Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #58898 üzenetére
2k s standard re jött nekem most a levél, amit elvileg már feladtak....
"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
Ebben igazad van, tényleg durva cuccaik vannak, de szerintem nem éppen civil drónokat akarnak követni, leszedni.
Nem mellesleg elnézést a stílusért, nem szoktam ekkora faparaszt lenni.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
SpydeR3412
aktív tag
Én most refundoltam a Hubsan Pro-t.
12k után, most még 30k-t szerettek volna. Még az sem rossz ár érte, de nekem jó lesz a 2k-s standard is.[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Na, jött mail bg től, hogy so sorry, de küldjek egy csomó dollárt, különben cancelezik a hubsan ordert.
Sztem vissza írok, hogy meg se várjátok a 3 napot amíg automatikusan törlődik"Oh my Goa'uld!"
-
twine
veterán
válasz Teréz Atya #58895 üzenetére
Én hiszek neked, hiszen elég nagy tudással rendelkezel, és azt is elhiszem, hogy maga a cikk egy raklap sz@rt nem ér...
De én azért rákerestem Andrei Koban-ra, a TASS-ra, és a radarjaikra....
Ezek azért nem sz@rral gurigáznak ott.... És akkor én még csak azt olvasom, amihez egyszerű halandóként hozzáférhetek.... -
Teréz Atya
senior tag
Aham, egy Blikk szintű cikk. Haggyámá! Egy rosszabb napomon is jobbat írok.
Jobban megmogyorózva. Egy hét (7!) soros közlemény, ami az UAV-kről szól, amik inkább a felderítő / támadó drónokat jelölik az általános szakzsargonban. Ez felturbózva egy fél oldalnyi találgatássá.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.
(Esterházy Péter)
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
twine
veterán
Napidron....
Oroszoknál "antidron radarpajzs" -
tupacamaru
veterán
eBay elvileg 5$ fölötti összegből levon 3$-t, de nem mindenkinek működik. Hátha valakinek jó. PayPal-al kell fizetni, és gondolom csak egyszer működik. Kód: PJU3USDOFF
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
cd334
tag
válasz SpydeR3412 #58890 üzenetére
Nálam DHL eCommerce US a szállító. TN: GMxxxxxxxxxxxxxxxxxx x-ek helyén szám van.
-
SpydeR3412
aktív tag
A BG-os Hubsan tn-jét a gls-nél kell keresni?
Nekem ott nem található adat. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Hubsan H216A-ba mekkora aksi fér bele maximum? Ez még beleférhet?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz syler123 #58881 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Én semmit nem raktam alá, de nem is tudnék. Max egy papírlapot, annyira felül a kamera az fc-re. Parázok is eléggé, hogy zárlat lesz, kell tennem oda valamit.
Valszeg ebből a szempontból is az lenne a jó, ha teljesen kitolnám a kamerát. De akkor nincs védve, így meg nincs értelme a canopynak.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #58884 üzenetére
Az egész brushed whoop nem ér 10eFt-ot. Teljesen mindegy milyen kamot vagy fc-t teszel alá. Betaflight-os FC sem fog nagyon gyorsan / szépen repülni ezzel a könnyű setup-al. Az Lst S2 kamera szerintem pedig teljesen rendben van.
-
defy456
aktív tag
Én 2 oldalt ragasztós szivaccsal ragasztom az fc-hez az lst-t
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #58882 üzenetére
A Vtx antenna elfele löki a kamerát, nem tud semmi semmit összezárni. Más kérdés hogy az egész hóbelebanc 5eFt. Canopy ezeknél túl könnyen nem törik le, akkor már úgyis bezúztam a kamerát
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz SpydeR3412 #58876 üzenetére
Normális Canopy-nál nem kell rögzítés, alulra teszek szivacsot az LST S2 kamera antennája nem fér ki teljesen hátul és nyomja kifelé a kamerát, az onnan nem mozdul sehová. Ami jó, mert nem kell ragasztani semmit.
20,6g az nem rossz
Ezen a képen látszik hogy áll benne a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
Én sehogy.
-
Peaceliker
addikt
Takony ragacs bár én jobban kitoltam a kamot, így kb felfekszik a pod elejebe és akkor könnyen csak a sarkokat oda taknyolntam. Bár tiny6x canopy eleje szinte sík
"Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
Ti hogy szoktátok rögzíteni a kamerát a canopy-ba?
Én melegragaccsal gondoltam, de szinte képtelenség. Nem marad a helyén, +a kábelek is húzkodják. A végén már majdnem földhöz vágtam, de azért sikerült. Viszont kicsit ferdén néz. Rohadt nehéz így beállítani/tartani a szöget és a párhuzamot is, miközben ragasztanám.
Így most 20.6g.[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
A szerencséseknek tényleg kiküldik a hubsant. Egy amerikában élő ismerősöm már meg is kapta.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SpydeR3412 #58865 üzenetére
Jesszusom mi lett szegény snapperből
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #58868 üzenetére
Igen, olyan aio, hogy külön van a kamera és az adó.
Szerintem ezeket sokkal jobban el lehet helyezni. Plusz whoop-on, befér az adó az fc és az aksi közé.Ragacs pisztolyból nekem is a kissebb van.
Szerintem próbáld ki, mit veszíthetsz vele?
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #58867 üzenetére
Tehát kam és adó külön? Igazából nekem is úgy van /lesz egyik gépen. De bele gondolva egyben is elfer ott.
Amúgy nekem ragacs pisztolybol a kicsi van lehet ám annak alacsonyabb az olvadási pontja, majd utána nézek."Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #58866 üzenetére
Én mindig így helyezem el a kamerát. Talán most lesz az első alkalom (mivel van ismét egybe aio-m), hogy canopy-t teszek rá.
Igen, takonnyal van odafogatva a kamera. Nekem nem olvad le, (de a mostanin kívül csak külön aio-t használok) és az ütéseket is jól bírja. Viszont a tx200as adóm is azzal fogadtam fel és az sem olvad le, pedig az nagyon melegszik. Szóval bírnia kéne.
Én a kínai boltba szoktam venni.Szerintem megéri megprobálni, mert sokat lehet nyerni vele.
Max lebegj ki egy aksit, aztán meglátod, hogy a helyén marad-e.Igen 31mm-es propp. De már itt vannak a szélesebb pengéjű KK 4esek is (31mm). Mintha stabilabb lenne tőle a gép (kefés), mint a sima 4essel. Szerintem jobban is húz nála, a 3asnál viszont nem biztos. Kell még idő tesztelni, mert ma is csak 2-2 aksi jutott a gépekre.
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #58865 üzenetére
Hmm, ezt a kamera felfogatást el is felejtettem, pedig marha jó, korábban így is terveztem...simaán takonyragaccsal van ott? nem olvad le? bár az is lehet én takonygun om kaki, mert az egy kamera megolvasztja simán (mmint a töltelék gagyi). Javaslat vmi magasabb hőn olvadó rúdra?
Na ez már tényleg jól megy, mondjuk akku gyilkos, azt látom
Ez akkor 31mm?
Ilyen formában nekem is 1.2g al kevesebb lenne, ezen el kéne gondolkodnom, de tartok tőle, hogy kiolvad az aio"Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
Peaceliker: Pótolom az elmaradt fotót.
Kicsit laposabb (pont befér a kefés alá), de ugyanaz mint a többi.
Kívülről.....Belülről meg egy haramia! Iszonyatos erő van benne.
Akit érdekel az itt talál pár bukdácsolós képkockát a berepülésről. -
syC
addikt
Üdv
Lenne köztetek olyan szombathelyi (vagy közelben lakó) tag, aki rendelkezik dji phantom 3-massal ( mindegy milyen) és hajlandó lenne némi ellenszolgáltatásért cserébe prezentálni a drón képességeit? Ha igen, dobjon egy pü-t nekem.
Köszi
•
-
F.E.K..
senior tag
válasz Peaceliker #58855 üzenetére
hát, ha befut és _nagyooon_ útba van csak szólj, ki tudja...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Valakinek esetleg van Wingsland S6-drónja?
Véleményetek róla? Dji Tello után szeretnék egyet.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Markizmark
addikt
válasz ezoltan #58842 üzenetére
Köszi, egyelőre nekem is megfelel. Szemüvegben szebb a kép, a rögzítés ilyen gyatrább minőségű.
Előbb fogy el a távirányító jele, mint a VTX-é. Nem hiszem, hogy 600mW-ra szükségem lesz, marad 400-on. De lehet még kevesebb is elég.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
NORBl
aktív tag
válasz Island #58858 üzenetére
A DHL szállítás 5.55, a drón pedig 69.99. Ez ígay 75.54. Hol kerül 61-be, mert akkor ott veszem.
Más.: Teszt alapján, illetve fórumtárs javaslata alapján döntöttem ez mellett. Kezdő gépnek. Ár-érték arányban jó gép, akkor nem ? Ebben az árszegmensben nincs olyan ami többet nyújt, igaz ?
-
vandor01
őstag
ez ugynézki hogy 2S szénkefés!
rendelj hozza 4db tarcsi mocit is!
a motor alján az "MD" feliratos a legjobb!
a hubsan es KK is azt használja csak átcsomagolja!
pl ez itt lathato az MD!: [link]
más milyent nem érdemes mert fele vagy kevesebb az uzemidejuk!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
NORBl
aktív tag
válasz SpydeR3412 #58853 üzenetére
GearBest
Hubsan H507A X4.
Kínából 67, csehből 75.54
Szóval lehet nem kéne erőltetni kínát.
[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
válasz Peaceliker #58788 üzenetére
Ha nagyon fölös átveszem, pusztán azért hogy megóvjalak a gondoktól nyilván...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
kriszbon
őstag
válasz Peaceliker #58849 üzenetére
Hagyjuk, de hogy 1-et sem az gyalázat, amennyi pénzt én már otthagytam náluk, ingyen is adhattak volna 1-et.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
NORBl
aktív tag
Srácok.
RTF, meg BNF között csak a távirányító különbség van ? Ha úgy döntök RTF-sel is tudom telefonnal irányítani, ha nem akarok távirányítózni ?
Kínából jövő nagyobb dobozos drónokat milyen valószínűséggel veszik ki ?
$67 lenne a drón. Akkor erre nekem még mi jönne ? 27% áfa, + 3000 kezelési költség nav részéről ?
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz kriszbon #58846 üzenetére
Szerintem ember kézen nem megy át egy alap rendelés. Raktarban kijelzőn megjelenik mit hova és csomagolják. Valszeg első pár rendelés kijutott oda, amikor rájöttek onnantól fogták meg a többit. Az enyém is olyan gyorsan postára került hogy csak lestem, lehet pont műszak váltás után, friss kipihent munkaerő pakolta össze gyorsan
Az meg szerintem nem elvárható hogy miután már tudják hogy pl 7% off helyett 7usd lett az ár, tehát csúnyán elcseszték még akkor is elküldjék. Ez ilyenkor szerencse kérdése. Én nem is számítottam rá hogy jönni fog, ha nem jött volna sem szólok semmit. Amiket feladtak azt benézték valszeg lenyelik...
Itthoni boltokkal is volt már ilyen, sosem jött meg az elcseszett áron a cucc"Oh my Goa'uld!"
-
vandor01
őstag
Amcsibol jön? Kaptok ra majd Trump féle buntető adot
na persze nem az 5 dollaros ar utan! EU megvedi az adofizetok érdekeitCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
cd334
tag
válasz Peaceliker #58839 üzenetére
Nálam 1 standard. Egyelőre semmi gond, elvileg shipped state, van követési számom és látja a DHL eCommerce követője.
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
Az is, lerázás az egész.
Êrdekes hogy pár embernél nem találták hibásnak az árát, utána meg mindet annak írják. Azt írják fizessek még 140 akárhány USD-t rövid időn belül minden egyes megrendelésem után, vagy automatikusan törlik a megrendeléseket.
Trógli egy banda ez.Azt meg már meg is áfáznák, meg nem is ér annyit az a gép, mert annyiból carbonvázast építek, és még táv is belefér az árba.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #58844 üzenetére
Rendeltek még innen páran...
Nekem 3db jön, a Pro-t vissza mondtam, de nem tudnak mit kezdeni vele eddig, mert még mindig Contant Consumer.[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
ezoltan
tag
válasz Markizmark #58837 üzenetére
Jó volt ez! 👍
Szép tiszta a képed.[ Szerkesztve ]
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
kriszbon
őstag
Szerintem nem sok, mert nekem is jött levél mindegyik rendelésre, hogy fizessék még ha kell.
Egyet sem adtak fel.
Annyit még tuti nem ér mint amire kijönne az ár.[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
Szerintem Hitchcock madarai elbújhatnak mellettük.
-
Peaceliker
addikt
Amúgy most akkor hány db h501s van úton kicsiny hazánk felé?
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
Markizmark
addikt
No. Peacelikernek köszönhetően ma megtörtént az első FPV repülésem. Illetve bénázásom.
Íme a gép:
És itt az első menet:
[link]Szóval MJX Bugs 3 + TX801 (400mW-ra állítva) +C800T + EV800D
A kamerát legközelebb lejjebb állítom.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #58834 üzenetére
Ez pont nem az a vidi, ez alapján pont nem vettem volna meg, de olvastam fórumokat is, ahol nem csak hype volt, hanem panaszok is. . Én általában ezeket keresem meg. .
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #58832 üzenetére
Én is a pro-t néztem ki, de aztán egy rakás vidi után döntöttem ez mellett. De szó se róla, a pro is fasza.
Egy ilyen után bizonytalanná válik az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz Peaceliker #58829 üzenetére
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Peaceliker
addikt
válasz Markizmark #58828 üzenetére
Azért az nem lesz hideg... Én megoldanam valahogy hogy érje szellő
"Oh my Goa'uld!"
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
400-600mW-tal üzemelő VTX-nek kellene hűtés? Én betettem az MJX házába, csak a fém antenna csati lóg ki meg persze az antenna. Gond lehet neki?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Teréz Atya #58806 üzenetére
De szállítanak EU-ba. Az ev100 dvr is onnan jött és egész hamar.
(#58812) Peaceliker: Igen, minden egyben fc.
A kefés gépem 31es proppal 24g. A 40es proppos gépek 35-40g kb.
Azt észre vettem, hogy másképp viselkedik a bl moci.
A féket hol lehet kikapcsolni?(#58813) KaiotEch: Persze, érezhető a különbség. Így már egész használhatnak tűnik a gép. Kicsit mintha rá is verne a 716osra. Majd élesben megmutatja, de jó lesz ez.
Más: Én meg ez egyik tegnapi, akciós rendelésnél véletlenül egybe rendeltem 2db-ot. Egyből írtam az eladónak, hogy szedje ketté, még feldolgozás alatt volt. Ma jött a válasz, hogy sajnálják de gyorsabbak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
david335
tag
válasz Peaceliker #58825 üzenetére
Ha már egy jó szemcsi 70 akkor már a maradék deák már lecsúszik mellé
-
Peaceliker
addikt
válasz david335 #58824 üzenetére
jaja, annyit én sajnálok rá meg még antenna sem 2ft.
Pro58 on egyből fw frissítéssel kell kezdeni, az nekem most lett meg, de beépítés egyelőre elmaradt lustaság/kedvtelenség miatt
De már gyári nodiversity fw vel is jobb volt a vétele mint a gyári fakediversity vevővel"Oh my Goa'uld!"
-
david335
tag
válasz Peaceliker #58819 üzenetére
ez a true egy 20-as és jo?
-
Peaceliker
addikt
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Peaceliker #58821 üzenetére
Dehogy! Mint írtam GPS esetén rendben megáll a pozícióban, aztán, ha kikapcsolja a GPS-t, és manuálisan akar repülni szinte lehetetlen. Nem tudta normálisan irányítani sem.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #58820 üzenetére
Úgy tudom akkor csinál ilyet ha nincs elég (legalább 7?) gps műhold amit lát
"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
Akciós drónhoz annyit, hogy tudtam az akcióról, de mégsem kezdtem el rendelni.
A múltkor említettem az X220s videós eszmecserénél, hogy akik láthatóak a videómon emberek is drónoztak. Akkor az említett drónnal küszködtek. Volt szerencsém akkor testközelből szemügyre venni a masinát.
Nem mondom, hogy a reklám áron rossz vétel lett volna, de amit akkor tapasztaltam a géppel nem győzött meg, így még annyiért sem terveztem vásárlását.
Az, hogy pro, vagy standard volt akkor ott nem tudom. Nos, a tulajjal elég sokat beszélgettem, és mondta miért szenvednek vele, hogy levegőben tartsák.
A gép egyik nap elvándorolt, majd lepottyant, ami után már jött egy olyan trollkodása, hogy csak GPS bekapcsolt állapotában lehetett úgy vezérelni, hogy ne csináljon furcsaságot.
Ezt be is mutatta nekem. Felemelés, iránykar elengedés, és kb 2 másodperc után egyre tempósabban random irányt választva elindult valamerre. Ezt rendszerességgel tette. Azt mondta a tulaj, hogy megpróbál valamit tenni, hogy ezt ne csinálja (hozott is magával valami szakit is, hogy hátha kitalálja a hiba okát) és azonnal eladja. Kipróbált minden ésszerű dolgot, amivel megszüntethetné, de nem jutottak semmire.
Nem néztem utána, hogy mennyire jellemző hiba. Ajánlottam itt kérdezősködjön, de véleményem szerint úgy el is adta.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
david335
tag
válasz Peaceliker #58817 üzenetére
Eu express-el nem lenne para a szemcsi. A vevő érdekelne jobban
-
david335
tag
válasz Peaceliker #58801 üzenetére
Nagyon patentnak nézz ki, csak sehogy se úszható meg vám nélkül?
-
Jagi
tag
válasz defy456 #58811 üzenetére
Nekem is jött mail, hogy téves ár, ha kell a pro akkor fizessek $107 a $43 mellé és akkor elküldik. $150 sem rossz érte, de ha van már sima akkor nem ér mellé annyit, így marad ez az 1. Pedig előbb rendeltem a prot, utána gondoltam, hogy barátnőnek is jó lenne egy ilyen ezért neki is rendeltem, meg jó, hogy külön történt a rendelés. Van nyomkövtési szám ami már aktív is, mutatja a címemet és a csomag súlyát [5lb]. Kivancsi leszek, hogy itthon is követhető marad-e. Na meg hogy áfázásnál biztos elhiszik hogy csak $16 volt és nem találnak ki mást.
-
nagyúr
válasz SpydeR3412 #58800 üzenetére
Pedig az érezhető kéne legyen nem?
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #58803 üzenetére
Ja gondolom ez is ilyen egybe fc-esc, az sokat számít. Én canopy val számolok egyből, 1.2g amúgy. És a kefés géped is 40es proppal annyi?amúgy bl máshogy fog viselkedni, sztem gáz reakció is jobb kell legyen de fék miatt pontosabbnak kéne lennie. De mondjuk féket lehet ki kéne kapcsolni hogy kevesebbet egyen
"Oh my Goa'uld!"
-
defy456
aktív tag
válasz Peaceliker #58810 üzenetére
Nem, nekem mágállt a dolog a contact customer-nél.
Íg viszont bukok egy csomót az átváltogatáson.( Huf usd, usd huf) -
defy456
aktív tag
válasz Peaceliker #58805 üzenetére
Most jött az email, hogy elrontották az árat és fizessek még 143 dollárt...
Ilyenkor nem lehet reklamálni, hogy eladó volt, kifizettem, küdjétek. ? Mert ügye itthon így működik, ha kifizettem akkor ki kell, hogy küldjék.[ Szerkesztve ]
-
ryke1
tag
10% a HobbyKing-en: HOBBYKING10
Most vettem egy Taranis Q X7-et 92,49$-ert az EU-bol
[ Szerkesztve ]
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #58806 üzenetére
Hát én kaptam tracking számot, dhl már vmit ügyködik rajta, de pár nap és kiderül hogy bekerül-e a raktárukba vagy jön a verysorrymyfriend levél
"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Peaceliker #58805 üzenetére
Szerintem EU-ba nem is szállítanak. Majd adnak valami pontokat.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
op9
aktív tag
válasz defy456 #58802 üzenetére
Én is rendeltem:
Sub-Total: US$6.99
Shipping insurance: US$0.14
Shipping Fee: US$9.16
Rákérdeztem a Live Chat-en, mert nekem is "Contact Customer", és írták, hogy hiányzik a mobil számom, azt megadtam, valamint közölték, hogy az ár nem stimmel. De a pénzt már zárolták.
Mondtam, hogy ez egy 97%-os leárazás volt, de nem érdekelte őket, csak mondták, hogy utána kell nézniük, és majd e-mailen értesítenek.
Nekem egy kicsit lerázós szövegelésnek tűnt.[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #58801 üzenetére
A gyári Snapper6-ot ültettem műanyag vázba.
Canopy nélkül, de gondolkodom hogy felteszem (+0.5g). Ennek a fajta aio-nak kell.
Szerintem annyira nem jó súly, de persze nem is rossz. A kefések ez alatt mennek kicsivel és az 25kkv, nem 19kkv. De nekem ez így szerintem bőven elég lesz.
Később lövök fotót.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Robotporszívók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest