Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanczi01
tag
Segítségre lenne szűkségem.
XK Alien X250 távja viszi az XK x100-ast is??? -
Geller72
veterán
Turnigy nano-tech 500mAh 1S 25~50C Lipo Pack (Losi Mini Compatible)
A linkelt cucc alapján ez eleve gyárilag az X31-es akkuval kompatibilis csatis, vagy eleve az X31-re való? Mert nagyon úgy látom, hogy ez az X31-esl kompatible. .[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Ez vajon milyen kategória lesz? . (20 kg, gázturbina)
-
vandor01
őstag
bátor ember vagy
én biztos nem mertem volna megvenni
a hirdetésben 25C a képeken meg 20C
mire megérkezik lesz 15C-5nem nagy zseton de kidobni sokkallanám
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Minstrel #34088 üzenetére
enyemek uton vannak rendeltem párat.... itt jopáran hasznaljuk ezt a markat
igaz a kékes brand csomi alat ugyanolyan csikos a csomagolásaamikor 3.76 dollarert kinaljak akkor elcsabul az ember a GB-es 1,5dolláros
akcios 500/680mah-os akukhoz aztan jön a csalodás es
a HK-as akcio! 1.29-ert.... nos ekkor mar nincs mese EZT kell vennix100hoz hajtok 10db 300-ast... 1x-uen nincs jobb alternativája főleg az
ilyen 1-2dolláros szegmrensben... érzésre duplán jobb mint a gyári vagy
mas csikos fos......
x251-es hez is hajtok 5gyárit es 5Turnigy-t de ég és föld!
nem minden aksi 1forma a 10 aksi 10 kulönböz teljesitménnyel
de a legjobb gyari TALAN = a legrosszabb Turnigy-vel....nemtom milyen az az "Eachine féle 600mah 25c"??
de én már nem probálkozom vele ... mert EZ csak igy simán: ajanlottCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
25-30.000Ft körül milyen drónt ajánlotok? Van esetleg valami best buy ebben a kategóriában? Ajándékba lenne. Jó lenne olyan helyről ahol boltban meg is lehet venni. Edigital , mm, stb.
Köszönöm!
-
Baku
aktív tag
válasz vandor01 #34077 üzenetére
Akkor lehet, hogy "jó szórásúak" a motorok az e010-emben???
Mindenesetre ezekkel az aksikkal tényleg sokkal jobb lett....Az 500-asokat elkótyavetyélni nem akarom, de hátha valakinek pont jól jönnének, én meg a közeli jövőben nem hinném, hogy ki tudom használni őket. Most még zsír újak, bontatlanok, ne menjenek tönkre állásukban. Nekem csere is szóbajöhet ha van valakinek elfekvő cucca érte....
-
Baku
aktív tag
válasz AcCEsS #34083 üzenetére
Természetesen
Egy garnitúra motorok van itthon, és 2 garnitúra úton van....Szívesen linkelnék, de az Ali nem engedi, böngészőből sem tudom megnyitni, mert azonnal átirányítja az appra....
Holnap asztali gépről megpróbálom majd.
Egyébként külalakra ugyanaz a noname vacak igénytelen ezüst csíkos akku, mint amilyen az eredeti, csak ennek jobbak a paraméterei .... -
vandor01
őstag
válasz AcCEsS #34084 üzenetére
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
AcCEsS
senior tag
Szerintem ha valakinek van bevált és jól működő akkutípusa, ne tartsa magában az infót, küggyön linket, ha meg akciós, főleg "ha egész jó áron" sikerül rendelni, akkor meg azonnal és kötelezően ossza meg az infót! Tudom, hogy ez nem az eBay topik, de segíccsük egymást gyerekek. A topikgazda meg jól seggbe fog rúgni engem az ilyen javaslataimért (is).
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Márton
nagyúr
válasz KaiotEch #34079 üzenetére
a trafi is beméri a távolságod, most majd függőlegesen mérnek.
de a gps magasságmérése nem is pontos, ott a baroEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
vandor01
őstag
ja... vannak neha jo aron aksik csak hát??
nagy a szoras nincs gari arra sem hogy 25C van rajta és tudja is!:
nalam is vannak 25C-s 260mah aksik...
de az e010/h36 ugyanolyan lepkefingaz 500-asokat ne kotyavetyeld el... ki tudja mire de lehet 1x csak kellhet?!
statikus fix aram leadasrá jok a dinamikus nagy C -re mar gyengék
pl nalam a TX kamerakat hajtjak meg! mert nem akarom a repülési
időböl elvenni az áramot... x251-es meg birja cigolni +17grammot...CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Baku
aktív tag
válasz vandor01 #34073 üzenetére
A kínai ipar alaposságát, precizitását ismerve, tuti hogy hatalmas a szórás.
A rizsföldekről átirányított szerelősorokról nem is beszélve....
Én azon is csodálkozom, hogy ezek a gépek egyáltalán elemelkednek, és lebegni tudnak egyhelyben ...Ennek az akksinak az árán én 4db 25C- set vettem....
-
vegyszer
addikt
válasz Jackal2 #34071 üzenetére
Kár, hogy a Eachine Falcon 120 már nem fér bele a játék kategóriába. Épp a minap jött a mail, hogy rendelhető.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vandor01
őstag
válasz Jackal2 #34071 üzenetére
ilyent kell majd venni, hogy torvenykovetoek legyunk!
van meg 1 kerdes a biztositas 1 emberre vagy 1 gepre fog szolni?!
mert azert van itt par hobbysta aki kothet biztit rogton 10 gepre is!?
10xsokezer (25) ft / gep....
mi van ha eladom?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
akkor lehet a furiBee be egy jo sorozatu aksi jutott!
lehet ez a magyarazat! hogy szoras van a teljesitmenyekben a gepek kozott
hetfoi vagy szombati az aksi?en ilyeneket rendeltem [50C]
remelem ezzel meg a kamerat is visszi majd mint allat!
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
Ja, ha esetleg valakit érdekel, téves rendelésből (túl nehéz ez a pici szitakötőknek ) van 5db bontatlan ilyen akksim:
3.7V 500mAh 25C Lipo Battery Spare Parts for Syma X5 X5C H5C X5SC X5A RC Quadcopter 6IOW
(6-ot rendeltem, egyet kipróbáltam, azt meghagyom csúzligolyónak .... ) -
Baku
aktív tag
Nemrég panaszkodtam, hogy a zsír új e010-et nagyon ritkán lehet becsapódás nélkül kivenni erőteljes süllyedésből ....
Megvan a bűnös: A gyári akksi egy kalap fost nem ér.....
Ma jöttek meg a 250mAh- ás 25C- s akksik, (amiket egész jó áron sikerült rendelnem ), és a gép úgy repül, mintha kicserélték volna. Összehasonlíthatatlanul jobb, erősebb, dinamikusabb lett, élvezet vele 7-8 percig repkedni.
Azzal szórakoztam, hogy felvittem a plafonig, (3.90 m) aztán zuhantam, és megfogtam a földtől 10-20 centire. Most baromijó lett a gép.... -
_seth_
veterán
DJI P3S antennáját tuningolta már valaki? Elterjedt megoldás az argtek féle, de megéri az árát? Nincs szükségem nagy távolságokra, inkább a ritkán fellépő jelvesztést szeretném kiküszöbölni.
Ebayről rendeltem egy kis parabola antenna mögé rakható jelnövelőt, de úgy sejtem, nem az lesz a legjobb megoldás
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Geller72
veterán
..félrészegen???? ...a gyengék felese a három centes A kicsi/puha technikáját már jóval előbb, középiskolás korodban elsajátítod, amikor segg részegen akkor is rámászol a Jolánra, ha pontosan tudod, hogy ott minden lehetsz, csak kemény nem. . De ha már egyszer megígérted.. .
-
vandor01
őstag
válasz Teréz Atya #34065 üzenetére
a cimbor meg ezt kuldte... kiegeszites a jatek kategoriahoz:
A rendelet szempontjából játéknak nem minősülő termékek
25. A 250 gramm feletti és a nem játék céljára tervezett pilóta nélküli légijárművek, ezek az eszközök legfeljebb 30 méterre távolodhatnak el a pilóta nélküli légijármű vezetőtől.”
Ezt a tervezetbol vagta ki... na most erre kossetek csomot!
50meter magasra repulhet de csak 30 meterre tavolodhat el...szoval ebbol az jon le hogy a jatek max 30meter...
Szerintem...
Addig nincs probléma súllyal és magassággal, amíg nem történik "esemény".
Mindig az aktuálisan repülő drón súlyát kell venni, tehát akksival értendő.
Ha a limitbe nem fér bele nagyobb akksi, az pedig pech.
30/50/130 métert senki sem ellenőrzi, de ha baleset történik, és bírósági szakértő kimondja, hogy 30 méternél magasabban volt a kütyü, akkor nem tartottad be a szabályokat... lehet büntetni
Ugyanez érvényes baleset esetén a drón aktuális súlyára, ami büntetés alapja lehet...szoval jo ossze kell torni 1000 darabra, hogy minnel kisebb legyen a sully
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Geller72 #34064 üzenetére
És palinkazas közben tudsz olyan tanácsokat adni mint ők 60+ év élettapasztalataval?!
Legutóbbi amire "megtanitottak " félrészegen:
"Tibikem,ha 60 éves korodig nem tanulsz meg puha f@asszal b@szni,fel is kotheted magad.... Mert ha akkor kezdesz próbálkozni, már késő, és b@szhatod"[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Osztrakoknal kinetikus energiahoz van kotve, szabalyszeges meg tobb ezer euro.
Remelem geofence nem fog kelleni, mert akkor szurjak fel. Amit az i NAV nem tud az nem letezik.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Geller72
veterán
A második kategra nem értem a kötelező biztosítást. Vagy mert az már van olyan magasan, hogy ha leesik komoly kárt okoz. Gondolom, ezért. Vagy van egy racerem, amivel nem repülök magasba, de odaverem a helyi kemény csávót a gixerrel lámpánál az első száz méteren. Ha azzal 2 méteren fülcimpán találok valakit, mindegy, hogy nem 70 méteren voltam. . Pálinkázni hozzám is átjöhet bárki, akkor is ha éppen nem egy kisisten a szakmában.
...nem mellékesen csak én gondolom úgy, hogy a házilag épített verdákkal cumira fogunk futni?
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
Akkor: a bivalyerős cuccom ami könnyebb mint 25 deka, 50m-ig nem endgedély/regisztráció/tanfolyam köteles. Vagy csak akkor, ha nem reptetem, mert a táblázat szerint a repmagasság "nincs" esetében nem kell semmi.
VAGY: 0-50 méterig már e-learning+reg+biztosítás kell. (?)
Hülyevagyokénehhez. (is)[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
vandor01
őstag
hulyeseget ne kerdezzetek de ertelmesset sem
nem vagyok szagemberengem inkabb olyanok erdekelnek hogy es mikor mikep meri le:
30m/31m vagy 50m/51m 130/131 meter?mert a suly az OK! jon a rendor patika merleggel azt lemeri?
vagy visszuk mi a merleget... ugyis kell a drogot merni
jon a yard merleg elo gep ra azt vigyorkerdes megint, hogy aksival vagy aksi nelkul?
mert ugye tehetunk 10x kisebb vagy nagyobb aksit is!?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz vandor01 #34059 üzenetére
Köszi!
A szakszolgálati engedély alatt pontosan melyiket értjük?(#34060) duc:
Szvsz. Nem jól érted, mivel a bivalyerős cuccod, "amit fel tudsz küldeni a sztratoszférába" már teljesíti a 3. kategória, azaz 130m feletti repülést....
Gondolom ez úgy működik mint "bármelyik" , szabályozás....nem egy adott dolognak kell teljesülni, hanem ha több dolog valamelyike teljesül, akkor kategóriát ugrasz!Ellenben van egy olyan érzésem, és ezt ne vedd magadra, megint elönti majd a netet az okoskodás, hogy szarok a szabályok, mert ha én itt meg ott hackelem a gépet, máris nem úgy van, és akkor ehhez mit szólnak majd a kva okosok?!
Nem nekik találták ki a szabályozást....Aki ennyire pro, és ennyire keresi a kiskapukat, annak nem is kell papír....Nem fog bele pénzt rakni, hanem inkább "okoskodik".....
Én azzal az emberrel sörözök meg pálinkázok a "szomszédban" ,aki a múltban az összes engedélyt kiadta a tornyokra, antennákra, repterek engedélyeit kezelte....
Annyit kértem tőle, segítsen a jogszabályokban eligazodni, ha végre kijönnek....De mivel Phantommal dolgoznék a jövőben, szerintem olyan kvára nem kell eligazodnom...mivel valszeg a "legmagasabb" szabályozásnak kell megfelelnem...
Ha valakit érdekel pilótavizsga...most kaptam tőlük üdvözletet:
Korrekt sulinak tűnik...
Egy ideje levelezünk, amiből egy részletet kiemelnék:
"A következő, decemberi tanfolyamunk a Pilóta Nélküli Légijármű Rendszerek (UAS) kezelő alaptanfolyam - Magánkezelő Engedély magáncélú UAS üzemeltetéshez.
A kereskedelmi célú (munkavégzésre) UAS használatra a jövő évtől induló haladó tanfolyam lesz Önnek a megfelelő.A Pharma Flight-nál tartott UAS kezelő tanfolyamok a jelenleg hozzáférhető nemzetközi és hazai jogszabályi ajánlások alapján vannak felépítve és a Légügyi Hivatal jóváhagyásával és engedélyével kerülnek megtartásra."
További levelezésünkben kiderült, jövő év második negyedévében indulnak a "haladó" tanfolyamok, mivel ők is megvárják a törvényi szabályozást!
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
a megfelelo emberem a megfelelo helyen megkapta a tervezetet erre keszuljetek:
ha elfogadjak ezt a verziot megy jovahagyasra Bruxellbe!A pilóta nélküli légijárművekre vonatkozó követelmények
0.Játék / 1.kategória / 2.kategória / 3. kategória
0–0,25 kg / 0,25–2kg / 2–25kg / 25–150 kgFelhasznalas: Hobby / H+B / H+B / H+B
Repmagassag:. Nincs / AGL50m / AGL130m / AGL130M
Képesítés: Nem / E-learning / pilota nelkuli legijarM. eng / Szakszolgalati eng
Nyilvántartas: Nem / Nem / Igen / Igen
Regisztracio: Nem / Igen / Igen / Igen
Biztositas: Nem / Igen / Igen / Igenna ez eleg szarul jott at... tablazatban jobban nezki..
de azert nezegessetek..[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Nem szopás a többségnek. De én speciel fel se tudtam még szállni vele. Persze ez az én speciális problémám. Itthon nem tudok sokat foglalkozni vele. Külön vettem távot (ráadásul turnigy), és persze, ezzel van a legtöbb bajom. A másik, hogy ugye crome-ba kell a szoftver, de a benti céges gépen persze nem az van, és nem is lehet telepíteni. Tehát, nekem szopás egyfolytában. Erről persze nem a falcon tehet, de ha már eleve egy működő szoftver lenne bele töltve, és nem otthon kellene vele baszakodni, azért egyszerűbb lehetne. De ez van. Főleg, hogy most ismét nem tiszta, hogy egyáltalán lehet-e majd használni, és nem kell érte feleslegesen pénzt adni az állat bácsinak.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Saccco
nagyúr
válasz Geller72 #34053 üzenetére
Azért sem érzel különbséget, mert ez már javított E010. Az első verzión fordítva voltak a motorok bekötései, illetve a jelölései.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
shaddam
aktív tag
Aki phantomot venne. Ez elég durván jó deal. 1 év dji gari meg minden jóság
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Teréz Atya
senior tag
Nem kell felni a Falcontol, nem esz meg csak megkostol.
Alairasomban a blogom amit Kaio emlitett.
Kameranak jo egy runcam vagy mostmar mobius mini. Kepminoseg ezekkel mar ok. Nezz ra a yt csatornamra, ott talalsz eleg videot.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Tanczi01
tag
Bocsánat megvan.
-
Tanczi01
tag
Xk x100nál ki lehet választani,hogy transmitterrel vagy anélkül. Itt mire kell gondolnom? Jeladó?
-
Jackal2
senior tag
válasz molnigee #34043 üzenetére
Ugyan ez. 29x valahogy sikerült.
Viszont amit nem mondtam a Furibeeről, hogy van egy fajta "korlátozott" acro módja, ugyanis olyan erős a gép, hogy ha adunk egy full gázt majd átrántjuk jobbról balra, flippel. Csak az határozza meg, hogyan és mikor adjuk a gázt. ZSENIÁLIS, nálam 10/10, pedig még semminek nem adtam ennyit.
Minden kezdőnek ezt a gépet kell vennie. Jah és természetesen törhetetlen is.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
nagyúr
Most olvasom H31-ed van eddig. Hát kihagyható a 2 cellás gép, mehetsz a 3 cellásra, de először erős lesz. A lába valóban szar, de cserélhető másikra, vagy elhagyható mint nálam, én nem használok. A CleanFligh/BetaFlight szopás részét nemegészen értem. El lehet vacakolni vele, de TerézAtya beállításait könnyen be lehet lőni és utána hozzá sem kell nyúlni jóideig. Ez FPV-s, és jól is megy! De utóbbi azért erősen függ az akkutól, a gyári nem valami combos. Ilyen teljesítményt nem fogsz olyan géptől kapni, amihez hozzá sem kell nyúlni. Ott az XK X252, az FPV-s, de köze nincs ehhez a teljesítményhez. Az 1 cellás gép után az embernek el kell döntenie, hogy melyik irányba halad. Lassú, kamera, stabilitás, vagy racer. Vagy abbahagyja, vagy megelégszik egy 2S-es gép tempójával. De az hamar kinőhető. Több opció nincs
-
molnigee
aktív tag
válasz Jackal2 #34041 üzenetére
A bindel én is szenvedtem, egyszercsak jó lett, azóta se tudom biztosan hogyan.
Elvileg ott a bind feliratt mellet van két pad, azt kell összezárni, aztán rádugni az aksit, közben meg táv bind módban. Ha jól rémlik a kék led elkezd villogni mikor bind módba van a gép, akkor lehet már örülniÉn úgy csináltam amúgfy hogy ilyen csipesszel amit lehet rögzíteni ráraktam a két padra és dugdostam az aksit, ha nem volt jó, mozgattam a csipeszt
A vevő nekem is rajta van, BG-n írják is hogy így érkezik, a képeken persze nem ez van.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Vaze
őstag
-
Jackal2
senior tag
Repültem ma a tiny Qx 95-el. Iszonyatosan megszenvedtem a binddel, vagy 1.5 órát vergődtem, mire bindelt. Nay nehezen felszenvedtem az Fs-i6-a mondom oké, megvan. akkor áttesze, az Fs-i6x-re. 1 óra után feladtam, nem tudom melyik lábat kell rövidre zárni.
Van egy bind felirat meg leírás is, de hogy ez nem jó az tuti. ráadásul a vevő integrálva van a vezérlőre, ilyet látott már valaki? amit a neten találtam, az teljesen máshogy néz ki, a mini vevő külön van...
-
Allien
veterán
Ok, akkor is megfontolandó egy komplett szett, mint egy raceres, amivel rendesen lehet szopikálni a cleanfligt-betaflight szarakodással. Persze, egy szint fölött elkerülhetetlen. De a falcon 180-ra egy valag pénzel állj neki. Kell töltő, a gyári töltők max segéd töltőnek (se) jók, igaz, a gyári akksi is ilyen. A láb az kuka, egyből ,ásik csövet rá. Egy csomó cuccot egyből cserélni kell, mert ha nem, akkor az első landolásnál kell úgyis cserélni.
Ja, és videó készítés alapból felejtős. Az külön kamera, vagy legjobb esetben is a vevő oldalon egy plusz eszköz, ami bekavarhat, és ugye az egy analóg felbontás. Lásd yt videók.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
DJGABI
addikt
válasz medvegy #34025 üzenetére
azoknak a boardjára JR-NH010 van nyomva, ergó tényleg tök ugyanazok a gépek. szórást nem tudom, de én is gyengének éreztem.
erről a furibee-ről írták hogy pár grammal könnyebb, amit elvileg a keretből spóroltak (mondjuk itt páran azt írták h a 010 is törik, akkor ezzel mi lesz hajaj), meg más kód van a boardra is nyomva: [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Allien
veterán
Kezdésnek nem ajánlott egyből ilyet venni. Egy XK X250 vagy XK251. Az utóbbi is csak akkor, ha költesz még rá. Akksik, töltő, propellerek, és hasonlóak. kamera szet is kapható hozzá, bár erős fenntartással. Kérdés, kamera milyen. Amit kapni hozzá, az felvevős, de minősérge ne várj csodát, még ha rá is írták, hogy 720P, mert attól még szar, ha az a célod, hogy maradandót örökíts meg vele. Kivéve, fára felrakás, meg ilyenek. Tehát, X250, kezdésnek megteszi, x251, ha tudod 100%-ra, hogy tovább fogsz lépni. A Falcon 180 meg ezek után, ha NEM akarsz tovább lépni.
-
nagyúr
Igen ez az a Falcon ami nekem is van. Szerintem jó gép, LOS(szabad szemmel) repüléshez kicsi a mérete miatt, bár én 150-200m-t is simán elmegyek vele és érzem merre van az eleje hátulja, de onnan már nehéz csak a látásra hagyatkozni. Ár/érték arányban ettől jobb brushless racer-t, nem kapsz, hacsaknem kicsit drágábban a Wizard 220(valahol kell legyen kupon még hozzá). Arra figyelj, hogy az SP3Racing-es verziót vedd már csak! Szemüveg az nehéz kérdés, ez attól függ, hogy milyen a szemed, én egy Eachine VR D2-t használok. Van zavaró problémája. Bár én nagyon egyik "sisakkal" sem vagyok kibékülve, én baromira utálom, ha szétnyomja a hajamat a fejemen a pánt.
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz KaiotEch #34026 üzenetére
Koszi szepen
Szoval ez jobb lenne? Mijen szemuveget ajanlanal?Ami nem tul draga de jo isMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
nagyúr
válasz Tanczi01 #34028 üzenetére
Rosszul is gondolod meg nem is. Nézd egy 100eFt fölötti Phantomot egy 80 éves mama is elvezet, mert annyi biztonsági szar van benne. Egy x251-et egy kezdő nem fog elirányítani, mert erős ahhoz. Először az alapokat meg kell tanulni egy kicsi géppel. Az az overmax megy olyan erősen túl van árazva, hogy kb 4db ugyan olyan erejű quadkoptert veszel abból az árból. Kamerát, legalábbis a minőségét ilyen olcsó kategóriában el kell felejteni. Gondolom most kezdenél bele az egészbe. Ezért végy egy olcsó kis gépet(a nagyon picivel nehezebb megtanulni) és egy Nihui U807-el kezdtem. Ez az alapok elsajátításához tökéletes, sőt 3 sebessége van így későbbiekben is élvezetes. Van ismerős, akinek van most is ilyene, ha nem akarod megvárni a kínai érkezést, és lehet eladja neked.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megmondom mi a baj vele: Alulméretezett motorok, ESC, okos akku, tehát nem vehetsz bele bármilyet. Az ára így szemüveggel nem rossz, de akkor már inkább vegyél egy Falcon 180-at + szemüveget.
(#34024) Vasinger!: Az a H30 koppra X5? Ha már megvan a gép, akkor mérd meg mekkora motor van benne vagy 720-as vagy 820-as. Fayee FY805-nél meg mérd meg mekkora a gyári akku, vagy mekkora hely van, ami még beleférhet.
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz Jackal2 #34017 üzenetére
Sztem a motorok szórása lesz a gond. Nálam az E010 is megy becsülettel (azért nem egy X100). Vettem ajándékba egy H36-ot, kipróbáltam azt is, de az sem lassabb. Nem hinném, hogy valamelyik is más lenne. A logó van átszitázva meg esetleg a műanyag borítás picit másabb és annyi sztem.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi két drónhoz szeretnék alkatrészeket venni, de csak méregdrágán találtam mindkettőhöz, ahol én kerestem.
- 1 db. akksi
- sok propeller(Mivel ez egy Syma X5 klón, így kompatibilisek vele az alkatrészek)
- Legalább 1 darab motor
- 1-2 propellerAz is elég, ha segítetek a keresésben, hogy milyen néven keressek rá az alkatrészekre, illetve milyen oldalakon.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez megeri a penzet?Eleg jol levan arazva.
Erdemes beruhazni ra?MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Jackal2
senior tag
Nah, kipróbáltam a Furibee F36-ot és király. Sokkal jobb mint az E010 (ami igazából egy szar). Most nem tudom, hogy a motorok szórása miatt van, de ez megy mint a golyó és annyi kraft van benne, hogy többször belevertem a plafonba, durva.
Végre van normális led is és mint ha tovább is repülne.
Ezt vegyétek 4K-ért, sokkal jobb mint a többi másolat.
-
molnigee
aktív tag
Ez igen, ez nagyon bejön: Eachine Aurora 90mm brushless :S
--> http://dronearena.hu/ <--
-
vandor01
őstag
válasz Tanczi01 #34011 üzenetére
inkabb egy ilyent vegyél! EU raktar nincs már tréfa rajta x251 - 92 ejro
javitás? elöbb fog elveszni vagy összetörni az 1 ev alatt!
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz AcCEsS #34009 üzenetére
Erről jut eszembe: 2 szett 636ft.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tanczi01
tag
Egy ilyenhez mit szóltok???
Overmax
Ár/érték arányra gondolok. Gondolom,ha elromlik rajta valami,akkor itt cserélik is azonnal egy évig.
Ez lenne az első hexacopterem -
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Végre újra csatlakozok a drónos közösséghez. Valakinek van esetleg ilyen Bebop 2 FPV szettje? Illetve fogok majd utángyártott akkut rendelni, de most keresgélek hogy gyárit honnan tudnék jó áron az EU-ból rendelni, mert legalább még egy gyári jó lenne. Itthon 17-18k, esetleg valaki rendelt eredetit jó áron?
iPhone 16 Pro Max
-
tonyrulez
őstag
4 8 15 16 23 42
-
vegyszer
addikt
válasz Zlatko.rs #33996 üzenetére
Maximum nagyon közvetett módon jut eszembe a kivitelezhetősége.
Láttam Xiaomi Yi/gopro objektívet, ami zoomos. De hogy egy szervokómotorral tudod e vezérelni némi sufnituning után, az már más kérdés...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
kimista
aktív tag
válasz Zlatko.rs #33996 üzenetére
kifejezetten drónra, zoomolható kamera sztem nincs. a profik a saját 'normál' profi kamerájukat rakják a gépre, profi gimballal, profi technikával, milliós értékhatártól kezdődően (és lehet keveset mondtam)
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest