Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz oriic #150797 üzenetére
Ha már Animációs filmek, Azokból érdekelne olyan ha tudtok ajánlani "komolyabbakat" (nem dráma) ami inkább izgis, és nem gyerek mesék mint pl a Shrek és társai? Lehet CGI is pl Final Fantasy, Őrzők legendája és amit már egyszer említettem itt a 9 az a mai napig nagy kedvenc.
Az anime szerűek annyira nem feltétlen jönnek be, bár Witcher: Farkas rémálmaMinden jó, ha a vége jó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Top 20 - Animációs film, amit várunk - Retroshock!
Live-Die-Respawn
-
aujjobba
addikt
A tégla (Departed)
Régen volt már, hogy egy több mint két órás film így lekössön, és ne a hátralevő időt vagy a fórumot csekkoljam közben folyton.
8/10 -
KISDUCK
addikt
Az Antlersben
, nem a Hang nélkül (A Quiet Place)-re gondolsz?van beszélgetés [ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Kellemes kis, misztikus horror. Pár helyen elég creepy volt a film. A főszereplő kölöknek jár a pacsi az alakítása miatt és szerencsére
. A játékidő nem hosszú sajnos, de ezt nem lehet felróni mert működik az egész, a film nem rohan, de ebbe a keretbe belefért aminek bele kellett. Megtekintésre ajánlom. Részemről 10 libabőrből 7 teligatyát adok.tudták hogy kell használni a jump scare-t Hát röviden, tömören ez kib.....tt jó volt. Szét röhögtem magam rajta, teli volt szituációs poénnal ami párszor fekete humor volt. Az imdb-n lévő 7.4 pontot simán megérdemli a film.
#értékelés
-
tag
válasz Peterhappy #150786 üzenetére
hát, így végig nézve sem én fogom meghozni ehhez a kedvedet.
Hotaru no haka
Szentjánosbogarak sírjaGhibli stúdió filmje, akit én eddig Miyazaki Hayao-hoz és első sorban a Totoro és Mononoke-hime animékhez tudtam kötni. Így a rajzolás stílusa és egy ponton a természethez való közeledése nem volt újdonság számomra. Ezekre nagyjából számítottam is. Tudtam azt is, hogy dráma elé ülök le, de reméltem lesznek felemelő pillanatok, reményre okot adó események, mondanivaló és talán némi katarzis.
De nincs. A film első pillanatában megkapjuk a történetet: egy gyermek halálát fogjuk végig követni. Mind aztán kiderül, kettőét. A film első fél órája levisz az életről. A gyújtóbombák okozta pusztítás bemutatására, a tömegsírokra, a férgek rágta halálra égett édesanya képére nem voltam felkészülve, kellett is az a fél napos szünet ez után. Így végül úgy ültem vissza a film elé, hogy fel voltam készülve a folytatásra. Mely korántsem lett befogadhatóbb.
Nagyon hasonlított a Két nap az élet vagy A Nap birodalma regényekhez, de ami nekem könyvben tudott működni, az rajzfilmben nem. Nem tudtam azonosulni a főszereplővel, érzelmileg nem tudott behúzni annál jobban, mint hogy nézzem és szörnyülködjek a helyzeten. Látni véltem benne értékeket, például a már fent említett animáció remek stílusa, a felépítés és a képi világ kettőssége (pl a szentjánosbogarak csodája éjjel, és halála nappal), de megkaptuk az empátia nélküli társadalom éles kritikáját is. Kicsit túlzottan is.
Nehéz film, és soha többet nem akarom újra nézni. Ajánlani.. talán egy alapos felkészítés után.
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tag
Szentjánosbogarak sírja - folyamatban
.. jesszusom, nem számítottam rá, hogy ez ilyen durva lesz. Ezt így reggel elkezdeni.. szünetet kell tartanom.Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Miklós315
aktív tag
Lunana: A Yak in the Classroom
és
Nine Days (Kilenc nap)Lassabb, merengősebb, nem hibátlan, de értékes darabok, kb. "ódák az élethez".
"Szerintem."
-
perempe
veterán
-
Louro
őstag
Moonfall - inkább nem értekelem, de nekem tetszett
Jesszusom, olvastam itt a véleményeket a filmről. Aki a filmet több részletben nézi, az valójában nem is nézi. Aki a fizikába köt bele, az kössön bele a Függetlenség napjába is vagy az Armageddonba is. Tényleg ennyire finnyás lett mindenki?
Ez egy popcorn-mozi, amitől nem kell sokat várni. Bár én a többi filmhez is úgy ülök le, hogy agy kikapcs és élvezzem. Nem fejtegetem, hogy a gyorsulás megfelel-e a fizika törvényeinek-e.
Szerintem az alaptézis nem volt rossz. Ebben volt az egyetlen egyedisége, ereje. Persze a színészi játék, a díszlet sok helyen kilógott. Tele volt klisékkel. De összességében egy átlagot hozó film.A leszakadt hídnál, amikor "lebegés" közben még egy sziklán dobbantanak egyet már sok volt. Vagy furcsa, hogy a nagy menekülésben sehol más ember, csak az üldőzök és az üldözöttek. De feltételezem a büdzsé miatt. Persze lehet csak a scifi-éhségem mondatja velem.
Mess with the best / Die like the rest
-
k-adi
nagyúr
Ezt látta már valaki?
[THE OUTFIT - Official Trailer - Only in Theaters March 18] -
KISDUCK
addikt
és mephi666:
Szerintem csak annyit mondtak neki hogy: "tegyél úgy mint ha söprögetnél" és ő szó szerint értette.
Amúgy volt az ilyen helyzetekre egy paródia a Modern családban és adott részben két karakter statisztát játszott egy forgatáson és ők is hasonlóan imitálták a feladatot amit rájuk szabtak ezzel kiidegelve a stábot.
-
mephi666
nagyúr
én itt arra gondolok, hogy van a söprögető mögött egy háttér... lehet jobbra lentebb volt még egy kamera, amivel felvettek és abból a szögből adta ki jól ott egy jelenet?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
KISDUCK
addikt
válasz Pitterix #150772 üzenetére
Még mindig jobb mint ez: [you had one job]
-
Bad Pritt
félisten
THE NORTHMAN - "To Valholl" Official Clip
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nálam Robert Eggers nálam eddig 2-ből 2 telitalálatos, 100%-os mérleggel, ez a filmje pedig a legjobban várt idén, első napos megtekintés lesz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Jön moziba valami Camelot film, a CC honlapra kirakott plakátján kicsit ismerős néhány elem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
Ez valami borzasztó silány egy fostenger. Nincs az a pálinka mennyiség, amivel ez nézhető lenne.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
fant0mi
őstag
válasz sherlock82 #150767 üzenetére
Szerintem meg messze kerülendő. Nagy nevek ellenére unalmas, gagyi, humortalan. Elsőfilmes rendező, remélem utolsó filmes is.
Ízlések és pofonok, nem vitázni akarok veled, de álljon itt egy ellenvélemény is, hogy én megmondtam.
-
sherlock82
senior tag
Rejtély a Riviérán,
aki szereti a Rózsaszín párduc filmjeinek humorját, annak ez is tetszeni fog.
Egyszer simán nézhető szórakoztató film.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
nagyúr
válasz Mik76 #150765 üzenetére
AC Clarke - 3001: The Final Odyssey Mondjuk
témában az Excession (Holtpont) Banks-től magasan a kedvencem, ott egy kicsit más szinten mozognak a dolgok.eltérő oprendszerek közötti vírus [ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Mik76
senior tag
Na nem mintha en nagyon kepben lennek programozasban, de annyit meg en is tudok hogy egy virus fix operacios rendszerre keszul fix programnyelven. Ezek meg gondolom mindezt az urhajo menujebol a kis fogaskerekes ikonnal kerestek ki...
Es a feltoltesrol meg szo se esett.Szoval engem nem lepett meg a Moonfall. Jokat tudtam rohogni, csak idonkent a komoly reszeken. Biztos ilyen morbid a humorom.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
válasz Pro Koryak #150759 üzenetére
Na igen de pl az Independence Day-ben meg milyen mar amikor kitalaljak hogyvirust telepitenek az idegenek urhajojara...
Ezt is olyan ember talalta ki aki meg egy sor kodot nem irt eleteben.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Pro Koryak
addikt
válasz Mik76 #150757 üzenetére
A Moonfall-al semmi bajom nem lenne, ha az a sok nevetséges klisé nem lenne benne, pl.
nyílik szét a föld, ~50m széles szakadék, kocsival átugratják, de úgy, hogy egy a gravitáció által felemelkedő hatalmas sziklán még lendületet vesznek.
Miért kell ennyire butára megcsinálni???
Nem is bírtam végignézni, fél óra vissza van, de így is marad.[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
válasz Vikthor #150755 üzenetére
Hypolták meg mondták milyen jó? Én eddig csak rosszat ovlastam róla, az értékelések is eléggé lehúzták hogy teljesen középszerű, így én inkább nem is fogom megnézni, majd talán egyszer ha tv adja és nincs más. De ha Netflix filmek nálam a Beckett volt a mélypont olyan unalmas volt, nagyon bánom utólag. Nem netflix de nem rég láttam a Godzsírá vs Kongi-t fú az is mekkora klisékamu halmaz és emelett rettentő ostoba sztori és teoríák "üreges" föld mindent vitt.
UI.: Erről jut eszembe azt valaki tudja hogy a tömény CGI filmekben miért van a két véglet? Vagy írtó gyors kb nem látni semmit (azon kívül hogy elfedjék a részletesség hiányát) Valamint a másik véglet hogy olyan mint ha lassított felvételt néznék? Pl az Említett Godzi vs Kong-ban a cgi víz is mint ha porfelhű lett volna olyan lassan zuhant a gravitáció által, illetve pl az Unalmas iramokban pedig minden olyan mint ha azok a kocsik 600km/h-val mennének és törnének össsze.
Ez ilyen bevett trend lett szokás?Minden jó, ha a vége jó!
-
Mik76
senior tag
válasz Pro Koryak #150750 üzenetére
Az a
nagyon ciki volt az mar biztos.felhokarcolo
En csak azt mondom hogy aki ismeri a rendezo korabbi munkassagat annak nem kene hogy meglepetes legyen.
Apropo.Gatyara vetkozes. Ha egy vizzel korbezart hotelben rekedek csurom vizesen mert eppen hogy megusztuk, valszeg en is levetkoznek es szaritkoznek. http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
nagyúr
válasz k-adi #150754 üzenetére
Tegnap néztük meg... megfogadtam pedig, hogy netflixes filmeket csak óvatosan, de ezt annyira hypolták, hogy milyen jó stb, csak beadtam a derekamat. Hát őszintén szólva, megint megégettem vele az ujjamat. Kicsit össze vissza mentek bennea flashback-ek, volt benne klisé rendesen, és túl hosszú... Simán átlagos film és semmi extra. Nem jött át, pedig akartam, hogy jó legyen. És tényleg igaz, hogy van az a maroknyi igazán jó film netflixen, de a többi rendre középszerű, lassú és lapos. Hiába a híres színészek használata.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
k-adi
nagyúr
válasz dellfanboy #150752 üzenetére
Azt a Black Crab (2022) filmet én is elkezdtem, de áttekerés lett a vége
-
mephi666
nagyúr
válasz dellfanboy #150752 üzenetére
érdekes egy valami volt, az biztos... én múlt héten néztem... a helyszín és néhány karakter kimondottan jó volt amíg pl a tenet-ben számomra totál üres karakterek jöttek sorban, ebben volt 3-4, aki tetszett...
nem fogom újra megnézni, de egynek szerintem bőven jó volt
ui: ja, ez nem is kimondottan akciófilm... ha akciót akarsz, ott a Scott Adkins-es "One shot" ...na, abban halomra lövik egymást
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dellfanboy
őstag
tegnap akcio filmet akartam nezni, es valami oknal fogva leultem megnezni a black crab-et
hat irto gyenge volt... 1 nap utan se jott at semmi, naomi nelkul ZS kategoria, vagyis o volt a huzonev, miatta nem adtam fel...
nem tudom milyen skandinav konyvbol/filmbol keszult, meg hogy ez vmi remeake-e de igy utolag visszagondolva, csak idoelbaszas volt.eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
k-adi
nagyúr
The Contractor (2022)
Akciónak erőtlen, drámának gyenge.
Láttunk már sokkal jobb ilyet. Jogos az imdb score. -
Mik76
senior tag
válasz gyenesmartin #150741 üzenetére
Moonfall
Csatlakozom. Ez a film semmivel nem volt jobb/rosszabb mint az Independence Day, Armageddon, stb. Sosem akart fizikailag akkuratus lenni, vagy tul mely lelki vilagot bemutatni. Popkorn, sor vagy kola, esetleg egy joint aztan hadd szoljon.
Hulyeseg volt? Igen.
Jobban mint az akcio filmek 80-90 szazaleka? Nem.
En nem adnek ra nyolc pontot, de nalam azert meger egy6/10-et.
#értékeléshttp://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
cyberkind
félisten
válasz Aventador91 #150746 üzenetére
Ez szép és jó, de mi ez?
-
Aventador91
őstag
10/10
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
3L1T3
addikt
Olvasva a véleményeiteket ezzel most egyedül leszek , de
The Matrix Resurrection
Igaz csak most volt időm és lehetőségem hála az HBO Max-nek megnézni az új Matrix-ot. Nagy rajongója vagyok az első 3 résznek. Rengeteg dologra választ kaptam, és új teóriákat szült az elmém. Összeségében azok táborát erősítem akik elégedettek az új filmmel. 😬“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mephi666
nagyúr
válasz gyenesmartin #150741 üzenetére
eeXaa ifjú padavanja lettél? 8/10?
Emmerich ráugorhatna legközelebb valami gyíkemberes-laposföldes konteóra
-
gyenesmartin
őstag
Moonfall
8/10
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez jó film volt szerintem.
Nyilván ha szigorú szemmel akarom nézni, akkor szar a CGI, logikátlan, gyerekes stb...
De ha leültem elé és csak nézni meg élvezni, na arra jó volt.
Érdekes felvetések vannak benne, amik ugye különböző feltevésekre alapoznak a holddal kapcsolatban.
Egy biztos én örülnék, ha lenne még sok ilyen ehhez hasonló film
Csak jobb körítésben. -
mephi666
nagyúr
válasz Rigormortiis #150739 üzenetére
ja, az előző egy jó videóklipp, de az új totál felejthető ...azt se tudom már, hogy miről szólt...
-
Rigormortiis
veterán
Atyaég, mennyire gyenge volt az "új" öngyilkos osztag. Pedig a korábbit kifejezetten szeretem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
hoffman_
nagyúr
válasz RetepNyaraB #150736 üzenetére
köszi!
az alapvetően nem zavar, ha fizetős. ez a program rémlik is még az mp3 hősidőkből, még talán ilyen mp3 lejátszó is volt 2000 után valamivel, ha jól emlékszem : )
paatrick:
köszi neked is a tippet"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
paatrick
őstag
válasz hoffman_ #150719 üzenetére
mpchc volt jó sok évig, most vagy két éve csak mpv. mpchc nem vitte a hdr-t és nem volt kedvem mókolni vele. De most lehet visszarakom ha már írták hogy megy.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
RetepNyaraB
veterán
válasz hoffman_ #150735 üzenetére
Vagy ugye a jRiver (tudom, fizetős, vagy béna a crack). De rendszer szintű lejátszóból (win rendszerhangnak is megadható) nincs olyan sok, ami pluszban minden formátumot is kezel.
Én régebben elég sokat hegesztettem a mpchc-t és nem hiányzik évek óta (mondjuk így a fejlődését sem látom).
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
KISDUCK
addikt
válasz devil-k #150733 üzenetére
Hát ilyen idézőjelesen értettem a családbarátot, mert sajnos mindket részből kimaradt az erőszak megjelenítése. A 2. résznél már olyan volt hogy ahol jött volna a brutalitás ott ugrott a következő jelenetre a kép kb. olyan élmény volt nekem mint mikor a tv-ben leadták az alien 4-et és a durvább jelenetek ki voltak vágva.
-
k-adi
nagyúr
Moonfall (2022)
Igaz a legenda, miszerint hamasterpieceakkor skippelni kell. Ez is egy ilyen.
Ha ez nem kapja meg a málna díjat akkor nem tudom mi. Kétség kívül ez az év „legpocsékabb” filmje eddig. Kétlem, hogy idén bármi tetézné ezt.ez nem 0, hanem -1 / 10
-
válasz hoffman_ #150724 üzenetére
LAV nem muszáj, nekem a 5.1 => 2.0 keverés miatt van. A MadVR a HDR-támogatás meg képminőség miatt jó, meg van benne sokféle képjavító, egész jó felskálázás is, én csak utóbbit szoktam használni.
MadVR - a jobb oldalon lévő linkre katt
Tutorial van az oldalakon hogyan kell összerakni az MPC-BE lejátszóval, vagy gúglizol, leírni túl hosszú, de amúgy nem bonyolult. Beállításaikat nem muszáj piszkálni, az ízlés kérdése.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
mephi666
nagyúr
válasz KISDUCK #150729 üzenetére
pg13... kiherélik sorban a brutális karaktereket... vannak filmek, amiket gondolkodás nélkül R-be kellene rakni és legalább 1.5szeres pontot érnének el, ha megmutatják, hogy ezek a karakterek milyen darálásra képesek ...carnage (a húsdaráló) is pg13-ban... vicc
-
devil-k
nagyúr
Morbius
5.5/10Barátom unszolására elmentünk megnézni ezt az újabb Marvel csodát 4DX-ben. Bevallom őszintén, én sokkal sokkal rosszabbra számítottam, tipikus, egyszer nézős élmény volt számomra. A 4DX sokat dobott az élményen, aki teheti, abban nézze meg.
A legnagyobb problémám az volt ezzel az egész alkotással, hogy nem igazán volt mélysége, nem volt benne karakterfejlődés, nem volt benne semmi izgalmas, egyszerűen tudni lehetett, hogy minden megy a saját maga útján és hogy ennek az útnak a végén mi várható. Rajongóknak persze kötelező, "unatkozóknak" és nem képregényfanoknak viszont övön aluli lesz ez a film. A két stáblista utáni jelenetnél is csak ennyi jutott eszembe: És, akkor most mi van?- mozi bolondéria -
-
Pitterix
őstag
Nem egy Warcraft, az biztos. Elég érdekes a világ, amiben játszódik, no meg az orkok kinézete. Én elvoltam vele, szórakozni akartam vasárnap ebéd után, erre jó volt.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
hoffman_
nagyúr
köszi a válaszokat. ez a BE verzió nekem új, ránézek, valahogy lemaradtam.
lezso, valami spéci setup van erre a kombóra, vagy megtalálom, hogy érdemes belőni?"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
félig OFF kérdés: ki milyen lejátszót használ?
MPCHC-ra évek óta nincs frissítés, VLC meg produkál fura dolgokat. 4K, HDR tartalomnál voltak érdekes színek. valakinek díjnyertes tippje esetleg?"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
KISDUCK
addikt
válasz Peterhappy #150717 üzenetére
Inkább nézd meg a gora-t, ez legalább nem akarja komolyan venni magát.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #150702 üzenetére
A legjobbakat nem lőttük el úgyhogy hajrá
Van például az ázsiai nő aki Halle Berry-ékkel lakik, de nem derül ki egyértelműen a kötődése (vagy csak nem figyeltem eléggé?).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Peterhappy #150702 üzenetére
Ah de kár...Hátha zseniálisnak tartanád pedig...
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest