Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz molnigee #68293 üzenetére
Tetszett! Legközelebb ha lesz valamikor drón váltás nálam az biztos hogy hasonló lesz mint nálad, verseny drón féle univerzális valami.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
válasz molnigee #68214 üzenetére
Nem tudtam eldönteni, mert stabilan kihoztad! Nagyon tetszik a racer-ekben, az amit Te is mondtál, hogy nekimennek valaminek (kapu, ág) van egy kis bugdácsolás és repülnek tovább mert a pilóta könnyen tudja (ha van gyakorlata) korrigálni!
Egy autonóm drón halála az ütközés, szinte biztos, hogy elkeseredett vergődés és brutál zuhanás a vége:
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Szancsó
aktív tag
válasz molnigee #68052 üzenetére
Nekem max. azért, hogy a mező egyik feléről gyorsan el lehessen érni a másikig
Am. igazad volt, a téli csapatás hangulatos: próbálgattam a budget akksikat - talán tavaszig kibírják...
Konkrétan: ma volt a Caddx Ratel debütálásának napja, illetve a gazdaságos 4S akksikkal is még ismerkedem, eddig 1 repülés került beléjük (4db van). A kamera nekem nagyon bejött, az akksik felemásak. XF Power "márkájú", 850mAh 4S -ek és direkt arra lettek véve, hogy ha nem bírok magammal télen akkor ezeket gyakjam szét. Feszültség van bennük, a gázkar eléggé érzékeny lett, ez jó. ( Csak szokni kell, a magasságtartás nem a régi, plusz kellene valami kesztyű is a remegő ujjakra ) Viszont minden nagyobb gázadást azonnali low battery felirattal jutalmaz, nagyon beesik a feszültség.
Ja, videós bizonyíték (Drive link, a YT fertelmesen belerondít az amúgy sem fényes DVR felvételbe.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
-
MR007RM
addikt
válasz molnigee #67802 üzenetére
A Mi Drone Mini az előző drón páros kisebbik tagja volt. Nem követtem azokat. A Fimi A3 az utódja. Én egy komoly drónnak érzem, persze megfelelő helyen ez is könnyen elveszítheti a jelet, hamar leromlik, de nem hirtelen. Valójában még nem tudtam kevésbé zajos vidéki környezetben tesztelni, amit már nagyon várok, így nagyon nem is akarom reklámozni. Kb 1km a max távja.....most mondanám
függőlegesben tudtam eddig elküldeni kicsitjobban(FCC mellett), 1X készítettem a városról egy összefoglalót pár percben még az elején(kamera és távteszt.) Megvót...gondolom innentől nem leszek túl népszerű.Ezelőtt jó pár évvel egy Syma x5c drónom volt elsőnek. Nincs tapasztalatom, csak tudom ha valami tetszik. Ez most bejön eddig, leszámítva a gyenge gyári akkut, viszont ha lehet barkácsolni, moddingolni megfelelő útmutatással vagy személyes segítséggel akkor még itt sok minden lehet, ebben a drónban ez benne van, tálcán kínálja magát. Később okosabb leszek.
Én a Geekbuying-ról rendeltem még szeptemberben olyan 82e ft-ért, és 3 nap alatt megjött. Aszem még reklamáltam miért olyan hamar, gondom támadt emiatt. Kezdetben(egy külföldi fórumot végig olvasva) elég sok hibás darab jött, rendelésnél sokat kellett várni stb..mostanra már kiforrott.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #67783 üzenetére
Köszi Akarok csinálni szezon végén egy összevágott anyagot az eddigi felvételekből. Mindig is imádtam az ilyen összeállításokat, most végre nekem is van hozzá anyagom
Amúgy az egyik helyi srácnak vannak kapcsolatai és kaptunk általános használati engedélyt minden vasárnapra a fél IKEA mélygarázsra(#67781) Saccco
Nagyon durván tolja a srác nekem ő még új volt.- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #67765 üzenetére
Szépen tisztán repülsz. Nekem meg a második volt múlt héten [link] 1. kör bukdácsolás, 2. kör üldözés, 3. kör majdnem hibátlan. A kamera szörnyű, most fogom cserélni, de élménynek király volt
(#67766) kirusz1
Igen azt. Nem tudom itthon hol kapod meg, de az biztos, hogy 20-30%-al drágább úgy mint Banggoodról rendelve. Szállításnál EU Priority Line-t válaszd.[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #67544 üzenetére
mi és? ja na és
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #67542 üzenetére
In stock. Processing time: Ships in 24 hours
Coupon price $199.99 : BGOCT9
181 ejro!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #67529 üzenetére
mikor éles a kép akkor nagyon jo faja!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #67433 üzenetére
pedig milyen király lenne? felmesz csepelen a 10dik tetejére azt gyerunk
csak az erzesrol.... milyen lehet repulni a tuzijátékban....
azert vmi videki-falusi rendezvényt kizarolagossan páran megrepülhetnének biztos volt már ilyen a történelemben.... vagy akar Januar 1-én... csak felkérésre? én lövöm a rakétákat azt jöhettek megrepülni a tüzijátékotpersze az biztos a háttérben a tolvajok házának látványa nagyobb feelinget ad mint vmi falusi rét felett kerülgetni a rakétákat
[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #67313 üzenetére
Hú ez tényleg nagyon megy! Jó a zene is alatta
Nekem ma az egész délutánom ráment, hogy hőlégfúvó nélkül lekapjam az RX5808 chip-et az EV800-am lapjáról és beszerkesszem a helyére a régóta fiókban heverő PRO58 modult. De legalább happy end lett a vége. Fotó
-
DJGABI
addikt
válasz molnigee #67157 üzenetére
jaj bocs, nem beszólásképpen írtam, szépen repülsz. csak [link] itt flipflopokat csinál, felmegy az ég tetejére, aztán 4,5 perc. jó mondjuk 450es akkuval. TinyHawk Freestyle
úgy néz ki ezeknél a kis gépeknél minden gramm, minden milliamper számít
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz molnigee #66938 üzenetére
Persze, nincs vita.
Peaceliker: Én meg tudod miért félek tőlük.
De műanyag kerettel nincs ilyen para.
Apropó. Jött egy hx100 váz is a csere fc mellé, de így félek használni. Ezt is meg kéne duplázni, de eddig nem találtam ilyen vázat. Láttátok valahol?[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz molnigee #66933 üzenetére
Szerintem tökre nem ugyanaz. Én is rühellem, hogy air módban is forognak a motorok. És nem azért mert nem tudok úgy fel meg leszállni. Plusz 0 gázos forgó motornál már menteni sem fogsz talajközelben, mert inkább disarmolsz. Pedig rengeteg ilyen helyzetből jöttem ki győztesen, ahol tudom magamról is, hogy air módban/alaphelyzeti forgásban már ejteném a gépet.
Meg mondjuk ha 200m-re leesek, nem biztos hogy csak azért szeretnék visszasétálni, hogy újra repülhessek, mert épp ott fű van.
... Csak hogy lássatok bele kicsit a másik oldalba is.
Persze azt is aláírom, hogy léteznek a stab módban fel-le szálló emberek.Meg ezek az éppen most menő fogpiszkálók sem biztos, hogy nagyon meghálálják ezt a "disarmolok a talaj felett" dolgot. (am én air módban is szépen, finoman teszem le a gépet, ha magamtól szállok le. Szóval az air-es repüléseim 1%ában )
-
addikt
-
Blizzardking
őstag
válasz molnigee #66808 üzenetére
Én olyan modot fogok csinálni az EV800D-n, hogy hátrarakom az aksit a hátsó rögzítőre. Olyan paraszt súlya van és mind elöl, 25 centis erőkarral, hogy nem tudom feltolni a homlokomra, mindig le kell venni
Szóval esetleg tedd hátra, minden szempontból jobb lesz.Atos23 - és eldöntötted már mit veszel? Szerintem távval, szemcsivel, pót aksival, drónnal kijönni 25-ből szimpla utópia.
[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #66685 üzenetére
erről már nem is tudok mit gondolni
25A-s ESC.... mehet vmi 5collosba is
az elso fejreállás utan a kukaban végzi....
lezuzza a kamcsit a tornyot meg mindentszoval uzemido kb mint az 5A-as AIO FC 3S aksival!
megkozelitoleg 4 kor! osszetorik vagy lefustol
mint az Eötvös cirkus... "nem baj van másik" ...
igy kell jo piiizt keresni napont lehet rendelni a következőtviszont 61 ejroert occobb mint alaktreszenként...
torony, mocik, kamcsi.... mar tobb mint 61ejro![ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #66454 üzenetére
Korrekt felvétel. Első 4K mikrokamerának nem rossz (főleg, hogy ezek az alapbeállítások!), de naagyon messze van a kiváló minőségtől. HDR-t hírből sem ismeri, a látószög pedig továbbra is használhatatlanná teszi freestyle felvételekhez (szerintem). Cinewhoop-nak nagyon jó lenne, ha nem lenne ennyi jello. Volt rajta ND-filter? Ha nem, kéne
Hangja hány kbit/s-os és milyen minőségű? Hőmérséklettel volt gondod? Azért egy ilyen dupla board-ból ömlik a hő rendesen még üresjáratban is szerintem. (Kiindulva abból, hogy a Kék pár perc alatt 74°C+-ra forrósodik az asztalon állva...)
(#66451) hundai
Először én is LiftOff-ban kezdtem Xbox kontrollerrel, mert nem volt még szimulátor kábelem az FS-i6-hoz. Ég és föld a különbség! Az Xbox kontrollernek annyira érzékenyek a pici karjai, nagy a holtjátéka és erős a visszahúzása, hogy baromira kell vele küzdeni. Ja és persze ott a bal kar is középre húz magától, míg az FS-i6-on (ha Mode 2), akkor a bal gimbal (gázkar) csak vízszintesen áll középre, függőlegesen nincs visszahúzása. Emiatt az Xbox kontrollerrel Acro-ban esélytelen a szimulátoros gyakorlás, én 3D-ben láttam csak értelmét (mert akkor ugye a középállás a nulla).- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #66454 üzenetére
mindig ugyanazok a fáák.... en már az fááimat halara unom
-
Saccco
nagyúr
-
Blizzardking
őstag
válasz molnigee #66322 üzenetére
"Akkor jossz rá hogy a géped nem is oda megy ahova te akarod, hanem csak ahova puffan
nagyjából arra amerre szeretnéd"Erre én már rég rájöttem
Vannak a kertben tereptárgyak, mászóka, függőágy, lombos fák, ilyesmi. Lehet hogy leszúrok pár kaput, ha ez jót tesz szerinted.
(csak előbb le kéne nyírni a füvet )"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Peaceliker
addikt
-
cd334
tag
válasz molnigee #66124 üzenetére
Az én utam egy Furibee F36-tal kezdődött, de azt gyorsan kinőttem. Utána építettem egy 3", de az nekem túl erős és gyors lett, nekem az egyértelműen a szintem felett volt/van, aztán lett egy snapper7(váz upgraddel), na itt találtam meg ami számomra bejött időben, térben tudásban. Ezután már tudtam hova szeretnék továbblépni és építettem egy 85mm whoopot, ami úgy érzem azt hozza, amit vártam tőle. Most marad ez a flotta, amíg lehet ezzel játszom azt jövőre lehet rápróbálok egy toothpick-re.
Szerintem a tinyhawkS jó lehet kezdésre, jókat hallani róla(lehet kapni itthon is és emiatt nagyon gyors a pótalkatrész ellátottsága). -
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #65707 üzenetére
Köszi, kipróbálom! Más forrás Saturation 4, Contrast 3-at emlegetett, szóval hasonló az irány, csak te jobban lehúztad.
(#65705) Geller72
A képen az RTF tömeg van mindenestül. 250g felszállósúly volt a cél a helyi jogszabályok miatt, erre én még rábólintanékEgyébként másoktól is kérdezem: mi értelme akku, prop és csavarok nélkül lemérni a gépet?
(#65704) ezoltan
A Böszme kerek 630g felszállósúlyú (akciókamera is beleértve). Freestyle-ra már kicsit sok, mert sodródik mint malac a jégen Viszont az a gondolat támadt bennem, hogy jövőre ennek a törzsét használom fel hosszabb karokkal egy long range géphez, mert nagyon jól pakolható...[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz molnigee #65639 üzenetére
offtopicnak az offtopicja, de ezeket amúgy nem kell visszaküldenetek? ez a jutyúkos anonim is már épp csak nem házat nem kap tőlük, múltkor is, sáomi rollert kapott tesztre
ha nem kell akkor mi nekik benn a biznisz? az a pár reflinkes kattintás nem hinném hogy visszahozná az árát
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #65504 üzenetére
Küklopsz....
szörnyRT egyszemu szörny.....
180 ejro 66gramm muanyagért
lassacskan aranyaron lesz!
szintiszta arany10eft/grammCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
molnigee
aktív tag
válasz molnigee #65309 üzenetére
Szóval a linkek, nem tudom hogy bszta el
Youtube Mob 7 HD 2S
Airvuz Mob 7 HD 2S
Amm Airvuzon még a 720p-n is mint youtubeon...--> http://dronearena.hu/ <--
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz molnigee #64974 üzenetére
Kipróbáltam a fák kerülgetését, amolyan imitálva a versenykörülményeket. Egy levél nélküli ágat sikerrel elcsíptem, és pont antennával, ami ki is szakadt az SMA csatiból, de ami bosszant, hogy ProDrone antenna. Megpróbálom helyrepofozni, mert az megéri a macerás melót.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #64974 üzenetére
Régóta tervezem, hogy leszedem a csatlakozót és forrasztással kötöm be az antennát, hogy rugalmasabb legyen. Csak hát nem akartam szétbarmolni, de most a kérdés megoldódott magától
Update: ma érkezik az új gép alkatrészeinek 3/4-e! Motort Kwadmarketről vettem (BH Tornado), bár még nincs nálam, akksit pedig a következő hetekben hoz a posta. Egyéb elfoglaltságok miatt június közepéig úgysem tudom elkezdeni az építést
-
Geller72
veterán
válasz molnigee #64811 üzenetére
Ebből mi az Eachine? . Semmi. Ez gyak. full Diatone setup. Majdnem olyan a setupja, mint az enyémnek, csak ez nehezebb. (140 vs. 122g És még vevő sincs benne). A benne lévő cuccok viszont jók tényleg. De volt már olyan, hogy jól hangzott, aztán mire kézbe vettük, kiderült, hogy nem ok. (GT-R90 pl.)
Ebben az a jicsin, hogy a jicsin adott egy kis pízt, hogy ott lehessen a nevük címsorban. .
Az eredeti verzió még 10g-vel könnyebb is, valszeg az az Eachine abból áll, hogy két ledsor végigfut a hátán. . A többi u.az. (mint a TBS edition)
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz molnigee #64795 üzenetére
A karok karbonok voltak, de a közepe (amibe csak simán bele voltak dugva + egy csavar tartotta) azok már műanyag azt hiszem
Bugs 8 Pro már tud acrót, board: [link] nem vészes árban. Így képeken kb full ugyanaz a mérete mint a 6-osé. Táv gondolom nem csereszabatos, azt viszont külön nem találok. Motorja is 2204 vs 1806, meg 3 ágú a prop, akksi is nagyobb C-s... na mindegy egyelőre nem gondolkozok ilyeneken... csak ha esetleg valaki frankendrone-t építene..
rcgroups topic [link]
rendeltem 2 akksit egy gyári áráért [link] [link] tartó ahogy nézem levehető, majd tépőzárazom őket. Csatikat is persze tettem mellé (XT30), forrasztástól nem félek. Meg csipogót. [link]
Óccó töltő: [link] airsoftozáshoz vett B3 (klón) már szállt el nálam (egy idő után egyszerűen nem töltött), az van még ilyen árban [link] syma legalább megy powerbankról is. mondjuk 600mah-val 2 óra felett lesz a töltési idő...videózáshoz ilyen gopro-nál kisebb kamerák közül mi az ajánlott? Hawkeye Firefly Q6 / Micro Cam 2
[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #64756 üzenetére
A Flit nagyobb és nehezebb az A8S-nél, szerintem maradok utóbbinál.
Toronyból megtetszett a FullSpeed FSD428, de sehol nem írja, hogy támogatná az i-BUS-t. Átnéztem a lapot és az internet mélységeit is kutattam, de semmi. Esetleg ti használtok ilyet? i-BUS-hoz elég egy random (nem invertált) UART-ra kötni a vevőt vagy ennél többről lenne szó?
B) terv a már emlegetett Mamba F405 vagy a SkyStars Mini TurboS F4, ami picivel jobb nála (pl. nagyobbak a padok, jobban forrasztható és jobb a manual-ja).Szerk.: belefáradtam Mamba 'oszt jóvan.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #64134 üzenetére
Hümm-hümm, azt hiszem az új buildemben tényleg 2in1 kamera lesz és a Turtle áll nyerésre a friss firmware-nek hála. Aztán eszembe jutott a Tarsier, amiről egyelőre információhiányban szenvedek. Valakinek van belsős infója, hogy mikorra várható a megjelenés? (Azaz mikor árasztják el a netet a tesztvideók? )
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #64612 üzenetére
Időm nagy részében külföldiában élek, így szívfájdalmamra nem tudok eljutni se oda, se a hungaroringi versenyekre. Az itteni drónos szcéna pedig elég döglöttnek tűnik
Köszi a tippeket még egyszer. A Babyhawk váza nem jön be viszont, úgyhogy maradok a saját építésnél
-
Johnny_vT
senior tag
válasz molnigee #64573 üzenetére
Szamárlétra a megfelelő szó
Eddig nyíltan a budget megközelítést választottam, de úgy tűnik a hobbi megmarad, így most már több pénzt tudok beletolni. Böszmét nem akarom nagyon átalakítani, az én szememben ő úgy tökéletes ahogy van Viszont nyárra építek mellé egy komolyabb gépet is, valószínűleg szintén 5"-os méretben 200-220 mm-es X-vázba 4S és 6S-kompatibilis platformmal. (Van több ötletem is, de elsőre maradnék ennél a formátumnál.)
Örömmel fogadom a tanácsaidat, kezdésnek például a propeller témában, de azon túl a leendő drón alkatrészeivel kapcsolatban is.
-
twine
veterán
válasz molnigee #64522 üzenetére
Az is nagy +1
Eszembe sem jutott,pedig nekem mindig vesszőparipam a biztonság...Valahogy az együttérzés felülkerekedett bennem intézményi technikusként,hogy nap mint nap hallgatom az "ez sok,erre nincs ennyi pénz" mantrát..
de nagyon igaz a megközelítésed[ Szerkesztve ]
-
-
Peaceliker
addikt
válasz molnigee #64366 üzenetére
jajj igen, pedig eszembe volt
(#64367) vandor01
egyelőre ami tuti az egy 4s képes (bár továbbra is 12A es ) esc geprc talán. Aztán gondolom jönnek kicsit alacsonyabb KV 1102-03 mocik, meg ugye propok.
Váz sztem lesz végtelenAmiről még tudni, hogy jön az SPC Killer whale, az mondjuk 51g, de normál stack van benne nem a whoopos meg micro kam , 200as ado, 1103 10kkv
"Oh my Goa'uld!"
-
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #64066 üzenetére
lehet a 4043-al jobbanjársz? ha mar kiprobáltak mások?
ez Avanos cucc azert huuuz! jobban mint a hulki 2" !
gyengebb 1102-es nem is birja de lehet a prop is nehez!?
most nezem az ott a 2,5" ez a 2"-es!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz molnigee #64064 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
válasz molnigee #64055 üzenetére
20EUR környéke (hatezerpárszáz) alles zusammen. Ennyiért gyári állapotban (3 akksi, 4 db tartalék propeller), üzletből, valamennyi jótállással.
(#64056) Saccco ha lepattintható a kamera (nem tudom hogy van megoldva, a honlapon built-in-t írnak), igazából le is szedném, semmilyen képrögzítésre/átküldésre nem kell nekem (most), csak kipróbálni a drónozást. De ha azt mondjátok hogy ismeretlen gyártó döglött gyártmányának tűnik, nézelődök tovább
Csak árban (eredeti árhoz képest, de még Kínához képest is) nagyon kedvezőnek néz ki, így játékiból korrektnek tűnik.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest