-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.tiborz
aktív tag
Ide is belinkelem
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
válasz rachmaninoff #45591 üzenetére
Szia,
Jelentkezz be fo..bukon a Mavic csoportba, ott társalogtak erről. -
d.tiborz
aktív tag
válasz tillatrilla #45506 üzenetére
Nézz szét az RCmodell fórumon, ott is szokott lenni eladó.
Ha a tudás a fontos, keressél M-Lite vezérlőt (piros matrica van a tetején), rá lehet tenni a V2 fw-t. Onnantól kezdve teljesértékű lesz az fc. Olcsóbb is mint a gyári. -
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #45393 üzenetére
Legyen a neved mostantól: shoppingolós (GB)BGliba. Ja nem, (remélem) remeterák. Bocs.
Még jó, hogy a két occó bolt nevének kezdőbetűi felcserélhetők. -
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #45390 üzenetére
-
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #44994 üzenetére
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #44979 üzenetére
Úgy tervezem, hogy a vevő-fc-szervó hármast és a motorokat külön akksiról etetem meg. Mit okoz az fc brown-out? Még nem találkoztam ezzel. (pironkodik)
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #44956 üzenetére
2 motor, 4 vezérsík, és még marad 2. Össz 8 kimenet.
Plusz OSD, mSD lognak, direkt LiPo, GPS(+magneto), baro. -
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #44884 üzenetére
Én most tervezek összerakni egy fpv-képes repcsit Omnibus F3 V1.1 + M8N GPS+baro (+iNAV) kombóval. Ezt az FC-t is jónak lehet mondani? Repülőnek elég az F3?
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #42947 üzenetére
2 db UART van rajta, mindkettőnél uazt csinálja. (semmit)
Viszont észrevettem vmit: az fc-n lévő piros led villogása: 5 gyors, 2 lassú, és ez ismétlődik. -
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #42942 üzenetére
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #42939 üzenetére
Köszi Atyám,
Olvasom a blogodat.
Az a gondom, hogy nem találok a boardon boot pineket. -
d.tiborz
aktív tag
Megkérdem itt is, itt több az élet.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy ilyen kontrollerem, szerettem volna fw-t frissíteni. Csatlakozattam a szgéphez, kiválasztom a board típusát, de "communication with bootloader" hibával megáll. Utána már a serial portot sem nyitja meg.
Hogyan tudnám életre kelteni?
Köszi az ötleteket. -
d.tiborz
aktív tag
válasz MPowerPH #40122 üzenetére
Szia,
Nekem volt P4, de lecseréltem Mavic-ra. És nem bántam meg. Sokat számított a kompakt méret (én is szeretek kirándulni), ez tényleg elfér zsebben is. Az akku ára sem mindegy (46e vs 30e), hatótávban is állítólag jobb a Mavic. Szrintem a kamera is szebb felvételeket csinál, nekem legalábbis jobban tetszik a P4-nél. Mondjuk a P4P szintjét nem éri el, de nekem elég amit a Mavic tud.[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
válasz meteorológus #38251 üzenetére
Írtam Neked pü-t.
-
d.tiborz
aktív tag
Voltmár?
Érdekes kis rádió+vevő[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
válasz dudicukrasz #37347 üzenetére
És nagyon gagyin néz ki. Kedvencem a táv kijelzőjén a katicabogár. Sok év alatt sem tudtak másik LCD-t gyártatni, vagy berendeltek 25 millió darabot?
[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Geller72 #36751 üzenetére
A posztod második fele igaz. Én így jártam az autómmal: amikor megvettem, rá kb 2 hónapra kiadták jobb felszereléssel OLCSÓBBAN.
Ami az elejét illeti: tudom, hogy ezek az adatok csak papíron léteznek, de maga a madár nagyon tetszik. Viszont amit DLL linkelt videót, hát az odab..sz. Kérdés, hogy mennyiért nyomtatják ki az átépítő szettet. Plusz erre a mutatványra csak gari nélküli gépet áldoznék, annak meg ismeretlen az előélete. -
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #36685 üzenetére
Ez tudja, és elég kicsi:
http://m.banggood.com/Flysky-FS-A8S-2_4G-8CH-Mini-Receiver-with-PPM-i-BUS-SBUS-Output-p-1092861.html -
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #34920 üzenetére
Az i6S nem támogatja a régi FlySky protokollt, csak az újat, a 2A-t
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #33997 üzenetére
Igen, de én még nem próbáltam. Állítólag eredményes tud lenni. (a NAZA vezérlőmhöz nem kell, az EB185-ös gépemen eddig nem volt rá szükség)
-
d.tiborz
aktív tag
válasz NightLord #32071 üzenetére
Azért nem teljesen teljes értékű FS-i6 a táv, mert az Eachine úgy átdolgozta a firmware-t (gondolom a bootloader részét), hogy nem lehet átflashelni pl. 10 csatornásra, a FS firmware nem megy fel rá. A beállításokat, menüt is csak gombkombinációval lehet előcsalogatni. (vízszintes trimgombokat behúzni középre, és úgy bekapcsolni a rádiót)
-
d.tiborz
aktív tag
válasz dudicukrasz #15862 üzenetére
Hehe, akkor bemegyek egy lottózóba
-
d.tiborz
aktív tag
válasz dudicukrasz #15848 üzenetére
Csak halkan: elseje van????
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Teréz Atya #15138 üzenetére
Nem biztos, hogy kapásból szétszedi, és még meg sem vásárolta.
Azért néztem ennek utána, mert én is gondolkodtam az FS-i6 rádión, de nekem hiányzik a 2 db 3 állású kapcsoló.
Megvenném a rádiót, de vevővel együtt 130USD.
Ezen a linken sok mindent megtalálsz a rádióról:
[link] -
d.tiborz
aktív tag
válasz marciart11 #13125 üzenetére
Ha W7-ről frissíted 10-re, akkor lehet, hogy jó lesz a driver. Én tiszta telepítéssel próbáltam a 8.1-et és a 10-et is.
-
d.tiborz
aktív tag
Vannak még őrültek:
[link] -
d.tiborz
aktív tag
Apa, kezdődik:
http://index.hu/tech/2016/01/11/haloval_ugrik_ellenfelere_a_dronvadasz_dron/
(mobilról írok, nem tudok linkelni)[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Jackal2 #6849 üzenetére
Neked is ajánlom ezt.
Sztem megbízhatóbb ez, mint a hamis B6.
ÉS!: garancia is van rá!!! -
d.tiborz
aktív tag
válasz szacsee #6841 üzenetére
Szia(sztok)!
Én építettem egy F550 (klón) hexát, az alábbi alkatrészekből (kényelmes, videós reptetéshez):
F550 váz, NAZA M-lite (V2 upgrade), M8N GPS, Phantom2 táv+vevő, komplett DJI E300 meghajtás, Walkera G-2D gimbal, 4 db 2200mAh akksi (2-2 párban: kb 7-8 perc repidő), 1 db 5800mAh (kb 8-9 perc repidő). Ez a konfig kb 1700-1800g felszálló súly (akksitól függően). Töltőt ezt vettem: [link], az előző "kínai" IMAX B6-ost eladtam, ebben jobban bízom (a nagy akksi miatt). Összesen kb. 140k az egész, fél év alatt állt össze.[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
válasz SpydeR3412 #4415 üzenetére
Ne vedd személyesnek, de erre mondják azt, hogy innen szép nyerni.
Én fél éve építgetek egy 450-es quadot (előtte heliztem), de még kezdőnek érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest