Új hozzászólás Aktív témák

• thrill

tag

válasz Callisto #102905 üzenetére

1. Igen és? Eddig sem adtam el.
    2. Linket kérek. Melyik pálya ahol a legtöbbet lehet farmolni? A GTS-nél megvoltak a jelöltek. Hogy hasonlították? A GTS mostani állapotára majdnem duplájára hízott midnen content tekintetében. Ezt hasonlítjuk egy friss megjelenéssel. Tudható már mivel bővül a GT7? Ha igen kérem az infókat!
    3. 7-8x ár. Hmmm. A kedvedért végigböngésztem az autókat (nem az egész választékot ha nem haragszol) és nem ezt látom. A GTS-ben 20 milla volt a legdrább, volt belőle jó pár. Most azoknál a gyártóknál (Ferrari, Jaguar, Lambo) 3 milla környékén látom a legdrágábbakat. A Te számításod szerint (vagyük a kedvezőbb esetet) 1.4 milliárd(!)-os autóknak is kellene lenniük. Biztos 30 óra alatt még nem jutottam odáig. Mutatsz egy ilyet? A sima hétköznapi autókat sem látom drágábbnak, pláne nem 7-8x szorzóval.

Nem, nem szoktam olvasni, inkább megtapasztalom. Olvasnivalót tőled vártam és várom még mindig (valahogy lemaradt, biztos elfelejtetted amire alapozod az észosztást).

Te amúgy tolod a játékot, vagy csak olvasgatsz?

A crediteket sem nehezebb feltétlenül szerintem farmolni (talán kicsit kevesebb jön, igen, de az elején járunk). Ha mindenáron valaki kötözködni akar, akkor autót nyerni nehezebb (a napi pörgetésen).

Szerk:
    Én nem fukarkodom a linkekkel, a kedvedért itt vannak az árak:
    GT7 vs GT Sport

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák