 üzenetére
Hogy a francba ne lenne így. Ne hülyéskedj. Ha én hibázok a munkahelyemen azért meg kapom a jutalmamat, ez mindenhol így van. Ha én hibázok azért nem hibáztathatok másokat. A vevő az szent, legalább is jobb helyeken. És most is teljes mellszélességgel mondom, hogy ez így van rendjén.
Ott volt a link hogy megvásárolhatom? Tudtam fizetni? Megkaptam amiért fizettem? Tudtam aktiválni amiért fizettem? Mindre a válasz: IGEN. -
Joshi
titán
válasz ollie #101389 üzenetére
Ha linkelsz egy erre vonatkozó szabályt/leírást, akkor elhiszem.
Egyébként pedig ez ott bonyolódik, hogy egy Digitális játéknál kulcsot veszel, amit egy teljesen más helyen aktiválhatsz. Ha a folyamat legálisan végig ment, akkor már nagyon nehéz visszacsinálni. De ugye időközben meg is kaptuk a választ, szóval erre tényleg kár időt és energiát pazarolni.
-
válasz Joshi #101377 üzenetére
"Ha egy weboldal hibázik akkor annak a következményeit neki kell viselni nem a vevőnek. És ez így van rendjén."
Nem nincs így. Egyrészt a venni felé nincs következmény, másrészt egy ilyen következmény percek alatt tönkretesz egy átlagos céget. Nehogy már rendben legyen, hogy egy cég tönkremegy azért, mert akarsz spórolni 10 ezer forintot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Joshi #101365 üzenetére
Az csak fizikai vásárlásokra vonatkozik, tehát ha bemész egy fizikai boltba, és kosárba teszed a terméket. Webshopoknál kifejezetten meg van engedve, hogy híbás ár után visszavonja az üzlet a vásárlást.
-
Winnie The P
őstag
válasz s7evcsenko #101379 üzenetére
De bizony köteles!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
pingtest
tag
Írtam nekik emailt, válaszoltak is. Nem fogják visszavonni a kulcsokat.
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
Executioner
aktív tag
válasz Joshi #101377 üzenetére
Nem kell vele foglalkoznod!
Viselik is! Nem kellemes töröltetni egy kazal kulcsot meg azt a sok aprót visszautalni hidd el.Hiába hangsúlyozod ha nem érted. Van ilyen szabály az áruházakban ahol fizikailag ott a termék a polcon. Webáruházakra ez nem vonatkozik! Tájékozódj egy kicsit.
Részemről itt a vége!
Exec
-
Joshi
titán
válasz Executioner #101376 üzenetére
"Ha a muve rendszerében hiba van akkor az a hiba jelenik meg mindenhol!"
És miért gondolod hogy ezzel a hibával a vevőnek foglalkoznia kell? Hidd el hogy nem kell. Ha egy weboldal hibázik akkor annak a következményeit neki kell viselni nem a vevőnek. És ez így van rendjén.Még egyszer hangsúlyozom, hogy egy áruházban is úgy működik, hogy ha ki van rakva egy elírt ár, akkor kötelesek annyiért odaadni a vevőnek.
Jó hogy nem megkeresem a Muve.hu weboldalt azzal, hogy sajnálom a rossz összeget inkább elállok a vételtől. Hülye lennék ilyet tenni.
-
Executioner
aktív tag
-
eami
Topikgazda
válasz Executioner #101372 üzenetére
légy szíves finomabban...
egyébként két másik helyen is ennyibe került ezzel egyidőben, szóval nekem inkább tűnik úgy hogy nem a viszont eladók hibáztak, hanem valami központi probléma lehetett.
vásárlói oldalról nézve viszont nem igazán van alapja annak, hogy töröljenek utólag egy olyan rendelést ami teljesült.
-
Joshi
titán
válasz Executioner #101372 üzenetére
Ácsi, szépen beszélj.
Amúgy meg pont Black Friday alkalmával mondod/mondjátok ezt, hogy ez nem lehet akció? Ne már. Én elsőre azt hittem hogy ez egy akció, eleve az egyik fórumban linkelték be és onnan tudok róla. Az már egy másik fórumban merült fel, hogy ez csak egy elírás lehetett. Szóval vegyél vissza kis barátom.
-
Executioner
aktív tag
válasz Joshi #101370 üzenetére
Úgy látom te nagyon szereted más f@szával verni a csalánt. Pontosan tudtad, hogy rossz ár van kiírva és pont ez volt az oka hogy megvetted a terméket.
Legközelebb ha a főnököd bejelenti, hogy nem kapsz fizetést mert valaki hibázott a munkahelyeden akkor is ezen a véleményen leszel?[ Szerkesztve ]
Exec
-
warcat
veterán
válasz Joshi #101370 üzenetére
Persze, de valószínű bepróbálkoznak, mert csupán 100 darab elkelt,kiadott kulcs esetén is 1 millió forint a bukta kapásból, és mekkora az esély rá, hogy valaki perelni fog 1655 forintos vásárlás miatt, amit vissza is kapott közben?
De inkább menjetek játszani, 1-2 hét átfutása minimum szokott lenni ennek ,addig gondolom már unalomba is fulladhat bőven a rallyzás
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Joshi #101365 üzenetére
Kivéve, ha egyértelműen hibás az ár, és ezért írtam, hogy problémásabb ez a helyzet, mert volt semmi akció feltüntetve, csak alapár, ami nagyon-nagyon alacsony a máshol található árhoz képest.
Fogyasztóvédelemmel vagy homáron keresztül kell rákérdezni, hogy is van pontosan ez szabályozva, de azért nem olyan egyszerű, hogy ha 10 000 forint a BMW ára a webshopban akkor már nincs mit tenni és át kell adni a slusszkulcsot
-
s7evcsenko
addikt
Meg tudom nézni valamol a steam fiókomon, hogy egy adott játékot milyen kulccsal aktiváltam be?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Vertigo18
addikt
válasz wjbhbdux #101363 üzenetére
Viszont, ahogy te is írtad, ebben a példában a kiadó kérte, hogy érvénytelenítsenek bizonyos kulcsokat... Fogja kérni a kiadó, ha őket nem éri kár? A viszonteladó benyeli a különbözetet, ők úgyis a kiadóval előre megbeszélt összeget kell, hogy fizessék a kiadó felé...
A viszonteladó viszont nem tud töröltetni a Steamről. Vagy rosszul tudom?Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Joshi
titán
-
warcat
veterán
válasz Joshi #101360 üzenetére
Felettem ott a kép, megtehetik, itt egy kicsivel nagyobb is az esély rá, mivel nem akciós ár illetve % volt elrontva, hanem az alapár, példa:
6000 forintos vizforraló akciósan most csak 600 Ft
vízforraló: 600 Ft
Az előbbinél neked vásárlóként nem kötelező tájékozódnod, hogy miért ekkora az akció rá, joggal hiheted, hogy vevőcsalogatás,reklám/marketing stb.
A második esetben viszont nehezen tartható az álláspont,hogy nem hibás volt az ára (életszerűtlen az alapár) és a hibás árazásnál jogosultak törölni.
Más kérdés, hogy már leléptél a pénztártól a termékeddel.
Utólag rádterhelni a "helyes" vételárat kifejezetten tilos, azzal nem is próbálkoztak.Elképzelhető, hogy olyasmivel próbálkoznak, hogy ha nem írsz nekik külön, azt rámutató magatartásnak veszik, hogy beleegyezel a visszatérítésbe, és ezzel a vásárlás előtti helyzet visszaállításába, ami a Steam kulcs visszavonásával fejeződik be.
Mindenképpen érdekeltek nagyon a dologban, mert ha a 16k a helyes alapár, nekik 11.2k körül kell fizetniük a kiadó felé, tehát ~10 000 forintot buknak minden kulcson.
-
Out
addikt
válasz Joshi #101360 üzenetére
Simán törölheti a steam, majd hivatkoznak valamire. Nálam már előfordult párszor ilyen, de mivel arra sem emlékeztem, hogy honnan volt meg a játék, nem foglalkoztam azzal, hogy leszedte a Steam a fiókomról.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Joshi
titán
Itt is érdeklődnék, hogy ha egy webshopban legálisan megvásárol az ember egy játékot, kifizeti és meg is kapja a kulcsot amit aztán aktivál és telepíti a játékot, akkor az törölhető utólag?
Ezt azért kérdezem, mert a hét első felében a Muve.hu oldalon a Dirt Rally 2.0-t 1655Ft-ért árulták. Sokan megvették többek között én is és minden rendben volt. Aztán egyik fórumban írták, hogy ez egy tévedés volt és hogy visszavonják a kulcsokat.
A Steamen aktivált és telepített játékokat gondolom nem fogja törölni a Steam?
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a program betölt, viszont a fejlécet kivéve sötét a képernyő? Nem tudok így játékokat elindítani. Korábban tökéletesen működött, de most hirtelen semmi. Újra is telepítettem már, de nem lett jobb. (Laptopról van szó egyébként, Dell 7559, win 10 op)
-
wjbhbdux
veterán
Elindult a Steam Remote Play Together
több mint 4000 játék ingyen megosztható az interneten keresztül coop játékhoz.
/s
-
válasz s7evcsenko #101346 üzenetére
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Golden9
veterán
válasz s7evcsenko #101348 üzenetére
Nálam csak pár darab játékot mutat, de azok sosem voltak telepítve.
[ Szeretkezve ]
-
SP4C3
veterán
válasz s7evcsenko #101348 üzenetére
FCK, thx!
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
s7evcsenko
addikt
válasz SP4C3 #101347 üzenetére
Rögtön a kereső/szűrő alatt, egy play kinézetű gomb
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Üdv,
Ebben a nagyszarű új kinézetben, hova a tökömbe dugták el az "installed" listát? (tehát ami telepítve van...-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
s7evcsenko
addikt
válasz maross #101345 üzenetére
Ezt érteném is, de akkor legalább írjon rám traden, hogy figyi, ez és ez vagyok, beszéljünk inkább steamen.
Ehhez képest minden második jelölőnek piros cserekitiltott jelző van a neve mellett, ami számomra nem túl bizalomgerjesztő becenév."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz s7evcsenko #101344 üzenetére
valamit felreertesz. en arrol beszeltem, hogy ha bejelol valaki, nem kell szetf**ni a szeket, senki nem tudja kilopni alolad a parnat, csak ha onkent nyujtod oda neki. Nyugodtan el lehet fogadni, max ha kuld valami pishing linket kivagod. Teged gondolom a trade miatt jelolnek, hogy eloben beszeljek meg veled a reszleteket. sokkal egyszerubb mint uzenetvaltasokkal valami egyeb feluleleten. sokan ha venni akarnak valamit, azonnal venni akarnak, es erre a live chat sokkal alkalmasabb.
-
s7evcsenko
addikt
válasz maross #101343 üzenetére
mailt nem szoktam kapni vadidegen emberektől, hogy legyek a barátjuk...
nekem attól nem áll a cerkám, ha elmondhatom magamról, hogy van 200 ismerősőm steamen vagy fosbukon... akit ismerek, azt visszajelölöm, akit nem, azt nem.
ez itt is így lesz, még ha a kockázat elenyésző is.
Inkább légyszi segíts az offjátékos kérdésemben."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz s7evcsenko #101337 üzenetére
nalam par szaz, es senki nem kuld semmi extrat. ha meg kuldene valami fura linket, mert epp bekapott valami okossagot, es botkent funkcional, akkor nem kell rakattintani, csak szolni az illetonek, hogy tegyen rendet a gepen. ha meg nem ismeros a neve, akkor repul. kicsit tulparazzatok ezt a steam biztonsagot, ennyi erovel emailfiokot se nyiss meg, mert barkitol kaphatsz emailt, es kenyszerbol rakattintasz a linkekre .
-
Segal
veterán
válasz DrTechnoid #101338 üzenetére
Igaz én már 38 vagyok de legutóbb amikor ismeretlenül jelőltem be valakit mert tetszett az egyik vitrin a profilján és segítséget szerettem volna kérni mit hogy kell hozzá pontosan akkor még ajándékba is küldtem neki egy szives hangulatjelet. Nem lettem szerelmes belé mielőtt kiforgatjátok a szavaim csak a szív köré épült a profilja. Az enyém meg mangás de a lényegen nem változtatott sikerült megcsinálni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Vertigo18
addikt
Tökéletesen egyetértek. Egy pár sor igazán nem nagy kérés, amiben mondjuk meg lehet jelölni, hogy "Xy vagyok a Ph-ról", oszt' ennyi...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Borisz76
veterán
Összesen 7 személy van a barátlistámon.....
Ebből egyik a testvérem.A többieket nem ismerem személyesen csak játékokból.
Játszani járok fel néha....nem beszélgetni.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Šolaire
veterán
Én nem tapasztaltam ilyet szerencsére. Barátokat vagy személyesen ismerem vagy más fórumokról pl prohardver meg van egy fordító ismerősöm aki a DS játékokkal foglalkozik és kb ennyi.
“Praise The Sun” \[T]/
-
őstag
válasz Šolaire #101335 üzenetére
Én ezelőtt úgy voltam vele hogyha magyar akkor hadd jöjjön , de az évek alatt bebizonyosodott hogy a barátjelölők nagy nagy hányada tizenpár éves kunyeráló suttyó kölök. Nem kell nekem regényt írni vagy hajbókololni , semmi ilyet nem várok el csak kommunikálni lehessen arról hogy mit is akar a friss érkező egy értelmes mondatban leírva. De a gyakorlat azt mutatja hogy visszaigazolás után a szokásos szöveg kb ez :
csa tucc nekem vmien fegyvert kudni csgoba kene mer fater nem engedi h vegyek xD , vagy pl. olyan hogy csa latom sok jatekod van el tudod nekem kuldeni a gifteket? Vagy van pár olyan igazán flegma harcos aki nem is köszön hanem accept után csak ott virít egy trade offer az én cuccaimmal. Ezek a lények hogyan nőttek fel , hogyan szocializálódtak/nak , a szüleik mit adtak át ? Tekintve a steam mégiscsak egy gaming platform, feltételezem a javarésze a felhasználóknak 10es éveiben jár vagy 20as éveiben lévő fiatal, ez a fajta viselkedés vagy szubkultúra ráadásul elég elterjedtnek látszik.Nem igazán arra akarok kilyukadni hogy ez generációs általánosítás lenne a részemről vagy minden 20on éves monnyon le,de úgy vettem észre hogy az idősebb / korosabb userekkel jobban megtalálom a hangot steamen , külföldiekkel egyaránt. Ezért idén lesz először hogy kevesebb 'baráttal' zárom az évet mint ezt megelőzőkben.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #101331 üzenetére
Oké, köszi mindenkinek.
Igazából azt gondoltam, hogy a steam trade miatt jelölnek be, mert ez pont azóta van, amióta oda feltettem pár játékot, és kommunikálni akarnak, de akkor inkább mellőzöm mindet és írjanak rám ott a hirdetésnél."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Šolaire
veterán
Ismeretleneket nem igazán. Nem is sok barátom van steamen. Féltem a profilom.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Redneck
nagyúr
Csak olyat szoktam visszaigazolni, akivel játszottam vagy vannak közös ismerőseink, mert a többi meghívó 99,9%-a scammertől jön. Ahogy Serpiko is írta, ha elfogadod a bejelölést, vigyázz hogy mire kattintasz. Ha próbálkozik, instant tiltás.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Serpiko
addikt
Engem is szoktak jelölni ritkán igazolom vissza őket. Amúgy bajod nem lesz max arra figyelj ha küldenek üzenetet abba szoktak linket rakni na az gyanús soha nem szabad arra kattintani. A lényeg csak óvatosan. Mostanában azt csinálom csak azt igazolom vissza akikkel együtt játszók.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
s7evcsenko
addikt
Érdeklődnék, hogy abból lehet-e hosszabb távon problémám, ha ismeretlent felveszek a barátlistámra?
Nem az ilyen 0-1-es szintűekre gondolok, azokat blokkolom rögtön, hanem pl ha 25+-os tagok jelölnek be, akkor tudnak-e olyan infót kinyerni a visszaigazolás után, hogy esetleg károm legyen belőle?
Steam tradre feltettem pár játékot, és azóta kapok barátmeghívókat...[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Expansion - Crusader Kings II: Sword of Islam
Ingyen megtarthatod, ha nov. 18., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Company of Heroes 2
Ingyen megtarthatod, ha nov. 17., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
-
Vesa
veterán
válasz Segal #101326 üzenetére
Egy bajom volt vele: Ilyen apró méretű fontokkal kiadni egy játékot 2019-ben úgy, hogy az UI nem skálázható, epic fail. Jeleztem is nekik, nem mintha érdekelné őket, bár szeintem az UI tervezés eleve rossz, nem javítható már. Nagyobb monitornál, már WQHD-ben is konkrétan játszhatatlan, nemhogy 4k-ban. Pedig tetszene, de így nem tudtam vele csinálni semmit.
A tudomány a valóság költészete!
-
Segal
veterán
válasz forras2 #101324 üzenetére
tökéletesen menni fog. Én is úgy játszottam végig az eredeti játékot. Ki ne hagyd qrva jó játék.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
forras2
őstag
Szevasztok
Sokat agyaltam a Frostpunk játékon. De mivel az angol tudásom a 0-hoz van közelebb mint az 1hez, így lemondtam róla. Viszont most találtam hozzá magyarítást.
Magyaritasok.hu oldalon lévő magyarítások használhatóak eredeti játékhoz is? -
Vesa
veterán
válasz Ryder62 #101322 üzenetére
Vissza lehet állítani az eredeti, "fektetett" formátumot? Hol keressem? Én nem találtam ilyen opcót.
"Amúgy a fejlesztőknek kell egy játék adatlapját beállítani. Most már a borító kép is közéjük tartozik."
Tudom, azért kezdtem azzal a hozzászólásomat, hogy az átálláskor nem volt zökkenőmentes a fejlesztőkkel való kommunikáció, mert a fiókomon meglévő kb. 480db játék minimum 60%-ához csak régi típusú kép van. Vagy csak arról van szó, hogy bizonyos fejlesztők már nem aktívak, nem érdekli őket az egész.
A tudomány a valóság költészete!
-
wjbhbdux
veterán
-
Vesa
veterán
Jó nagy f*s lett az új Library, de majd ezt is megszokom (vagy nem, a PH!-t sem olvasom a design váltás óta, na mindegy). Addig is, ahogy názem, nem volt túlzottan olajozott a gépezet a fejlesztőkkel sem, mert a játékok zöméhez még mindig nincsen újfajta bélyegkép (tehát ez az állított DVD borító-szerű), hanem a régi döntött téglalap alakút préseli rá az állított új verzióra, ami hovatovább ocsmány.
A kérdés az, ismer-e valaki forrást, ahol esetleg a felhasználók elkezdték megcsinálni a képeket és letölthető lenne az új formátumban is a játékok bélyegképe?A tudomány a valóság költészete!
-
Eversmann
aktív tag
válasz Executioner #101309 üzenetére
Nekem tetszik. Legalább nem a tucat játék. Meg a körítés se rossz.
Viszont nekem nincs konzolom, és egy félévet kell várni rá. Pedig pont ilyenkor, télen lenne jó. Nyáron meg mindenki ezerfelé, így én is. Van egy olyan érzésem, hogy ebből is jövő év vége lesz
Life is better with a Titan
-
Rhair
csendes tag
-
Rhair
csendes tag
Sziasztok
Ebben az új kliensben hol találhatóak a játékhoz tartozó soundtrackek? Én már végignéztem mindent, de nem találom sehol.
Régen tök egyszerű volt a libraryben elérhető volt mind aminek volt...:S -
Ryder62
őstag
Sziasztok,
A Steam érzékeny arra, ha egy mappa nevet átnevezek? D:\XYZ\steamapps\common\...
Az XYZ-t írnám át. -
Lackki
őstag
hasonlóan érzek... de steam tageknél is ott van
Popular user-defined tags for this product: Walking Simulator Story Rich Open WorldPrivátot hamarabb észreveszem
-
Źşë'
addikt
válasz Executioner #101309 üzenetére
szvsz túl van tolva a hype rendesen, a látottak alapján persze - walking szimulátor ftw
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Executioner
aktív tag
Death Stranding Pre-order
Tervezett megjelenési dátum: Summer 2020Exec
-
chungee
addikt
Napot!
Az új steammel van gondom Tesómmal és egy haverral vagyok family share-ben. Hogyan tudom megjeleníteni az általam birtokolt illetve haver vagy tesóm által birtokolt játékokat Régi steam-ben könnyen megtalálható volt ez a szűrő funkció. Itt most hol van
-
wjbhbdux
veterán
Úgy fest hogy lesz Steam cloud streaming szolgáltatás is. [link]
/s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest