-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz SpydeR3412 #55798 üzenetére
Ez gyengébb a Pro motoroknál is, azok 61500-at forognak.
Basszus mekkora az űr most a Boldclash motorok nélkül.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
SpydeR3412
aktív tag
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #55796 üzenetére
Igen, nekem is jól teszi a dolgát, már 2 gépben. Osd is frankón működik.
"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #55790 üzenetére
Láttam olyan F3-as (mini) lapot, ami még a BF3.2 -t sem támogatta
Nem lehet, hogy olyannal rendelkezel? Amúgy szidtam a FullSpeed kamu verziós (Fortinet) F3 -as lapját, de kellemes a csalódás vele. Legalábbis nekem egészen jól produkálja magát.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
Pikoblx (klón). Stab ban állítólag van vmi nyűgje (de én úgy sosem repültem vele), acro ban jön megy pacsit ad és looptime ból is többet bír mint sprf3. Osd nincs, de 5v bec van benne
"Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz KaiotEch #55791 üzenetére
Mi nem jött össze a bl-nél?
Igen a BoldClash fele annyi, csak pont ezért hamar elkapkodják. De nemsoká keszlettöltés újra, én is azt várom.
Ha viszont nem akarsz várni, akkor vegyél gyári 14kkv-s motort, tolsz rá 3as proppot, meg alá hv aksit, aztán azért tud menni az is.Geller72: Azé' kérdeztem én is.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz SpydeR3412 #55789 üzenetére
Csak beszippantotta a mini . Pedig aztán ment előtte a fúúúúj. .
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Nekem az ER130 megcsinálta azt, hogy egy kicsit lazább leszállást követően mindent elfelejtett, pedig már állítottam be a leendó gazdájának pár stab módot. Összevissza ment nekem is, rátoltam notira és látom, hogy semmilyen mode nincs rajta, meg úgy általában szinte default minden. Méretre tetszett, de ritka fosul volt összerakva. Csavarok egy rakás szar, az egyik mociból csak úgy leesett a tengely végi rögzítő gyűrű. (Zégergyűrű).
-
nagyúr
válasz SpydeR3412 #55789 üzenetére
Brushless TW lyukra futott nagyon úgy néz ki. Hát ez sok ahhoz képest, amit linkeltem.
-
Teréz Atya
senior tag
Hogy a szájbavert, retkes f*sz ebbe a Racer 130-ba, komolyan!!!
Kicserélem a motorokat Emax RS1106-ra, erre a gép miután felemelkedik, nem hajlandó a távra hallgatni, csak kb. fél másodpercenként. De mintha nem is akarná kivízszintezni magát?
A legnyilvánvalóbb az, h nyomom fel a gázt, a gép felugrik 1m magasra, majd amikor kicsit leveszem, akkor lepottyan. Még megnézem az ESC kalibrációt, de nem hiszem h ez lenne a baj, indulás előtt kalibráltam. Meg ez nem is magyarázza, repülés közben hogy a faxomba akad bele egy szögbe.
BF 3.2 és 3.2.5-el is ezt csinálja ez a szerencsétlen lap. Oneshot125 vagy PWM, 1k/1k től mentem le egészen 0,5k/0,5k-ig, tök mindegy neki.
Holnap még rámérek az 5V-ra, máshonnan megetetem a vevőt. Ha nem segít kivágom ezt a lapot és jön valami más a helyére.Mini FC-re valami tapasztalat? Elsősorban olyan érdekel, aminek alacsony a suck to price ratio-ja.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz KaiotEch #55787 üzenetére
Attól függ, neked mi a jó ár?
BetaFPV 716 - 16$ nekem megérteCsak nem kefés gépet építesz?
syler123 : Ezek még nagyon távol vannak a drága motoroktól...
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #55785 üzenetére
Tanúsítom! Az 5040/3-as KINGKONG, tényleg jól bírja a strapát.
-
vandor01
őstag
válasz Peaceliker #55783 üzenetére
na a törést már megtapasztaltam
egy razosabb landolas ezt a ket elso prop konnyitve lett... felezodott ez nem a 2S szenkefes 55/65mm-es prop történet addig hasznalod mig el nem hagyodCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Peaceliker #55781 üzenetére
akkor az 5030-assal jobban jatszik?
mondjuk 5030-as 2levelessel a 1806-st aksival (3S 1000mah) 330gramm mar tereltem.... 10percet volt levegoben de csak lightosan turaztam...
mindenképen vmi konnyu propeller kell olyan 2,5-3gramm/db
mert ezek az 5grammos nehezékek sok lesz a lightos gépnek[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
válasz SpydeR3412 #55774 üzenetére
Én.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vandor01
őstag
válasz Peaceliker #55778 üzenetére
szerintem 5mm koruli mert nincs 5 gramm csak 3,6 szoval meg a konnyuek koze tartozik nincs benne sok anyag a center also/felso sikja egy sikban van a lapatok élével.... mikozben ennel [link] vagy ennel [link]
mindkét oldalon van 1/1,5mm amivel a center feljebb emelkedik a propeller élénel... és ott is vagyunk a 7mm-nel.... Van itt vagy 25par ilyen mindenfele propeller azt most reszelhetgetem ra a motorra[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Peaceliker
addikt
-
Geller72
veterán
válasz Teréz Atya #55776 üzenetére
Nos, igen, elvileg csak le kell mérnem, hogy ezek a méretek egyeznek e.
Threaded Bushing Height: 0.8cm/0.3"(approx)
Bushing Diameter: 0.6cm/0.25"(approx)Azaz a menetes rész átmérője 6 mm. A furat. A linkelt switcher mondjuk pont egy On-OFF-ON állású kapcsoló. Kisilabizálom, megmérem és meglátjuk. Köszi.
-
Teréz Atya
senior tag
-
Geller72
veterán
Vajon egy taranis kapcsolója is jó lehet egy másik távba? Konkrétan az irangeX irx ir8m-be kellene nekem egy ilyen, mert a szél leverte a dobozzal együtt a betonra, amire egy pillanatra felraktam és "megsérült" a kapcsolója. A position toggle switch varázsszóra nekem bg-n pl csak taranishoz, és úgy általánosan, ismeretlen, típusspecifikáció nélküli találatokat dob fel. Mivel taranisom nincs, így nem tudom megállapítani, hogy akár még jó is lehet e. Mert ha ezek egy kaptafára készültek (furat, stb) akkor lényegében elvileg mindegy. (?) Azért elég gáz, hogy szerintem a flysky, irx-ből kicsit többet adhattak el az árérzékeny vásárlók miatt és egyikhez sem találok fent a webshopban.
Ez van, ami úgy általános.
-
nagyúr
Van valakinek otthon régebben vásárolt E011-e bontatlan?
-
vandor01
őstag
válasz Peaceliker #55766 üzenetére
akkor ennek a propnak a vastagsaga 5mm koruli? [link]
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #55767 üzenetére
Nekem csak a Walkera motorokon 10mm-es a tengely, viszont van egy 2mm-es vállrész alul, ahhoz azon az oldalon csináltam meg a propokat így.
A kicsit régebbi motoroknál(pl. MT2204) 12mm a tengely 1mm a vállrész, itt lehet választani hol akarsz nyerni kicsit.
Az Emax RS2205-nek meg 15mm a tengelye, ott nem kell variálni.
Vegyél valami vékony fajta alu anyát, valahol láttam [ennél] vékonyabb kivitelt is, ráadásul sokkal könnyebb mint amit raktál a visszább mutatott gépre(2,5-3g/4db körül ez).Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
vandor01
őstag
válasz kriszbon #55765 üzenetére
látom már.... az uj mociknál 14mm-es a kilogo tengely a regieknel meg csak 10mm... "gyarilag" oda csak a az 5mm vastag propot terveztek.... ez szopi farigcsálhatok.... ha a megrendelt sok szart használni akarom vagy hasznalom a regebbi tipusokat... na es persze ujra rendelhetek.... csak az a gaz sok prophoz bassza a kis kinyai odairni a center vastagságát....
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #55763 üzenetére
itt a kovetkezo koncept.... Hantu! remélem 200g ala becsuszik?
azt áruljátok már el aki 5collal jatszik hogyan rakjatok fel azt a propot aminek a kozepe vastagabb kb 7mm mint az 1xrubbeknek kb 5mm.... alig marad menet a motorcsavar vegén... meghuzom azt letépem azt az 1db kilogo menetet! .... vagy az ilyen vastag kozepu propot inkabb ne vegyek? az masfajta mocira jo csak!? a sima regebbiekre 2204 mocikra az ujabb propok nem jatszanak!
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #55743 üzenetére
na igy pont elférnek a 3035-os propok igaz most csak M2 oszlopok vannak!
De meg beférne az M3-as is... de igy igy kicsivel konnyebb a gép!
M3-asnál esetleg le kell kapni 1mm-ert a prop végéből? vagy majd bekopik
Elso nekifutásra elég lesz az M2-es alu oszlop is!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
saját az van csak már nem olyan mint regen hogy mint reptében a legyet....
a légy már nincs csak dron van és csak a reptetés öröme maradtCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
twine
veterán
válasz vandor01 #55760 üzenetére
Házasodj meg....Bár akkor meg lehet, hogy úgy jársz mint én...hogy így meg két reptetés között telik eltúl sok idő
F@sz se tudja melyik a jobb....
Bár talán én inkább a fákra szavazok
Nem olyan rossz az a házas élet....
hogy egy dadogós havert idézzek mikor összekötötte párjával az életét...
Összefoglalta tömören a "lényeget":
"-S...ssss...ssss....saját...sssaját pin@m van!"
PS:elnézést a nagyon offért
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Teréz Atya #55756 üzenetére
hááát nem tudom de nalam két f@ck kozott tul sok idő van szoval nekem ki kell mennem reptetni mert kulonben akkor sokaig se reptetes se f@ck
-
twine
veterán
válasz Teréz Atya #55756 üzenetére
Pedig nem lehetne senkinek egy szava sem...a dohányosok meg szeretnek utána rágyújtani...
A kopterezes is simán szenvedélybetegseg...[ Szerkesztve ]
-
david335
tag
-
Dictator^
veterán
válasz Teréz Atya #55750 üzenetére
Na ja! Ott sem válaszolnak
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Saccco
nagyúr
Tetszenek, de leírtad, horror ár. Nem érnek annyit. A kefementes whoop is olyan szorzóval van megáldva, hogy azt is nehezen veszi be a gyomrom.
A turtle mode az egyetlen, ami arra húz.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
twine
veterán
válasz Saccco #55742 üzenetére
Dehogy nézek,, lefelé biztos nem Max fölfelé
Ma végre megjöttek a q6+-hoz is a kábelek... Egy Xt60/30 átalakítót gyorsan össze is forrasztottam ...Normális töltést kapnak végre a kis aksik...
Lassanként tényleg össze áll a cucc minden darabja...
Már csak idő kellene, hogy ki tudjak menni a helyi focipályara, mert szemüvegben, még itthon a fuck között nem nagyon mertem repülni...
Szokni kell ezt nekem még piszkosul...Eddig nyitott szájal szaladgáltam a f@szerdőben... Most már reménykedem némi örömben is...
Tiny whoop:
Nagyon rajta vagy ezen a dolgon . Te nem lettél szerelmes a rakonheli vázaiba?
Én mikor ezt a kategóriát nézegettem alig tudtam leküzdeni a vágyat hogy vegyek egyet... irgalmatlan jól néznek ki... Igaz, hogy meretukhoz képest horror mit kérnek értük,, de talán ebben a topicban "több is veszett már" ...
Egyszer még lehet hogy építek egy ilyen vazra egy kis mérges szunyogot, mert brutál tetszik... -
defy456
aktív tag
válasz Teréz Atya #55752 üzenetére
Köszi, az alsó bekezdést értem Viszont én pont a végétől tartok egy kicsit Ha téglázom, akkor egy újabb hónapot várhatok amíg megjön egy fc. Miután 1 hónapot vártam a ketyerére Meg van egy olyan sejtésem, hogy ehhez forrasztgatni is kell. Ami meg nem az erősségem.
Ezért örülnék(és fizetném meg), ha valaki megcsinálná nekem. -
Teréz Atya
senior tag
válasz defy456 #55736 üzenetére
Az ST-Linker az STMicroelectronics saját programozója. Ez ugyanaz az STM, ami az F1-F7 előtt csücsül.
Téglázott repvezérlőket, flysky i6-ot, flysky vevőket meg egy rakat mikrokontrollert lehet vele életre kelteni, felprogramozni, vagy végleg elcseszerinteni.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Saccco
nagyúr
válasz SpydeR3412 #55748 üzenetére
Nem tudtam átdobni neked a monitoron keresztül, mert lepattant.
-
Saccco
nagyúr
válasz SpydeR3412 #55746 üzenetére
Lepattant a monitorról...
-
vandor01
őstag
válasz Geller72 #55744 üzenetére
egyformák mert csak egyoldali zacsibol feldobaltam oket hogy lassam hova furjam az oszlopokat hogy elferjenek a propok mellette..... egy leader alsolapot el is kurtam 1-2 mm-rel arrebb utottem a lukat azt a prop beleér........ persze leaderbe meg jo lesz de ide már nem....
bezavarhat? nem tudom?? majd megmondom ha repul
aztan vannak itt kisebb propok de a 3035 a legjobb...CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
Nos a Leader ujragondolva! 3035-ös propokkal!
Dino KV6000-es mocik, Emax 4S torony es runcam...
az alsolap Leader 120 a felépitmény meg ami van a shopokban
ugynézki könnyebb nem lesz de nehezebb sem sac/kb 75/77gramm....[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz SpydeR3412 #55739 üzenetére
3,1g a váz. 55mm-es propeller necces, 50mm-essel lehet használni, úgy tudom kb. ez a 716 vége is.
Egy gondom van, nincs másik flash-elhető alaplapom, amit ebbe belerakjak. Egyébként meg csak 50mm-es propellerem van 0,8-as furattal, de az is 3D-s. PLA-ból nyomtattam, valószínűleg eltörik egy kemény becsapódásnál.
Van ilyen váz 8520-ra is igen.Leírtam, közben megtaláltam a vázak leírásánál a kapcsolódó részt...
6mm - up to 50mm props - 80mm - finished fpv build weights as light as 18 grams
7mm - up to 50mm props - 80mm - finished fpv build weights as light as 20 grams - for 0716 motors
7mmXL - up to 55mm props - 90mm - finished fpv build weights as light as 27 grams - for 0720 motors
8mm - up to 66mm props - 100mm - finished fpv build weights as light as 30 grams - for 0816 motors
8.5mm - up to 66mm props - 100mm - finished fpv build weight as light as 34 grams(#55740) defy456:
Én nem vagyok környékbeli, így nem tudok segíteni.(#55741) twine:
Végre felszállt a géped, nem kell ám olyan magas FPV-ről lenézni...█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
defy456
aktív tag
válasz Saccco #55738 üzenetére
Ez nagyon szimpatikus dolog.
Akadna valaki aki megcsinálná nekem Bp. Környékén néhány sör vagy csoki vagy óradíj(vagy amit szeretne) fejében?
(Nem szeretnék várni 1 hónapot amíg megjön a cucc aztán még egy hetet amíg rájövök, hogy kell és ha szerencsém van akkor addig nem teszem tönkre) -
Saccco
nagyúr
válasz defy456 #55736 üzenetére
Az ST-Link nem egy drága holmi. Ebay-en EU-ból is lehet venni, úgy kb. 1.500ft, ha ráér akkor ali-ról 500ft alatt is megkaphatod.
Ez egy programozó, amivel a géped stm chip-jét tudod újraflashelni silverware-rel. A silverware egy RCGroups-os figura silverxxx (aka silver13) egyedi szoftvere játék kategóriájú gépekre, többek között az E011-re, amivel kilépnek a játék mivoltjukból. Ez egy teljesen állítható repülésvezérlő.
Erre készítette NotFastEnuf egy olyan beállítást, amivel a BF gépek nem tudnak lépést tartani ebben a méretosztályban. Az alap beállítás is óriási ugrás.(#55737) SpydeR3412:
Igen. De nyomtattam egyet 102%-on, mert ebbe nem férnek bele a motorok.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz SpydeR3412 #55731 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz defy456 #55729 üzenetére
Lehet. A legjobb helyen vagy.
E011 + silverware és készen is vagy.
Persze nem a Notfastenuf beállítással, mert a gyári távval azt nem lehet irányítani.
Egy ST-Link kell hozzá. Azt hiszem rendelek is gyorsan még egyet vagy kettőt.(#55731) SpydeR3412:
Nem kell acro. Angle-ben előrevereted átbukik.Esetleg, ha valakinek van E011/H67/Bwhoop törött gépe az alaplapot adhatja ide.
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz syler123 #55708 üzenetére
Na ja, annyiból is összeállhat a gép. És végülis kezdésnek elég lehet... De azért a gyári motorokat érdemes cserélni gyorsabbra, mert úgy az igazi.
Meg részemről felejtős az egybe aio, mert rommá törik nálam a gép tetején. Ha meg védelmet is teszek rá, az minimum +1.5g, meg jó pár $ (ami tetszik az 10$). Úgyhogy inkább 5k-ért egy 3.7g-os TurboWing és soha nem megy tönkre.Stl-re én is kíváncsi vagyok. Éjjel vagy délelőtt megcsinálom a flashelést, ha minden jól megy. Már elő vannak készítve a dolgok.
De a biztonság kedvéért vettem egy BetaFPV Lite fc-t is, azon már gyárilag silverware fut acro-val.Defy456: Szétvágni nem akarod a távot?
Ha nem, akkor még az a megoldás marad, ha acro-t teszel a gépre.[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
válasz defy456 #55713 üzenetére
Ha a gyors fokozat nem.elég, akkor sajnos nem. Viszont egy multis okostávval rakéta tud lenni.
Én most már ott tartok, hogy a gépparkom a multis távom köré vásárolom....
Amelyik gépet nem tudom vele összehozni azt akkor sem veszem meg, ha ágyba hozza a reggeli kávémat ....
(Szerencséjére a Hubi H501 Air összehozható a Devo7e-vel, és holnap.a.kezemben.is lesz végre ..... ) -
Baku
aktív tag
válasz gyuri81 #55711 üzenetére
Egyénenként változik. Legtöbb szerencsésnek semmi baja a szemüvegtől.
Nekem gyerekkoromban a sok (5 prcen túli) hintázástól is felkavarodott a gyomrom, a lunaparkos lánchinta a poklok pokla volt, aztán buszos osztálykiránduláson Matra-Bükk (szerpentinek orgiája) szép színeseket ásítottam ....
Mostanra sem múlt el úgy néz ki: Eddig 2 percig volt rajtam FPV szemcsi, és már kavargott a gyomrom.... Lehet, hogy még 2 perc, és hipp-hopp jön VUK???
Ami viszont érdekes, hogy ugyanezzel a szemüveggel szimulátorozom hosszú ideig, és semmi.... Általában azért hagyom abba 30-40 perc után, mert fárasztja a szemem.... -
Saccco
nagyúr
válasz nepszter1 #55721 üzenetére
Attól függ mit szeretnél. #55709
(#55713) defy456:
Gyors fokozaton használod? 2 csippanásos.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dictator^
veterán
Srácok, Mavic Prot melyik szettben érdemes megvenni?
Látom elég sok kiadás van (mármint a kiegészítők tekintetében). Mi az ami must have vásárláskor?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
nepszter1
addikt
Hali 10€ körül melyik a best buy drón?
-
nagyúr
válasz varadigabor #55716 üzenetére
Mondjuk most lesz nemsokára verseny a 18 ker-ben(ápr. 29., 10:00).
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
válasz gyuri81 #55711 üzenetére
Nem el venni akarom a kedved, csak elején én azt hittem hogy nem fog ennyibe fájni, de egy 150 ezer a minimum sztem. Mondjuk a legjobb ha elmész valami versenyre,szét nézzel. Kipróbálsz egy fpv szemcsit hogy milyen stb. Én eddig még soha nem lettem rosszul
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
defy456
aktív tag
Gyári távval kicsikarható nagyobb dőlésszög az e011-ből?
-
Geller72
veterán
Szerintem is inkább egy szöcskével kezd. QX95s kammal, tarcsi akkukkal, olcsó távval és egy visionplussal nem nagy összeg, kezdésnek ok, a gépen kívül a táv és szemüveg más gépre is használható. Aztán majd eldöntöd, milyen irányba, mennyi pénzt akarsz rálocsolni. . A Xiaomi is újan 120k huf. Az nem sok? . Annyiért vehetsz egy jó gépet, meg hozzá mindent. Viszont az lehet, hogy kezdésnek kicsit erős lesz. A qx95s meg 50 dodó, aztán ha nem tetszik, eladod. Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz gyuri81 #55706 üzenetére
Olvasd el ezt a cikket: Tiny Whoop.
A többiek már unják.A Whoop-pal is lehet csapatni és nem félnek tőle az emberek.
-
syler123
veterán
válasz SpydeR3412 #55707 üzenetére
Én 5300ft-ból hoztam ki (JJRC H67 + LST - S2 kamera)
Annyi hogy a távomhoz vettem egy olcsó multiprotocoll modult + a 2$-os programozó hogy a silverware firmware felmenjen. Kíváncsi leszek, nem volt nagy befektetés
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz gyuri81 #55706 üzenetére
Fpv-re egy whoop?
10k összerakni egy fpv gépet. Ahhoz már csak szemüveg kell, meg egy táv sem árt, amiket viszont vihetsz tovább.
Kezdésnek szerintem nagyon jó gyakorlni az fpv-t. Kint is bent is jó és a kis súlya miatt nem törik szarrá. Itt konkrétan semmi baja nem lett. -
veterán
válasz varadigabor #55704 üzenetére
hűha. hát hallod az utcánkban nincs ennyi pénz
Akkor lehet egyelőre egy Sáomi Mi 4K lesz...aztán apránként szerelgetek valamit majd
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
varadigabor
senior tag
válasz gyuri81 #55700 üzenetére
Szia hát ha kamerázni akarsz akkor midrone elvileg jó, vagy valamelyik dji.
FPV-zni akkor először olvasgass, meg szimulátorozz Szemüveg: quanum cyclops diversity , Eachine Ev800d, Táv: flysky, vagy frsky q7, Gép: vagy építesz vagy használtan veszel egyet, vagy Kínából valamit. De minden féle képen szerelned kell, szóval kelleni fog sok tartalék egyéb dolog is. (buzzer,xt60 csati, kábelek, stb stb.), kell aksi töltő.. és pár db aksi Szóval nem lesz olcsó, de cserébe izgalmas[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Jackal2
senior tag
Megjött a BAT 100 vázam, ahogy befejezek egy gépet, jön a cucc a következőhöz, hehe
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Saccco
nagyúr
válasz Saccco #55701 üzenetére
*Lágyabb anyagból van, sokkal nehezebben törik. - ezt akartam írni
Egy fontos dolog még, 615-ös motorokhoz való.
-
Saccco
nagyúr
válasz radeondash #55693 üzenetére
Eachine E010S E010C E010 Micro FPV RC Quadcopter Spare Parts Frame Kit - Ezek elvileg a jobb fajtából valók. Könnyebbek 1,9g-mal(!). Döntöttek az strut-ok. Lágyabb anyagból, van sokkal nehezebben törik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest