Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Ladri di biciclette1948 8/10
Elég régi film,nem gondoltam,hogy tetszeni fog.
Jól mutatta be,milyen tehetetlen volt a családfő,bár lehet ez a korszakra is jellemző volt.
Kellemes csalódás,bár főleg a mellékszereplőknél volt észre vehető,hogy eléggé amatőrök voltak. Lehet a szinkron hibája. -
oriic
HÁZIGAZDA
Gods of Egypt
Nem igazán értem az utálatot, szerintem simán nézhető volt. Sőt egy Titánok harcánál mérföldekkel jobb volt. Ok én kedvelem az egyiptomi kultúrát, ez dobott rajta, de egyáltalán nem ez a hulladék aminek beállították. Kellemes meglepetés volt.
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
válasz devil-k #87687 üzenetére
Ez a film messze nem tudta prezentálni azt az ikonikus személyiséget, ami által már életében szinte legendává vált.
Hihetnénk, hogy vagy a film volt bűn rossz, vagy a Jobs körüli hype volt túlzott mértékű, így nem tudta bevenni a bögyöm ezt a kommersz történetet, de lényegében számomra óriási csalódás.
Vélhetően még nagyobbat csalódtam volna, ha olvasom az életrajzát, így viszont láttam egy átlagos filmet a technológiára igen jelentős hatást gyakorló emberről.
Kis túlzással ez olyan mintha Hitlerről nézve egy filmet Blondiról a kutyájáról látnám, hogy mikor milyen salakot tolt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
petata
őstag
A vadászat / Jagten / The Hunt:
Harmadjára láttam, kiváló film, aki nem ismerte, mindenképp nézze meg. Elgondolkodtató.
9/10
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Magnum_
nagyúr
válasz #54715584 #87693 üzenetére
jajj. Gyurmoj nyomására kikölcsöztem az Ice Cube filmet. nem várok tőle sokat, csak laza esti zsibbazstást. Erre most írod ezt (azaz kölcsönözhetö...) egyiktől se várok tényleg semmi nagyot, főleg, hogy ma már túl vagyok a Colonián, de most nem tudom, mi legyen, de 10perc múlva már a kanapén kell ülnöm
na majd a kislány dönt.I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
Gods of Egypt
#akció #fantasy #kaland #fikcióAmikor kijött a trailer, akkor mindenki elkezdte savazni, hogy mennyire gagyi lesz ez és hogy milyen rossz a CGI. Hát ez a sok negativitás nem nagyon jött be. 1-2 helyen eltekintve a CGI baromi jó lett és a vágások is rendben voltak kivéve egy jelenetsornál.
A 2 óra elsőre kicsit hosszúnak tűnik, de pont ennyi kellett ahhoz, hogy a történetet kifejtsék. Ami néhol kicsit bugyutára sikeredett, viszont jól fel lett építve.
Tetszett a sztori, az út, amit végigjártunk. Persze van benne bőven sablon, viszont a film tényleg egy nagy akció / fikció / fantasy és kaland orgia. Nekem már hiányzott egy kicsit, hogy kimozduljunk máshová, mondjuk vissza a régi Egyiptomba de valami normális körítéssel.
Ami különösen tetszett, az Ra megjelenítése és az Alvilágé, amit szerintem nagyon jól megoldottak. Megtartották a régi mitológiai alapokat de kicsit modernizálták őket. Igaz utána több kérdés maradt bennem, mert a megjelenítés és a filozófia mögötte nem nagyon lett kifejtve. Ezért kicsit hiányérzetem van. Még az sem zavart nagyon, hogy mennyire eltértünk a mainstream felfogástól, ami az egyiptomi mitológiát övezi.
Jó volt ez a 2 órányi kaland, élveztem, nagyon szórakoztató volt és még sok egysoros is belefért, így a humor is jelen volt.
Ha valaki kikapcsolódásra vágyik és egy kis akcióra, akkor bátran nézze meg, nem fog csalódni. A CGI bakikat meg meg lehet bocsájtani.
Ja és a stáblista 10 perc. Ha már mostanában szó volt erről.
Kill Command
#akció #scifiIMDB-vel ellentétben ez nem horror, nem hiszem, hogy néhány katona lelövése horrornak minősülne.
De mindegy is, mert a film 2/3 része kuka, borzasztóan rossz lett. Legalábbis szerintem. Mert nem bírom az emberi ostobaságot és nemtörődömséget, főleg nem militarista környezetben. Az utolsó fél óra valamennyire értékelhető, de az meg már hiába.Aki látta a trailert és elolvasta az imdb pár soros leírást, az már látta is a filmet. Semmi új nincsen benne, csak kicsit más lett a megjelenítés.
Ami viszont nagy pozitívum az a hangkeverés. Baromi jól sikerült, kár, hogy nincs külön moziszobám, mert így kímélnem kellett a szomszédokat. A zenék is jól sikerültek és mivel van benne sok akció és lövés / robbanás bőven, jól megdolgoztatta a rendszert. Ha másért nem, ezért megérheti megnézni, akkor viszont hangerőt fel.
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz devil-k #87687 üzenetére
..sajnálom hogy ilyen gyengének látod, mivel sztem DB talán egyik legjobb filmje.. brilliánsan van felépítve, és olyan módon ahogy én még nem láttam filmet ezidáig.. A kutcher-es film egy napon sem említhető ezzel a mester darabbal, én egymás után néztem meg őket... remélem adsz neki még egy esélyt és máshogy ítéled azután...
-
devil-k
nagyúr
Steve Jobs
"István dolgozik"4/10
Fassbender, Winslet fantasztikus. Jól hozzák a szerepet, le a kalappal előttük. A szereplők külsejét is sikerült jól eltalálni, kivéve Steve Wozniak-nak. Valahogy őt nem találták meg igazán.
Maga a film viszont gyenge. Nem ismertem az "ájfon" vezért, nem is volt soha "almafonom", de szerettem volna többet megtudni róla, az egészről, hogy alakult ki, hogy belelássak az egészbe. Nem jött össze. Kiragadott egy részletet, de nem foglalkozott azzal, hogy valóban király figura ez a Jobs. Biztos az volt, kétség nem fér hozzá, viszont úgy gondolom, hogy ez a film méltatlan hozzá, az emlékéhez. Egy kis szelet, aminek szinte semmi értelme nem volt. Méltatlan a film Daniel Boyle-hoz is. Nem vagyok hozzászokva az ilyen limonádékhoz tőle.A másik, hogy nem értem az embereket amilyen hisztériát levágtak ott is, illetve a valóságban. Úgy örültek egy új számítógépnek, telefonnak, bárminek, mintha maga Paul Mccartney lépett volna a színpadra. Pedig nem. Szomorú, hogy a materiális világ ennyire maga alá temette az embereket. Nem vitatom, a mai napig is kiváló minőséget képviselnek az Alma termékek, DE nem állnék sorba napokig egy új telefonért, nem törne ki hisztérikus roham rajtam, ha meglátnám az új McBook-ot... stb.... de jól tükrözte a film, hogy milyen birkák az emberek nagy többsége.
Egyszer-kétszer majdnem el is aludtam rajta. Egyébként zseni volt, de egy nagyképű bunkó...
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
pohár
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nyilván nem ugyanaz, nem is úgy gondoltam, hisz van köztük 100 év majdnem de egyértelmű, hogy honnan jött a dizájn.
A Kelvin külseje is amolyan tisztelgés volt a régi hajók felé és mégis elég egyedi tudott maradni.Mondjuk nem értem néhányak sírását, már korábban is lezúzták az Enterprise-t többször is, az előző film végén is kb. nulláról kellett újjáépíteni szerencsétlent, volt egy teljes film régen föderációs hajó nélkül. Főleg ma már bőven nem az Enterprise adja el a filmet.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #87683 üzenetére
Az a hajó nem az a hajó. Star Trek topikban már Mastermark linkelte a megfejtést.
USS Franklin Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #87660 üzenetére
Az az űrjármű a trailer végén... csak nem? Nyilván nem egy az egyben, csak átdolgozott formában/utalás szintjén. Beszarás lenne, nagyon várós minden ellenérzés ellenére.
A poszterek amúgy tök jól megidézik a régi filmek anyagait. Csak pár példa:
Eddig ezekre nem nagyon figyeltek a marketinges guruk.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
Ride Along 2
Egynek elment. Volt pár jobb poén.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #87678 üzenetére
Ez a normál trailer, nézd meg a káromkodósat, van benne pár extra jelenet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
Sausage Party Official Trailer #1 (2016) - Seth Rogen, James Franco Animated Movie HD
DAFUQ?!
Szerk.: Látom egyszer már volt, de akkor is: ez mi az isten?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
eeXaa
addikt
Mojave 2015
..egy zseniálisan felépített, rétegelt kivitelezett film, messze túlmutatva a szokásos thriller kategória határain... mestermunka minden tekintetben...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Snyder, az... Singer
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
eeXaa
addikt
válasz Dorian #87663 üzenetére
...milyen szankciók?
Ha arra a kérdésesen kimoddolt hsz-re gondolsz, akkor elárulom hogy semmin sem változtatott... ugyanolyan normálisan "viselkedek" mint eddig...
..amúgymeg sajnálom hogy roszindulattal vagy irántam, holott az engem itt ért sértegetések, nemcsak általad, inkább adnának okot nekem, de szerencsére túl tudom magam tenni, egy egy heves fórum támadás után, és ujjult erővel, jókedvel térek ide vissza gondolom többek örömére... -
Magnum_
nagyúr
Colonia
Filmkritika:Emma Watson meg mindig gyonyoru.
Koszonom a figymet.I humbly and respectfully decline™
-
Dorian
félisten
Nézd, aki végig trollkodott egy hosszú időszakot, aztán a szankciók hatására normálisan viselkedik, az nem várhatja el, hogy a többiek hipp-hopp "mintha mi sems történt volna" álljanak hozzá, majd idővel. Bennem még van némi rosszindulat veled szemben, majd ha egy ideig normális maradnak a hsz-id, elmúlik.
Ez van, a képmutatás nem az asztalom.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
eeXaa
addikt
válasz Dorian #87658 üzenetére
..bocs.. akkor biztosan félreértettem... amúgymeg végignéztem a filmet, nem értem miért próbálod azt beállítani hogy kamuzok, v hogy olyan kérdésre adsz nyilvánvaló választ, amire a film nem... ezzel is arra célozva hogy nekem itt vmi túl magas volt....
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz Dorian #87653 üzenetére
A létező legnyilvánvalóbb szemszögből magyarázod az értelmét ennek a filmnek... olyanyira, hogyha ezt az iskolában is tanítani fogják akkor ötöst kapnál érte....
..de kérdem én ebben az analógiában, amiért ez a film annyira mérföldkő, mi is az ami ujszerű, ill. amit még nem láthattunk már más környezetbe téve...
..mert ezt a magyarázatot kapásból rá tudnám húzni pár filmre...87655: nem nyomasztóbb mint a Sindler, de ha érdekel a téma mindenképpen érdemes megnézni, hogy az ember tudja hova rakni... végülis nemsok oszkáros filmünk van...
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Valamiért ezt a filmet egyszerűen nem tudom megnézni. Nincs bajom a drámával, de a bevezetők annyira nyomasztóak voltak, hogy még azokat is nehezen néztem végig.
(#87654) Dorian Nekem az tetszett benne ahogy szuperhőssé változtatták. Meg persze a poénok A film összességében már nem annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Ja tegnap megvolt a Deadpool.
Rólam köztudott, h nem szeretem a képregényes szuperhős-filmeket, de ez, igen, ez fasza volt! Pont ennyire kéne komolyan venni magát a többinek is, akkor talán értékelhető produkciók születnének a műfajban.
9/10 (mert azért 10-et mégse'... )[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz spammer #87651 üzenetére
Bemutatta a sonderkommandosok lelki világát.
Az, hogy bármilyen nagy szörnyűség egy idő után ha benne élsz, monotonitássá fakul. Saul tudatalattija ezt az ismert módon próbálta megtörni, ami nyilván a külső szemlélőnek defektes viselkedést mutat. Saul tragikus hős, ki mondta, hogy a viselkedésében racionális, logikus dolgokat kellene elvárni? [ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
spammer
veterán
válasz Dorian #87650 üzenetére
"de látom benne a koncepciót és a bemutatni szántakat."
És mik lennének azok? A nyilvánvalókon kívül.
Az, hogy önző módon mások életét kockára téve kajtat rabbi után az egész filmben? Mert az nem lett volna elég, hogy ha már úgyis meg akartak szökni és úgyis vitte magával a halott gyereket (amivel szintén kockáztatta a többiek életét is), akkor majd a szabadulás után keresett volna rabbit valahol, ha már biztonságban vannak? Ha meg nincs bujkált/szökött rabbi kint "szabadon", akkor nincs bmeg, de legalább mások nem döglenek meg miatta. [ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Dorian
félisten
-
devil-k
nagyúr
válasz ígyvanferi #87647 üzenetére
Pedig érdekelne a véleményed a két filmről. A második nálam is itt pihen.
- mozi bolondéria -
-
eeXaa
addikt
Saul Fia
pontozás nélküli verzió..természetesen a filmel van gondom, nem azzal a helyzettel amibe bele van ültetve, amit amúgy teljes mértékben tiszteletben tartok...
...a sztori, hogy egy sonderkommandós a "zabigyerekét" holtan találva saját, és társi életét is kockára téve mindent feláldoz, csakhogy azt méltó temetésben részesítse..
...azonívűl hogy a holokauszt a téma, érdekes elgondolkozni, hogy mit is próbál ezen belűl üzenni nekünk ez a történet.
..az hogy vmi nyers, v. vmi még nyersebb bemutatást eszközöl sztem nem lesz intelektuálisan magasabb rendű, sőt inkább az ellenkezője... a felkavaró érzés pedig nem a film erénye, hanem az ilyen nyers dolgok arcba tolása, ami szerintem nem szerencsés.
..a történetnek amúgy se füle se farka, ismétlem mégegyszer, a holokauszt témától függetlenül (nehogy vki félreértsen) kitaláció, vagyis valótlan, itt ismét érdemes elgondolkozni, azon mi is az a mindent felűlmúló üzenet és látásmód, amitől ez a film olyan újszerű, hogy mindent visz.. kezdem amúgy gyanítani hogy a tracking shot, és ebben az esetben a steady cam elhagyása, egy ilyen biztos recept a sikerre... viszont az akadémiai képarányt nem igazán tudom mire vélni, csak két dologra az egyik ugye a hatás, mert ettől olyan régi hogymár majdnem hiteles is.... akkor viszont nem értem miért nem fekete fehér, de gondolom a szines azért még jobban üt, ill. a komponálás ezerszer egyszerűbb, amit ugye a sok portré beállítás is egyenesen sugall... vagyis szerintem inkább ügyetlenség, mint profizmus.
..a szinészi játék minden téren közepes vagy alatta, néha kifejezetten zavaró..
ill. a történetben az sem derül ki, és ez számomra zavaró, hogy saul miért ilyen fontos, hogy szinte mindenki babusgassa
...amúgy 3 részletben sikerült csak végig erőltetnem, azt is csak azért hogy a teljes filmről tudjak véleményt mondani..
sajnos nekem ez a film katasztrófa, minden vonatkoztatásban... -
pohár
félisten
volt, de csak a legeslegvégén, közvetlen a film után nem volt semmi, egyből jött a fekete háttér, és a főbb szereplők névsora
Stryker erődítményében voltak, jött 3 öltönyös csóka (a katonák meg a helyet takarították Logan után, a vért, a töltényeket), az egyiknél volt egy aktatáska, amiben volt egy zöld és narancssárga löttyel töltött fiola, ezek mellé berakott egy piros színűt (ami vér volt), amire Weapon X volt írva, és ezt egy olyan rejtett, titkos fal mögül szedte elő, ahol Logan ketrece volt, plusz még egy rakat röntgenkép róla, meg egyéb fiolák a 3. részes poén mekkora volt már, mikor kijöttek a moziból, nagy köcsög ez a Snyder
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
T. M.
aktív tag
The VVitch: A New-England Folktale
Röviden: képi világ, szereplők, cselekményvezetés zseniális.A végén meg lehet agyalni, hogy most akkor mi van ... Devoured
Ez aztán lassú volt. A címe igazából mindent elárul, összeomlás kis horror atmoszférával. Valamiért Lars von Trier Antikrisztusa járt a fejemben a végén. Kis költségvetésből készült, de nagyon jól adagolták, lekötött végig.Dallas Buyers Club
Ron Woodroof "igaz" története. Valamiért eddig kimaradt, nem bánom, hogy pótoltam. A gyógyszeripar kapzsisága, És a zenekar játszik tovább által már jól bemutatott fejetlenség a járvány kitörésekor... -
devil-k
nagyúr
Szemekbe zárt titkok (2015) -remake-
Secret in Their Eyes2/10
Borzasztó, a fejemet fogtam és nem értem, hogy miért csinálják ezt Amerikában? Miért ilyen tiszteletlenek egy másik ember által alkotott, rendezett, készített filmmel kapcsolatosan? Semmi értelme nincs a remake alkotások 90%-nak kb... mint ahogy ennek sem.
Az eredeti, spanyol verziót imádtam. Szigorú, kemény és acélos volt. Éreztem, hogy forr a levegő.. Ennél az amerikai szutyoknál semmit, de semmit nem éreztem. Egyszerűen már azt vártam, hogy mikor lesz vége. Érdekes, bizonyos konkrét jeleneteket és helyszíneket egy az egyben átvettek, de mégsem tudtak olyan miliőt teremteni ami miatt ne az órámat lestem volna.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz fateless #87621 üzenetére
Ismerem és szerintem nem vérlázító. Ennyi erővel lehetne büntetést adni annak is, aki napi szinten csak a képregény adoptációkról beszél a filmes topikban... Az már unalmas, de tényleg.
(#87622) eeaa
Volt egy hasonló stílusú fórumtárs... Őt is kitiltották, bár ő azért durva figura volt.(#87633) Viszlát
Borzasztó, hogy belőled nap, mint nap mennyi rosszindulat árad. Mindenkibe próbálgatsz beleállni napi szinten. Ezért kellene büntetést adni NEKED. Mint az orichalcos elleni "warez" akciód is... Nem, nem kell reflektálnod![ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dilikutya
félisten
Elhunyt Rajhona Ádám.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Akartam egy jót trollkodni a témában, de egyből megbuktam volna a hitelességgel, ugyanis végigpörgetve a legjobb film díját nyert alkotásokat, rá kellett jönnöm, hogy, hogy pl. a 2000 utáni időszakból mindössze 2 győztest láttam, és a jelöltek átlaga is kb. 1, volt év, amiből 3-at is, de volt, hogy éveken át egyet se. A 90-es évekből viszont látványosan jobb az arány, az majdnem az összes díjazott megvolt. Azért sem lett volna hiteles, mert amiket láttam, egy se volt nézhetetlen, igaz, a díjazottak, jelöltek közül csak a Schindler listája volt valóban súlyos, drámai, amit láttam is. Pedig úgy beírtam volna, hogy A remény rabjai 1/10, de sajnos ez számomra sose fog kiderülni. Ráadásul leszarozni egy Pí életét ma már súlyosabb bűn lenne, mint egy 20 éves filmet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
brownus
veterán
lol, ez szánalmas bazdki (nem te, ne értsd félre, hanem a bünti emiatt)
radi8tor1???
én meg azt mondom, hogy aki egy ilyen pontozáson nem tud túllépni, ezt feldolgozni, az, nem is tudom mit írjak... most szép idő van, menjen ki a napra sütkérezni, és attól vidámabb, boldogabb lesz. endorfin/szerotonin termelődés jobban beindul, stb... mindenkinek jobb lesz
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz ígyvanferi #87631 üzenetére
én is eltöprengtem rajta vagy 4mp-ig, hogy mi a poén, nézem közelről a képet, hogy hol a festék, meg minden...
-
pohár
félisten
-
aizen92
addikt
Az esély arra, hogy kapjunk végre egy normális DC filmes univerzumot
Míg a Marvelnél Kevin Feige az, aki kezében tartja a Filmes Univerzumot, addig a Warnernél rengeteg döntéshozó volt, talán emiatt is ment félre a Batman Superman ellen. Ez azonban gyökeresen megváltozik.
Ezentúl a Warner Bros. vezetője, Jon Berg és a DC tartalomfejlesztési igazgatója, Geoff Johns felelnek majd a DC Filmes Univerzumért a DC Films divízió képében"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Rendező korábbi filmjei: Citizenfour; My country, my country.
Várom már a filmet.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
eeXaa
addikt
válasz devil-k #87620 üzenetére
..valahol megértem miről van szó, de nem vagyok tudatában, hogy ki és mikor ütött a hasára és véste kőbe ezt a törvényt...
..persze ugyanakkor azt is megértem, hogy muszáj vhogy kigyűjteni a végleges kitiltást, és ez máshogy nemigen megy... érted...
...de hagyjuk is.. nem akarom szétoffolni ezzel a topikot..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz devil-k #87620 üzenetére
Ha ismered a fórumtárs korábbi megnyilvánulásait, megérted a törlést. Ha nem ismered, adj hálát!
Nem a különvéleménnyel szokott gond lenni, hanem a stílussal.
Vannak jó és értékes hozzászólásai és sajnos vannak provokációk is."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
emiki6
veterán
válasz radi8tor #87618 üzenetére
Mindenkinek mást jelent az 1-es, mint negatív értékelés. Én pl nem tudok mondani 1-es filmet, mert nem is megyek olyan film közelébe.
Egyet értek vele, számomra is "értékelhetetlenül" rossz volt a film, de egyest nem adnék rá akkor sem.
A te döntéseddel is egyetértek, túl sokszor "tárgyaltuk" már ki azt a filmet, a lángokat jobb az elején elfojtani.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
No offense, de arra, hogy hány pontot adsz rá senki sem kíváncsi és kezdeni sem tudunk vele mit. A véleményed már többet ér, még ha az egyeseket bosszant is.
k-adi: Már nem emlékszem pontosan, de nem csak azért lett törölve. Ha meg igen, akkor nem azért, mert lepontozta, inkább azért, mert el lett mondva, hogy csak pontozásnak itt nem igazán van helye.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
k-adi
nagyúr
Pontszámozást sosem értettem, ami nekem 7 az neked lehet 9 is vagy fordítva... Ezért javasolt a szöveges kritika a pontozás mellett/helyett, de ha pár sort írsz akkor nem sok derül ki belőle. Igaz, én sem vagyok nagy regényíró, de törekszem minél többet kisajtolni magamból. Kizártnak tartom, hogy csupán a pontozás miatt lett volna kimoderálva, ha igen az szomorú.
-
eeXaa
addikt
...nem nem.. köszönöm az érdeklődést... néha azért benézek... pl. 2 napja is pontoztam itt egy filmet, de szinte azonnal ki is lettem moddolva, mert túl alacsony pontszámmal mertem díjazni... ill. "benyögni" ..szvl. gondolkozom egy rendesebb kritikai hsz-n és persze magasabb pontszámon, hogy az ne számítson izgatásnak....
-
bbdzyx
senior tag
válasz ígyvanferi #87613 üzenetére
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
pohár
félisten
na, én ezért csurgatok mindig a mozi budijában egyet, mielőtt beülnék, bármennyire is kell/nem kell
-
pohár
félisten
kell, hogy legyen a legvégén, legalábbis emlékeim szerint mindegyik végén volt, holnap délután kiderítem
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
X-Men: Apocalypse [X-Men: Apokalipszis]
Alapjaiban én imádom az összes részét a szériának, még a sokat szidott 3. epizódot is. Szóval összességében ez is bejött, nagyjából azt kaptam amire vártam, de semmi eget rengető dolog. Aki bent maradt stáblistánál: volt plusz jelenet/jelenetek?
Kap tőlem egy 8/10-et, jó lesz majd itthon újra megnézni eredeti hanggal.
Live-Die-Respawn
-
Tibiajax
nagyúr
..és ha már magyar film
érkezik a dvd holnap! végre, aki teheti, kukkantsa, nem bánja meg. utóbbi évek legjobb, legszerethetőbb magyar alkotása
(nem, ő nem oscar-díjas)
-
Tibiajax
nagyúr
Fliegauf Bence új filmje rémisztő mesékkel mondja el az elmondhatatlant
..szerintem nekem ez instant mozi lesz -
callmeakos
veterán
válasz brownus #87599 üzenetére
Azért durva belegondolni, mi munkát belefektetnek ezek a srácok a videózásba, főleg a Gergő. Gyakorlatilag 3 csatornát csinál. Nem az a tipikus "hobbijutyúbos".
brownus
Én sem tervezek megválni a Kapitánytól. Habár tudom hogy záros határidőn belül befejeződik a filmes karrierje, azért én kitartokAll→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest