Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Executioner #100285 üzenetére
Hát szerintem meg úgy látom pont te nem érted... nem elég ide a jobb termék mindig a mai világban.
Rengeteg példát lehetne hozni, amikor nem volt elég ez és elhalt valami.Pont arra céloztam megannyi helyen előfordul ez, mégsem panaszkodik senki... sorolhatnám a leszerződött italok, kocsmák büfék esetét... vagy az áruházak polcpénzét, csak akkor van egy adott termék ha fizet és szerződik stb stb. Egy adott moziban, diszkóban, étterembem, adott termékek vannak csak, pepsi vagy coca... stb stb.
Ez egy utópia amiről te írsz, kevés, és inkább még új innovatív piacon működik csak... a többség a klasszikus nagy beállt piacokon már nem a minőségről szól, hanem hogy hova vásárolod be magad, milyen erős a brand, mennyi tőke van mögötte, stb.
Csinálhatott volna ide egy fenékig tejfel szuper klienst az Epic... kutyát nem érdekelte volna a kiadókat, sütögeti mind a saját pecsenyéjét... odamentek és azt mondták, mennyit fizetsz hogy nálad jelenjek meg... és ennyi deal done.De PC hardvernél is ugyanez van, nem csak az számít jobb e a terméked, hanem hogy olcsóbban adod e, vagy fizetsz e hogy a gépembe rakjam (pl OEM, HP, Dell stb), szerintem az AMD pl sokat mesélhetne erről miért nehéz ennek a piacnak a meghódítása.
Vagy hogy a játékiparba nézzünk vissza, lást az MS mennyi pénzt kénytelen elkölteni hogy versenybe legyen és elcsábítson embereket az XBoxra... hiába jobb a termék (ha csak azt nézzük).
Kell az exkluzivitás, az az extra ahhoz, hogy betörj és megállj egy piacon, no meg hogy felkavard az állóvizet és kitűnj. És ha nem vagy elég agresszív így, akkor a nagy régi bevált cég nyer (marad ahol van). Ennyi.No de mindegy szerintem unalmas téma is és már eleget beszéltünk róla.
Ha érted érted, ha nem akkor meg nem.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
veterán
The PC Gaming Show just wrapped up with some big news for Shenmue III. The new trailer was unveiled and it was announced Shenmue III for PC will be an Epic Games Store exclusive
http://jateknaplo.blog.hu
-
Golden9
veterán
A Steam vs. Epic vitához: Az lenne a legjobb, ha a GOG mintájára minden kiadónak lenne saját áruháza, kliens viszont egyik játékhoz sem kellene.
Más:
A kliensben, a kategória bealításokban, hogy tudok egy kategóriát törölni, vagy átnevezni?
Köszi a választ.[ Szeretkezve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz wjbhbdux #100277 üzenetére
> a következő ütőkártya most pont a Valve kezében van
és mire leírtam meg is jött a Riot bejelentése, hogy 2 hét múlva kiadják a klónjukat.. ezzel komolyan sarokba szorítják a Valve fejlesztőket, ha nem adnak ki addig valamit könnyen bukhatnak egy olyan játékot ami fixen a top3 legnépszerűbb között lenne a Steamen.
/s
-
Csapoati
nagyúr
válasz sagem #100286 üzenetére
Ne adj olyat a számba, amit nem mondtam, ha kérhetem. Az igazi játékos alatt azt értem, akinek az a fontos, hogy játszhasson az általa kívánt játékkal, bármelyik platformon/kliensben is legyen az. Nálam simán megfér egymás mellett a két kliens, azazhogy még nem, mert még nem töltöttem le az Epicet (majd a Quantic Dream játékok miatt azért fel fog települni), csak Steam van.
ayo: Így, így. Viszont be is fejeztem ezt itt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sagem
addikt
válasz wjbhbdux #100287 üzenetére
Szerintem nem nagyon van a témában több, kb. ugyanazokat írjuk le 100x, csak más-más emberek
De az biztos, hogy ez lesz még a nyári vásárnál, téli vásárnál, bármiféle exkluzivitásnál, szóval mindig előjön és semerre nem halad a dolog, valszeg nem is fog.„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ayo
veterán
válasz sagem #100286 üzenetére
Én kezdem nem érteni a dolgot, ha megnézed pl. a hsz-emet, akkor láthatod, hogy én játszani mentem oda, mert olcsó / ingyenes. Ettől nem lesz igazi gamer valaki. Szerintem csak arra gondolt, hogy vannak azok az emberek, akik nem játszanak valamivel, mert nem Steamen van, vagy nem veszik meg ha nincs kártya stb. Szerintem te is ismersz ilyeneket, nos azokat én se mindig értem, hiszen volt már hogy DRM-Free vagy más kliensen játszottam valamivel, amivel Steamen nem volt lehetőségem valamilyen okból kifolyólag.
Tényleg Epic topikban kéne ezt megbeszélni és nem itt, kérnék off-ot a többi hsz-re majd, köszi!Szerk.: közben találtam is egy topikot.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Csapoati #100283 üzenetére
Azért kezdetek egy kicsit átesni a ló túloldalára, Te is úgy beszélsz az Epicről mintha az igazi gamerek ott lennének, minden más csak valami hülyeség lenne
Szerintem kezeljük helyén a dolgokat, nem kell éljenezni (mint ahogy sokan akik most az ellenkezőjét teszitek tettétek azt régen) a Steamet, de temetni sem kell. Mint ahogy el kell ismerni az Epic előnyeit de látni kell a hátrányait is. Ez meg még mindig egy Steam topik, s személy szerint unom már az Epic vs Steamet olvasgatni, pláne, hogy amikor kirobbant, már hatszor át lett beszélve. Nem hiszem, hogy szorosan a topikhoz tartozna, gondolom az Epic topikban sem ez megy (bár nem is túl pergő, pedig friss téma), de ha igen akkor az elég szomorú. Ez a téma max az off topik gaming beszélgetésnél érdekes, de mondjuk már ott is futott vagy 20 kört
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Executioner
aktív tag
válasz FollowTheORI #100279 üzenetére
Olybá tűnik, hogy nem igazán érted.
Amit most az Epic csinál az nem más mint egy marketing fogás és mint olyan pénzbe kerül. Ezzel semmi baj nincs. Ez egy módja annak, hogy megmutasd és eladd a termékedet a vásárlóknak.
Ahogy te is írtad üzleti világban ezzel lehet vásárlót/ piacot szerezni.
Az epicnek egy platformot, egy a konkurenciáénál sokkal jobb klienst kellett volna csinálnia amit a fenti mutatvánnyal megismertet az emberekkel.A probléma viszont az, hogy a "játékot veszek neked a saját pénzemből" marketing náluk egyben magát a terméket is jelenti. Ez viszont már probléma! Csopati pedig még azt is leírta neked, hogy miért: Ott vásárolok, ahol olcsóbb. - Az epic pedig csak addig olcsóbb amíg még tudják veszteségesen üzemeltetni.
Exec
-
Csapoati
nagyúr
Egyetértek, az akciók meg az exkluzívok (pénz árán, ugye de ezt már tisztáztuk) pont azt kínálják a játékosoknak (és itt most azokról beszélek, akik játszani akarnak, nem a kártyákat buzerálják meg küldik a cimbiknek a gémpléj videókat chatben), ami becsalogathatja őket. Ezt így kell csinálni a játékiparban, nincs nagyon más út.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ayo
veterán
válasz SenorGrande #100278 üzenetére
ó hát az Xbox időket el is felejtettük hogy már csak zsömle lehet a hasonlat? Én őket nem szeretem, mert sajnálta a SEGA-t, de ez megint hosszú történet, de lényegében hasonló, csak most a Steam jobban áll mint a SEGA
(#100281) sagem: jó játék ingyen, olcsón. megvett
Szerintem itt megint két dolog van, nem arról szól a dolog, hogy Epic jobb kliens, hanem mint store jobb ajánlatot kínál, amit mi játékosunk most élvezünk. Őszintén se a Steamet, se az Epic-et nem tisztelem, nem érzem hogy kellene. Viszont egy dolog nagyon tetszik, amiről nem volt szó: 0% indie trash van _még_ benne. Hiába menő a Steam, azt mai napig nem tudtam elnézni nekik, hogy teleszemetelték minden szarral a klienst, azóta le is szoktam a böngészésről :/
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Nyilván nem egyből, de pont ez a lényeg, hogy már a piacra lépése pillanatában olyat kínált, amit más nem, az Epic meg még azt sem kínálja, amit más, ez a legfőbb probléma.
wjbhbdux: nem csak a pénz kérdés miatt vonulhat vissza a Tencent, hanem a politikai helyzet miatt is. Az amerikai - kínai ellentét szép lassan az összes iparágra rá fog telepedni, így a gamingre is. Mi lesz akkor, ha kitalálnak valami olyan adatvédelmi vagy egyéb törvényt a kliensekre, ami szándékosan elgáncsolja az "ál amerikai" Epic klienst? A Valve, MS -amerikai cégként- valószínűleg minden ilyesmit megúszna.
Persze ez már csak feltételezés, de annak fényében, hogy Kínában pl. a Steamet szívatták (csak nemrég született valamilyen megállapodás) egyáltalán nem olyan vad gondolat.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz SenorGrande #100278 üzenetére
Ez nem olyan, mint az autóipar, ahol sok lehetőség van az innovációra. Játékot akarsz eladni digitálisan, ebben ennyi van. Az egész világ pénzzel működik amúgy, ezzel szerintem nem mondtam újdonságot. Ráadásul továbbra is tartom, hogy a Valve is visszavehetne a haszonkulcsukból, csak hát...
Exectutioner: Ott vásárolok, ahol olcsóbb, mivel itt nem arról van szó, hogy hazai vállalatokat vagy munkavállalókat segítesek (bár ott is van azért egy szint, aminél nem fizetek többet ugyanolyan minőségért, csak mert magyar). Mivel a klienst ugyanúgy egy kattintás elindítani, így ez a hiszti szerintem teljes mértékben nevetséges (jajj, túl sok a kliens!!!).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Executioner #100274 üzenetére
Tehát sehogy... azért marketingesnek, meg ilyesminek remélem nem dolgozol.
Ezt így kell csinálni, nincs más mód.
Főleg egy ilyen piacon, meg úgy általában is a mai világban.Ez az élet, piac annyi területén van hogy felsorolni is sok lenne... sőt lehet egyszerűbb lenne azt ahol nem így működnek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SenorGrande
senior tag
válasz Csapoati #100272 üzenetére
A menedzsmentbe szokás olyan embereket ültetni, akik kitalálják, hogyan kell csinálni. A "megveszem a beszállítót" nem a kreativitás csúcsa.
ayo: "Az üzlet mindig is erről szólt" Én nem így gondolom. És régen rossz, ha valóban így lenne. Elmegy a Lidl a tej, zsömle, szalámi, tisztítószer beszállítójához, letesz két táska pénzt, és azt kéri, ne szállítsanak többet a Tesconak?!
Szerintem ilyen megoldásokkal egyetlen cég sem jut sokra. Nincs mire "csettinteni", hogy jól megmutatta, csak pénzt villantott. Ezért az emberek szemében nincs érdem, tisztelet. Egyszerűen nincs mögötte valódi munka.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
wjbhbdux
veterán
válasz Executioner #100274 üzenetére
Nem fog elfogyni a pénz, itt csak aprót költenek.
Bloomberg Billionaires Index
#213 Tim Sweeney $7.21B
#350 Gabe Newell $5.19BAlapvetően nagyon hasonlóan indulnak mint a Steam, a Valve a Counter-Strike tábora elé tett egy boltot (erőszakkal, vissza lehet olvasni az akkori fórumokat mekkora ellenkezés volt), ők meg a Fortnite játékosok elé. Steamspy Sergey elmondta hogy 5 éves tervük van a Steam bázisának a felét elérni, addigra meg lehet már a Fortniteból kinövő társaság fog úgy gondolkodni, hogy minek menjen a Steamre mert itt van egy rakat játéka. Meg fog férni a két bolt egymás mellett, a következő ütőkártya most pont a Valve kezében van az Underlords-al, csak ki kell használniuk, talán a mobil piacra is be tudnak törni ezzel ami manapság nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
/s
-
ayo
veterán
válasz sagem #100275 üzenetére
majd ha az évben Summer vagy Winter költök valamit, akkor lehet hogy jobban csinálja - nem hiszem mondjuk, főleg az Xbox Pass után
nekem nem számít ezt jól látod, viszont Steam se egyik napról a másikra lett olyan, amilyen, idő kell neki, de igazából mint ahogy írtam nekem bőven jó arra, amire kell. nagyjából egy Uplay kliens, amivel szintén nincs gondom.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Öö..a Steam jobban csinálta/csinálja. Ők pont azért lettek népszerűek, mert úgy léptek be a piacra, hogy olyan szolgáltatásokat kezdtek el kínálni, amit mások akkor még nem tudtak, és elég gyors ütemben fejlesztették tovább és tovább a klienst. Ezzel szemben az Epic kliense úgy lépett színre, hogy még alapdolgokat sem tudott. Az egy dolog hogy most még olcsóbban megkapod a játékokat, cserébe viszont fapados szolgáltatást kapsz. Lehet, hogy ez neked nem számít, de sokaknak igen Persze, ígéretek vannak, hogy majd lesz minden ..majd, talán, valamikor.
Teljesen komolytalan most még ez a dolog, bizonyos műfajok meg sem tudnak jelenni az Epicnél (akkor sem, ha egyébként szeretnének), mert nincs semmiféle mod támogatásuk pl. Ez az összes stratégia, menedzser, szimulátor stb. játékot érinti, de ez csak az egyik hiányosság a sok közül.
Abban szerintem mindenki egyetért, hogy jelenleg csak az áraikkal/ajánlataikkal vannak versenyben, de szerintem abban is mindenki egyetért, hogy ez nem fog örökké így maradni (mint ahogy a Steamnél sem maradt az ajándéközön), s akkor marad egy ki tudja milyen fejlettségű szolgáltatás, meg egy ki tudja milyen tulajdonosi hozzáállás az üzemeltetésre (ha a kínaiak megunják a dolgot akkor vége a dalnak)
-
Executioner
aktív tag
válasz Csapoati #100272 üzenetére
Így semmikképp nem. Ahogy elfogy a puskapor(pénz) a hordóból. Onnantól kezdve mi lesz?
Ugyanazon az áron kapod majd meg mindkét helyen a játékot. Csak a sztímen már van 1000 másik játékod az epiken meg lesz vagy 10 amit gyakorlatilag ingyen kaptál... hol fogsz akkor vásárolni? Az ingyen wallet pénzt meg csak úgy ideírom...Plusz fícsörökkel kapcsolatban meg nézd meg mennyi official/ unofficial kieg van a sztímhez és ezek közül mennyi van meg az epik storban.
A razer game store is így próbált piacot szerezni. Most hol vannak?
Exec
-
ayo
veterán
válasz KubanitoS #100270 üzenetére
Hasonlóan érzek. Epic-en volt most olyan érzésem, mint X éve Steamen. Az üzlet mindig is erről szólt, szóval ezen nem csodálkoztam nagyon, főleg ha egy olyan nagy egyeduralkodó ellen kell harcolni, mint a Steam.
Én kitoltam 2 játékot, most a Stories Untoldot nyomom, köv. heti játék is régóta érdekel, megvettem az FC Primalt, a WD2-t és aszem meg is volt a "Steam Summer Sale-em", mert az ingyenes cuccokkal bőven el vagyok most látva, Summer Sale-en és egyéb akción meg évek óta nem vettem szinte semmi komolyat. Csinálja jobban a Steam és majd akkor odamegy a nép, ennyi, kár ezen rágódni szerintem.
-
Zolás
addikt
válasz KubanitoS #100270 üzenetére
Nem az a gondom, hogy ellenfele van a steamnek, nem izgat hogy milyen kliensen van az adott játék. De ez a megveszlek kilóra hozzáállás nekem se jön be. Nincs baj azzal, hogy versenyeznek, csak azt nem így kéne.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
KubanitoS
veterán
válasz SenorGrande #100269 üzenetére
Én egyszerű ember vagyok. Ott veszem, ahol olcsóbb... A Steam fanboyságból lassan kinőttem, ráadásul az utóbbi években erősen érződött már, hogy nincs valódi konkurencia, így nem igazán voltak nomrális leárazások, akciók sem. Talán ez most már változni fog. Szerintem igenis szükség van az Epic Store-ra.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
SenorGrande
senior tag
Nem vettem még semmit Epic-ről, mert steam wallet van még bőven.
Nekem az egresszív, pénzzel mindent lehet üzletpolitika szúrja a szemem. Az exkluzivitásért az Epicnek bőven kell fizetnie a kiadóknak, az nem elég, hogy többet kapnak eladásonként, - főleg egy induló store-tól - , mert attól függetlenül ha máshol is kapható lenne az adott játék, onnan is jönne pénz.
Úgy gondolom ez a "megveszek mindent/mindenkit kilóra" stratégia kivált az emberekből egy ellenérzést, nem véletlenül.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
válasz FollowTheORI #100262 üzenetére
jo lesz az. wildlands 4.99 eur...vilagbajnok . tok jo ingyenes jatekokat is adnak, fejlesztoknel is tobb marad, nem nagyon ertem miert kell masszivan utalni oket.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
válasz Executioner #100261 üzenetére
Így van... csak a Steam-en véve lesz Steam-es... és megy majd Epic Store-ba is, a honlapjukon "coming soon", bár tekintve a közutálatot, nem tudom ki veszi majd ott (hacsak nem lesz valami jó akció rá).
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Alza vajon melyiket? Mert ott van jóárasítva
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Spet
addikt
válasz Segal #100258 üzenetére
CD Galaxys GOG verziót árul majd.
Supergamer meg Steam verziót.Úgy érzem eléggé oda kell figyelni a dobozos verziónál mit vesz az ember.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Segal
veterán
Engem az érdekelne a legjobban hogy a dobozos verzióba vajon steam kulcs lesz?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Spet
addikt
Cyberpunk 2077 előrendelhető Steam-en.
Vajon mikor fogják átszippantani Epic-be? Tegye meg mindenki tétjeit
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
válasz VGYke #100252 üzenetére
Itt van a legutolsó GFWL kliens, a játék lehet régebbit tett fel http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=201134
már ha ez a hiba forrása.
/s
-
VGYke
addikt
válasz Samus #100247 üzenetére
Köszönöm!
Újabb kérdésem lenne, egy ősrégi játékkal kapcsolatban. Képtelen vagyok beüzemelni az asszony egyetlen kedvenc játékát, a Fable III-at. 2 éve még simán megoldottam, most valahogy nem megy.
Régen tudom, külön kellett telepíteni a Games for Windows Marketplace ügyfélprogramot, de ahogy látom, a Fable III telepítette maga mellé:
Elindítom a játékot, kéri a játék kódját, beírom, ezután fekete képernyő, csak ALT-TAB Steam bezár módszerrel tudok kilépni.
A Games for Windows Marketplace belépési jelszavam ugyan az (volt amíg működött) mint a Win10 belépési név-jelszó párosom.
Tudtok segíteni a játék beüzemelésében?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
nagyúr
válasz Sgt. Chris #100249 üzenetére
Szerintem csak ezt a kérdéses fájlt töröld le...
Illetve nézz rá van e elég hely a lemezeden, vagy nem e szektorhibás, vagy ilyesmi... egy lemez ellenőrzéssel.
-
Joccc07
addikt
válasz Sgt. Chris #100249 üzenetére
Írja is, hogy mivel van baja. Látszik, hogy az egyik add-on nem tetszik neki. (Structures_f_enoch_infrastucture.ebo)
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Sgt. Chris
aktív tag
Már napok óta nem tudom frissíteni az egyik játékomat...percekig tölt, mintha valami több GB-os javítás lenne hozzá, majd telepíteni kezd és a végén kiszáll ezzel a hibaüzenettel...
Sajnos amíg végig nem fut, nem indul a játék sem, hogy esetleg ránézzak, hogy nem e valami add-on a ludas.
Integritás ellenőrzés és a Steam cache törlése megvolt, nem segített...most húzzam le újra az egész játékot újra???ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
chungee
addikt
Estét!
G2a-n láttam null pontos eladót aki "Excellent Seller"-rel ellátott jelző van. Az mit jelent
-
-
warcat
veterán
-
John_Deere
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még nem hivatalos, de Steamre jön a Destiny 2.
Live-Die-Respawn
-
Segal
veterán
válasz Golden9 #100237 üzenetére
Köszi
A super hexagon már megvolt ez meg eléggé hasonlít rá. Jó kis idegölő játéknak tűnik ez is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Golden9
veterán
Polygoneer Ingyen megtarthatod, ha jún. 19., 19:00 előtt megszerzed. Bizonyos korlátozásokkal. A készlet erejéig. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Kao the Kangaroo: Round 2 Ingyen megtarthatod, ha jún. 2., 9:00 előtt megszerzed. Bizonyos korlátozásokkal A készlet erejéig. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.
[ Szeretkezve ]
-
Segal
veterán
válasz pingtest #100234 üzenetére
Pedig tényleg kerestem de ezek szerint tényleg vak vagyok
A lényeg hogy ez lesz a megoldás egyből elérhető a 10 új kép Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Most már nem esek neki de holnap folytatom"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
pingtest
tag
Szia Segal.
Van hozzá valami free DLC, talán az segítene.
https://store.steampowered.com/app/931050/PUZZLE_LANDSCAPES__Puzzle_Pack_Autumn/
[ Szerkesztve ]
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
Segal
veterán
Sziasztok
Nem teljesen steam a téma ezért előre is bocsi de mivel mégis ehhez kapcsolódik ezért gondoltam itt megkérdezem meg a dolgot hátha tudja valaki a megoldást.
Összegyűlt egy kevés pénzem steamen amiből vettem pár filléres unaloműzőt. Többek közt ezt a kis gyöngyszemet is. Ki is játszottam volt benne 30 pálya de aztán láttam hogy 40 teljesítményt lehet benne elérni és ezek alapján egyértelmű hogy 40 képet lehetne kirakni a játékba. A leglogikusabbnak az tűnt hogy van egy dlc a játékhoz ami 10 plusz pályát ad a játékhoz de nincs és így fogalmam sincs hogy lehetne előcsalogatni a maradék pályát. Ha valaki szaki rákukkantana a játékra és megírná a megoldást mert tutira én vagyok a vak azt nagyon megköszönném"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy nem működik a steam átfedés 1 játéknál. COD Black Ops-nál. Más játékoknál működik. Az ismerősök akikkel játszom nekik működik a nevezett játék alatt nálam nem. De hangsúlyozom a többi játéknál nekem is működik! A játék tulajdonságainál is be van kapcsolva az átfedés mielőtt valaki megkérdezi, hogy ott be van-e állítva. Van esetleg valakinek tippje mi lehet a megoldás?
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #100229 üzenetére
Esetleg nézd még meg ezt a játékot, persze csak akkor ha le van akciózva. Nem egy painkiller szint de elvoltam vele régebben. Bocsi csak most jutott az eszembe hogy egyáltalán megvan
-
Csokishurka
őstag
válasz laceszgamer #100227 üzenetére
Köszi, akkor hanyagolom...
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
laceszgamer
addikt
válasz Csokishurka #100226 üzenetére
99%-ban iylen pár centes játékok semmi komoly cím.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Csokishurka
őstag
válasz Samus #100225 üzenetére
Az lesz, elkezdem hardon, meg majd akkor beruházok az alapra meg a BooH-re amit írtál.
Valaki probálta már ezeket valamelyik kulcsárusító oldalon? Random 10 Keys Steam Key GLOBAL
Hogy most ebbe kaphatsz valami értelmeset is vagy kb csak olyanok amikkel esélyesen soha nem fogsz játszani."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
válasz Csokishurka #100224 üzenetére
Kezd el durvább nehézségi fokozaton. Van kettő plusz pálya, a titkos helyek megtalálása is elég trükkös (van néhány nagyon szenvedős is), egyébként sajnos nem túl hosszú. A BooH még rövidebb, abban is vannak anyázós pillanatok...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
chungee
addikt
Estét!
Azért kapcsolódik a kérdésem steam-hez, mert Square enix accomon van steam kulcs. De sehogyan nem tudom megnyitni Valamit rosszulk csinálok Hiába viszem rá az egeret, semmi
-
Csokishurka
őstag
válasz laceszgamer #100219 üzenetére
Uhh elég jónak tűnik! Megvárom míg beakciózzák Köszi!
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
laceszgamer
addikt
válasz Csokishurka #100212 üzenetére
Bulletstorm sem rossz amúgy a témakörben.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
válasz Csokishurka #100212 üzenetére
Painkillerből csak az alap és a Battle Out of Hell ér valamit. A többi nekem nem jött be sajnos, semmi újdonság, de még csak sztori sincs benne.
A mocsári szörnynél a lényeg, hogy ahogy jönnek a bubik, elkezd menni a trutyihegy, és mindig a hozzá legközelebb esőt kell lőni. Ekkor tudod sorozni egy ideig, majd újra ismétlés. Egyszerre hat bubi van. Ha van lassítós kártyád (Haste), és dupla sebzés, akkor ajanlott használni, ha sebezhető állapotban van. Nem nehéz, csak rá kell érezni.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Ryder62
őstag
Na, melyiket vegyem, a középszerű, semmitmondó Rage 2-t 60€-ért, vagy a Watch Dogs 2-t 9€-ért? Nehéz döntés.
-
Csokishurka
őstag
válasz Franklin #100207 üzenetére
Igen gondolkoztam majd azon is hogy megnézem
De tegnap olyan jól esett ez a kis Painkillerezés Agyatlan hentelés de hiányzott már
Lehet majd többi szinten megnézem, mert egyelőre csak mediumon tolom
De a nagy takonybossnál meg is akadtam, valami buborékokat kell szétlőni, de még pontosan nem jöttem rá mi a nyitja.
Csak látom, hogy van hozzá pár DLC, azokat érdemes megvenni? (Hell &Damnation-t vettem meg)A Hard Reset majd csak ezután jön.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz alcsa #100209 üzenetére
Meg figyelmeztet is a steam hogy ha nem kersz semmit akkor az ajandek. Mindent lehet kuldeni igy is ami cserelgeto.
-
alcsa
senior tag
-
vg
addikt
Steam egy jó ideje install után ilyen ikonokat tesz ki asztalra, nem igazán tudom miért. Hogy lehetne ezeket javítani, hogy újra normálisan tegye ki? Nem tudok rájönni.
-
Franklin
addikt
válasz Csokishurka #100184 üzenetére
Quake Champions?
Csodálkozom, hogy nem írta még senki, ingyenes és abban aztán lehet darálni :-)
-
Golden9
veterán
-
alcsa
senior tag
válasz s7evcsenko #100201 üzenetére
Az a lényeg, hogy adjon valamit cserébe, végül is csereajánlatot teszel neki.
Ajándékba tudtommal csak pénzt vagy játékot lehet küldeni, de javítson ki valaki, ha mást is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Találtam még egy két lehetséges jelöltet igaz ezek multik. Valaki tolta már belük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest