Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nitro16

senior tag

válasz lapoe #49134 üzenetére

Szerintem baromi jó az allstars. És egyáltalán nem csak az eszetlenül törni/zúzni-ról szól. Persze úgy is lehet játszani vele.

Alapvetően van 4 játékmód. Nekem multiba legjobban az jön be amikor több pontot kell gyűjteni mint az ellenfél, de az se rossz amikor előbb kell össze szedni a betűket illetve foglalni stb.

Szóval itt nem csak arról szól a játék, hogy szét kell törni az ellenfél autóját, hanem már az elején a 18 karakter-nél választani kell melyik szeretnél lenni. Mindegyiknek megvan a saját legend autója az adott autó képessége illetve a karakter képessége.(Nagyon nem mindegy melyikkel mész).

Majd utána választasz többször a játék folyamán az adott autók közül amik a pályán vannak. (Ebből kb 6-7 fajta van, más-más gyorsaság illetve strapabíróság). Majd gyűjteni a pontokat mindezt úgy, hogy ne törjék teljesen szét a kocsidat mert akkor amit összegyűjtöttél lenullázodik és mehet elölről. Hanem amikor megvan egy adott számú pont pl:50 akkor szépen bemész a kör közepén lévő kék füstbe, hogy fixálja a pontodat. Bőven van benne taktikai rész szerintem, ha nincs kedvem autóval menni futok a karakterrel és ütöm az ellenfelet aki szalad, vagy éppen elnyomom a karakter képességét pl: a bikánál ami van és tűzes csíkot húzok magam után ezzel az ellenfelek kocsiját tönkre téve vagy ráugrok a tetejére és kiszedem a kocsiból/ felrobbantom.

Ami hiányosság nálam, hogy kevés pálya van benne. Kb 5-6 és azok se sokban különböznek egymástól, gondolok itt dizájn illetve háttérelemek, színek felhasználása.

Bőven ki lehetne még bőviteni autó-n lévő fegyverekkel stb. Olyan halálfutam film szerűen...

Abban viszont teljesen egyetértek, hogy ez így plus-ba berakva marad/maradhat életben. Mert külön megvenni 30k-t.... nonszensz. Olyan max 5-8k-t még elmenne de többért biztos nem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés