Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz Markizmark #57380 üzenetére
A telo szoba játék (de tééényleg)... Kefés motor, ami kevésbé alkalmas szeles helyre. Van 1-2 előnye a telónak, de ez inkább kimerül abban, hogy szállj le a tenyerembe. Woá... A Bugs 3 egy fapados cucc, ez igaz.De, erre még rakhatsz fpv kamerát, és az se zavarja, ha egy kicsit feljebb mész, mint 10 méter, a telóval meg ugye van egy korlátod, amit persze, hekkelhető, ami milyen frankó már...
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
belakiraly
tag
Nem tudom, hogy ez mennyire common knowledge, mert eddig - félig szándékosan - burokban drónoztam, de mennyire bírják ezek az olcsó kínai F3 klón fc-k a 200mW-os kamerákat? Vagy akár a 200mW-os kamerák saját magukat?
Hétfőn úgy adta ki, hogy 3 AIO kamerám ment tönkre és 2 fc-m. A kamerák nem kapcsolnak be, az fc-ken meg a stepupok adták meg magukat.Van értelme még foglalkozni ilyen minőségű cuccokkal, vagy csak én vagyok a kretén és amúgy ezekkel soha nincsen semmi baj?
-
FireKeeper
nagyúr
valakinek van esetleg budapesten ilyesmi elfekvőben amire nem tart igényt? + hozzá való nylon csavar. csak 4 darab kéne
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Peaceliker
addikt
-
varadigabor
senior tag
válasz Peaceliker #57366 üzenetére
Azt nem mondtad mire kell
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Tibusz00
tag
Jó építést, és sikeres beüzemelést!
Peaceliker:
A kamera azért nincs jobban megdöntve, mert a tanáraim szerint a tudásomhoz képest túl gyorsan repülök. És igazuk van.
De csak így a hátuk mögött a GPS szerint a végsebessége 93 km/h volt. Igaz segítette a hátszél is kicsit.Betaflight 3.3.2 alap beállításokkal repül, csak a gáz kapott egy kis expot. Szerinten szépen repül.
A fórumozóknak pedig szeretném megköszönni az a sok információt, amit innen szívtam magamba. Nagy segítségemre voltatok az építés folyamán.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Markizmark #57392 üzenetére
Én meg a Whoop-ra.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
fape
senior tag
válasz Peaceliker #57389 üzenetére
Nem akarom fixen 5S-sel és/vagy 5051-gyel használni, csak megrángatni a bajszát egyszer-egyszer.
Egyelőre érezhetően az infinity aksi volt a gyenge.[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Saccco
nagyúr
válasz Peaceliker #57389 üzenetére
Brutál erős a rétegösszetartása a TPU cuccoknak, legalábbis ami nekem van azon csak pislogtam.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Peaceliker
addikt
jah ezt a vázat náttam FB, érdekes forma ezekben a TPU cuccokban nem mernék bízni, de oda mondjuk nehéz ütni tán ahol van a kamera
Nekem 275 asszem Fenrirel ilyen mocis konfig és 5040c vel is beránt 80a t, egyik akkum fel is adta egyből azt a kört Nem raknék rá 5051, et az fix
Bár nálam most vmi nem volt kerek, nem nagyon ment...hacsak nem az volt a baj, hogy a 205g os 3000kv s gép után verettem vele és ahhoz képest tűnt gyengének de azért átnézem majd forrasztásokat, mert tavalyi gépem ilyen mocikkal nagyon mentezeket a motorkat akarod 5s en? Van fent YT on teszt, amikor vmi nagyobb pitch proppal asztalon megsütötték 4s en 10mp alatt
"Oh my Goa'uld!"
-
fape
senior tag
válasz Peaceliker #57385 üzenetére
304 gramm és itt vannak képek. Egyelőre 20mm standoff-ban benne, de már úton van a 25mm. Kicsit szűk, szal ilyen (pre)alpha változat, de úgy repül mint az álom.
Most éppen dal T5045C van rajta. A 2 éves infinity aksikkal nem sokig lesznek barátok, bár mértem vele 90A-t, de gyorsan beesett a feszültség. Már érzem, hogy inkább a dinogy-t fogja szeretni. Könnyen lehet az is kevés lesz. Hétvégén kap majd KK5051-t és dinogy aksit is, megnézzük azzal mit produkál.Kíváncsi leszek majd 5-6S-en milyen lesz
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Markizmark #57380 üzenetére
Látatlanban is ki merem jelenteni, hogy szoftveroldalon sehol sincs a bugs a tello-hoz képest.
-
Markizmark
addikt
Továbbra is 2 befutó van.
DJI Tello vagy MJX Bugs 3?
Az MJX mellett szól az, hogy SJ4000WiFi kamerám már van, azzal tudok videózgatni, fényképezgetni.
De nem tudom melyik a stabilabb gép... kezdő drón lenne.
Szerintetek is eldőlni látszik?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
_stick_
őstag
válasz Saccco #57374 üzenetére
YT-on találtam videót a kalibrálásról, megcsináltam de nem jó sajnos.
Tök hihetetlen, az elsőt amit rendeltem vszínű lenyúlták a postán. A másodikat nagy nehezen elküldték újra TN-el, de egy tök távoli postán landolt, nem a körzetibe. Elmegyek érte, vagy fél óra sorban állás, erre kuka. Vehetem fel megint a kapcsolatot a GB supporttal, és mind leszrnám, de nem bírom nézni ilyenkor a gyerekek csalódott arcát... -
Tibusz00
tag
Életem első teljesen nulláról épített [koptere] !
Emax 2205 2600KV
Racerstar REV35 35A BLheli_S 3-6S 4 In 1 ESC
Matek F405-AIO
RunCam Micro Swift + RunCam TX200 5.8G 48CH
FS-A8S[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz _stick_ #57372 üzenetére
Ha nincs semmi rátekeredve a motor tengelyre, akkor simán lehet, hogy rossz az a motor. Anno én is így kezdtem az egyik első géppel ebben a topikban.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Vettem egy furibee f36-t, ezzel vágnék bele a drónos terveimbe.
Kibont, beüzemel, kipróbál és az egyik propeller nem akar pörögni... Csak meg-meg moccan, de ha ritkán be is indul, akkor sem olyan erővel pörög, mint a többi.
Én csinálok valamit rosszul, vagy sikerült kifognom kapásból egy selejtet? -
Saccco
nagyúr
válasz Markizmark #57369 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a fotózás mellett lehetett volna cél egy FPV gép is.
Fotós gépekhez nem értek, de többen dicsérték a Tello-t, persze mindent a helyén kell kezelni.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Markizmark #57367 üzenetére
Mire akarod használni?
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Nézegetek drónokat 30k körüli áron, és a DJI Tello meg is tetszett. Elvileg működik univerzális kontrollerrel.
Melyiket ajánljátok?
Köszi.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Peaceliker
addikt
válasz varadigabor #57365 üzenetére
Az overkill lenne kertbe szánt 2.5 colos gépre tán
"Oh my Goa'uld!"
-
varadigabor
senior tag
válasz Peaceliker #57363 üzenetére
Olvasgattam és Hawksky AT1107 volt amit dicsérték. Én lehet azt veszek majd ha a Leaderen ha meghalnak a mocik.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
-
Peaceliker
addikt
válasz FireKeeper #57362 üzenetére
Aztán lehet nem is kell sm.
Más :
Kinek melyik 11xx motor vált be mint nyüstölhető?
"Oh my Goa'uld!"
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Peaceliker #57355 üzenetére
pont ez a terv amúgy, amíg nincs meg a végleges build addig hard mount csavarrögzítő nélkül, aztán soft és rögzítés
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
CHIPman
nagyúr
válasz cintula187 #57360 üzenetére
GPS nincs, de ultrahangos szenzor van. A power bankos dolog milyen gyors, és pontosan milyen bankról?
Prop guard lesz az első amit felrakok.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
cintula187
addikt
válasz CHIPman #57359 üzenetére
Nem tudom a MItu (már ha egyáltalán) mivel tartja a poziját, de a Tello ebben is nagyon jó. Még fű felett és visszateper a helyére ha odébb tolom.
És még power bankról is viszonylag gyorsan visszatölt. Eséseket is jól bírja, bár egyre óvatosabb vagyok. Repült már le fenyőfával való ütközés miatt prop. is. :Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
CHIPman
nagyúr
válasz cintula187 #57358 üzenetére
Én is erre jutottam, a Tello talán egyetlen hátránya a MiTu-val szemben az áron kívül a szonárszenzor hiánya. Az IR víz felett szart sem ér.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Saccco
nagyúr
válasz Peaceliker #57340 üzenetére
Köszi.
Még van 1-2 ötletem.(#57341) thenameless:
Megint a fájlok.
VM275t van benne. Az egészet a kamera köré terveztem. Egészen keskeny, hogy a kamera ne tudjon elfordulni benne. Felül is azért van a bevágás, hogy a kamera fülét is körbeölelje. Alatta egy TPU-ból nyomtatott apró tartó van.
Azon gondolkozok, hogy csinálok egy alsó részt is, ami a kamerát tartja.
Egyelőre ez csak egy V1, az alsó részen szűkebb, mint a Mohawk, nem ér teljesen a duct-okig.(#57354) SpydeR3412:
Igen vákuumos, mint a másikak, csak ezt most én rajzoltam.
Nekem bírják. Az egyik gépen hosszabb a csatlakozó, koppanáskor előfordul, hogy elnyomja az akku csatlakozóját. Ez is inkább csak 1 akkunál gond, annak lazább a csatlakozója.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
fape
senior tag
válasz magyarl #57297 üzenetére
Sbushoz egy picit más kell, mint egy sima usb-uart. De az sem vészes, a legegyszerűbb egy arduino-t használni. Volt szerencsém együtt dolgozni a sbus megoldáson a fejlesztővel. Sztem sikerült oda is egy elég egyszerűbb és használható megoldást találnunk
-
Peaceliker
addikt
válasz FireKeeper #57351 üzenetére
Ha softmount olsz akkor mondhatni kötelező. Ha meg próba van akkor inkább sf ot hagyd ki mint menetrögzítőt szvsz. Amúgy én csak fc t softmount olok, azt is csak néha. Jah menetrögzítőről annyit hogy oldhatót vegyél (mert van permanens is belőle) és ne kend agyon mert akkor előbb adja fel a csavar feje kint a cucc. Ha nehezen indul akkor előtte pákát bele kell nyomni csavar fejébe az segít, mert hőre old
"Oh my Goa'uld!"
-
Geller72
veterán
Ha nem kapsz csavarrögzítőt, akkor be lehet sétálni egy akármilyen épületgépészeti boltba és venni ott egy Loctite menetrögzítő pasztát. (uaz) Elég a legkisebb kiszerelés, mert az is bazi sok. . Annyi hogy meg kell nézni melyiket veszed, mert van, amelyik csak fém felületekre jó. Értelemszerűen fém-abs-re ez nem jó.
-
Baku
aktív tag
Én itt vettem Loctite csavarrögzítőt, és sok jó kis kütyü van modellezéshez:
-
FireKeeper
nagyúr
az elején még úgyis sokat fog változni a build+nem akarok messzire repkedni, majd odafigyelek hogy minden repülés előtt jók-e de ha fixálódott a build mindenképp beszerzek ilyen cuccot.
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #57344 üzenetére
Rendben köszönöm.
Csak azt nem tudom hogyan csináljam lassan a kalibrációt, mikor 30s idő van csak rá adva.
Na és hogy hogyan is legyen csinálva, mert az eddigieknél úgy csináltam mint a Walkerat (kivéve hogy configurátorból) és jó volt, de most ez nem jött be úgy látszik.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Baku
aktív tag
válasz FireKeeper #57347 üzenetére
Oldható, csak nehezen indul meg. (Ez a lényegei) Nem ragasztó, hanem egy híg gyurma szerű kulimász. Loctite - ban van többféle is. Modellboltban olyat adnak, ami erre ideális.
Nélküle előbb - utóbb kicsavarodik a csavar és elveszíted ...(rosszabb esetben lehet, hogy a gépet is....) -
Baku
aktív tag
válasz Teréz Atya #57337 üzenetére
Köszi!
Ha végre hazaérek egyszer (1 hét múlva), megsasolom, aztán ha sikerül kikasuznom mi is az, akkor rendelek ....
Van egy haver, mobilokat javít, van neki ilyen forró levegős forrasztó izéje, olyan mütyűr alkatrészeket forraszt ki-be, amit én nem is látok..... -
FireKeeper
nagyúr
válasz Teréz Atya #57346 üzenetére
oké szerzek majd azt is. de ez a cucc azért remélem oldható, ha mondjuk mocit akarok cserélni mennyire rizikós enélkül repkedni?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz FireKeeper #57345 üzenetére
Pozsonyban, Petržalkán tudok. Ha máshol nem találsz, menj be egy vasedénybe, és vegyél szilikon gyúródeszkát. A szilikonos alátétek motorokra cca 1-2mm-esek.
Mindenképpen vegyél csavarrögzítőt.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
motorok+fc soft mountolására keresnék valami gumi/szilikon alátétet, budapesten tud valaki mondani üzletet ahol találok ilyesmit?
köszi
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kriszbon #57342 üzenetére
1.9-es iNAV-nál volt nekem is ún toilet bowling. Mint kiderült, valamit változtattak a kódon, és mostmár lajhár lassan kell végrehajtani a magnetometer kalibrációt, különben szarul kalibrál. Miután BN-880-al ezt megcsináltam, abba maradt a körözés. Ja és vigyázni kell, hogy jó legyen a mag orientációja. BN-880-nál hiába felfele a nyíl, előre néző FC-nél a mag-ra Flip270-et kell rakni.
Kérdem alássan, akkor miapicsának a nyíl, ha fejjel lefelé, balra mutat a GPS iránytűje?????
Szerintem ez az 1.9-es egy eléggé összecsapott kiadás, mert a legtöbb enerdzsi a 2.0-ra megy/ment el. Abból az RC úgy június közepén jön.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Elsősorban talán Teréz Atyát kérdezném, de ha más is tudja a választ az csak jó nekem.
Azért az Atyát mert ő iNAV guru, és talán tudja hogy a legújabb iNAV verziókban mért nem teljesen jó a PosHold és az RTH sem elég jó.Na most pozíció tartásnál az egyik gépem elkezd körözni, úgy nagyjából 5-8m-es körörökkel, mikor RTH-t kapcsoltam akkor meg alig akarta megtalálni hazafelé az irányt, állandóan kilengett két oldalra hazaúton, a leszállás is elég tré módon sikerült csak neki.
A másik gépem meg pozíciótartásra csak emelkedett egyre magasabbra, nem állt meg egy helyben, a körözés itt csak olyan jó 1m körüli, de mintha egyre nagyobb körök lennének egy kicsi idő után(a másiknál is mintha hasonló lenne).
Mi a fene lehet velük, amiken az Ublox7-es GPS volt/van használva, azok a gépek elfogadhatóan működnek, nagyjából azt csinálják amit kell.
Igaz a hazautat nehezen lövik be azok is, mert eléggé összevissza tekeregnek előtte, de ilyesmit nem csinálnak.Az utolsó 2 gépemen ez a [GPS] modul van, és külön [Magnetometer] ami ugye HMC5883 lenne, de ezek már nem azok, hanem QMC5883 vagy mi, és ezeket csak az új iNAV ismeri.
Van még itthon [MAG3110] de ezek meg egyáltalán nem akarnak menni, nem ismeri fel az iNAV pedig ott van a listában, még a régi verziókban is.Mit próbáljak rajtuk hogy jó legyen?
Jut eszembe, az egyik gépnél amit elsőnek írtam, ha rá van kötve a magneto akkor configurátor alatt is rángatózik kicsit, ha lekötöm akkor nem(már új az FC is, másik magneto modullal is volt próba).(#57343) Peaceliker :
Na igen ez így van, de a magnetométer miatt kénytelen voltam, mert a régebbi verziók nem ismerik ezt a hamisítványt.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Saccco
nagyúr
-
ezoltan
tag
válasz Teréz Atya #57335 üzenetére
A tökéletes olvasmány a vacsorához.
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Teréz Atya
senior tag
Persze. A kefés gépek motorját csak egy FEt vezérli. Az ilyen háromlábú fekete gyasz a motorral sorba kötve. Nézd meg egy működő sorszámát, aztán keress rá Alin. Filléres dolgok.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
ezoltan
tag
válasz AMDaZERG_1 #57334 üzenetére
Köszi az infót.
Próbaképpen használgatom mindenesetre aztán meglátom hogy működik-e tartósan vele.Ja,nem is kettes,csak 1 Gb.Másfél akksi. Ebből nem lesz egész estés mozifilm.
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Teréz Atya
senior tag
No, kész a Flysky i6 tuning cikksorozat első része. Ez csak a firmware felpakolásával foglalkozik, de nem akartam a moddingról írni ez nélkül, mert Jackal cikke óta sok minden megváltozott, pl a véglegesből 5 firmware verzió van.
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
válasz Teréz Atya #57329 üzenetére
TeriAtyus!
A Hubsan X4 kis 4"-os (kb) gépén is ki lehet cserélni a FET-et?
Mert nekem meg az egyik motor állandóan pörög ....
Már rendeltem ugyan alaplapot hozzá, de ha csak ennyi, akkor a régit nem dobnám ki...... -
Baku
aktív tag
válasz collie555 #57322 üzenetére
Nm...
Ettől jobb árban nem találtam (2,40€ azaz kb. 750Ft /db) , de mindössze 1 eladása van, (igaz, az 5*-os), és bár a leírásban G, HG, meg strong magnetic van írva, de a képeken pont az nem látszik, ami a lényeges különbség a C és G típusú motorok külseje között: A hosszúkás hűtőnyílás a motorpaláston ... -
ezoltan
tag
válasz Geller72 #57327 üzenetére
Érdekes hogy azzal a kártyával (16 Gb,Class10)is elkezdett vacakolni,amivel előtte működött.
Próbáltam átformázni is.Mióta a 32-essel elkezdte a kikapcsolgatást,azóta nem fogadta el egyiket sem.Most ezzel az özönvíz előttivel jön-megy,felvesz,visszajátszik...
Nem is néztem mennyit eszik amúgy.Egy 2 Gigás elég egy nagyjából órás menethez?QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Teréz Atya
senior tag
válasz szabacsik #57328 üzenetére
Ha nincs xarul bekotve a moci, és biztosan jó, akkor lehet a FET döglött meg. Filléres dolog és jó cinezővel egy szaki két sörért cseréli 2 perc alatt.
-
szabacsik
őstag
Helló. Egy eachine h8-al szenvedek. Mi lehet az oka, hogy motorcsere után is ugyan az a motor lassabban megy? (földről indítva full gáznál látszik, hogy a bal hátsó nem birja ezért ugye arra megindul egész gyorsan ) nincs szorulva szerintem, de mégis.
/\____/\
-
-
Zotyafpv
csendes tag
flysky fs-i6x hatótávot tudok növelni? ha háttal van nekem a wizard x220 lehet hogy gyengébb a jel? mert eldobta a jelet es be zuhantam az aszfaltra amit a runcam2 optika nwm bírt távvezérlő antenna hack?
A kezdők elszállhatnak maguktól :)
-
syler123
veterán
válasz Teréz Atya #57316 üzenetére
Meg állítson be egy jobb zenét, pl game of thrones
Egyszer lesz időm és kedvem tuti ráteszem az ESC-ekre.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz david335 #57311 üzenetére
Na ja, de azt sem a Mikulás mérte ki a fejlesztőnek, hanem én.
Aztán nagyon rá voltak izgulva az Ardupilotra és a Mavlinkra, így fél év után csesztem a projektre. Majd miután implementálták, majdnem megütött a guta, hogy engem kihagytak a contributorok közül.
A githubon meg szar Paintes ábrák vannak, én pedig Eagle-ben rajzoltam meg, mint egy pro.@ezoltan - nekem Babyhawkon gyárilag majdnem olyan hangos mint a csipogó.
[ Szerkesztve ]
-
ezoltan
tag
válasz Teréz Atya #57318 üzenetére
Nekem is 10 perc a Dys-eken.
Viszont tényeg iszonyú halk.QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Geller72 #57317 üzenetére
A Matek meg gyárt erősítős csipogót, állítólag a hajad leordítja.
Nemtom, én a legtöbb Blheli - Blheli_S ESC-nél 10 percet láttam, de lehet h az úajbb verzsönöknél lejjebb vitték.
-
Geller72
veterán
válasz Teréz Atya #57316 üzenetére
Nem csipog, hanem vinnyog. . De azt automatikusan és kb már fél perc után. Nekem legalábbis. Gyárilag volt ilyen beállítással. Mondjuk azt nem hallom meg messzebbről az biztos. Viszont erre az áramkörre lehetne kötni kicsi, de hangos csipogót.. Mint ami pl. a QX105-ön is van..
-
Teréz Atya
senior tag
Blheli-ben állítsd be a beacon-t 5 percre, így öt perc inaktivitás után a motorok elkezdenek csipogni.
Ha dshot-od van, akkor kapcsolóról is kapcsolható a mocis csipogás. Hangerőt ne vedd fel, mert leéghet a motor!!![ Szerkesztve ]
-
david335
tag
válasz Teréz Atya #57289 üzenetére
Én is kicseréltem a SWB-t 3állásúra, 10perc alatt megvan.
-
-
ezoltan
tag
válasz AMDaZERG_1 #57306 üzenetére
Ez jó ötlet.
Amúgy menne a dvr nekem is folyamatosan,de sajnos valami megmakkant a szemüvegemben...
Kártya berakására kikapcsol.Pedig sokáig semmi gond nem volt vele.
Próbáltam legyalulni a kártyát teljesen,reset-eltem a szemüveget de ugyanaz...QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Peaceliker
addikt
Használ valaki hglrc (3br)1105 mocit? Múltkor ugye 1 harang elszallt, ma kettő tört,vagyis kettőben a tengely.
"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz ezoltan #57304 üzenetére
Nekem volt egy esésem, aminek következtében a Leader120-ról a csipogó lepottyant, de nem ám a vezeték leszakad és ment minden, hanem csak a csipogó rész levált a paneljéről. Élvezet volt a kutatás
Ezért is jó a DVR, persze, ha nem úgy esik le a gép, hogy pörög összevissza, aztán még az akkut is elhagyja útközben. Ezért is rendeltem oldható műanyagkötözőt. Azzal a csatinál összekapcsolom, aztán max az ESC forrasztása engedi szabadjára az akkut, de az sem nagyon következhet be, mert a power kábel a vázhoz van rögzítveOrtus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
AMDaZERG_1
senior tag
Köszi a válaszokat!
A melóhelyen van motoros srác, majd megkérdem melyik spray vált be neki.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
ezoltan
tag
Szerintem a Hawkeye Firefly Micro sokkal jobb vétel,ennyiért én nem bánom hogy 30 fps.
A buzzer-t meg állítsd be mindenképpen,életet menthet.Múltkor a nagy szél belevitt egy olyan sűrű-tüskés-ágas-bogas hatalmas bokor"rendszerbe",hogy csipogó nélkül biztosan ott hagyom a francba.
Így is vért izzadtam mire kimentettem a gépet.
Hidd el,megéri beállítani.
Majd ha egyszer rádesteledik mikor még összekarcolva,csipkedve idegesen kajtatsz a susnyásban,miközben lehet hogy párszor már elmentél mellette,szidod magadat.
Majdnem olyan fontos mint a failsafe.QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
twine
veterán
Ez nekem tetszik... hullámzik, mint ha víz alatt lennénk... De Ennyi pénzért "hibátlan"...
Szerintem rendelek... Most már "csak" repülni kellene megtanulni a kis diatone-al múltkor kerek fél órán keresztül keresete a család a mezőn térdig érő fűben, mer'apa acroban akart repülni...
Egy két percig egy élmény volt...racer mennyország
Aztán jött a káosz... Csipogót persze nem tudtam "azóta" sem beállítani így a végén már a szemüveg térerő piktogramjat néztem... Aztán a kép minőségét, és így szűkitve a területet, végül meg lett[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz AMDaZERG_1 #57299 üzenetére
..tudom, azért volt a sor végén az a két smile... Amúgy körbekérdeznék motoros topicban.. . Ott vannak olyan fóliák plexire, amik ezt megoldják.. Tudom, hogy kicsi a szemcsi kijelzőfelülete, de szerintem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest