-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért kellett macskanőnek kiemelnie hogy az összes rohadék gazdag fehér embert meg kell büntetni? Túl van tolva ez a BLM téma már szerintem... Még a film is megpróbálja észhez téríteni később egy mondattal, az tetszett
Amúgy nehezen indul, főleg mikor narráció címen előadnak egy csokor közhelyet, inkább ne erőltették volna a belső monológot... Aztán egyre jobb lesz, és bár vannak buta dolgok benne, összességében tetszett. Várom a folytatást
Fura egy univerzumot alkotott Reeves, itt
.bárkinek bomba robbanhat az arcába, túléli -
HUTCHDB
nagyúr
válasz spiky03 #150196 üzenetére
Én is írnék pár gondolatot az új Batman-ről.
Szó szerint Batman-ről, de csak néhány mondatot, tehát a filmről nem nagyon, arról már volt itt szó.Pattison az egyik gyengéje a filmnek.
Sajnos engem sem “maskarában” sem pedig Bruce-ként nem fogott meg.Emlékszem, mikor az 1992-es Michael Keaton által játszott verziot láttam a moziban. A Wayne úriembert alakító és azt valóban eljátszó színészt láttam a vásznon, ugyanakkor a denevér ember is nagyon jól állt neki.
A mostani verzióban ez ahhoz képest sehol nem volt.A 2022-és feldolgozásban talán beöltözve jobb volt Pattinson, de számomra ott sem volt teljességgel hiteles.
Próbálkozott a hűvös, távolságtartó, ugyanakkor ravasz megmentőt hozni, de szerintem nem jött neki össze.Furcsa érzéssel álltam fel a film végén, mert maga a képi világ, a miliő az egyéb színészek, a rendezés is kifejezetten tetszett, de maga a főszereplő nem hozta azt amit ez az alkotás megérdemelt volna.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
BITBOYS
addikt
The Last Duel (
)kosztümös, b@szós, kardozós Totál 0 elvárással ültem neki megnézni. Rápillantottam a trélerre és tetszett a téma, meg különben is szeretem a kosztümös filmeket, illetve a főbb szerepeket viszonylagos kedvenceim játszották.
Nem szeretnék terjedelmes írást idevésni, így összegezve.. zseniális alkotás(szerintem).
Színészi munka, kép/színvilág, történet, hanglat, atmoszféra mind nagyon bejött, a film végig lekötött. A csatajelenetek eszméletlen jók és hihetően durvák, igaz nem erre építkezik és nem is ez a fő lényege. Ejj, ez a közelharc akkoriban.. a hideg kiráz tőle.
Nagyon jól összeszedett alkotás lett a végtermék és bátran ajánlom bárkinek a megtekintését. A 16+ azért befigyel..Mivel 10/10-es film nem létezik, 9-et csak nagyon ritka esetben adok, így az erős 8 amit valójában megérdemel. Korrekt iparos munka.
Spoiler:
Nem volt erőszak -
k-adi
nagyúr
válasz spiky03 #150196 üzenetére
The Batman (2022)
Tegnap este megnéztem én is.
Cinext pixel teremben. Maga a pixel-világítás poén, de a lábtér szánalmasan kicsi, a terem túl zsúfolt volt sajnos pedig nemrég egy másik "sima" teremben is voltam és ott szuper nagy volt a lábtér.Ami a filmet illeti, veled ellentétben, én nem bírtam Batfleket, így a Pattison-féle pozitív csalódás volt (végre volt fekete smink a szemén! wow!). A cast erősen megkérdőjelezhető, mind
, mindSelina esetén is, viszont Colin Farrell-t remekül eldeformálták a sminkesek, mintRiddler Oz
A fényképezés egyértelműen 10/10 (autós üldözős jelenet, wow!), és nem az exxa skálán.
A zene is jó volt, a hangulat is megvolt, ezek nincs is panasz.
Kicsit lassan megy a film, hosszú is, így aki pörgősebbre számít, lehet picit csalódik majd.
Viszont maszkja és színészkedése kritikán aluli volt sajnos, F se hozza azt a félelmetes maffiózós feelinget.Selina
Jó ötlet volt az újféle is, viszont az zavaró volt, többször is, hogy volt olyan jelenet amikor a néző arcába világított a lámpafény (kocsi, motor) és szarrá vakítottBatmobile //
Ez lehet csak nekem nem volt egyértelmű de mintha az idősíkok kicsit szétcsúsztak volna, gondolok itt arra, hogy
ésBruce "nem ismeri egymást", viszontSelina már ~2éve együtt dolgozikBatman , a rendőrök is utáljákGordonnal , miközben ennyi év után nyilván kiderült már, hogyBatmant stb.az ő oldalukon áll, -
spiky03
veterán
válasz #42308056 #150193 üzenetére
Az valóban jól nézett ki.
Már már olyan volt mint a Batman játékban.Én is bírtam a Batfleket, sajnálom azért, hogy nem lesz belőle több. Kivéve majd most a Flashben.
Pattisonra meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lett, eddig biztató amiket itt írtok.
Vele ugyanúgy vagyok mint Dicaprioval, régen valahogy nem bírtam, de a Kapj el ha tudsz óta nézem a filmjet.
Pattison először az Almonytban láttam ha jól emlékszem, meg a Harry Potterben.
Nem volt szimpi, de utána megnéztem pár újabb filmjeit és azokban jó volt. Szerencsére levetkőzte az Eduard álarcotSzóval HBO MAX hol vagy már?
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
iceQ!
addikt
válasz Bad Pritt #150173 üzenetére
Most néztük meg. 3 óra a moziban úgy repült el, hogy még a kólából is maradt
Nolan féle Batman is lenyűgözött, de ennek valahogy még tartalma is van, nálam ez a fajta Batman jobban bejött, illetve az egész filmben eső és a sötétség uralkodik egyszerűen zseniális.
Remélem lesz folytatás hasonló stílusban mint ahogy az egész elindult.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
.LnB
titán
A liftes jelenet, azokkal a fényekkel. Na nekem az az igazi Batman. Az olyan jelenet volt, mint a Rogue One-ban a Darth Vader-es.
Jó film lett. Nem az amitől újjongok, de nagyon elegedett voltam vele.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tag
The Power of the Dog
A kutya karmai köztAhogy a 2 órás film utolsó 15 percében kiderül, ez egy lélektani krimi. Addig pedig csak egy lélektani huzavona.
Rossznak abszolúte nem mondanám, inkább csak feleslegesnek. Legalább látunk pár erőteljes színészi játékot, és kapunk egy jó adagnyi feszült, nyugtalan légkört. Kicsit túlzásnak érzem azt, hogy mennyire felhype-olták azzal a szlogennel, hogy "végre egy film, ami hagyja gondolkodni a nézőit". Úgy látszik, ennyire alacsonyan van a léc, hogy dicsőítjük, azt, hogy egy film nem elszavalja, hanem bemutatja az érzelmeket. Yeeaaa (?)!
A helyszín amúgy még érdekes, a modernizáció hajnalán a még hátramaradt vad nyugatnak egy elfelejtett szegletén járunk. Kicsit Red Dead Redemption hangulatom támadt. Csak egy kicsit. A történet ellenben nem túl vad, nagyon lassú, nagyon visszafogott, nagyon szófukar. Egy komplexusok hadával küszködő toxikus férfi kihatását kísérjük végig, ahogy szép lassan megfojtja környezetét. És egy erre adott elégé végleges reakciót. Lekötött, de nem egy olyan film, amit még egyszer elő vennék bármikor is a jövőben.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Miklós315
aktív tag
válasz gbors #150070 üzenetére
Yojimbo
A Dollár talán nem ül le, ez kicsit hosszabb, mint ideális. Az eleje nagyon jó, a hősünk kicsit háttérbe szorul később, várjuk, hogy haladjon a csihipuhi, de csak vacakolnak...aztán a szálak elvarrása elég gyors a végén.
A zene tetszett, "vészterhes-csibészes hangulatot" teremtett."Szerintem."
-
Miklós315
aktív tag
Nobô no shiro (The Floating Castle)
Látványos, szórakoztató történelmi tárgyú film egy erődről, mely "a japán 300" címre is pályázhatna...
Itt-ott kicsit túlzó, keveri a vicces megnyilvánulásokat a véres harcokkal, de kedvesen szól az összes szereplő réteg (harcosok, parasztok, egyik oldal-másik oldal) hibáikkal együtt is fellelhető pozitívumairól. Szerethető film, szerethető karakterekkel.#értékelés
"Szerintem."
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #150186 üzenetére
Jó neked nem tetszett, értjük. Nem kell minden hsz-re beszúrni válaszként mint k-adinak annak idején a Volt egyszer egy Hollywood utálatát...
-
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #150182 üzenetére
Valszeg feliratosan is így lesz, a Jokernél legalábbis így volt. Mondjuk én nem annyira örültem neki de ez van. Lehet valami extrát kihámozna az ember az angol szövegből ha rápillant.
-
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #150180 üzenetére
áh, botrány hangulatosfőleg a trailerben is ellőtt jelenet, mikor Pingvint megborították a kocsival együtt, a tűz a háttérben lángol, Batman pedig sétál felé... [ Módosította: radi8tor ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
abszolúte egyetértek, a fényképezés tényleg brutális, nem tudom, hogy ez kinek a keze műve főképp, de nagyot ment
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tag
válasz Kergeboci #150176 üzenetére
(szokás szerint összecsaptam, közben szerkesztő gomb eltűnt, ahol hiányolni vélnétek a szó végéről mondjuk egy "i" betűt, vagy valami normális mondatot, ott képzeljétek azt oda )
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tag
Madres paralelas
Párhuzamos anyákHát, ezzel sem lettem Pedro Almadóvar rajongó.
Ez a film a darabjaira hullik. De nem akárhogy, nagyjából negyed óránként összeborul. Nem is tudom ezt jól megfogalmazni. Adva van egy keret, ami mint a film legvégén kiderül a spanyol falangista mozgalom áldozatai köré.. nem is szőtt, hanem.. csak úgy néha bedobott történet morzsa. Konkrétan egy kis falúnak lakóinak kivégzett szülei, nagyszüleinek az exhumálása, a csontok feltárása és a rokonok mellé temetése. Gondolom a rendező figyelem felhívása és ítélete a fasizmus ellen.A baj csak, hogy nem erről szól.
Hanem két egyedül álló anyáról, kik közös szülő szobában élték meg leány gyermekük világra jöttét. Az ő anyaságukról. Vagyis nem, mert az egyik gyermek spoiler-ebb mint az várták. Szóval akkor a spoiler-ről fog szólni. De közbe a másik gyerek meg spoiler2.Rettentő mód elképzelhetetlen, gyomorszorító helyzet. Melyet az amúgy TV filmes hangulat (vállalhatatlan zene, eldarált szöveg, furcsa képi világ kicsit sem valós díszletei) teljesen megöl és tényleg elképzelhetetlenné, legalábbis átélhetetlenné tesz.
De aztán elfelejtjük ezt is, és vissza az exhumálásra.
Mindezt úgy, hogy jelenet közben váltunk egy nappal, hét héttel, egy hónappal későbbre. A vágás ráadásul a film elején éles, észre sem veszed, csak azt, hogy a vékony Penélope Cruzból terhes Penélope Cruzt látsz, mindenféle magyarázat nélkül. De ez is megváltozik, mert a film felétől, egy addig nem látott elfadelés előzi meg a vágást. Ami néha jól néz ki, mert kiemeli az előtérben álló szereplőt és elsötétít a hátteret, néha meg egy random kávé tölti be a képet, ami a feketéből még feketébbe vált át. Mindez 5-10 percenként.. Rendben. Művészet.
Jó hogy ezt nem moziba néztem meg. Ja, és sosem hittem volna, hogy Penélope Cruzzal fogom látni életem legkevésbé erotikus
jelenetét..leszbikus [ Szerkesztve ]
-
tag
konkrétan itt táncolok a monitor előtt és várom hogy végre szabaduljak ebből az ügyeletből hogy legyen időm bevetni magam a moziterembe (jövő héten)
-
Bad Pritt
félisten
The Batman
A modern hollywoodi filmgyártás egyik érthetetlen jelensége számomra a Warner hozzáállása a saját holdudvaruk képregény alapján készült tartalmaihoz: az univerzumépítés látványosan nem ment nekik, a sorozatos tartalmaik minősége gyártótól függően elképesztően széles skálán mozog és a 90-es évektől a 2010-es évek elejéig irdatlan sikeres animációs águkat is szépen leépítették.De a legérthetetlenebb mégis az, amit a mozifilmekkel művelnek az elmúlt évtizedben: először látványosan ellökik maguktól a kvázi házi rendezőjüknek tekinthető Zack Snydert, nem tudják kezelni a belső feszültségeiket, a DCEU filmjei a nézhetetlentől az egészen korrektig mozognak a skálán, aztán a semmiből jött isteni szikra, valamint a mindenhonnan érkező nem elhanyagolható nyomás hatására a fent említett látványosan ellökött Zack Snydernek is adnak egy újabb esélyt, hogy a nem létező Justice League-et összerakja, miközben a könnyed, bugyuta popcornfilmjeik mellett dollár tízmilliókat áldoznak egy vígjátékrendező pszichológiai drámájára, majd dollár százmilliókkal támogatják a filmtörténet legkolosszálisabb Batman filmjét, ami abszolút nem éri el a Nolan-trilógia epikusságát, vagy a Snyder-filmek over the top akcióját és mégis az egyik legjobb képregény történet nagyon régóta.
Van egy sejtésem, ami a Matrix negyedik része óta él bennem, hogy a Warner stakeholderei nem igazán olvassák el a forgatókönyveket, nem vesznek részt a pitch meetingeken, vagy csak nem tudják értelmezni őket. Ez a Batman is jó példája ennek, mert nem hiszem, hogy előzetesen annyira remek ötletnek tűnt egy 3 órás, helyenként egészen nyomasztó retro noir bűnügyi dráma, aminek a 90%-a éjszaka játszódik és figyelni kell rá.Számomra ez volt igazán meglepő, hogy az előzetesen hangoztatott Batman Noir nem egy üres frázis, itt a világ legjobb detektívje tényleg nyomozni igyekszik, mindemellett persze időnként előkerül az ökle is (erre visszatérek később), de sokkal fontosabb, hogy a szálakat felgöngyölítse. És ezek a szálak adják a film sava-borsát, ezek miatt marad emlékezetes: az egyik legnagyobb kritika Nolan filmjeivel kapcsolatban az volt, hogy az ottani Batman egyedül semmit nem ér, már a második éjszakáján elpatkolt volna, na ez a Reeves iterációra abszolút nem igaz, ez a Batman minden is, amit a képregények írnak róla.
Nagyon ügyesen idézik meg a képregényes paneleket, jó néhány posztergyanús beállítást is megengedett magának a rendező és van egy gyanúm, hogy sokkal több volt a praktikus effekt itt is, mint a cgi, de majd egy vfx videóból úgyis meglátjuk. Általánosságban is rendkívül szépen fényképezett film, abszolút azt érezni, hogy nem akarják siettetni a sztorit, rendkívül ráérősen haladunk előre, az pedig külön dicséretes a mai filmvilágban, hogy egy nézőpontunk van csak, minden időt Batman és a nyomozása emészt fel.
Ami érdekes sajátossága a filmnek, hogy ezzel együtt mégis rengeteg karaktert mozgat, viszont relatív kevés helyszínen játszódik, sok múlt a színészeken, az ő interakcióikon, és szerencsére egytől egyig tökéletesen hozták a karaktereiket, a Pattinsonnal kapcsolatos minden előzetes félelem elmúlt Batman első színre lépésével, fantasztikus volt a csávó és végre van egy Batman filmünk, ami tényleg róla szól, nem pedig Bruce Wayne-ről, akinek mellékesen van egy alteregója is.
Ami pedig Matt Reevesnek úgy sikerült, hogy sem Nolan, sem Snyder nem volt képes rá: Gothamnek egyénisége van ebben a filmben. Nem Chicago, nem New York, hanem Gotham City az, amit a vásznon látunk, néhol egészen a burtoni gótikus stílusig nyúlt vissza Reeves, máskor a 90-es évek filmjeinek mocskos nagyvárosait idézte meg, némely jelenetben majd' lefolyt a vászonról a városkép, fantasztikus volt.
Ugyanígy szuperlatívuszokban tudnék beszélni Michael Giacchino zenéjéről, szerintem nem nagy titok, hogy a végső produktumban is a trailerben hallott Nirvana dal köszön vissza, a film egész soundtrackje a Something in the Way-re lett ráhúzva. Természetesen megkapta mindenki a maga témáját, amik aztán szépen kiegészítették egymást a közös jelenetekben néhány egészen különleges csavarral.
Ami nálam egy kicsit kilógott, az az akciójelenetek közül néhány közelharc, mondjuk úgy, hogy olyan túlzásokba esett Reeves, ami az amúgy rendkívül földhözragadt, valósnak tűnő sztoriból kizökkentett egy kicsit, de maga a fényképezés meg a koreográfia annyi pluszt hozzáadott ezekhez is, ami miatt el tudom nézni az ilyesmit.Nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki ebből a Reeves-féle Batman karakterből és világból, mert a film vége egyértelműen folytatásért kiált és spoiler nélkül annyit írnék, hogy akár egy érdekes irányba is el tudnák vinni a következő filmet.
Addig is, ezt nézzétek, lehetőleg angolul, mert nem tudom, a rejtvényeket hogyan dolgozzák át magyarra, a feliratot készítő személy is jól megizzadt velük szerintem. Remek élmény, ha az ember vevő egy lassú, sötét filmre.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
k-adi
nagyúr
Vaksötét 1-2.
Don't Breathe 1-2Nemrég bukkantam rájuk, most ilyen horroros, thrilleres filmek közül mazsolázom.
Röviden annyit írnék csak, hogy amíg az első egész jó, addig annyira rossz a második rész. A második teljesen erőltetett már, a rejtély sincs már ami az elsőben még megvan, stb. Ha valaki nekikezd, a második film skippelhető -
Miklós315
aktív tag
Batman élménybeszámoló (nagyon lelkes-pozitív )
(szándék szerint nem spoileres, de ilyenek elhangzanak, hogy a ki játssza, apingvint esetében ezt is kerülik... szóval a nagyon kényesek ne kattintsanak, a lazábbak bátran)"rébusz" Röviden:
- darkos
- nyomozós (a he7edik-re asszociáltak)
- thriller-ijesztős hangulatú
- egyszerű, de kemény, valamint túlmutat önmagán
- dicsérik a színészeket, a látványt, a zenét
(kb. ennyiről van szó benne)[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
Pearce
aktív tag
Aki megy a Batman-re, azért legyen tisztában vele, nehogy csalódás legyen a vége, hogy ez egy közel 3 órás többségében nyomozós, kevés akcióval operáló szerzői film /legalábbis amiket eddig olvastam róla, nagyon lejön, hogy egy rendező vízióját látjuk és nem egy stúdió által összetákolt valamit/. A hangulatot, fényképezést szinte mindenki dicséri, hogy mennyire észvesztőre sikeredett.
-
KISDUCK
addikt
válasz #42308056 #150155 üzenetére
Amúgy Ashton tényleg ezt mondja. Nem kell itt idegeskedni, az amerikaiak mindenre büszkék kb. ha a reggeli kávé és cigi után mennek a retyire és kitolnak egy 10 kuvikosat, akkor arra is büszkék a közösségi média alapján.
Meg hát az embereknek rossz szava nem lehet rá, mert ha jól tudom "harcolt" a szex kereskedelem ellen: "Ashton Kutcher Helps Save 6,000 Kids from Sex Trafficking Via His Organization with Demi Moore" -
spiky03
veterán
válasz sherlock82 #150163 üzenetére
Én még 44 napig, amíg felkerül majd az HBO MAX-ra.
De kíváncsian várom, hogy itt ki mit ír majd róla!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
volandy
senior tag
No Exit(2022) amerikai thriller Damien Power rendezte ezt is mint a korábban említett Killing Ground filmet. Nagyon izgalmas, de úgy látszik, hogy a rendezőnek szokása, hogy a végén nem lehet tudni, hogy mi történt a filmbeli gyerekkel. No Exitben még van rá utalás
de a Killing Groundbeli csecsemővel mi lett…….a rajz ami a falon van, -
pohár
félisten
-
k-adi
nagyúr
válasz Aventador91 #150160 üzenetére
én is remélem, hogy jó lesz, mert holnap megyek rá és már kifizettem
-
Aventador91
őstag
válasz Rigormortiis #150152 üzenetére
örülök az ilyen véleményeknek mert abból lehet következtetni hogy nem olyan rossz az
-
volandy
senior tag
Killing Ground(2016) ausztrál krimi, de talán inkább horror, rendezte: Damien Power.
Nagyon jó, izgalmas üldözős film. -
mephi666
nagyúr
válasz #42308056 #150157 üzenetére
"A hollywoodi páros a GoFundMe nevű platformon keresztült indított gyűjtést, azzal a céllal, hogy összesen harminc millió dollárt adományozhassanak – ehhez azonban ők már most hozzátettek három milliót"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz #42308056 #150155 üzenetére
én ezzel úgy vagyok, hogy a "blabla" része meg a háttérben futó marketing-cél nem érdekel... ebből az a lényeg, hogy ők megtehetik, adtak 3millió $-t és gyűjtenek szorgalmasan... csak ez számít azoknak, akik ténylegesen kapnak a segítségből mindenki meg tudja találni azt az eszközt, amivel segíthet... pl van politikus, aki befogadott egy tucat embert, ott is megy a köpködés, hogy "persze, kell a kampányhoz" ...de ebben a helyzetben nem mutogatni kellene a másikra, hanem lehet követni a példáját... ott van mindenkinek a lehetőség: aki tud, ad szállást, más pénzt ad, a harmadik tartósélelmiszert küld, a negyedik ruhát... rengeteg a lehetőség
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
hm, eddig nem is tudtam, hogy Ashton Kutcher nő Mila Kunis vette feleségül őt?
"Ashton egyből rávágta, hogy soha nem volt még büszkébb arra, hogy egy ukrán felesége lehet"
...az az "egy" nem kellett volna a mondatba, mert elsőre félreérhető nagyon
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Rigormortiis #150152 üzenetére
Na pont jókor írod, most foglaltam le a jegyet, de akkor visszamondom
-
Rigormortiis
veterán
Megnéztük az új Batmant. Atyaég, mennyire szar volt. Nem igazán olvastam utána, és nekem a moziban esett le, hogy ennek semmi köze a dcu-hoz. Szörnyen hosszú és fárasztó volt, és még Pattison volt a legkisebb gondom vele (bár tény, hogy még Affleck is mérföldekkel jobb volt. Ez egy nagyon földhözragadt Batman-sztori volt, és végig egy b film benyomását keltette a produkció. Mi szükség volt így erre?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Cartevo
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz sherlock82 #150148 üzenetére
Életszerű, a Dűne is egy hónappal később startolt nálunk, mint Nyugat-Európában.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
sherlock82
senior tag
A szereplők és a bemutató alapján szórakoztatónak tűnik
https://www.imdb.com/title/tt13320622/The Lost city
A hazai bemutató április végén van egyébként a filmet március végén mutatják be.Életszerű szerintetek hogy idehaza ennyivel későn mutatják be?
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
sherlock82
senior tag
válasz Peterhappy #150144 üzenetére
Más,
Egyik nap megnéztem a Nyitva c magyar filmet.
Hát nem estem hanyatt tőle.
1-2 jó poéntól eltekintve felejthető alkotás, pedig a kritikák még jókat is írtak róla.[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #42308056 #150145 üzenetére
ja a 21 szemelyes mozi itt tok jo. suppedos barsonyfotelek amik majdnem olyan kenyelmesek, mint az itthoni fotelljeim. meg jellemzoen ott szoktak adni a nemzetkozi filmeket, szoval azt a termet imadtam covid elott.
jelenleg mondjuk nem tudom, mert itthon megiscsak van egy kanapem, es kep / hangminosegben azert hangulatra egyertelmuen megvan a mozi feeling (120" 3-3.5 meterrol egy rendes 5.2 setuppal). barati kor imadott covid alatt, valamiert
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #150140 üzenetére
Ő nekem is gyerekkori szerelmem, még úgy is, hogy ki sem kértem az imbd véleményét
-
törölt tag
válasz sherlock82 #150137 üzenetére
Lady Gaga se melegített fel?
-
pohár
félisten
válasz sherlock82 #150134 üzenetére
én péntek este, meló után, feliratos vetítés az Allee-ban
-
gyuromoj
veterán
Bullet Train Trailer [link]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sherlock82
senior tag
Hétfő megyünk megnézni a Batman új részét.
Szerencsére van délután 14.00 kor kezdődő vetítés , így nem éjszaka érek haza legalább.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
mephi666
nagyúr
válasz k-adi #150128 üzenetére
morbitól félek, mert a sony már több soron bebizonyította, hogy nagyon tuti R-es alapanyagból+karakterekkel hogy lehet PG13-as cumizóversenyt csinálni
-
tag
Ez a film.. Annyira!
Annyira megfogható
Annyira egyszerű, oly közel álló problémákkal (is) foglalkozó
Annyira jó ütemű, élvezhető éneklős
Annyira fantasztikus beleéléssel játszó
Annyira szerethető és annyira megható
Annyira újszerű/modern musicales
és annyira nem fog bejönni oly sok mindenkinekImádtam!
#értékelés (?)
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Toxikoma
8/10
Jó volt ez! Grat a rendezőnek.
-
-
.LnB
titán
válasz #42308056 #150116 üzenetére
Igazából annyi az indíték, hogy egyrészt moziban is rég voltunk, IMAX-ben meg még régebben. Aztán gondoltam, hogy ezt a Batman-t akkor nézzük már meg ott. Foglaltam jegyet szombatra, majd kiderül, hogy el is tudunk e menni rá.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Sima vászon Atmos Hanggal (ami amúgy brutál jó, de ezerszer inkább az eredeti nyelv). Ha szinkronnal nézed mindenképp IMAX. Szerintem a 8. sor a sweet spot benne.
Az jó kérdés mennyi benne az igazi IMAX felvétel nagyobb képaránnyal. Sajnos a kritikusok ilyen butaságokra nem áldoznak karaktert a pontszám nélküli cikkjeikben.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
De rég voltam én moziban, főleg az Arena-ban.
Szóval most nézem, hogy a Batman vagy 5 féle teremben megy. És most eskü nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb. Ez a Dolby Atmos ez nekem új. Szóval melyikre érdemes menni. Nekem a nagy vászon lenne a cél. És a jegyárakból úgy gondolom, hogy a "sima" Imax 2D lesz az én befutóm. A Dolby Atmos az kisebb vászon? Vagy az is nagy IMAX, plusz az Atmos hangzás?!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Grave_444
nagyúr
Antlers (Agancs) 2021
Lassú, drámai, mítikus, ahol kell brutális és ijesztő.
Egyikhez sem hasonlítható, a 67. percnél járok, nagyon el kéne rontaniuk, hogy ne tudjam jó szívvel ajánlani.
A végső leszámolás nekem túl egyszerűnek tűnt, de idő hiányában valahogy meg kellett oldani.
Ez a sztori a kisvárosban megérne egy rövidebb sorozatot is, elnéztem volna pár órán keresztül.Ha megnézted írj pár mondatot róla.
[ Szerkesztve ]
-
Miklós315
aktív tag
Ez jó volt
Van hangulata, földhöz ragadt , de van tétje, felépül,(értitek?! ) , a színészek nem rontják, stb., stb. Nagyon kellemes(en hátborzongató) meglepetés... (és, ahogy látom, jó régi pótlás, 2013-as).genyó véget ér
Nem árul zsákbamacskát , elég korán lelövi a szitut, de képes dolgozni vele.(az mekkora húzás már, hogy természetfeletti horroroknál a macska a "házőrző", de az ufókat le se sza...k )
Kíváncsi lettem Scott Stewart-ra, felkészül a Legion... izé, Ő rendezte a Priest-et"Szerintem."
-
VIPowER
őstag
Nem volt rossz,
de jó sem. -
PuMbA
titán
válasz proci985 #150100 üzenetére
Batman nagyon hasonló lehet, lassú és 3 órás: "The Batman sifts through clues and leads, periodically breaking out into action, but Reeves is more attentive to the slow build of the feature, tracking Bruce’s arc as he’s challenged by Riddler, who offers a unique perspective on formative events and people in the young man’s life. It’s an exceptionally long movie."
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Az agancs című horrort látta már valaki? Vélemény?
Ha esetleg igen milyen horror? Lasabb drámaibb(Árvaház, Ördöggerinc, Drakula) lefolyájú vagy inkább a pörgős "akció dúsabb" (13 kísértet, Resident evil, a dolog)Minden jó, ha a vége jó!
-
Grave_444
nagyúr
válasz k-adi #149061 üzenetére
Last Night in Soho (2021)
Szerintem is ők ketten vitték a hátukon a filmet, illetve a tökéletesen ábrázolt, romlott éjszakai élet bemutatása. A férfi karakter nagyon unszimpatikus volt, lehet szándékosan.
Azért Diana Rigg is hozta a szerepét, sajnos az utolsó filmjében.
Mivel éltem Londonban és sokszor jártam a Sohoban pár helyszínt felismertem. Nem félreérteni.The Unforgivable (2021)
A befejezés miatt kissé emlékeztet azEasttowni rejtélyek minisorozatra.
Néhol kiszámítható, de van benne potenciál, krimi kedvelők szerintem nem fognak csalódni.
Jól szemlélteti mennyire előítéletesek az emberek és aránylag reálisan gondolkodnak benne a karakterek. Amit sajnálok, hogy Jon Bernthal csak kis szerepet kapott/vállalt.[ Szerkesztve ]
-
stefi76
tag
Bocsi, ha "vótmá"
Super Who Trailer (2022)
[link] -
Miklós315
aktív tag
-
Major Lion
senior tag
válasz PuMbA #150099 üzenetére
Igen sajnos a mai filmekben inkabb az a szokas hogy nem bemutatnak valamit es megengedik neked hogy te rakd ossze a torteneseket hanem a szereplok mindig elmagyarazzak hogy most mi jon es mi volt eddig aztan mennek is akciozni
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.