Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
kecsu10 #69869 üzenetére
Ha masszívan a TV-t használnád játékra, akkor tulajdonképp máris kihasználnád.
Egyébként mintha a saját felhasználói szokásaim írtad volna le. Nekem ugyan van itthon egy nagyon alap pár éves LG 4K TV, de én abban max Forma1-et nézek, heti 1-2 meccset, barátnőm viszont állandóan használja, vagy nézi, vagy háttérzajnak, a jelenlegi lakásban meg még1 TV csak kompromisszummal férne el, és nem is szeretnék 400e-t egy jobbra elkölteni, úgyhogy egyelőre marad a 1080p FHD 144Hz monitorom. Aztán később még lehet persze, hogy váltok, de egyelőre nincs tervben. Egyébként nem értem PS fronton miért nem gondolkodnak a 1440p támogatásában. Egy nagyobb 1440p monitorra pl simám váltanék, hiszen azt játék mellett munkára is használom, szinte állandóan előtte ülök.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch OLED gép Mario Kart játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest