Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz cyberkind #89993 üzenetére
először kivenném a kardját óvatosan, majd lecsatolnám a varázslasszóját.
aztán lerántanám a ruhát róla úgy ahogy van és magamévá tenném, hogy megemlegetné. mondjuk ami parás lenne, mi van ha összeszorítja azokat a gyönyörű combjait, miközben élvezne? szétroppannék[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz diablo1984 #89973 üzenetére
Fantasztikus vagy! Nagyon otthon vagy a 90-es évek legjobb filmjeiben!
28/30Az Austin Powers-t meg a 007-est buktam.
Rég láttam már őket, így csak tippeltem.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spammer
veterán
válasz cyberkind #89993 üzenetére
Azért ha idézünk valamit, nem árt megjelölni (linkelni) a forrást, csak hogy tudjuk, mégis ki mondta (írta), mennyire hiteles és hasonlók. Meg úgy egyébként is. (Az idézőjelről már nem is beszélve. )
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
cyberkind
félisten
Nyilván, ha bejön a 2018-as Han Solo eredettörténet, akkor fejik majd még kicsit a Disneynél. Insider infók 2016-ban: “belsős forrásunk azt mondja, Alden Ehrenreich 3 filmre írt alá, ami ugye bevett szokás franchise filmeknél, de most kiemeljük azért.” Az lenne a durva hír, ha az Indiana Jones rebootba is őt tennék. Haha.
Most így látatlanba csak azt mondom, hogy ne ő legyen Jones, aztán max a Han Yolo film után csak őt akarja mindenki, mindenesetre ebben az Áve Cézárban nekem nem tetszett.
Ja és ezt pedig tibinek.
[ Szerkesztve ]
-
joshua7
veterán
-
nagyúr
válasz diablo1984 #89978 üzenetére
volt benne 3-4 olyan film amit nem láttam, vagy csak tudomásom van róluk, meg a másik h sok köztük a nem az én műfajom...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
ígyvanferi
addikt
Pedig a Reszkessetek betörők szerintem könnyű volt, a 3. résztől már nem Macaulay Culkin a kissrác. Egy kalap sz.rt sem érnek már onnantól kezdve. Mondjuk csak a 3.-at láttam végig, az még talán tv-ben egy vasárnap kora délutáni matiné keretében süteményevés közben elmegy.
-
Tibiajax
nagyúr
a cukorkatartó is frankón benne volt még belül a tetőn, amiből Garth mindig vágta le a kígyókat őrületdiablo1984 lehet kicsit győzikés, de a szereplők mégse azok, szóval így nekem oké..
tegnap a kocsit végül 9ezerért vette meg, viszont -bár mindene megvolt-, nem volt üzemképes. még 15ezerre becsülték fel a rendbehozását
de mocskos jó lenne vele cirkálni az utcán, garantáltan utána fordulna mindenki. jól felcsavarnám benne a bohém rapszódiát..
: )orichalcos most komolyan nem láttad még? azt hittem első olvasatra, h csak poénkodsz
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz Tibiajax #89982 üzenetére
Nana, hogy a Wayne vilaga
Zeeeenn
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Tibiajax
nagyúr
dá dá a fejedre..
egyszerű pedig az is.. az elsőben volt a szép angol modell-lány, másodikban meg volt ez a kis szőke..
harmadik volt beyonce
..4-es pedig bevallhatod nyugodtan, h komolyan kellett gondolkodnodnézi valaki még rajtam kívül a history-n a Zálogcsillagok-at hétfő esténként?
tegnapi egyik részben ebbe az eredeti, a filmben szereplő csodás kis autóba botlott bele Vegasban Rick, amit épp megvételre is kínáltak nekina, melyik filmben volt?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
29/30, kb 1perc.
viszont nem látom egyelőre, melyiket nem tudtam..
ja látom már.. azt a nyomorult sandler-t sikerült elnyomnom, mi mást.. talán megbocsájtható, sosem néztem meg egy filmjét se. talán a távkapcsot, egyszertöbbi nem kihívás
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz diablo1984 #89978 üzenetére
Nekem meglett a 30, könnyű volt.
-
nagyúr
-
atike
nagyúr
Nekem is csak egy hiba... Austin Powers ennyire nem maradt meg...
-
Jim-X
őstag
29/30 Tarzan helyett Herkulest valasztottam ...
A játék az nem játék!
-
gyuromoj
veterán
29/30 lett. A 15-ös babrált ki velem. Nem láttam egy részt sem.
-
diablo1984
veterán
nekem 28/30 lett az eredményem, a jurassic parkot és asszem a reszkessetek betörőket szívtam be(több rész volt a listában)
-
brownus
veterán
válasz z123456789 #89970 üzenetére
például a mag kölcsönzőben, náluk van egy egész jó kiadás, fullhd
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ezt a filmet hol lehet beszerezni jobb minőségben?
-
brownus
veterán
Scientists think cockroach milk could be the superfood of the future (votmá ilyen filmben, csak mondom..)
-
atike
nagyúr
Bad Santa 2 teaser trailer Ez kész.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz brownus #89962 üzenetére
nna, pont ezt akartam még írni én is neked, h inkább azt az akasztóköteles, antiszoc skandináv öreget nézzétek meg mámászítával. tuti jó.. sajnos én még még nem jutottam el oda, de már készülök
az a baj ezekkel a művészmozis finomságokkal, h basznak érkezni majd később a videokölcsönzőkbe.. így -ha meg akarod nézni, el kell menned rá. a futóbolondok magyar film se jön azóta se, nincs rá igény.
songoku animék, szappanopera részek, nb1-es meccsek, aktuális blockbuster-film rilizek folyamatosan, de ezek sajnos nem
ps. rámírhattatok volna, elmentem volna én is a filmre... más valakivel terveztem, de sosem ér rá[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #89956 üzenetére
szomorú és picit dühítő is, hogy ennyi rengeteg pénzt elszarnak egy ilyen filmre. inkább ment volna a sorozatra
nézd meg az embert akit ovénak hívnak, kíváncsi vagyok tetszik-e, sztem remek film.
jaaa, a másik meg, a hail cezár, istenem, hogy ez mekkora egy baromság, de ez is jó, én jókat nevettem a filmen. de sztem ez a film igencsak olyan, hogy vagy tetszett, vagy utáltad. nincs köztes állapot.
-
cyberkind
félisten
Ha jól gondolom kb semmi esély nincs a Sony által akart Sinister Six filmre így, hogy a jogok visszaszálltak, igaz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Suicide Squad lányok:
Harley Quinn, Katana & EnchantressTömény spoiler
⭐ Stella
-
gerii
addikt
Megnéztem az új Star Treket, jó sok cumót belepakoltak, látványos lett meg minden, de qrvára elszédültem/ fájt a fejem a végére, annyit forgatták azt a nyomorult kamerát. Illetve az kezd tudatosulni bennem, hogy már baromira nem tölt el hűha érzéssel ez a sok cgi, robbanás, zúzás. Unom, nem köt le, ezt már a Thor 2-nél is nagyon előjött, és úgy látszik ennyi volt nálam. Normális filmeket akarok, ezért is leszek kíváncsi a Bourne-ra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Brothers Grimsby
Ok, ez most egy kicsit sok(k) volt. Főleg az elefántos és a golyós jelenet.
Live-Die-Respawn
-
spiky03
veterán
Már foglalható a Sugárba
Suicide Squad - Öngyilkos osztag
És lesz feliratosan is.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dilikutya
félisten
Én fetrengtem a lajháron az előzetesben és a filmben is. Mondjuk egy másfél órás saját filmet nem biztos, hogy elviselnék vele.
Shakirát soha sem szerettem, bár alapvetően a popzenét sem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
spammer
veterán
válasz WayneGace #89945 üzenetére
Már egyre jobban beépült a nyelvbe, de alapvetően a káromkodás elkerülése miatt alakultak ki. BS, F-ing, effin(g), freakin(g) és hasonlók. Amiről mindenki tudja, hogy mit jelent, de mégis szabad mondani. Az ráadásul egy dolog, hogy kicsit álszent, de amikor karakteridegen vagy egy szituációban (pl. veszekedésnél) nekiáll ilyeneket mondani valaki, akkor elég hülyén hangzik.
Az a vicc, hogy kábelsorozatoknál is előfordul, ráadásul kisípolás is: a sorozatban piálnak, drogoznak, szexelnek, vagy éppen gyilkolnak, de a fuck szót kisípolják meg átírják más kifejezésre. Eszem faszom megáll.
-
Dilikutya
félisten
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #83297 üzenetére
#Zootopia
Viszont az animáció... nem tudom mennyi pénzt tapsoltak el Dizniék erre a projektre, de ilyet személy szerint még nem láttam animációs filmben
Hja, de ennyiben ki is merült a kreativitás. A főszereplő aranyos, de ez alap, viszont amikor már ötödjére sütötték el a nagy-közepes-kicsi-mégkisebb poént, az már ciki volt. Sztori faék, az a három jó poén amit sikerült összehozni nagyon kevés ennyi játékidőre (főleg, hogy a lajhárosat már elsütötték trailerben), na és a betétdal, te jóságos ég, szégyen egyszerűen, Shakirának kijárna a 10 év letöltendő.
Nem olyan gáz mint a Frozen, de még mindig nagyon messze volt a klasszikus nagyoktól.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
brownus
veterán
ST Beyond - sokkal jobb volt bent ülni a teremben mint kint lenni a rohadt melegben... egynek jó volt, 6/10.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
spammer
veterán
válasz WayneGace #89936 üzenetére
Nem figyeltél? Nem kellett volna belerakni, mert benne volt:
Például:
6:57: "- No, I sound freaked the "F" out."
18:22 "-You can't dismiss me with some metaphysical BS."Elsőt a maffiózó társa mondja, a második Barbara indulatból. Nagyon hiteles így finomkodva, úgy beszélnek, mint a 13 éves kölykök, akikre rászóltak az iskolában.
Az, hogy képregény vagy hogy animációs, semmit nem jelent. De mindegy, nem érdemes ragozni, máshol is voltak már bőven ilyenek. A cenzúra bizottságnak nem gond a gyilkolás és vér, de káromkodás vagy intim jelenet már nem lehet (bár itt mondjuk utaltak rá, ez eddig még nem volt DC animációban, azt hiszem), mert védeni kell a nézőket (főleg a felnőtteket, akiknek ez is készült ).
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz spammer #89935 üzenetére
Bele lehetett volna rakni. De tényleg annyira hiányzik belőle? Joker monológjai igen csak erőteljesre sikeredtek. Ő se hiszem, hogy az a káromkodós fajta. Batman főleg nem, aki egyébként alig beszél. Gordon, Barbara szintén nem káromkodásukról híresek. Maffiózók mondhatták volna. De szerintem attól nem lett volna feltétlenül hiteles. Meg úgy mellesleg még mindig képregény rajzfilmről beszélünk. Ha elfogadjuk, hogy van Batman, akkor azt sem olyan nehéz megemészteni szerintem, hogy nem fuck-olnak az ő világában.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
spammer
veterán
válasz WayneGace #89930 üzenetére
Nem lett volna komolyabb, de legalább nem lett volna nevetséges, hogy egy R besorolású, vért, gyilkosságot, erőszakot és szexre utalást tartalmazó, felnőtteknek szóló animációs filmben nem mondják ki a káromkodásokat. Nem kicsit álszent a cenzúra, hogy a káromkodás az csúnya dolog, de azt lehet mutatni, ahogy szétlövik valakinek a fejét és fröccsen a vér. Ez nem a Disney Channel, ahol "F-word"-özni meg "BS"-ezni kell.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Batman:The Killing Joke
Annak ellenére,hogy Batman a kedvenc képregény hősöm,nem ismerem a képregényeket.
"Tudásom" kimerül abban,hogy láttam a Filmeket és a rajzfilmek nagy részét.
Ez a movie is tetszett,nálam a TDKRet. után következik rangsorban.Kis rajzfilm szex belefért volna.
Franz Parisnak nem volt szerepe,miután lecsukták ugye?
Az ő szerepe annyi volt,hogy ráébredjen Barbara Gordon,hogy nem neki való ez,stb.
Arra gondolok,nem Paris volt benn Joker helyett Arkhamban? -
brownus
veterán
huu, nagyon fincsi lett a ww, justice league filmek trélere
bazdki, és a kolbász parti???
a valley of violence is jó lesz (nem linkelek mert biztos vótmá mind)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Dilikutya #89928 üzenetére
Ilyenkor kellett volna kicsit változtatni rajta, feldobni valamivel. A első közel fél órányi kiegészítés nem volt túl erős, hogy finom legyek. Annak idején a képregény lehet, hogy érdekes vagy újszerű volt, de az őrült Jokert azóta sokszor láttuk már mozgóképen, animációsban is volt majdnem ugyanez a sztori, azt hiszem a klasszikus Animated Series-ben. A képregény kedvelőinek talán megfelel, hogy látják mozgóképen, de kb. ennyi. TDK Returns, Year One és hasonlók után ez nekem lapos volt.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Magnum_ #89920 üzenetére
Szerintem elég unalmas volt a Killing Joke. Bár gondolom eredetileg is kb. ennyi volt a történet, de 75 percben ez így lapos volt. TDK Returns hangulatosabb, durvább, brutálisabb volt.
szerk: mondjuk ebben is van vér, gyilkosság, meg utalás szexjelenetre, de a bullshit vagy a fuck szót azt már nem mondják ki. Durván röhejes.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
A batgirl-ös rész, amit értek, hogy miért akarták az alkotók, nekem annyira nem illett a képbe, de ezzel akarták erősíteni a tragédiát, ok, meg annyira nem éreztem Batman hangját, hangsúlyát ütősnek, de ezeken felül nagyon tetszett. ismertem a sztorit, de izgultam.
I humbly and respectfully decline™
-
veterán
15 Perc hírnév
Hát most se nyultam melle , ez is nagyon jo film volt.
(az mar csak hab volt a tortan ,mikor feltunt Dobó Kata is par masodpercig a filmben ) -
ígyvanferi
addikt
Tényleg király. Az jutott eszembe, hogy szinte kockáról-kockára kell ismerni a filmeket, hogy egy ilyet összeállítson az ember. Meg még az szúrt szemet, hogy mennyivel gyönyörűbbek a régi rajzolt mesék, mint a néhány újabb, digitális technikával készült. Oké, a Frozen már so-so, amit még felismertem, az Aranyhaj, na ott már elég nagy volt a kontraszt a régebbiek mellett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fan.tasia - Mashup majdnem az összes Disney filmből. Rohadt jó lett.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Killing Joke
I humbly and respectfully decline™
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #89918 üzenetére
És a közös filmet ki rendezi melyik stúdiónál?
Mert összeereszthetik ezeket de ha pont olyan semmilyen lesz mint az előző sima film akkor aztán oly mindegy kivel küzd meg a nagy maki meg ez a nagyra nőtt pikkelyes disznó.
Akkor nem hittem, de most már tudom is, hogy az Emmerich féle Godzilla fényévekkel jobb.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dilikutya #89913 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy kicsi volt... Az itteni Godzilla feleakkora, mint az új amcsi. Ezt a képet dobták ki anno, hogy mekkora lesz az új filmben a szörny. Az új japán filmben is sokkal nagyobb lesz már, mint régen.
Igazából csak azért tartom hülyeségnek azt, hogy ekkora, mert a nyugati szörnyfilmek híresen kötelezőnek érzik, hogy megmagyarázzák valamilyen pszeudo-tudományos blablával, hogy miért is létezhet egy ilyen lény. Godzillánál ez még működhetett, mert teljesen más, mint bármelyik mai élőlény, de egy emberszabásúnál... hát minimum vicces. Ez a kép amúgy vicces volt, mior bejelentették a közös film ötletét, de úgy tűnik valósággá válik.+ én nem keverném ide a direkt gagyi japán szörnyfilmeket. Más kategória.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dilikutya
félisten
válasz Bad Pritt #89907 üzenetére
Szerintem elég nagyok voltak, elég csak a helikoptereknél megnézni. Legalábbis a szándék megvolt, az is igaz, hogy az arányokat és minőséget nem ebben a filmben kell keresni. Én mondjuk bírom, de az az igazság, hogy a japán Godzilla és egyéb kaiju filmek közt elég sok a szemét.
-
Eagle16
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz csiben1 #89903 üzenetére
Roman Polanski's Pirates. Van benne minden, kalózok, nagy hajók, azték (vagy inka stb.) kincs, falábú kalózkapitány, szerelem, jó kis csaták. A rendezőt aligha kell bemutatni, de Walther Matthau is remekel benne. Régi vágású kalózos kalandfilm, ugyanakkor Red kapitány karaktere kicsit mítoszromboló is, mert nem egy romantikus hős, hanem csak egy iszákos vén kalóz, akinek csak az aranyra fáj a foga.
-
törölt tag
válasz marilllyo #89899 üzenetére
Most olvasom, hogy 6(!) részes filmsorozatot terveznek.
"A rendező elmondta, hogy szakít azokkal a hagyományokkal, amelyeket a királyt kedvesnek és semmilyennek ábrázolják, mondván Luke Skywalker is a legérdektelenebb karakter volt az első Star Warsban. Ez az Arthur jóval keményebb lesz, mondhatni az "utca szülötte", igazi Guy Ritchie-karakter.
A 6 részesre tervezett filmsorozat a Thomas Mallory-féle Le Morte d’Arthur-mondákra épül,"
-
emiki6
veterán
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
csiben1
tag
Köszi srácok! Úgy néz ki mára a Kapitány és katona lesz megnézve.
monstre: jöhet sorozat is, bár mostanában nincs időm sorozatozni, de későbbre még jól jöhet
You can walk straight through hell with a smile
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó filmet, ami a 16-17 század környékén játszódik vitorlás hajókon. Tehát valami tengerészeti filmet (akció, dráma, kaland... bármi kategória jöhet) és lehetőleg ne a Karib tenger kalózait
You can walk straight through hell with a smile
-
Dilikutya
félisten
válasz Bad Pritt #89871 üzenetére
Igen. Mókás lenne egy 10 méter magas majom egy felhőkarcoló nagyságú lény ellen. Amúgy ezt a Godzilla vs. King Kongban a japánok már 50 éve meglépték, abban egyforma méretűek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest