Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz Peaceliker #59699 üzenetére
2s 2840-el yt videóban 18A-t evett.
Az már gondolom sok a 12A-es esc 15A max limitjéhez képest is.
2345 triblade-ről nem találtam infót, de azzal gondolom nem lesz probléma.
Attól tartok tetű lomha lesz. -
vandor01
őstag
válasz szacsee #59697 üzenetére
nem rossz a 2840... de a 3035 3 agu sokkal jobb!
nalam van 120-as Leader vázban 12A emax toronnyal 3035-os 3 aguval...
repul mint az angyal! megy 2S-3S-4S -en is.....[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
szacsee
nagyúr
rs1106 7500kv mocit sikerült vennem. Kingkong féle ET szériás vázon agyalok, de elakadtam, hogy milyen proppal használjam.
2s-el használnám 2840-es triblade-t ebírná egy 12A-es esc-el?
ET115 jobban bejön külsőre, de nem tudom mennyivel lenne jobb a 125-ös vázban ( nem találtam összehasonlító videót sem, csak annyit, hogy a gyári pnp-ben az ET115 jobb a 100-nál. -
-
Gh0sT
addikt
válasz Saccco #59691 üzenetére
Köszi! Hát, nagyon másképp értelmeztem eddig.
De akkor nem 5 mód van?
1. LEVEL ON - gondolom ez a sima level
2. LEVEL ON + RACE ON
3. LEVEL ON + HORIZON ON
4. LEVEL ON + RACE ON + HORIZON ON
5. LEVEL OFF = ACRO (és itt mindegy, hogy a RACE és HORIZON ON, vagy OFF)Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #59693 üzenetére
Sajna....
-
Geller72
veterán
Ez a gép most éppen 111 euró. Lehetne ezt még lejjebb is hozni, de maradjunk ennél az árnál. Ennél bőven többe kerül egy GT-R90 mondjuk, de most nézzük meg, mit kapunk a pénzünkért:
Wheelbase: 200mm
Carbon fiber chassis thickness: 4mm
Weight: 270g ( without battery )
Brushless motor: T - MOTOR F40II 2600KV
Brushless ESC: BLHeli - S 20A DShot (40A peak)
Flight control system: AWESOME F3
Propeller: 5042 three-blade
Camera: RunCam Swift 2 600TVL
Lens: 2.3mm 150-degree FOV
Video transmitter: 5.8GHz 40CH 600mWOk, nem egy new generations darab, de ebben az árban nem rossz ennyiért. .
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Ezek mind az után aktiválhatóak, miután a LEVEL mód aktív. Ha a LEVEL mód ki van kapcsolva, akkor acro-ban van a gép.
Úgy már akkor 4 mód van.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Geller72
veterán
Nem mellesleg, ha rcgroupson publicba meg kiteszi, akkor egy szót sem szólhat, ha ide berakja valaki a kódot. Szerintem. Ezt a topicot töredéke annyi ember látogatja pl. .
-
Geller72
veterán
válasz syler123 #59683 üzenetére
Ahogy látszik is, egyáltalán nem tudja mindenki. Sőt, aki nem "belső körös" az egyáltalán nem tudja. És mivel a belső körösök meg nem fogják ide kiírni, így marad ez. :/. És ez is több a semminél. . Amúgy én sem tudom. És facsém sincs. . Van viszont használható kuponkódom, amit ki is lehet írni. . És nem fenekel el rendi érte, ha kiírom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gh0sT
addikt
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mit jelent ez pontosan, mert eddig azt hittem, hogy értem, de most már nem vagyok benne biztos.
NFE-ben van 3 mód:
LEVEL, RACE, HORIZONA leírásban ez áll:
Racemode: flight mode with leveling on roll, acro on pitch, and yaw axis rotates about gravity vector. Can be activated on an aux channel when in level mode.
Racemode Horizon: same as above with horizon on roll.
Horizon: leveling when upright, will flip or roll.Most akkor ez 3 különálló mód, vagy ezeknek létezik tetszőleges kombinációja? Tulajdonképpen most melyik az acro? Összezavarodtam.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Joker88
őstag
kezdő "drónosnak" ez az olcsóbb gép mennyire megfelelő ?
Eachine E52 ( a kamera csak hobbicélra kellene,egy-két kép erejéig,minőség másodlagos,de nem is várok el profi minőséget.. )
In loving memory of Garrett Lockhart
-
cd334
tag
Valaki segítsen magánba megtalálni ezt a randy-s oldalt. Köszi!
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Geller72 #59676 üzenetére
Ok, azt hittem kissebb, kefés mociról van szó.
Na, majd akkor leteszteltem a 0603at is 450 hv-val.Nálam a 0603as ott van kb mint a 2s 8520.
Nemrég rendeltem 0603-ból 1mm-es tengelyűt. Megy az is a Beta75 vázba, 40milis proppal. Ha nem válna be, akkor meg a 65-be 31es proppokkal.
Hagyok itt egy videót a tegnapi whoopolásról.
2 perc alatt 5 talajfogás. És ez a legjobb a Whoop-ba, hogy megy tovább.
Bár néha azért jól jönne a teknős mód is.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
A TS100 páka most kuponozható, 48 euró helyett 39-ért megvehető. Kupon kód: 62b0f5
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #59678 üzenetére
Szerintem, ha a 0703-at egy másik vázba bele lehetne rakni, ahol kapna egy nagyobb, de kettes propot, lényegesen halkabbak lennének, mint ezekkel a kávédaráló szerkezetű gyári propokkal. De még egy kisebb szögállású, hármas-nagyobb proppal is sokat halkulna..
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #59674 üzenetére
Ne kiserts, most vettem 10db rs1106 ot ne vegyek már 0603 at is vagy 5 öt xD
0703 lesz rajta azok is marha hangosak de legalább nem visít mint sunnysky csak zörög xD 716 os kefés sem halk de határ eset. Sztem lesz 2db 716 os gépem és elég, bl megy a lecsóba tiny8x el együtt mert az bentre nagy lesz, kintre meg van bl gépem... Feltéve ha egyszer hajlandó leszek össze rakni őket xDGeller72
Kapcsolgatni kell, nem tudják felismerni, mert hát hogy is tennék, lipo-lipo
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Geller72
veterán
A 0703 sem olyan hangos szerintem. Nekem az S7-en ugye azok vannak. Jó, persze nem lesznek 8520 szintűek soha, de kiba messze van egy akár 2s-en üzemelő 2"-os GT-R90-től is. Amúgy én ezért írtam már nagyon régen is azt, hogy beltérbe nem vinnék kefe mentes gépet. Semmilyent. Oda nekem egyrészt bőven elég a 716 szint, de főleg a zaj.
Kérdés. Rémlik valakinek, hogy a hatos töltők automatikusan felismerik e a LiHV/LiPO akkut, vagy valamit kapcsolni kell? Nekem az ultra power van, de soha nem figyeltem. Viszont most felötlött bennem a kérdés. .
-
Geller72
veterán
válasz SpydeR3412 #59669 üzenetére
"de gumizik itt valaki rajtam kívül?"
-igen. Én. Az S7 eleve ilyen, azért is írtam ezeket az akkukat, mert ha "gumizol", akkor arra ok. QX90/105 is gumis, szal nekem ami nem az, az max az E011, de abba meg amúgy is max a 260-as 45C-s akkuk mennek, esetleg építek egy másik BC mocis gépet, amin vagy nincs akku tartó, vagy levágom és/vagy eleve a hosszúkás akkutartó van alatta, mert van néhány 220-as Charson akkum a kicsi 1.25-ös JST csatis, ahhoz jók lesznek.
Csatlakozókkal nekem nincs bajom, még a télen rendeltem 100-as csomagban mindhárom csatiból, volt olyan, ami eleve kábelen volt, az FC-re forrasztva ok. 0703-as gép FC-re eleve 2 féle csatit akarok, mert van még két marék JJRC H31/400-as akkum, amik igen jók méretben és nem szívesen mondanék le róluk, maga a gép, a H31 meg már nem repül, nem használom. Bár épp minap nézegettem egy vidit, hogy megflashelték a H31-et és van Acro. . Na jó, igazából az egy JJRC H31 E011 silverware Acro mód. De lehet, hogy kipróbálom. ."- 8.876g! Nagyon sok az egy kis gépnek szerintem"
-Nem sok. A 450-es akkuk ha jól rémlik 13 gramm. A H31-es 400mAh-s JJRC akku 11g. Ennek fényében a 8g nem sok. Főleg nem a 0703-nak. . Kisebb gépen lehet hogy cumi, de ezekre a motorokra nagyon nem. Arról nem beszélve, hogy a 260-as akku 7g, (egész pontosan 6.9g) tehát a 8.8 onnan már szinte semmi. .A csatikra visszatérve én még korábban is és most is a 260-as és egyéb akkukat is csomagban rendelem, tehát 5-6-os kiszerelésben, amihez eleve adnak egy marék konverziós kábelt, aminek az egyik vége JST 2.0 a másik meg a lapos, micro csati.
"A 450est nem tudom mire gondoltad"
-Semmi extra, 0703-ra azt is."Burshed BetaFPV mocikat (720/8520) használok, ha arra vagy kíváncsi."
-Nem. Arra lennék kíváncsi, hogy 0703-as BFPV mocikat használ e valaki? -
vandor01
őstag
ahhh az csak halottnak a beontés!
egy prop leesik aztan lezuhan a gép....
a maradék harom moci eltorik egy megmaradinkább a kis sarga kinyai gyartson 10 ejroert olyan mocit, hogy birja az 55mm-es meretet! vagy ne rakjak a bat100-ra a whoop mocit megerösítés nélkul! na de ez kinnya!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz vandor01 #59671 üzenetére
Ezeket a dolgokat megerősítem.
Ha jól emlékszem, a BetaFPV-nél olvastam, hogy van clips a tengelyen, a másik felét meg odahegesztik....
Amúgy, lehet az segített volna, ha nem ragasztod fel őket...
Inkább repüljön le 1 propp.Peaceliker: Találkoztál már happy motorral? Szerintem ezek nem olyan hangosak, mint pl. a SunnySky. Sőt, alig van nagyobb hangja, mint a 720nak.
Ezt most csak a 0603-rol írtam, mert a 0703 még nincs itt.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Peaceliker #59672 üzenetére
a sunnysky bol kb 20 percnyi repulés utan eddig 4db-ot törtem el!
semmi nagysebesseges lezuhanas... 1x-ruen csak landoláskor atfordult kb zero kozeli sebesseggel de az 55mm-es prop miatt olyan erőkar lepet fell hogy a motor harang tetelyen a "Y" merci jel eltort... viszlát kuka 10 ejro/db 3 repulés utan!a happy modelnek jobb hangja van mint a sunnynak
de teny és valo hangosabbak mint a kefés motorok!
kefementesek visitanak! a kefések meg suhognak!
valoszinuleg a nyitott es a zart(kefés) technikai megoldas miatt!a technikai problémák és nekem gyenge teljesitmény miatt még maradok a 2S kefésnél! talán fél év mulva lesznek jobb es stabilabb kefementes megoldások ... talan akkor upgrade!!
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Geller72 #59668 üzenetére
én szeretném a 2S kefés gépeimet kefementesre cserélni!
a 2S kefés aksi nélkul 46-48 grammépitettem is sunnyskybol gépeket (33-35g) voltak problémak:
- a motorok konnyen tornek 55mm-es propellerrel!
- a motor kis sullya miatt nincs nyomaték es gyorsan melegszik föleg 2S-en!
- a gyenge moci a 35g+17g(aksi) 52g ami 13g vel konyyebb mint a kefes... szarul repul gyenge fos!nalam nem jottek be a cseréhez a 07xx mocik!
Ez a meret tenyleg csak whoophoz jok!
Ha vki Bat100-as vételen gondolkozik... FELEJTSE el!
vagy legalabb is varjon vmi más megoldasraa sulyokrol szolva kábellel
a 0703->2,5gramm
a 0705->3 gramm
a 2S 8520-> 5 grammszoval nem whoopozni hanem a kb 100mm-es osztalyba epiteni egy gépet pl a BAT100 félét.... kell kb 4grammos eros harangos motor talan a 0805-ős méret jo lehet majd HA lesz?? Ezt talan lehet majd hajtani akar 2S-el is.... a gép sulya a nehezebb motorokkal is kb 40gram korul lehet... kicsivel jobb mit kefes 46/48gramm
találtam meg ezt a mocit SE0706->3,5g ami elég jo áron van ez is siklo csapagyas mint a happy vagy racerstaros mocik de nincs rajta dulpa clips... es ki tudja milyen konnyen torik???
Na igen es a masik probléma lehet meg itt is meg másik mociknal!
A harang leugrása a tengelyrol... kis pici alu harangok 1-1,5mmes tengelyre sajtolva 1x lejön már a ragasztas sem segithet! van erre egy jo megoldas a dupla clip! pl ennel a mocinal: SE0603conclusion :
07xx motorik konnyu kis géphez kis proppal 31/40/48mm es propvedelemmel
azaz csak whoophoz elegek!ezek a tapasztalataim.... hatha valakinek segitettem donteni!
-
nagyúr
válasz SpydeR3412 #59669 üzenetére
Én gumi nélkül csinálom
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Geller72 #59668 üzenetére
Hasonlóan kellemes napszakot Önnek is!
Én azt a 300as akkut nem ajánlom senkinek. Leirom miért, de persze minden szubjektív.
- Ahogy nézem a méreteit, nem fér be az aksitartóba (vagy csak nagyon erőszakosan). Persze gumizni lehet, de gumizik itt valaki rajtam kívül?
- Losi csatlakozója van. Ez sem feltétlen gond, de álltalában nem ilyen csati van a whoop-okon. Macera toldózni, vagy mindet cserélni. Bár nekem is régen 2 "farkincája" volt a gépnek (ph 1.25/ph 2.0), de nem szerettem.
- 8.876g! Nagyon sok az egy kis gépnek szerintem. Én pl azért váltottam le a Charsoon-okat is, mert a Snapper aksival nyertem, 0.6-0.7g-ot (igaz, az 5ös csomag drágább 2$-al, nekem annyit megér).A 450est nem tudom mire gondoltad. Látom, hogy írnak e010-et is, de ez nagyon felejtős oda. Még a 0603-hoz is, bár azzal még nem próbáltam. 615/720-nak viszont sok ez az aksi. Viszi-viszi a gépet, a hv miatt be is tud gyorsulni lassan, de amúgy nagyon lomha vele.
A Beta85-höz jó ez az aksi, jól elvannak. Bár ide is jobb lenne egy 300-350-es, csak nincs akkora hv-m.
Én a Beta85 mellett, a 0703-hoz fogom használni őket. De majd azért megversenyeztetem a 250esekkel is. Mert nem biztos, hogy kell oda akkora aksi.Burshed BetaFPV mocikat (720/8520) használok, ha arra vagy kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Reggelt.
Tiny vonalra:
Ha valakinek kicsit kevés a 260-as akku, de a 450 meg sok súlyra, akkor rendelhet 300-as akkut, amit több szempontból is jó vételnek tűnik:
-A 260-as, 45C-s akkuk valamiért elég drágák, gondolom megnőtt irántuk a kereslet. Darabjáért 4 euró felett kérnek.
Kicsit irritálóan soknak tartom. Csomagban persze olcsóbb, de a négyes csomag is 14 euró felett van.
Ennél sokkal jobb vétel a szintén cégen belüli 300/45C-s akkui, amik ötös csomagban kerülnek 13.79-be. Azaz 2.75 euróra jön ki darabja.
A 450-es akkuk is elég húzósak, nem ritka a 6-7 euró/db ár. Itt jön a képbe a GNB kettes csomagszettje, ami elég jó áron van, a két db akku kerül náluk 7.75 euróba, azaz 3.875 euró/db áron elég jó vétel. Ennél jobb áron ilyen akku nincs.
0703-as motor fronton is érdekes dolgok vannak, a legtöbb esetben (pl a racestar is) szettben drágább ugyanaz a motor náluk, mint darabra, erre figyeljetek majd rendelésnél. . Racestar 33.6 euróért adja szettben, de darabra meg 7.85-ért. . 2 euró is pénz. . DYS van 25-ért szettben, bár én lehet, hogy ezt kihagynám. Nem jó emlékeim vannak erről a márkáról..:/
BC-nél ha van, akkor 8.5-ért a 15000kv-s moci, ami jó ár, csak sajnos most éppen out of stock. :/.Ha használ vki BétaFPV mocikat, az megoszthatná a tapasztalatait.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Filléres drónok közül erről a kis példányról van valakinek esetleg valami tapasztalata/véleménye?
Flytec T13 [link]Most 2900Ft-ért tudnék hozzájutni. Ennyiért megérheti, vagy így is kerülendő? Első drónom lenne.
Ismerkedek/ismerkednék ezzel a hobbival.Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
syler123
veterán
válasz Geller72 #59663 üzenetére
Azért ez sem hibátlan ahogy olvasgatom / nézegetem a videókat, pedig nagyon agyalok rajta.
Több lenne az itteni fórumos tapasztalat, akkor megvenném, de csak 1-2 ember használja.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Az iRangeX iRX-IR8M V2 multi is baromi nagy akcióban van, és ahogy látható, ez már a V2-es verzió. Ez most csak 51 euró (!!). A V1-ből kiindulva annyira én nem biztos hogy megvenném, bár gondolom, sokat javítottak a V2-ben. Ennyiért szerintem már megér egy próbát.
-
Geller72
veterán
A multis, Jumper T8SG V2.0 Plus most éppen csak 86 euro promóban, ha esetleg valaki eddig arra várt, hogy olcsóbb legyen. .
-
Peaceliker
addikt
-
belakiraly
tag
válasz Peaceliker #59660 üzenetére
Gyártótól biztosan. Én a sunnysky-nak írtam és küldtek tengelyeket. Csak ez már nem ingyenpostás történet..
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #59656 üzenetére
nekem pót tengely kéne majd 3br mocikba, csak nemtom kapni-e vajon...
"Oh my Goa'uld!"
-
Allien
veterán
válasz Geller72 #59652 üzenetére
Azért írtam, hogy mavic 5, mert idén már felesleges gyűjtenem rá. Van/lesz már más, bár, el fogok adni pár felesleges cuccot. Aztán, jövőre meglátom, mert ugye kellene kicsit hivatalos út felé haladni, azaz, vizsga, meg ilyenek, mert a francnak hiányzik, hogy az első jöttment rendőrnek nevezett bohóc már az első lépésnél el tudja kobozni kamu indokkal.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #59656 üzenetére
megvan a kód közben
5db (!!) 1106 7500kv eu priority shoppinggel 11k omg"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Peaceliker #59654 üzenetére
Első körben azt akartam, de addig töketlenkedtem, míg elfogyott
Aztán úgy voltam vele, hogy van most használatban egy szett 6000kv és 4500kv EMAXom, és a 4500 is épp elég vehemens, így az is elég az eachine motorok lecserélésére. A 1104 eachine egytől egyig hulladék.
Sorra esnek le a harangok, és a mágnesek. Oda több tartalékot nem veszek. Elhasználom amik vannak, de már nem ragasztgatok, hanem azonnal szétbontom és kuka. Az E zéger ami használható belőleOrtus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #59653 üzenetére
6000kv ra nem jó? :-\
6kkv out of stock
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nagyon jó kupon van GB EMAX 1106 motorokra!
4db 4500kv 10125 "EU Registered" szállítással!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Geller72
veterán
válasz Allien #59651 üzenetére
Még a M2 sem jött ki. Minek siessenek. Nincs konkurencia ebben az árszegmensben, max saját maguk. . No meg az is igaz, hogy amit ezek tudnak, az legtöbbször elég, Ha ennél több kell, arra is megvannak a gépek, aki ezzel keresi a kenyerét, vesz mást. P2-V2, vagy még feljebb. A Mavic meg már elérhető 700 euró környékén, akcióban legtöbbször. Vagy kicsivel felette.
-
Allien
veterán
válasz Geller72 #59650 üzenetére
Na, akkor majd tervbe meszem a Mavic 5-t, gátha hamarabb össze jön rá a pénz.
Mondjuk, jövőre. Ja, nem. Inkább fényképezőt kellene cserélnem. Ja, a franc tudja. Ha lesz píz, lesz mavic is.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Geller72
veterán
válasz Allien #59649 üzenetére
..a maviknál is és úgy általában a dji gépeknél eleve van olyan menüpont, hogy drón keresése... Szal ha leesik, odamész azt felveszed. . Ha annyira összetörik, hogy kikapcsol, akkor is menti az utolsó olyan gps poziciót, amikor még ment, tehát a becsapódás pillanatát. Annak amúgy is van nyoma. . Barátomnak esett már le P3P, igen magasból, könnyen meglett. Nem nézett ki szépen. . Egyébként, ahogy nézegettem ezeket a leeséseket, nem nagyon találtam olyat, ami ne lett maradt volna fesz alatt, miután lezuhant.
-
Allien
veterán
X380-t nem kerestem rossz helyen. Olyan akciós áron volt, hogy még ki is fizettem érte a pénzt! Aztán várhattam, mire vissza utalták.
Igen, a Bugs/Hubsan korlátosak ilyen célra, ez van. Egy értelme van ezeknek, hogy ha egy ilyent vesztesz el, akkor kisebb a sérülés mind lelkileg, mind anyagilag. Egy Mavic-t elveszteni azért... Ráadásul, a ksiebb gépekhez nyugodtabban tud hozzá nyülni az ember, és közben el lehet dönteni, hogy kell-e ez egyáltalán. Lehet, csak egy fellángolás. Persze, egy Mavic-t is el lehet adni...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Saccco
nagyúr
válasz korcsillio #59647 üzenetére
Szerintem átverés.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
korcsillio
addikt
-
Baku
aktív tag
válasz Allien #59641 üzenetére
"....Akkor már inkább keresnék egy XK X380-t, oszt az tuti elbír egy kamerát. Igaz, árban kicsit magasabb, de néha-néha még találni elfekvő készletet kiszóró boltot.... "
Rossz helyen keresed.... Nekem van egy szinte vacsi új (talán 3x repült) és eladó is akár ....
Más: Azért azt tudni kell, hogy ezek a gépek (Bugs3 és családja, Hubsan 501 és családja ) NEM kameraplatform céljára készült gépek, egyszerűen csak FPV quadok, és slussz....
Az XK380 viszont eleve egy "repülő kamerának" lett kikiáltva, és a P1-et próbálták kisebb-nagyobb sikerrel lekopírozni ....Egyébiránt meg a Hubsan egy könnyű 2 tengelyes gimballal, és egy keychain stílusú könnyű akciókamerával kameraplatform "szerűvé" kucigolható, de sosem lesz igazán az.
A magam részéről viszont sok ilyen kucigolás (és önszopatás után) rá kellett jönnöm, hogy semmi értelme ... Ha az ember kameraplatformot akar, akkor vegyen egyet, ha meg nincs meg a rávaló, akkor gyűjtsön rá még ... Mert ez az állandó mókolás, meg a "majd én csinálok a szarból várat" dolog, csak értelmetlen pénzkidobás ....
-
Teréz Atya
senior tag
Szóval, akit idegesít a Redbull Race, itt a megoldás. Le kell foglalni egész Budapest légterét, Besenyei Peti meg szögre akaszthatja a botkormányt.
Ez a törvény mekkora trollkodásoknak ad (lég)teret!
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Ha valaki esetleg gondolkodik aránylag olcsó FPV kamera vételén, akkor én [Ezt] elég jónak találom képminőségileg.
Az árához képest biztosan.
Néha 5 alá is be szokott csúszni az ára.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Geller72
veterán
válasz Allien #59641 üzenetére
A H501S X4 a BG-n ~200 eur és ott a 12%-os kuponkód a leirásában..
8a4bad
A Pro verzió, fehér-arany színben eu-s raktárból 220 eur, mínusz a 12%.
Ami fontos:"We have upgraded the H501S to H501SS version. The difference between H501S and the upgraded version H501SS pls
H501S Version show in the transmitter: H501S V1.2.X
H501SS Version show in the transmitter : H501S V2.1.X
Difference between Profession version and Standard version is the tranmitter. The transmitter of Pro version has better range than Standard version."[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz vandor01 #59639 üzenetére
Ez a sztori azért is érdekes, mert azok a "kisgépek" szunyogírtó gépek voltak, tehát valszeg volt "légtérhasználatijuk", még akkor is, ha paksi atom, meg minden. És mégis kihívták rájuk a Gripeneket az okos paksiak. . A nagyobb ciki az, hogy ki is mentek, tehát a légtérellenörzés vs. légtérhasználat, légtérfelügyelet nem igazán állt a helyzet magaslatán. Máskülönben ki sem mennek a gripenek, mert eleve van infójuk az engedéllyel permetező ancsákról..(AN-2)
-
Allien
veterán
Ok, most én se nézegettem kuponokat hozzá. Biztos volt/lesz olcsóbb is, mint amit én láttam (BG-, és GB-n). De, ha már lúd, legyen kövér. Mé kellene orbit mode nélkül, meg waypoint nélkül élnem? Akkor már inkább keresnék egy XK X380-t, oszt az tuti elbír egy kamerát. Igaz, árban kicsit magasabb, de néha-néha még találni elfekvő készletet kiszóró boltot. Na jó, egyre ritkábban. De, tavaly majdnem megvótt. Csak, a hobby king átbakkott a palánkon, de majdnem megvótt.
Hubsan-ra fájna a fogam, de, mint írtam, ami nekem kellene, az sajna Hubsan H501S X4 pro modell lenne...
Full vezérlés, relative, de nagy hatótávval.
De még mindig ott van, hogy gimball hiányában rezeg a léc szinte az összes hasonló megoldásnál (mindegy, hogy mjx, vagy hubsan). Legalább 1 motoros gimball lenne, ami vízszintben tartja. A jobb-ball, és le-fel húzásokat sokkal jobban tolerálja az ember. De valamiért nem nagyon csinálnak ilyet, holott, ez egyszerűen, a ccd gyártók is megoldhatnák. Más, nem négyzet alakú szenzor, és szoftveresen ki lehet szedni a remegéseket. A költsége meg relative, de nem nagyobb sokkal, viszont olcsóbb, mint egy mechanikus gimball.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Baku
aktív tag
válasz Allien #59635 üzenetére
"A Hubsan Air meg árban nem ennyi. 250 dolcsi az app vezérlés.... "
Kénytelen vagyok korrigálni: Tavasszal 170€ - ért vettem, (meglepetésmentesen),
És most is ugyanannyi az ára. (+/- 3-4 €- t csúszkál)
Ennyi az objektív tényre alapozott kiigazítás .És most az erősen szubjektív tapasztalat: QRRRVAJÓ gép ....
Aki hasonló kategóriában gondolkodik, annak sokkal inkább ajánlanám,
mint a kissé kétes minőségűre és színvonalúra sikeredett, a Hubsan farvizein
esetlenül próbálkozgató MJX újabb Bugs modelljeit ....
Viszont ha valaki ódzkodik a telefonos-appos irányítástól, akkor a H501S a kiforrott,
megbízható, már bizonyított modell, és két funkció (waypoint fly, és orbit mode) kivételével
Ugyanazt kapja (nagyobb hatótávval, 5.8Ghz fpv-vel), monitoros, valós távval, mint az Air-nél.... -
vandor01
őstag
nagyon nincs itt rendben a nyilvántartás engedélyek nyomonkövetés es egyebek....
https://index.hu/belfold/2018/07/20/kisrepulok_repultek_a_paksi_eromu_legterebe_rajuk_hivtak_a_gripeneket/
legkozelebb egy x220-ra vagy a lizardra is a grippeneket fogjak riasztani!
elobb utobb itt szivás lesz.... nem nekik.... hanem nekunk...CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
ez olyan ismerős!
Az első és legfontosabb a biztonság
most akkor repulsz vagy kaszálsz?[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Remap egyőlre nincs, mert valami mizéria van a szervókkal, ami BF-nél nem játszik. Sőt DSHOT sem.
Lehet blaszfémia, de gondolkozom, hogy a KGB project V2.0-át átrakom Betaflight-ra, ha már tutibiztos jó lesz a GPS rescue. Egyszer elküldtem misszióra, de a waypoint előtt átvettem az irányítást. RTH-nál dettó én teszem le. És mindig acro-ban tolom.
Időközben az Ez-GUI elöregedett, nem kap több frissítést, így valszeg többé nem is fogok missziót programozni. Röpcsi dettó. Mi abban az élvezet, hogy elküldöm a masinát 20km-re, otthon meg visszanézem?
Ez olyan mintha felszednék egy csajt, de a haveromat küldeném fel hozzá egy kamerával, én meg visszanézném. NEM![ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #59628 üzenetére
Persze-persze, kupon oldalak is olyanok, amilyenek. De, azért van az a pénz, amiért kipróbálod, nem? Azért 55 dolcsit megspórolni, megéri...
A gépekről, nem átlátható most, hogy mi az irány, mert a Bugs 3-2 után most váltás van. Ugye a 3 mini az a buli gép, acro móddal. A 3H, az kapufa, értelmetlen, mint anno az X600 után a X600H. GPS nélkül igaziból nem jön vissza, csak megpróbálja kikalkulálni, honnan is indult. Ergo, az alap bugs 3 lassan bagóért megérheti.A Bugs 2 vonal érdekesebb, mert az 5W az tudásban jobb, kicsit minőségibbnek tűnik egy fokkal, de KISEBB a kartávolság! Ergo, kisebb propeller mehet rá, kisebb terhelhetőség. Olyan, mintha 3 kategóriát akarnának kb. A Bugs PRO meg lenne a kamera platform. Gimball nélkül, pontosabban, gumibakos gimballal. Vezérléshez C5000 & C6000 kamera kellene, de, nem tudom lecsekkolni, hogy az előző verziós wifis kammal menne-e a pro, mert ahhoz vennem kellene egyet. Az 5W csatlakozója más, nagyobb, de persze, tákolni nem lehetetlen.
Applikáció. No igen, itt voltak gondjaim, a 2c-vel, de mivel fapados, ezért csak annyi, hogy elindítom az appból a felvételt. Ugyanis, bele tudtam rakni a C5020-s nem wifis, FPV kammot (nem wifis átvitel ugye a cél). De, a 2 C-W verziók nem igazán vezérelhetőek, mert az RTH az ugye a vezérlőn egy gombnyomás, Egy dolgot tud az app, elindítani a felvételt-képkészítést. Az igazi kérdés tehát, hogy a full vezérléshez elegendő-e a régebbi kamera, mert ugye azok sokkal kisebb helyet foglalnak.Ergo, tesztelni nem tudom, amíg nem lesz bugs 3 prom, de gondolom, más meg nem nagyon fog ilyennel bíbelődni, bár, itt is van jópár Bugs 3 tulaj, aki tuningolja is a verdáját. Ha valaki beszerez egy PRO-t, akkor szívesen egyeztetek Vele, és kipróbálhatjuk a keresztbe kompatibilitást is.
Ja, az APP változott, tök korrekt, sőt, nekem kifejezetten kellemes. Jól használható, englis verzió.Hatótáv- mint tudott, maga a vezérlés bőven 1 km feletti, a gyári alap távval. Gondolom, csak a biztonság kedvéért írtak rá 6-800 métert. A képátvitel kérdéses, ez igaz. A Hubsan Air meg árban nem ennyi. 250 dolcsi az app vezérlés. Persze, ha a képátvitel, és a vezérlés tényleg pöpec, akkor megérhetné, de speciel én jobban kedvelem a távot, plusz app. Az meg már 350 dodó felett... Szóval jól ki van ez találva...
Webes felület, hivatalos oldalon is megvannak az infók, csak ugye, az új dizájn az bénácskára sikerült. De, a motor infókat is onnan szedtem, tehát, ott van az, csak hogyan találod meg, az már más kérdés.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
vandor01
őstag
nagyon jo a felvétel.... kirááály!
na most ezek miatt fogunk szopni..... nem sokára!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
twine
veterán
-
cintula187
addikt
Mit szóltok a Parrot Anafihoz? Eme videóban mondjuk HDR ben rémes a fű látványa, de elfogadnám. Viszont az Parrot üzletpolitikája is megér egy fikázást. Fizetni kell az intelligens repülési módokért.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #59629 üzenetére
Nem valami hasonló dolog volt nemrég mikor ilyen reklámokhoz használtak csoportos drónokat?
Talán az Intel is csinált ilyesmit, meg még valaki, persze lehet tévedek.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
vandor01
őstag
mai dron [link]
a következo BF-be belekerul aztan bandazhatnak egyutt a gepeink!
csak ilyen esetben ki fog torvenytszegni? a tulaj? vagy a "banda"CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jackal2
senior tag
válasz Allien #59603 üzenetére
Na várjunk, ne keverjük a dolgokat....A kuponoldalak azok olyanok amilyenek, az hogy él-e, hogy ellenőrizték-e, stb. az egy dolog, mindig lesz olcsóbb, szóval ezen most ne akadjunk fent (plusz akkor az összes variánsra külön kéne egy kis táblázat, hogy milyen kamerával, hány akksival adják stb.)
Ami a gépet illeti:
- mivel ez az új széria, szerintem ha meg akarom feleltetni az előzővel, mint utód, akkor a Bugs 3-at kellene mondanom. Nyilván sántít, hiszen abban nincs pl. GPS- innentől kezdve borul az egész, szóval akkor legyen a 2W, de az meg inkább az 5W elődje lenne. Nekem úgy tűnik most, hogy a Bugs 3 Pro egy külön ág marad, ezzel kiegészítve a palettát, annak aki nagyon "pro" akar lenni.A motor szerintem azért más, mert változott a tömeg és a rep idő is, 2800 mAh lett az akku, szóval rámennek erre a 20 perc + vonalra, hogy összemérhető legyen a DJI termékeivel ez a paraméter is.
Az applikációt azért hoztam fel, mert szerintem pont ebben gyenge az MJX és jó a Hubsan. A 2W-nél konkrétan egy lopott, átdolgozott app volt, amiben a funkciók fele nem működött, helyette a távról nyomkodtad például az RTH-t meg hasonlókat, gombokkal. Na ez a ciki, az olyan gépek mellett, mint a H501 Air, vagy a DJI Tello, a Spark/Mavic vonalról már nem is beszélve. Tudom, az utóbbi nem egy árkategória az MJX-szel, DE egy jó progit egyszer kell csak megcsinálni, utána használhatod az összes modellhez, lásd, H501 H216A. Mekkora királynak érzed magad egy 20.000 forintos szénkefés gépnél, mikor egy 60K-s drón applikációját használod.
A képátvitel meg tuti WifI maradt, mert a Lightbridge/Occusync protokollok szerintem védjegyesek, és a DJI nem is hiszem, hogy átadná a tudását másnak. Az egy más kérdés, hogy mókoltak-e valamit az MJX háza táján, hogy ne legyenek a gépeik kompatibilisek és meg kelljen venni az újat.
Plusz ott van még a trükk, hogy a Pronál ugyan 600-800 méter a hatótáv, de az szerintem csak az irányításra vonatkozik, nem a képátvitelre. Félek, hogy a 2W, 3Pro, 5W is ugyanazt a technológiát használja, szóval simán lehet hogy 50 méteren szakadozik majd a kép...
Ezért király a Hubsan H501 Air, mert van egy analóg kimenet, ami elmegy 1,5 km-t, meg van egy digitális, amivel lehet bohóckodni telefonon is, boosterrel meg az is tud 300 métert.
Ja és még egy gondolat: milyen trógerség már az, hogy a hivatalos oldalról hiányoznak a műszaki információk?
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #59599 üzenetére
Ott a crossfire, 40 km
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
david335
tag
válasz AMDaZERG_1 #56455 üzenetére
Eladtad már a mocikat?
-
fape
senior tag
válasz Teréz Atya #59612 üzenetére
Kösz , tényleg le vagyok maradva akkor. De ez így akkor még egy érv, hogy kapjon fc-t a repcsim. Pedig már egész jól lebeszéltem magam róla...
Resource remap is van már? Eddig lusta voltam csak az átmappelés miatt, fordítani sajátot.[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
david335
tag
válasz AMDaZERG_1 #59619 üzenetére
Tehát f-port-os fw. Tx06-ra ráforrasztom. Bf-ben uart6 rx. Configban f-port?
-
syler123
veterán
válasz Teréz Atya #59616 üzenetére
Ha uart6-on ppm módban használom a receivert akkor máshová nem tehetem a gps-t? Még nem jött meg a gps, de nem sokára megfog. Egyelőre csak sebességmérésre használnám, de ha nagyon macera a bekötése, akkor annyira nem fontos.
[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #59617 üzenetére
FrSky
Vagyis, a gyári (nem hekkelt) S.Port-ra ráforrasztom a vezetéket, amit elviszek a vezérlőig, és ott ráforrasztom az UART2 (TX) pontra. Innentől az SBUS és a telemetria egy vezetékkel le van tudva?
Persze előtte a vevőn FW csere, valamint a BF felkonfigurálása F-Port kapcsolatra.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
david335
tag
válasz Teréz Atya #59617 üzenetére
Na újra belezavarodtam uart6 az s-bus jobb fent ugye az uart1 az a gps, uart3 magneto. És tx6-ra mehet a smartport? Vagy csak ha fport-ra van configolva?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz david335 #59615 üzenetére
Na várjál, akkor Fport, nem SBUS? Mert én SBUS-ról toltam a vekert.
Fporthoz nem is kell az invertált sbus port. Persze, TX6 mehet.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz david335 #59614 üzenetére
Nem, V2-őn az UART1 megy az SBUS-PPM portra. UART3-ra mehet az SCL / SDA, UART6-ra a GPS RX / TX.
A Flysky RX mehet az UART1-re normál módban, vagy a távon kiválasztva az SBUS módot az SBUS portra.
Ha kell még egy fizikai UART, akkor PPM-en kell csatlakoztatni az RX-et, de le kell forrasztani egy ellnállást.Már értitek, miért hagytam a fenébe az Omnibusos cikkemet?
-
david335
tag
válasz Teréz Atya #59612 üzenetére
Köszi. Ezek szerint átkell mappolni? De a tx6-ra akkor semmiképp se mehet?
-
syler123
veterán
Egy GPS-t majd én is hozzáakarok kötni az Omnibus F4 pro v2-höz, ahhoz majd nekem is utána kell járnom hova köthetem. Uart6-ra kötöttem a Flysky x6B-t. Gondolom az 5V és gnd jöhet a pdb-ről, már csak a signal kábel helyét kell megtalálnom. Már ha nem hamisítvány a 6,5$-os gps
-
Teréz Atya
senior tag
válasz david335 #59611 üzenetére
No, a legtöbb vizibiszon van 2-3 darab jelölt vagy jelöletlen CH port. A te képeden pl. CH2. Ezek lesznek a softserial portok. Hogy pontosan melyik CH port melyik softserial, azt nézd meg fape linkjein.
@fape - el vagy maradva, 1.9.1-től már támogatja az fportot az iNAV.
Amúgy meg pont azokat a weblapokat néztem, mikor gyűjtöttem az anyagot az Omnibus cikkemhez. No, ekkor kiáltottam fel, hogy elmegy az Airbot a csába, és összehívtam a haverokat egy esti sörözésre.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
david335
tag
válasz Teréz Atya #59608 üzenetére
Köszi, így így de tudja az xsr csak f-porthoz kell egy tx amit nem tudom, hova kössek. Az lenne a kérdés.
-
szacsee
nagyúr
válasz SpydeR3412 #59588 üzenetére
Kösz a tippet!
-
fape
senior tag
válasz Teréz Atya #59608 üzenetére
Ezek egész jó leírások: Omnibus F4 Flight Controller Guide és inav/docs/Board - Omnibus F4.md
Fporthoz kell betaflight is, nem?
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz david335 #59607 üzenetére
Tehát GPS az UART 1-re, magneto az SCL/SDA padokra, ami az UART3-al közösködik és marad az UART6.
V2-nél az SBUS pin az UART1-el volt közös, V3-nál talán az UART6-al. SBUS-hoz az SBUS pinre kell kötnöd, mert máshol nincs inverter. Telemtriához majd kelleni fog egy soft serial, persze invertálva.
A vevőd nem tudja az F portot?
[ Szerkesztve ]
-
david335
tag
válasz Teréz Atya #59600 üzenetére
Egyszerre szeretném használni a gps-t a magnetométert, az s-bus-t, és a telemetriát. Rajz szerint bekötöm a gps-t a J2-re. Magneto J1. S-bus és telemetria a kérdés, hogy menne J6-on? És az melyik uart?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz SpydeR3412 #59605 üzenetére
Tévedtem. Igen, az csak fele annyiba kerül
-
kriszbon
őstag
A fenébe, akkor még rá kell dobnom 400m-t az [1100-ra], igaz ez nem repcsi hanem Racer, de akkor is na...
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #59586 üzenetére
Most ugye ugratsz? A google a Te barátod is! Szerinted, én honnét linkelem pl a Bugs 5W kuponokat??? Egyszerűen írd be a keresőbe, melyik terméket keresed, és írd mellé: coupon. Na jó, most lehet, épp nincsen a PRO verzióra külön nagy kupon. Hiszen, 5-10%-ot alapban sokszor le lehet szedni. Jelenleg legolcsóbb a Tomtop! 134.99 dolcsi kupon nélkül a kamera nélküli verzió. Ez sajna édes kevés, mert ugye az apphoz wifis kapcsolat kell, amihez kell mjx kamera is. A kamerás verzió viszont 185 dolcsi! Ráadásul, Duty free-s szállítás!!! Kupon: B3P50, és 180 dolcsi lesz (azaz, bead sokszor 5%-os kulcsot is a honlap, az is több ennél). De, nézzük is meg, miben más, mint az alap Bugs 3? A GPS full vezérlés már önmagában nyerő. Igaz, az alap bugs 3 már bőven 80 dolcsi alatt jár... De, a PRO-ban MÁS a motor is! Bár több helyen ugyan azt a motort írják, 1806 1800KV, az MJX honlapján 2204 1500KV van feltüntetve. Maximum upward lift 230g. Más az akksi is, ami kicsit sajnálatos, de még nem okos akksis. Azaz, valszeg orvosolható kis forrasztgatással.
App kérdése. A mostaninál első lépésben kiválasztod, melyik géped van, és ennyi. Speciel, kíváncsi lennék, hogy mi van a kereszt szabadossággal.Azaz, ha pl a Bugs 2C-mhez hozzá rakok egy wifis kamerát, akkor az upgrade lesz 2W-re? Ezt le kellene tesztelnem, de jelenleg egyetlen mjx wifis kamerám van, a Bugs 3 panorama kam, aminek az optikája lefele néz. Bár, a Bugs 2 alaplapjára is valszeg gond nélkül beköthető. Azaz, ha vennék egy PRO-t 135 dolcsiért, és hozzá rakok egy régebbi, mjx wifis kammot, akkor az fullos vezérlést átvinné-e. A képátvitelhez meg valszeg, mivel wifis, érdemes lehet wifi excendert/repeatert alkalmazni, a telefon 5g-s wifije helyett. De ez igaz az összes wifis jelátvitelre telóra, ez márkafüggetlen. A vezérlés meg ugye pl 2W-nél megvan az 1 km is, csak azt már nem látod.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Gh0sT
addikt
válasz SpydeR3412 #59596 üzenetére
Ez véletlenül nem ugyanaz olcsóbban?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
ezoltan
tag
Jóvanna.
Odakarmoltam azt a macskakörmöt.QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest