Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
A kérdésem az lenne,hogy találkozott e már valaki az alábbi hibával?
AC Valhalla-t season Pass-t szerettem volna megvásárolni a storeban,egy olyan bankkártyával amivel eddig is fizettem sokszor,de valamiért nem enged fizetni.Pontosabban azt írja,hogy a kártya lejárt. Eltávolítottam,majd újra hozzá adtam a kártyát,de ugyan az az üzenet fogad.Felhívtam az unicredit ügyfélszolgálatát,hogy nézze meg mi az eltasítás oka és azt mondták,hogy a Sony nem kér hitelesítést ezért nem enged tovább és ezért nem tudok fizetni. Ők nem tudnak mit csinálni beszéljek a Sony-val,de velük ma nem lehet telefonon.
Próbáltam megkeresni,hogy a Walletre hogyan tudom az árát rátenni ,de nem boldogultam avval sem,mert nem találtam meg hol is kellene.
Tud valaki segíteni nekem légyszi?Szerk.:Megtaláltam a walletre való feltöltést,de sajna ott nem lehet csak pontosan az árát befizetni rá.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest