-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz SpydeR3412 #59669 üzenetére
"de gumizik itt valaki rajtam kívül?"
-igen. Én. Az S7 eleve ilyen, azért is írtam ezeket az akkukat, mert ha "gumizol", akkor arra ok. QX90/105 is gumis, szal nekem ami nem az, az max az E011, de abba meg amúgy is max a 260-as 45C-s akkuk mennek, esetleg építek egy másik BC mocis gépet, amin vagy nincs akku tartó, vagy levágom és/vagy eleve a hosszúkás akkutartó van alatta, mert van néhány 220-as Charson akkum a kicsi 1.25-ös JST csatis, ahhoz jók lesznek.
Csatlakozókkal nekem nincs bajom, még a télen rendeltem 100-as csomagban mindhárom csatiból, volt olyan, ami eleve kábelen volt, az FC-re forrasztva ok. 0703-as gép FC-re eleve 2 féle csatit akarok, mert van még két marék JJRC H31/400-as akkum, amik igen jók méretben és nem szívesen mondanék le róluk, maga a gép, a H31 meg már nem repül, nem használom. Bár épp minap nézegettem egy vidit, hogy megflashelték a H31-et és van Acro. . Na jó, igazából az egy JJRC H31 E011 silverware Acro mód. De lehet, hogy kipróbálom. ."- 8.876g! Nagyon sok az egy kis gépnek szerintem"
-Nem sok. A 450-es akkuk ha jól rémlik 13 gramm. A H31-es 400mAh-s JJRC akku 11g. Ennek fényében a 8g nem sok. Főleg nem a 0703-nak. . Kisebb gépen lehet hogy cumi, de ezekre a motorokra nagyon nem. Arról nem beszélve, hogy a 260-as akku 7g, (egész pontosan 6.9g) tehát a 8.8 onnan már szinte semmi. .A csatikra visszatérve én még korábban is és most is a 260-as és egyéb akkukat is csomagban rendelem, tehát 5-6-os kiszerelésben, amihez eleve adnak egy marék konverziós kábelt, aminek az egyik vége JST 2.0 a másik meg a lapos, micro csati.
"A 450est nem tudom mire gondoltad"
-Semmi extra, 0703-ra azt is."Burshed BetaFPV mocikat (720/8520) használok, ha arra vagy kíváncsi."
-Nem. Arra lennék kíváncsi, hogy 0703-as BFPV mocikat használ e valaki? -
nagyúr
válasz SpydeR3412 #59669 üzenetére
Én gumi nélkül csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest