Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Időzóna weboldalán Casio órák nagyon jó akcióban, elég sok modell, pl az a1100 arany és fekete 39e.
-
V-I-D-A
aktív tag
Ikon
-
laca71
aktív tag
Nagyon megkedveltem ezt a kicsi órát 🙂
[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz
V-I-D-A #3571 üzenetére
Jó kis csoportkép! De külön-külön is tetszenek. : )
Ez a test screen jó ötlet volt és elgondolkodtatott, hogy mintha egy órámon nem próbáltam volna még ki... és valóban, továbbá meg is lepett meg nem is, hogy jópofa screeneket jöttek egymás után. Párat kihagytam, de íme:Ő róla van szó(EDB-110-1): Két féle módban is lehet alapértelmezetten nézni az időt, én a globuszosat kedvelem. Meg tetszés szerint lehet állítani, hogy mely sávot szeretném vagy nem szeretném "megszínezni"
.
-
PéZsé72
újonc
Ha már a méretekről van szó.
Egy kis kontrasztos különbség -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Luck Dragon #3575 üzenetére
Ráadásul össze-vissza.
-
-
-
Szatee
kezdő
válasz
V-I-D-A #3565 üzenetére
Nemrég a kezembe akadt a 15 évvel ezelőtt vásárolt F-91-esem, amelyik még mindig az eredeti elemmel szuperál... Felpróbáltam és olyan kis filigránnak tűnt, mint egy női karóra.
Bár nem hordok óriás dzsisokkokat, mert vékony a csuklóm, egy 5610 van mindennaposra beüzemelve és még annak mérete után is úgy tűnt, mint egy játékóra.
De én szeretem ennek ellenére, hogy olyan kis lapos, bár már valószínű nem szívesen hordanám mindennap -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
mondomén #3566 üzenetére
Igen, én is nagyon praktikusnak tartom ezt a méretet. Mostanában nagyon rákattantam a gyermekkorom Casio óráira. Bár mai szemmel kis méretűek, de a 80-as években ekkora volt a férfi óra.
Engem nem zavar a méretük, az ismerőseim 99%-a pedig le sem sz@rja milyen óra van a csuklómon.
-
V-I-D-A
aktív tag
Már az olcsó dolgoknak is tudok örülni, nem tehetek róla.
Casio W-59
-
zolikaDB
veterán
Akinek épp búvárórára fáj a foga, vagy egyéb Casiora:
Zalando-n 20% akció van pár termékre, köztük néhány Casio-ra is.
Kuponkód a terméknél is ottvan, meg itt a képen.
Pl. MDV-107 Duro 26k ingyen postával, 30 napos visszaküldéssel ->
-
nfsu17
veterán
válasz
Undoroid #2984 üzenetére
Szia!
Szíjat lehet venni, én is ebay-ről vettem (pl. ilyet) sok éve a DB-31-emhez...kérdés megéri-e, ha már a háza sem annyira frankó.
Teljesen jó rá, tényleg olyan, mint amit levettem róla (még a gyári volt rajta, amit pár éve levettem az óráról...vagyis inkább lecseréltem, mert eltört).
Na jó..egy nagyon picit nem annyira jó...mert ahol a szíj az órával érintkezik, pl mikor mozgatod a szíjat és hozzáér a házhoz, akkor egy nagyon picit szorul...és nyüszög.
A gyári ilyet nem csinált. Lehet egy kis szilikon megoldaná.
Amúgy annyira nem értek hozzá, nem tudom mi a kül. a két óra között, kívülről nekem tök egyformának tűnnek, belül lehet akkor vmi eltérés.
Fotóim1
Fotóim2
(igazából már én is okosórát hordok, ezt csak úgy őrzöm a fiókban és néha ránézek...gyerekkori emlékek..kb '95-96-ból?) -
Szatee
kezdő
válasz
PéZsé72 #3549 üzenetére
Ez nagyon tetszetős kivitelezés gratula hozzá!
Egy ilyet már inkább feltennék én is, mint az Ali-s vagy akár az original agyonpolírozott, csupacsillogás verziót.
Egy G-Shock-nak igazán jól áll a kicsit ebből, kicsit abból megoldás, így nem telibe fém, de már nem is teljesen műanyag -
PéZsé72
újonc
Egy kis házilagos kocka G optikai tuning
-
PiszokAlfréd
aktív tag
[Ilyen] bolondóra szerintetek elérhető még újan valahol? Nem találok sehol, használtat meg nem szívesen vennék.
A leolvashatósága hagy némi kívánnivalót maga után, de a színösszeállítás nagyon bejön nekem.
Vagy esetleg hasonló is érdekelne ha ilyen már nincs. -
andrew01
tag
válasz
0xmilan #3545 üzenetére
Természetesen láttam : ) De az össznépi képen is együtt voltak, így 2:1 - a győztest hirdettem a szinkron meccsen. Tudod van az a mondás... félig telinek látom azt a poharat, ami félig van-típus vagyok, ahol mások félig üresnek, ha meg 2/3ig akkor pláne
.
Aszimmetrikusság viszont több esetben nekem sem tetszik, számomra olyanok, mint random kráterek, DE ha rendeződnek, az már más tészta:
HGW-10
Sárgás időmegjelenítés amúgy is tetszik, a többi árnyalat is kellemes rajta, de az összkép is frankó!
-
Nimda
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Variációk egy témára:
-
dkovizoli
addikt
válasz
perge666 #3538 üzenetére
Nekem is van ga-b2100-om, a feketét munkába hordom már vagy 2 éve, valóban strapabíró. Raktam rá egy védőüveget, de azért próbálok rá vigyázni. Legalább a kosz nem látszik rajta, heti egy mosdatást ettől függetlenül kap. A sárga az valóban szinte csak pihen a dobozában, természetesen fényben, hogy lehetőleg azért töltve legyen. Van még egy ga-2100srs-7 , az is inkább pihen csak.
-
-
-
hdanesz
őstag
Mai szerzeményem. AQ-800EG-9AEF
Eddig tetszik. És nem annyira szőrtépős a szíj mint az A1100D-nek. -
SOAD19
addikt
-
-
Na, van még egy kiadó szabad helyem a Casio tool watch dobozban.
Ma összehasonlítottam az új dw5000r kijelzőjét a többi kockámmal és N semmivel sem érzem gyengébbnek. Sőt, oldalról nem lesz szálltam képes, mint a 40th.
-
V-I-D-A
aktív tag
Melyik a kakukktojás?
-
V-I-D-A
aktív tag
Mai érkező: W-86 évek óta kerestem.
végre megvan.
-
Ma jött meg a dw5000. Nekem teljesen megfelelő a kijelző kontrasztossága. nem szemből a legélesebb, hanem kb abból a szögből, ahogy rá szoktam nézni az órákra.
-
Tudom, hogy ki volt, írtam is neki,.hogy mi érdeke volt benne. Eskü ezek után kirakom az órát oda 1ft induló árral!
Csak azért megy a gyűjteményből, mert szereztem helyette egy másikat, ugyan olyat, csak az új az NOS, ez meg inkább csak mint állapot.
így mind a kettő Tic-4 órám NOS lesz:
-
Bakker ilyen sem volt még velem! Tikk takk licit csoportban futott egy licitem és törölték a miatt, hogy valaki szóvá tette, hogy máshol is hirdetem?? Sehol nem ír ilyet a szabályzat ott. Csak azt, hogy köteles vagyok eladni, ha elmegy liciten. Ez eddig mindig így is történt. 🤷
-
PéZsé72
újonc
Bár kicsi az esélye, de nem lehet, hogy maga az üveg nem olyan áttetsző?
A bal alsó képen, ahol az 5600E mellett van, nekem úgy tűnik, mintha a feliratok is fakóbbak lennének, sőt még a feketét sem látom annyira sötétnek, mint az E-n.
De lehet, már túl fáradt a szemem -
andrew01
tag
Én azt tartom kizártnak, hogy egy kis proaktivitással ne lehetne ma már utána járni dolgoknak, ha már a saját szemünknek sem hiszünk két példa alapján sem... ezért pár perc utánajárással egy 3. és 4.(alsó kettő egy videóból kiemelve)példa is:
Vannak szögek, sőt pont, hogy extrém dőlt szögek amikben kontrasztosabb, de szemből és sok egyéb szögben viszont ilyen.
Vagy marad a kevésbé valószínű forgatókönyv, rossz polcról emelték le az elemeket az első ezer darab kitárazásánál. Bár így lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
andrew01
tag
Nagyon jópofák ezek az ironikus kijelentések és rosszhiszemű feltételezések, de a valóság:
A bal alsó van a linkelt videóból - azt szemléltetve, hogy egy harmad annyiba kerülőhöz képest hogyan teljesít, a másik 3 kép egy másik videóból van. (Próbáltam kissé más szögekben elcsípni). Igen próbálhattam volna olyan szöget is elcsípni, ahol épp éles, csak "10esetből1voltilyen" a többi modellnél mellette meg pont fordítva...Félreértés ne essék - nem lehúzni akarom a márkát vagy a modellt, hanem a vakon belehabarodókat akartam a talajra visszahúzni
, hogy netalántán 'dealBreaker'-e ha jobban megnézzük... nekem az, másnak nem, értem, oké... mindenkinek mások a preferenciái és igényei.
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
A régi Casio-k leolvashatósága parádés volt. Inkább valami spórolás lehet a háttérben. Vagy talán más lett a polarizált fólia beszállítója, ki tudja. Ha megnézed, a karakterek is soványabbak, mint az eredeti verzión (főleg a nap neve). Az 5600RL-ben pl. tellett kontrasztosabb kijelzőre. Kíváncsi leszek annak mennyi lesz az ára, ha jön hazánkba.
-
Nimda
addikt
válasz
Memmaao #3501 üzenetére
Akkor szokott elhalványulni a kijelző, mikor merül az elem. Lehet a videó készítője szándékosan merülőben lévő elemmel csinált hatásvadász videót
Néztem több videót is róla, egy kis szögben valóban sápadt, de nem olyan mértékben, mint maga a videó készítője. A Casio szvsz csak próbálta régi kijelző technológiát utánozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, vagy S25+, S25 Ultra
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, vagy S25+, S25 Ultra
- TP-LINK VIGI C400HP V2 2.8mm IP Kamera
- AKCIÓS AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera