-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fape
senior tag
válasz Teréz Atya #59617 üzenetére
Sajnos, kell az invertált uart az f4-s fc-kez, ha fportot akarsz használni, ráadásul két inverter irányú kell. Vagy lehet az inverted hacket használni a vevőn (esetleg soft serial). Most próbáltam ominibus f4 v2-vel, uart1-re raktam az fportot. A táv->fc kommunikáció ment, úgy mozgott a csúszka ahogy kell (rx pipa), viszont a fc->táv kommunikáció már nem ment (telemetria kuka). Valszeg, mert nem két irányú az inverter a boardon
Marad a hangyaf*sznyi forrpadra kábel forrasztás, mind az uninverted hacknél, mind a soft serial-nál. Melyik kezébe harapjon az ember?Nem ezeket a drónokat keresik!
-
AMDaZERG_1
senior tag
FrSky
Vagyis, a gyári (nem hekkelt) S.Port-ra ráforrasztom a vezetéket, amit elviszek a vezérlőig, és ott ráforrasztom az UART2 (TX) pontra. Innentől az SBUS és a telemetria egy vezetékkel le van tudva?
Persze előtte a vevőn FW csere, valamint a BF felkonfigurálása F-Port kapcsolatra.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
david335
tag
Na újra belezavarodtam uart6 az s-bus jobb fent ugye az uart1 az a gps, uart3 magneto. És tx6-ra mehet a smartport? Vagy csak ha fport-ra van configolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest