Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz defy456 #68696 üzenetére
esetleg ezzel a mocival eleg occco es jol ugrik a 4collos mar 3S-en is
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz defy456 #68696 üzenetére
ITT megnézhető.
Miután én nem vagyok amolyan súly hajhász a gép 240gramm (akku nélkül).
Nem kell erőlködnie a mozgáshoz. 4 cellás akkuval használom és freestyle repüléshez teljesen jó ezzel a motorral. A zászlót nézve a szél nem volt túl kegyes, de nem nagyon kottyant meg neki így sem.
Könnyebb szerelékkel még jobb a menettulajdonsága.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
-
Szancsó
aktív tag
válasz defy456 #68044 üzenetére
Nekem most jöttek meg a 4S akksik (eddig csak 3S volt), kb. 1 héten belül talán ki is jutok tesztkörre velük. Csak mivel nem nagyon repültem attól tartok úgy megyek majd velük mint egy Lotussal, de aztán nehogy úgy törjem a cuccot, mintha Trabant lenne
(Ui: jól utánaolvastam és meghallgattam itt a javaslatokat - aztán megvettem a legolcsóbbat Legalább lesz erről is tapasztalat: sajnos pénz beszél...)[ Szerkesztve ]
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
DJGABI
addikt
válasz defy456 #67181 üzenetére
én is hasonlót akartam írni, de 6.4V-ig azért el lehet vele repkedni. videóban egyből felszáll, de idle-ben egész jól tartja 7 körül, nekem ha merült idle-ben is már kb a merült feszt mutatja.
de ja, feltöltve 8,4-8,6 körül kéne lennie
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
TudorDudor
újonc
válasz defy456 #66528 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Igazad volt, a tekerentyűket off-ra raktam távirányítón: functions=>Aux. channels, az volt a gond.
Azonban Baseflight-on valamiért nem tudom elmenteni a beállításokat (ARM, angle, stb). Betaflight -al pedig ugyan azokkal a csatlakozási beállításokkal nem tudok csatlakozni, azaz tudok, de csak a CLI mód jön be (Betaflight-al a kis gépem szuperül bekonfigoltam).
[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz defy456 #66345 üzenetére
Amit vandor01 ír pont olyan, 4S-en hajtva.
(#66347) vandor01
EDM-et még nem hallottam diszkóban (mondjuk nem is járok), de a te minimál techno-d se semmi Itt a mai borús felvétel lazább zenei aláfestéssel egyenesen a szántóföldről
https://www.youtube.com/watch?v=JRa7OlJEANA- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
vandor01
őstag
válasz defy456 #66345 üzenetére
Brotherhobby Tornado T1 1407 4100KV 4S Racing Edition Brushless Motor for RC FPV Racing Drone
jo a cucc..... talan ezen az aron a legjobb?
vmi hasonlo... disco zene nelkul... [link] [link]CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
válasz defy456 #65808 üzenetére
Szerintem a 65mm bc 19kkv + silverware.
Most készül valami trükk, aktív fékes NewBeeDrone...
Kiegészítve SpydeR3412-t, acroban jobban kordában tartható szélben is. Persze enyhe szélben.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
MODERÁTOR
-
vandor01
őstag
válasz defy456 #65452 üzenetére
mint a tobbinél...jobban kanyarodik... aggilisebben jon megy
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Johnny_vT
senior tag
válasz defy456 #65398 üzenetére
A menüben lehet variálni, de FS-i6-hoz (meg asszem i6X-hez) melegen ajánlott leszedni a 14 csatornás firmware-t, amivel az összes kapcsoló használható lesz és még telemetriát is tud.
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Geller72
veterán
válasz defy456 #65303 üzenetére
4 kábel, két csati és két, különálló akkud helyett egy akkud lesz, egy csatival. Szanaszét lóg a két akkus cucc. Nem szeretem, mert beleérhet bármibe. Ronda, és tök felesleges. Ezt a gépet úgy sem akarom 1s-re használni, arra ott az S7..még egy darabig.. A 2.0 csati amúgy is sokkal sérülékenyebb.
(#65305): Jó lenne egy 15%-os kupon rá. .
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz defy456 #64143 üzenetére
Értelek is meg nem is.
5 colossal is lehet csak crousolni, flipflop nélkül HD t csinálni. Volt amúgy aznap pörgés is, de nem került bele a videóba most. Stab módban amúgy nem tudsz ilyen finoman repülni, szóval attól hogy nincs roll meg flipp, kell hozzá az acro. Csak ez az acronak másfajta kihasználása.--> http://dronearena.hu/ <--
-
molnigee
aktív tag
válasz defy456 #64138 üzenetére
Értem a kérdést, és nehéz is válaszolni. Is is, is is, is
Talán pont ezért jó, mert az amit akarok. Ha kell smoot cinematic, ha kell ugrós freestyle, csak az én ujjaimon múlik. Ha belegondolsz akkor ilyen logikával a long range is felesleges, hisz ott a mavic.
És ok, ebben a vidiben csak fákat kerülgetek, amit lehet egy spark is tud, de egy játszótéren nem fogsz loopolni egy hintat sparkal, én meg igen ezzel. Meg főként nem fogsz diveolni egy 10emeletest
Másrészt, lehet csak én nem láttam még ilyen sparkos videót, általában azért magasan mennek és fentről veszik a dolgokat. Nem hiszem bemennek egy sűrűbb fás területre a fák közzé egy sparkal.
Illetve valóban, nagyon fejleszti a finom, pontos stick kezelést. S végül, nem hiszem hogy számomra bármilyen örömet is okozna ugyanazent egy sparkal megcsinalni.[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
ezoltan
tag
válasz defy456 #64138 üzenetére
Szerintem egyik sem,gondolom Gábor nem egy cinematic-referencia-videót akart forgatni 4K-ban a park fáiról. 😀
De acro módban egy racerrel (főleg ilyen kicsivel) így repülni baromi jó gyakorlás és “kicsivel” több élményt ad mint egy szpárkot terelgetni teszemazt telefonnal.[ Szerkesztve ]
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz defy456 #64040 üzenetére
Értem, értem!
De pont ezt írom... Nincs sok helyre alkalmas terület, vagy van, de az utazás nem ér annyit. Pl elmenni a
Mátrába, az ok, de azért az már kicsit őrültség, vagyis nem, ha egy jó videót tudnék készíteni hozzá.
Szóval jó dolog az, de sajna számomra túl macerás.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz defy456 #64036 üzenetére
Ez kétségtelen, de én sajna gyalogszerrel közlekedem
(és akkor az oka: hideg ráz sok autós menőverétől még tömegközlekedési eszközről nézve is, és nem akarok agyvérzésben elmenni. Egyszer meg motorral mentem dolgozni, és azért haladtam is, de amikor a sávomban szemben jött egy autó, aminek találkozását csak úgy tudtam elkerülni, hogy a járdára kellett felhajtanom, ahol szerencsére nem volt senki, mert még korán volt nem voltam nyugodt. Ekkor el is adtam a motoromat, és befejeztem a marhák közti utazást. Ja, és szerencsém volt, hogy volt rés, ahol fel tudtam hajtani, mert más esetben akkor törtem volna össze a pofám) és gyalogosan repülővel a kezemben... háát
Meg a megnézett videók sem nyerték el tetszésem. Lehet nagy szélben terelgették, de kicsit bután mozgott. Na, meg ahhoz aztán meg tényleg kell a hely, máskülönben csak unalmas időtöltés. (szerintem)[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
twine
veterán
-
Geller72
veterán
válasz defy456 #63808 üzenetére
Részemről ez azért sem jelent problémát, mert a szemüvegen tudok állítani mindent, azaz konrasztot és fényerőt külön is. Ezt kamerán általában amúgy sem tudod egyiken sem állítani. Szűrőt nem tudsz rátenni, max másik lencsét, ha cserélhető az adott kamerán és van is hozzá. Többnyire ugye nincs. Ezért lehet és kell is a szemüvegen állítgatni. .
-
twine
veterán
válasz defy456 #63443 üzenetére
"Szerk.: Most jobban megnéztem és nem olyan nehéz."
Nem ám úgy rémlik az e010 gyári váz súlyával egyenlő....
A carbon meg nem hajlik vagy hát nem deformalodik,úgy értem....nyilván hajlik egy pár mm vastag anyag... alu propvedo talán jobban deformalodhat#63444) SpydeR3412:
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz defy456 #63153 üzenetére
ez elég jo http://parcelsapp.com/en/tracking
a cegenj beluli semmittevő mozgasokat is mutatja... feleslegesen....[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz defy456 #61409 üzenetére
Pedig ott van a leírásban, elég egyértelműen.
"Tehát, ha elpusztul 1 0802 akkor berakhatok a helyére 1 0703-at?"
-Nem kimondottan. Vagy rendelsz (mert amúgy is kelleni fog) még 0802-t, és rendelsz még 2 db 0703-at is. Ha elfogytak a 0802-k, átrakod az egész 0703-at. Ez a macera. Vagy eladod azt a 2 db 0703-at és rendelsz (mert amúgy is kelleni fog) még 0802-t. . Ha van csati a 0703-on, "beszer" áron átveszem őket. De quickly, mert a héten vagyok csak itthon. .
-
Geller72
veterán
válasz defy456 #61393 üzenetére
Happymodel 0703 Négyes csomagban is lehet venni, 26 euró körül szokott lenni akció nélkül a négy db. Tök egyforma 4 db piros kábeles, de nem gáz, mert itt ez nem számít. Ez a verzió, a GB-s a jó, ez csatival kerül annyiba.
-
Geller72
veterán
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz defy456 #61056 üzenetére
A 3as szettben érdemes venni, mert jók azok a gyári aksik is. A töltőt még csak egyszer próbáltam, nem tűnt nagy minőségnek, de ki tudja. Mindenesetre jól tud jönni, hogy 6aksit lehet vele tölteni egyszerre.
Mindegyik kiszereléshez olyan töltőt kapsz, ami hv-t is tud tölteni. A gyári aksi is hv, amikről tudni érdemes, hogy valamivel hamarabb elhullanak.
Ha a teljesítmény kell, akkor mindenképp hv aksi, max 450mAh. Én kacérkodttam a BetaFPV 300mAh-s akkujával is. Végül nem vettem meg, úgyhogy valaki megtehetné helyettem, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Ha meg üzemidő kell akkor sima lipo, akár 550mAh.
A vevő passz, nekem csak Flysky-os van, szintén Jumperrel. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz defy456 #60505 üzenetére
Ja, ami kimaradt.....
A legolcsóbb megoldás hv töltésére az AOKoda töltő.
Nem kell neki adapter, USB-ről megy. Igaz, csak 4-et tölt egyszerre, de nekem frankón tölti az aksikat. Van p01-em is, az gyorsabban tölt fel és látod éppen mennyi van az aksiban, de 5x annyiba kerül. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz defy456 #60505 üzenetére
Ha teljesítmény kell, akkor csakis hv. Viszont azzal tisztában kell lenni, hogy ezek nem birnak ki annyit mint a sima lipok. 3-4 hónap "szemkinyomás" és annyi az aksinak. De ezt az érzést nem adja vissza semmi más.
Én mindenképpen a hosszúkás típust ajánlom. Ha teljesítmény kell, akkor hv, ha csak repkedés akkor pedig a sima lipo. -
vandor01
őstag
válasz defy456 #60508 üzenetére
nálam ilyen van az uton még... [link]
akcioban 22ejro volt... de nem kell hozzá kulon AC/DC adapter....
450-es GNB HV seket tervezek vele tolteni: [link]CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
syler123
veterán
válasz defy456 #60508 üzenetére
Egy ilyen Boldclash P01 töltővel. Ezen ugye látom a feszkót, tölt sima és hv akkut is. Állítható a a töltés 0,1-1A között.
[ Szerkesztve ]
-
Jagi
tag
válasz defy456 #58811 üzenetére
Nekem is jött mail, hogy téves ár, ha kell a pro akkor fizessek $107 a $43 mellé és akkor elküldik. $150 sem rossz érte, de ha van már sima akkor nem ér mellé annyit, így marad ez az 1. Pedig előbb rendeltem a prot, utána gondoltam, hogy barátnőnek is jó lenne egy ilyen ezért neki is rendeltem, meg jó, hogy külön történt a rendelés. Van nyomkövtési szám ami már aktív is, mutatja a címemet és a csomag súlyát [5lb]. Kivancsi leszek, hogy itthon is követhető marad-e. Na meg hogy áfázásnál biztos elhiszik hogy csak $16 volt és nem találnak ki mást.
-
op9
aktív tag
válasz defy456 #58802 üzenetére
Én is rendeltem:
Sub-Total: US$6.99
Shipping insurance: US$0.14
Shipping Fee: US$9.16
Rákérdeztem a Live Chat-en, mert nekem is "Contact Customer", és írták, hogy hiányzik a mobil számom, azt megadtam, valamint közölték, hogy az ár nem stimmel. De a pénzt már zárolták.
Mondtam, hogy ez egy 97%-os leárazás volt, de nem érdekelte őket, csak mondták, hogy utána kell nézniük, és majd e-mailen értesítenek.
Nekem egy kicsit lerázós szövegelésnek tűnt.[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
-
-
Saccco
nagyúr
válasz defy456 #58378 üzenetére
NotFastEnuf/E011-BWHOOP-H8-Silverware forked from silver13/BoldClash-BWHOOP-B-03 - Itt van a mindenkori legújabb. A régebbit azért tartsd meg, nehogy ezzel gondod legyen.
Ha csak flash-elhető állomány kell, azt most nem tudok adni.
szerk.: Nagy tempó éles kanyarral egy kis kilengést tapasztalok, de 1 másodpercen belül megáll.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz defy456 #58375 üzenetére
Mikori silverware van rajta? Az újban sokat mókolt NFE.
Angle-ban nekem nagyon stabil. Csak éles kanyarban röccen be.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vandor01
őstag
válasz defy456 #57467 üzenetére
lehet 2S-en ha csak KV10000?? akkor is pörög 80.000???
2S -en nalam az "MD" alján-feliratu mocik jottek be!
ezeket rakja a KK vagy Hubsan is a gyari csomagjaiba!
kb 4+ ora repuloidot bir... mig masok hasonlo áron max csak a felét!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest