Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Vikthor #150998 üzenetére
Nekem mondjuk tetszett az új szellemírtók, nem mondom hogy a világot megváltotta, de nem éreztem a játékidőt kidobott időnek ellenben a 2016-os filmmel. A venom 2 nem volt rossz csak hát teljesen bemutatott erőszak nélkül és a hiánya miatt a balf@#&@ vágás eléggé elszúrta az élményt. Az film olyan volt mint egy családbarát disznóvágós dokumentum film, ahol az első jelenetben a disznó még az ólban röfög és vágás után már az ebédet mutatják sült májjal, székely káposztával és a következő jelenetben meg már búcsúznak a résztvevők jóllakottan, fáradtan és borvirágos orral.
-
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Bad Pritt #150994 üzenetére
már rég R-be kellett volna rakniuk... pg13 carnage-cumizóverseny? ne már
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #150992 üzenetére
...ejj, szegény venomról már így is lenyúztak egy bőrt, amit nem kellett volna: mi maradt még ott? hova tovább lefelé?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gyuromoj
veterán
Sony bejelentette hogy készül a Venom és a Szellemirtók: Az Örökség folytatása is.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Grave_444
nagyúr
Suspiria 2018 / 1977 valamelyik változatát ilyen kevesen látták? 2-3 hozzászólást találtam az újról.
Mivel ők se értették mit látnak, valaki segíthetne értelmezni. Nekem tetszett, de egyelőre nem értem mi történt. A stáblista utáni jelenetnek van mondanivalója?Ami biztos, hogy nagyon elmebeteg film, párom nem sokáig bírta nézni. Nekem bejön az ilyesmi.
Csak annak ajánlom, aki trailer alapján elég erősnek érzi magát megnézni.
-
paatrick
őstag
válasz eeXaa #150980 üzenetére
"Szerintem a szereplők választása borzasztó, főleg szpájderman, (Lokit jobban el tudnám képzelni a szerepben) meg kloé.(lehetne Zoé kravitz, vagy Emilia Clarke)"
Szerintem pont ebbe nem lehet belekötni. Minden szereplő mása a játékbeli kinézetnek mínusz 10 év kb.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Major Lion
senior tag
válasz diablo1984 #150965 üzenetére
ugy kezdik a filmet hogy a monologjaban elmondja: .. it’s not just a call. It’s a warning. To them.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
eeXaa
addikt
Uncharted
...a film első fele totál erőlködésnek tűnt, az utolsó harmad mentette valahogy. Szerintem a szereplők választása borzasztó, főleg szpájderman, (Lokit jobban el tudnám képzelni a szerepben) meg kloé.(lehetne Zoé kravitz, vagy Emilia Clarke)
Egyszer nézhető.
5/10[ Szerkesztve ]
-
Miklós315
aktív tag
válasz mephi666 #150978 üzenetére
Hát azért a plakát árulkodó volt , de igen, jól tudja használni a műfaji kliséket a kritika közlésére, s közben semennyire nem veszi magát komolyan. Üdítő meglepetés lett ez a film (pedig azért halogattam, mert féltem, hogy egyoldalú és gagyi lesz, de nem). "Szerintem."
-
mephi666
nagyúr
válasz Miklós315 #150977 üzenetére
....elindult a film, kezdett építkezni: na mondom akkor ez lesz a főszereplő... nyekk... hm, mondom oké... következő karakterre ugrás, akkor ez lesz a főszereplő, jó poén volt... reccs... akkor következő... bamm... namondom ez krvajó lesz már az elején jól megalapoztak nálam és nagyon jót szórakoztam rajta "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Miklós315
aktív tag
Na, ami izzadtságszagú kudarca volt a Ne nézz felnek, itt könnyed, laza, működőképes fricskaként robbant.
Nem túl hosszú, nem ragozza túl, mindenhova odacsap (vérbő módon) - egy szarkasztikus műfaj-epigramma a szekértábor-idiotizmus mögötti panelek által meghatározott homo infantilisről. Szórakoztató "marhaság" ( ).disznóság #értékelés
"Szerintem."
-
Eversmann
aktív tag
válasz Rigormortiis #150920 üzenetére
Tényleg jó volt. Egy hibát azonban felrónék neki. A 84-es Dűne több háttértörténetet mesélt el a világról. De mivel ez Part1, így tud javítani a második részre.
Life is better with a Titan
-
thesound
addikt
válasz Bad Pritt #150971 üzenetére
Nekem is tetszett az új Batman. Valahogy emberközelibb az egész, nekem még Bruce Wayne figurája is bejött, sőt itt jött át a legjobban. Az 1989-est nem üti, de nálam a második helyen van, mint Batman.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
k-adi
nagyúr
"(nem is értem minek a batman lámpa, miért nem csörögtek rá mobilon)"
hát igen, ez is egy olyan "hiba", hogy ha magánnyomozó akkor mobil, ha batman (akitől félnek, meg egy vigilante) akkor batlámpa, de itt összemosták a kettőt így kicsit lekicsinyítve a batlámpa jelentőségét
Ugye a batlámpának pont az a lényege, hogy egy vigilante-től kérnek (=kér Gordon) segítséget, ami félig-meddig "titok ki az", de így hogy simán besétál a tett helyszínre rendőrök tömege mellett kicsit komikus lett az egész
-
shotika
őstag
És amikor a végén a lámpával kivezette az embereket a sötétségből, mindezt egy baromi jó, felülnézetes jelenetben? [ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
devil-k
nagyúr
-
diablo1984
veterán
válasz fateless #150963 üzenetére
Egyetértek veled, nem volt meg a batman érzés, csak egy talpig golyóálló mellényes ürge, aki tényleg egy sima nyomozó is lehetne, nem hordozta magával a megváltást(nem is értem minek a batman lámpa, miért nem csörögtek rá mobilon).
Ami még furcsa volt a filmben, a kettősség, okostelefon mindenfelé és a 70es évek beli kocka autók, meg batman csúnya motorja, közben pingvin meg új maselatival tolja.... -
veterán
válasz dokee78 #150961 üzenetére
Oké, de hogy szinte semmije nincs?
Ráadásul - ahogy írtam - Bruce Wayne karaktere is egy nulla, ami nagy hiátus voltNem az hiányzik, hogy szuperereje legyen Batman-nek, hanem hogy ne egy jelmezbe bújt átlag magánnyomozó legyen csupán a karakter. Ugyanez a film lemehetett volna Dick Tracy-vel is, vagy egy svéd krimiként.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
shotika
őstag
válasz Pitterix #150948 üzenetére
Az átlag tolvajok félnek tőle, de azért egy Falconi vagy egy Pingvin féle bűnöző nem fogja magát attól összeszarni, hogy egy ember denevérnek öltözve járja éjjelente Gotham utcáit.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
WayneGace
őstag
válasz fateless #150956 üzenetére
Szerencsére itt nincs Superman, JL és hasonlók. Pont az ebben a filben jó, legalábbis szerintem, hogy azt nem keveri ide. Teljesen emberi. Még Selina harcai is hihetőek voltak, pedig kb.45-50 kiló a csaj szerintem.
Számomra Batman világa akkor jó, ha szupererő nem létezik benne. Nem repül egyik ide-oda, lézerszem, szuper gyorsaság, stb., hanem emberek. Jók vagy rosszak, de emberek. Ebben a filmben mindenkinek volt egy korrekt motivációja. Pingvinnek is, Riddlernek is, Batmannek is, Selinának is és többieknek is. Mind emberi volt. Kapzsiság, bosszú, félelem, szeretet.Azzal sincs baj, ha neked meg pont ez nem jön be. Viszont úgy vélem, amikor tele vagyunk szuperhős filmekkel, akkor üde színfolt köztük egy ilyen, ahogy 2019-es Joker is az volt.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz fateless #150956 üzenetére
Mindez nem azt jelenti, hogy rossznak kell lennie ennek a karakternek, csak ez a Batman távol áll attól, aki lezúzta Superman-t (animációban kifejezetten kedvelem), vagy van egy átfogó terve a teljes JL kiiktatására
Ez a képregényes Year 1-2 Batman karakterekre is igaz, azok voltak a fő ihletői ennek a mostaninak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
válasz dokee78 #150955 üzenetére
De igen, ismerem (én is 40 feletti vagyok, mint te, és bő 30 éve "ismerem" batmant), csak az, hogy ő ebben jó, nem azt jelenti, hogy ő csupán egy jelmezes nyomozó. Ennél a Batman változatnál a Watchmen Éji Bagoly is ütősebb karakter.
Mindez nem azt jelenti, hogy rossznak kell lennie ennek a karakternek, csak ez a Batman távol áll attól, aki lezúzta Superman-t (animációban kifejezetten kedvelem), vagy van egy átfogó terve a teljes JL kiiktatására, és így tovább. Számomra ezért ez a karakter nem Batman. De legfőképp Bruce Wayne karaktere az, ami igazán nem sikerült - nekem - elfogadhatóra.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Rigormortiis
veterán
Második megnézésre egy fokkal jobb véleménnyel vagyok a Batmanről. A moziból elég csalódottan jöttünk ki, így másodszorra viszont elkapott a hangulata. Még mindig messze van attól, amit túlzottan kedvelni tudnék, de azért egynek elmegy.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Grave_444
nagyúr
válasz Yodamest #144674 üzenetére
The Tomorrow War
Nagyjából egyetértek veled, nekem is kifejezetten tetszett a film, nem volt unalmas, talán kicsit túl hosszúra sikeredett főleg a lezárás miatt. A nyálas részek szerintem nem voltak eltúlozva, egy két karakter viszont igen, gondolok itt például a vicceskedő palira. Kiszámítható ez igaz, ennek ellenére élvezhető. A vége az időutazás után, beleértve a elég gagyi, nevetséges sajnos. Maga aboss fightot kifejezetten látványos.jövőben játszódó támadás az idegenek részéről Összességében simán ajánlott világvége sci-fi, űrlényes, családi akciófilm. Túlgondolni nem kell, könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.
-
veterán
Engem pedig épp azzal sikerült elveszíteniük, hogy batman kb egy átlagos nyomozó, csak eltakarja az arcát, meg van egy szigonyos puskája, amivel gyorsabban közlekedik. Semmi különlegessége nem maradt a csávónak, amitől számomra Batman Batman.
Az, hogy ott járkál folyamatosan a rendőrök között, nyomozgat, elvan, nagyon nem illik össze azzal a batman-nel, aki mire megérkezik a yard, már továbblép.
Kb mintha lenne egy rendőrségi ügy, amibe bekapcsolódik egy magánnyomozó, és együtt megoldják a rejtélyt.
Batman egy törvényen kívüli személy, ne járkáljon már a rendőrök között! Máskülönben hogy illik össze az önbíráskodó köpenyes emberke ezzel a karakterrel?
Ah, szóval itt csak egy megzakkant Bruce Wayne és egy magánnyomozó Batman van.
Nem kell, hogy mindenkinek tetszetős legyen, tudom, nekem biztos nem..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
eeXaa
addikt
válasz devil-k #150947 üzenetére
Szerintem lényegesen jobb a Nolan filmeknél.... A régi Burton filmek hangulatában van inkább... persze komolyabb azoknál....
Alig vettem észre vmi lapos, unalmas dolgot a 3 óra alatt...
A sztori folyamatosan tartogat meglepetést....
Viszont a folyamatos Darth Vader theme egy kicsit idegesített..[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz devil-k #150947 üzenetére
Nem a nyálra és a fényes dolgokra gondoltam. Megvagyok nélkülük.
De ez az alkotás nekem inkább volt egy (mint írtam) átlagos akció-krimi-nyomozós (bár annak is gyenge) film, mint egy szuperhősösnek (még ha Batman nem is a szó legteljesebben vett értelmében szuperhős) nevezett valami.
Ahogy előadja, hogy fosnak tőle, aztán meg közben nem, holott ott van 2éve, de nincs tekintélye.
Még, ha nem hasonlítom is az elődeihez.
Próbáltam úgy nézni, hogy egy másik univerzum, de nem segített...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
devil-k
nagyúr
válasz Pitterix #150940 üzenetére
Nagy botorság bármilyen hasonlóságot keresni az eddigi Batmanekkel szerintem.
Egy szuperhős film nem lehet mindig olyan fényes és nyáltól csöpögő, mint a Marvel filmek többsége.eeXaa
A maga műfajában tényleg kiemelkedő. Tervezek egy harmadik megnézést is, pedig én nem vagyok nagy képregény fan.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
eeXaa
addikt
The Batman
Toronymagasan a legjobb Batman film.
7/10 -
eeXaa
addikt
én most kezdem...
-
Pitterix
őstag
Indokolatlanul hosszú, enyhén darkos, inkább nyomozós krimi, mint híró film.
Sokszor szenvedtem, még a régi denevér filmek is mérföldekkel jobbak, szerintem."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
proci985
MODERÁTOR
-
hoffman_
nagyúr
válasz lezso6 #150731 üzenetére
jó lassan állt össze a dolog, kapásból beleszaladtam, hogy OLED ide vagy oda, két képernyő esetén nem tudok rá HDR-t lőni, ha aktív a másik nem HDR kijelző.
próbálgattam az MPC-BE-t, megnéztem az MPV-t, egyik sem jött be.
végül a jó öreg MPC-HC lett naprakész - köszi LOTR a githubot - az alap LAV audio decoderével és madVR-ral.
hát... megérte játszanom vele esténként, Halo 4k HDR S01E01 és régi DTS 1080p TRON Legacy-val ma sikerült belőnöm végre a képet és a mixelt hangot. számtalanszor láttam már ezeket, de szó szerint tátott szájjal bámultam most újra.
elképesztő lett. köszi a tippeket utólag is : )ui.: már csak egy 9 méteres HDMI 2.1 kábel kéne, hogy a 4k HDR 120fps Halo Infinite-ot is át tudjam lőni. ilyet még nem találtam sajnos csak RTX kártya árában : D
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
nagyúr
válasz gbors #147317 üzenetére
The french dispatch, take #2
Megnéztem újra, ezúttal felkészülten, és nem utolsósorban a megállítás és a visszapörgetés lehetőségével felvértezve. Nem volt helyes az első benyomásom - ez a film nem más, mint W.A. korábbi munkái, hanem még olyanabb. Minden eddigi filmjénél kimunkáltabb a látványvilág (talán a Grand Budapest Hotelt leszámítva), néhány jelenetet szimplán megállítottam, és nézegettem az állóképet. Tele van elvetemült kontextus-humorral, minden további nélkül végig lehet röhögni a filmet, ha valaki ezekre fókuszál. A karakterek meg egyszerre nagyon emberiek és rendelkeznek némi inhumán beütéssel, nem kis feladat elé állítva a színészgárdát, akik ezen feladatukat elsőrangúan oldották meg. A zenék szokás szerint remekül építik a hangulatot, és keveset főszerepelnek. És végül a történet - na, az nem nagyon van Végső soron, a film egy szégyentelenül elfogult portré a XX. század derekának újságírásáról és újságíróiról, sokkal inkább az emberekre, a szituációkra és a kiváltott érzésekre koncentrálva, mint a történéseket koherens narratívába szedve. És ez így jó, Wes Andersont ilyennek szeretjük. Második megnézésre a filmben az égegyadta semmilyen kifogásolnivalót nem találtam, ellenben 110 percen keresztül mosolyogva bámultam a képernyőt, és imádtam az egészet. Szóval 10/10.#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fakk
"Spider-Man: Across the Spider-Verse Part I delayed to June 2, 2023; Part II to March 29, 2024"
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #150922 üzenetére
AZ MCU és Kevin Feige egyik kevésbé értékelt, de talán legfontosabb sajátossága, hogy normális színészeket szerződtettek, akikre számíthattak egy évtizeden át.
A legnagyobb gondjuk James Gunn tweetje volt, ezzel szemben a DCEU megküzdött egy alkoholistával (Batfleck), épp küzd egy dühkitöréses idiótával (Ezra) és jelenleg nem tudni, mennyire pszichopata a legjobban tejelő önálló filmjük női főszereplője (Amber Heard).
Az olyan kis bónusz problémák, mint Snyder családi tragédiája, Joss Whedon munkahelyi viselkedése és a teljes DC filmeket egyengető vezetőség inkompetenciája csak hab a tortán.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
Szerintem a Flash filmeknek kampó van, kétlem, hogy a főszereplőt újraakarnák castingolni.
-
Rage47
veterán
válasz Rigormortiis #150920 üzenetére
sztem is
2 napja láttam, most is újranézném -
Rigormortiis
veterán
A tavalyi mozizás után most újranéztem a Dűnét, és csak megerősített, hogy számomra a tavalyi év legjobb filmje volt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rage47
veterán
válasz cyberkind #150916 üzenetére
A harcoknál egyértelműen az Arkham játékok jutottak eszembe, konkrét mozdulatok jöttek onnan, ami amúgy jót tett a filmnek, nagyon jók voltak a harcok, elnéztem volna még
Engem többek között az is zavart, hogy Pattinson úgy nézett, mint akit leszedáltak. Biztos valakit nem zavar, mások vagyunk, mindenkit máshogy látunk.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Rage47 #150915 üzenetére
Nem tudom, de nekem az Arkham játékok, sőt inkább az Origins ami folyton eszembe jutott, tény ami tény, ez a megközelítés (
) jót tett a karakternek a vásznon, mert eddig csak a jól bejáratott dolgokat mutatták, a year one alapok is jól működtek, volt honnan meríteni. Nálam ez a Batman jobban átjött, mint a Kezdődik, így ha ezt feljebb tudják tolni, az csak jót jelent.kis, fiatal, esetlen manBat [ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz dellfanboy #150911 üzenetére
hátha még a Telltale játékkal játszottál volna a sztorit nekem azzal kicsit le is lőtték sajna, ezért nem ütött a film annyira talán
csalódtam ebben a filmben, azon kívül, hogy voltak nagyon jó részei, aztán visszasüllyedt a kínos unalomba -
shotika
őstag
válasz oriic #150908 üzenetére
Én is este néztem. Nagyon hangulatos lett, és szinte elrepült az a majd 3 óra is, annak ellenére, hogy nem egy pergős akciómozi. Egy kicsit talán jobban ráfeküdhettek volna Rébusz találós kérdéseire, meg nyilván lehetne még hibákat találni, de a fenébe is, én jól szórakoztam.
-
dellfanboy
őstag
batman
tegnap neztem de nemsok mindenre emlekszem. volt 1-2 jo jelenet de azok nagyreszet trailer-be is ellottek... batman motorja irto ciki volt, az meg hogy megfelelo hangot nem tudnak alakeverni egy vicc. az autoja meg enyhen madmax beutesu volt, az elozoekhez kepest sztem visszalepes. a fogonosz se volt nagy cucc, a motivaciojat meg most se ertem. a nolan fele batman utan ez sztem visszalepes, viszont en jatszottam az akrham szeriaval es meg kell hagyni, erzek egy kis vizualis kotodest a ketto kozott.. eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én még mindig nagyon várom.
Top Gun: Maverick | Most Intense Film Training Ever (2022 Movie) - Tom Cruise
Live-Die-Respawn
-
paatrick
őstag
Batman (2022)
Ez inkább volt valami videójáték, képeskönyv akármi mint egy film. A nyomozás jó volt, de nekem meg se közelíti epikusságban a Bale-féle batmant. Igazából volt katarzis a végén?
Az meg most már kezd röhejessé válni hogy a gonoszok bármilyen fegyver is van a kezükben csak Batman hasára tudnak célozni..........Én örülnék ha most vagy 20 évre elengednék szegényt. Nálam már nagyon kifulladt ez a téma, folyton ugyanazt nézzük csak más színészekkel.
Vagy ez ennyit tud? Sosem olvastam a képregényt.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Batman
Érdekes film volt az tény. Kíváncsi vagyok, hogy hány évet kell majd várnunk egy esetleges folytatásra. Az biztos, hogy én nézném.
Live-Die-Respawn
-
diablo1984
veterán
The batman: érdekes megközelítés ez a nyomozósdi, talpig golyóálló mellényben verekszik amolyan gazdasági válságos batman, semmi drága cucc(motorja is milyen), a Patison srác is a film 80%-ban beöltözve van, mikor meg nem, akkor kb egy szélütött emóst játszik.
Az előző batman-ekhez képest visszalépés, de ha azokat akarták volna kopizni, akkor nagyobb csalódás lett volna, így a maga nyomozós valójában nem volt rossz film, megnézése ajánlott! 8/10 -
k-adi
nagyúr
A farkas és az oroszlán
Le loup et le lion (2021)Állatkedvelőknek biztos tetszeni fog ez, egészen kölyökkortól láthatjuk felnőni a farkas kölyköt, aki összehaverkodik egy szintén kölyök oroszlánnal. Kb ez a lényeg, a köztes "kötelező" drámát leszámítva - hogy azért mégis történjen valami, ha már film és nem dokumentumfilm - egész tűrhető a film állatos jelenetei.
Aranyos állatos jelenetek, szép táj, klasszikus zene, gagyi dráma. -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest