-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
nem tudom ki hogy van vele de sztem ez baszo
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #48395 üzenetére
Ne szorakozz!
De most jol emlekszem vagy nem ,hogy van megallapodasuk egy jatekra?
-
laci1117
tag
Emagtól sikeres hétfői rendelésem ami készleten volt és a szállítását tegnapra ígérték...
Köszönjük, hogy honlapunkon rendelt elő az alábbi árucikkre: Sony PlayStation®5 Játékkonzol, Fehér/Fekete, rendelését a(z) XY azonosítón vettük nyilvántartásba. Ezúton szeretnénk informálni, hogy a rendeléseket beérkezést követően a rendelés leadásának sorrendjében tudjuk kiszolgálni.
Előre is köszönjük türelmét és a megértését! -
madkiller
őstag
Nem hittem el, hogy ez lesz, de nekem az astrobot hozta meg a nextgen élményt
-
Aciduzzu
aktív tag
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
szana8
tag
válasz KaitouP #48379 üzenetére
Szerintem sokan voltunk még így vele. Úgy volt, hogy a héten jön DE, nekem is 17. déli a rendelés. Én is azt hittem, hogy a hétvégén már nálam lesz. De ezek szerint még vagy 2 hét minimum ha ilyen lesz a tendencia.
Ilyen téren viszont rossz látni, hogy már majdnem megvan de mégsem.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
polonic
félisten
A last of us-okat coopban lehet ketten játszani online?
-
saelin
veterán
válasz ambushka #48356 üzenetére
Ps4 pro-ban vagy 4-5 lemez volt egész életében. Digitálisan pedig több száz játékom van. Úgyhogy ez erősen egyén függő. Simán vannak a Playstation store-ban is kapós akciók ami miatt az ember előveszi a pénztárcáját, csak várni kell rájuk. Én megtanultam hogy nem éri meg day one venni semmit, max multis játékot, mert egy jó single cucc később is jó marad. Ráadásul akkor már a fullos verziót tudod megvenni, nem azt amiből ki van vágva a játék 20-50%-a.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ballazsozso
csendes tag
Igazából azért erőltetem....mert arra adtam le előrendelést és ha most adok le bárhová akkor valszeg az idén nem érkezik meg.
Plusz nekem egy haverommal össze van kötve a fiókom, szinte mindent felesben veszünk, így mindig, minden játék olcsóbb mint bárhol bármilyen formában, és én sosem adtam el játékot amit lemezen megvettem még PS4-re
ergo nekem mindegy melyik gépet kapom, akkor meg már jöjjön az olcsóbb -
eisento
addikt
a ps4 promba 2x volt lemez az elso a gt sport majd tavaly a bf v lemeze a gt sport meg oke volt de a bf-nel csak kattogott... hal isten gariba csereltek. szoval eldontottem hogy kel la fasznak olvaso csak plusz hibaforras, raadasul utalom mikor porgeti ott a lemezt zug mint a pitsa....
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
-
MerLinh
senior tag
nyilvan ps4egyemben is 1 darab lemez volt a tlou remastered, amit el is adtam es vettem digitalisan....
persze a lemez is azert volt mert bundliban volt[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Hunork
veterán
Akit nem érdekelnek a lemezes játékok és a használt piac az semmivel se jár jobban
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz KaitouP #48352 üzenetére
Az fsza, USA és társai rendszeresen kapják az adagokat, pedig azok már rég végeztek az előrendelésekkel, nálunk meg örölünk, ha egy héten jön kb. 100db konzol egy boltba, pedig kb. senki se végzett még az előrendelésekkel
Értem én, hogy mi nem vagyunk fontosak a Sonynak, de legalább az előrendelések teljesítéséig kaphatnánk valami prioritást
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
addikt
válasz ballazsozso #48351 üzenetére
En probalok szerezni digital-t november ota, de nem sikerult egyet se, pontosabban lett volna edigitalban 225-ert. Azota vettem harom lemezest, szoval eleg ritka madar a digit edition.
-
KaitouP
nagyúr
válasz LeventeV #48347 üzenetére
09.16. Hívtak pár napja és mondták hogy jön konzol és jut is nekem, a jövő héten küldik is, ez a mostani hívás a semmiből jött most, hogy mégse jött annyi konzol a Sony miatt mint amennyit várták meg ígérték gondolom, így az én megrendelésem tolódik még 2 hétig (legalább).
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
RazoR
veterán
válasz Hunork #48342 üzenetére
Részt vettem játék fordításban és ha nem ismertem volna játékot és tudtam volna, hogy nagyjából mi a szövegkörnyezet, simán bödületes hülyeségeket fordítottam volna a 2 oszlopos excel alapján. Ez sajnos ilyen, szerintem örülni kell inkább, hogy van egyáltalán magyar nyelv.....
-
kevike576
senior tag
Nekem most jött meg a keddi MM rendelés Nem viccelnek ezek !
-
KaitouP
nagyúr
Nyeh, felcsigáztak hogy kapok konzolt a jövő héten, erre a Sony kisebb szállítmányt küldött mint amekkorát várt a KV, ezért csak talán 2 hét múlva tudnak kiszolgálni.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Hunork
veterán
válasz ambushka #48341 üzenetére
Természetesen, ez elég nyilvánvaló, az újabb Sony exk. címekben szinte az összes fordítási "hibánál" egyértelmű volt, hogy azért lett olyan fura, mert a szövegkörnyezet teljes mértékben hiányzott a fordítás során. Bár azért szerintem durva, hogy még egy-egy trófea esetén se képesek legalább valami alap leírást adni, hogy csak egy kicsit ismerjék a szövegkörnyezetet.
-
ambushka
aktív tag
A fordításokról annyit, hogy nagy valószínűség szerint külsős cégnek adták ki, akik semmi szövegkörnyezetet nem látnak, csak bevitték SDL Tradosba ahol mint egy excel táblát látják a szöveget.
PSN ambushka8989
-
Hunork
veterán
válasz megyer11 #48339 üzenetére
Szerintem teljesen jogos panasz, hogy rosszul van fordítva több trófea(és néhány Sony játékban pár szöveg is) leírása.
-
Hunork
veterán
válasz megyer11 #48333 üzenetére
Szerintem max az zavaró, hogy a Playstation Home ikon alatt kell sétálni, de magyarul Playstation Kezdőlapot ír. Tudtommal hivatalosan nem volt lefordítva a Playstation Home, mert még régi PS3-as virtuális közösség volt.
[ Szerkesztve ]
-
megyer11
tag
válasz Lackooo84 #48331 üzenetére
Angolul: Honey, I'm Home! Akkor rosszul fordították? Tényleg nem értelek...
-
Landon
őstag
Tegnap nekem is megérkezett végre a PS5. Nagyon tetszik eddig bár játszani igazán majd csak hétvégén tudok. Viszont sikerült egy jó nagyot benaznom tegnap Beraktam a lemezt, DISC not recognised. Hmm mondom biztos csak sw bug. Még egyszer nekifutottam, megint not recognised, na mondom jó lesz ha nem megy a meghajtó.... De másodjára már csak végig olvastam a hibaüzenetet ami azt is magaba foglalta hogy "ugye biztosan nem fordítva rakta be a lemezt?" Mondom magamban ennyire hülye csak nem lehetek de oké próbáljuk meg "fejjel lefelé" bele rakni (vertikálisan van a gép). Azonnal beolvasta. Aztán utánanéztem és a dizájn miatt total másképp van benne az olvasó mint képzeltem... Elég fail a részemről.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Lemonjam
kezdő
válasz SPQR301 #48312 üzenetére
Szerintem csinálj magyart és amerikait is, tudja kezelni egymás mellett a kettőt. Best of both worlds
De amit tboy is írt, elég macerás a vásárlás az amerikai accounton, mert feltöltőkártyázni kell. Arra is figyelj, hogy az amerikai store-ban az árakra még rájön checkoutnál az adó (asszem 6%), szóval ha pl akarsz venni egy 24.99 dolláros játékot, akkor a 25 dolláros feltöltőkártya nem lesz elég rá
-
gabor966
lelkes újonc
Sziasztok!
Platinumshop hol járhat előrendelés ügyileg? Annyira bosszantó hogy semmi infót nem közölnek le így.
-
-
nagyúr
válasz SPQR301 #48304 üzenetére
Ha szerzel egy trial kódot (ami az accountod régiójához passzol) akkor igen, okosan aktiválva be tudod vele húzni a februári és a márciusi játékokat is.
Lehet megosztani játékokat itt is, igen.
PS-n csak az account régiójából tudsz vásárolni és az account régiója nem megváltoztatható. Viszont lehet több accountod, amik működhetnek párhuzamosan egy gépen.
-
SPQR301
tag
Sziasztok, megrendeltem mindkét konzolt még decemberben (tudom, későn). Series X-em már van, és úgy érzem a PS5 is egyre közelebb van. A PS ökoszisztémával kapcsolatban tudnátok egy xboxosnak segíteni?
1. Nagyon tetszik, hogy sokkal jobbak a PSPlus havi játékai mint az boxon a Gold játékok. Pl. most a Control Ultimate edition van. Szóval úgy gondoltam, hogy a Control-t érdemes behúzni akkor is, ha még a konzol nem jött meg. Ha veszek egy 14 napos trial kódot 2 euró körül, és beaktiválom február végén, akkor szerintetek megkapom a februári és a márciusi játékokat is?
2. Home-olni itt is lehet, ugye? (Haverral összeállva játékot megosztani)
3. A régió lockolás mennyire jellemző? Boxon néha a magyar boltból, néha brazil gift cardokkal a brazil boltból vásároltam, attól függően melyik az olcsóbb. Ugyanarra az accountra. Ez nagyon gördülékenyen és egyszerűen ment. PS-en komolyabb a régió lock?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ps3 Játékok
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő), Dobozában, 24 Hónap Garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával