-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thrill
tag
válasz Callisto #102905 üzenetére
1. Igen és? Eddig sem adtam el.
2. Linket kérek. Melyik pálya ahol a legtöbbet lehet farmolni? A GTS-nél megvoltak a jelöltek. Hogy hasonlították? A GTS mostani állapotára majdnem duplájára hízott midnen content tekintetében. Ezt hasonlítjuk egy friss megjelenéssel. Tudható már mivel bővül a GT7? Ha igen kérem az infókat!
3. 7-8x ár. Hmmm. A kedvedért végigböngésztem az autókat (nem az egész választékot ha nem haragszol) és nem ezt látom. A GTS-ben 20 milla volt a legdrább, volt belőle jó pár. Most azoknál a gyártóknál (Ferrari, Jaguar, Lambo) 3 milla környékén látom a legdrágábbakat. A Te számításod szerint (vagyük a kedvezőbb esetet) 1.4 milliárd(!)-os autóknak is kellene lenniük. Biztos 30 óra alatt még nem jutottam odáig. Mutatsz egy ilyet? A sima hétköznapi autókat sem látom drágábbnak, pláne nem 7-8x szorzóval.Nem, nem szoktam olvasni, inkább megtapasztalom. Olvasnivalót tőled vártam és várom még mindig (valahogy lemaradt, biztos elfelejtetted amire alapozod az észosztást).
Te amúgy tolod a játékot, vagy csak olvasgatsz?
A crediteket sem nehezebb feltétlenül szerintem farmolni (talán kicsit kevesebb jön, igen, de az elején járunk). Ha mindenáron valaki kötözködni akar, akkor autót nyerni nehezebb (a napi pörgetésen).
Szerk:
Én nem fukarkodom a linkekkel, a kedvedért itt vannak az árak:
GT7 vs GT Sport[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!