Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #136497 üzenetére
Melléksztori, ráér a 3. rész után. Halo 5 előtt azért érdemes letolni, 5. részben van egy visszatérő szereplő az ODST-ből.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #136496 üzenetére
Ezekért még a szó is kár.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
HETI MEGJELENÉSEK 2018 10. hét (Március 5. – Március 9.)
Március 5. Hétfő
*nincs megjelenésMárcius 6. Kedd
TT Isle of Man - Ride on the Edge Day One Edition
Xbox One X EnhancedMi is megtapasztalhatjuk a legendás és halálos Snaefell-hegyi futamot Man szigetén. A hírhedt 37 mérföldes futamot alaposan megtervezték, minden kanyar kihívást jelent és folyamatos koncentrációt igényel nem csak a legjobb idő elérése, hanem a túlélés is. Az előrendelők megkapják a legendás Honda CBR1000RR Fireblade motort.
Ár: 18.190.- HUFFinal Fantasy XV: Royal Edition
Xbox One X Enhanced/Windows10Noctis herceg, a csapata és egy sor új funkció hív vissza a Final Fantay XV világába. A kiadás tartalmazza az összes add-on-t (az összes Season Pass tartalmat is), új dungeon helyszínt, first-person módot, még több felszerelést valamint új főellenségeket. A Final Fantasy XV Royal Edition a legteljesebb Final Fantasy élmény nyújta miközben csatlakozunk Noctis herceghez és barátaihoz, hogy visszaszerezzék az elveszett királyságukat.
Ár: ~49.99$ (13.000.- HUF) Xbox Store-ban még nem jelent megKombinálj több mint 35ezer objektumot, nézz szembe az ellenfeleddel 25 minigames-ben különböző játékmódokban. Támogatja az egyszeméles játékot az AI (mesterséges intelligencia) ellen, de 4 barátoddal szemben is bizonyíthatsz.
Ár: 11.990.- HUFA stílusos ábrázolásmód és a stealth-action kategóriában megjelenő, a Fear Effect sorozat legújabb részében egy speciális csapatot irányíthatunk, kihasználva a tagok speciális képességeit és egyedi fegyvereit, hogy legyűrjük az ellenségeinket és megoldjuk a vadon legnehezebb rejtvényét, ebben a megnyerő, dinamikus karaterekkel teli történetben.
Ár: Hamarosan érkezikNorth
Xbox One X EnhancedKlasszikus cyberpunk hangulat és olyan sci-fi filmek , mint a Blade Runner és a való világ eseményeinek ihletésében zajló játékban egy olyan ember bőrébe bújunk, aki menedéket keres egy olyan városban, amely telis tele van furcsa lényekkel és más idegen dolgokkal. Csak rajtad múlik, mely feladatot választod, amellyel elnyered a menedékjogot ebben a narratív-vezérelt kalandjátékban.
Ár: 990.- HUFMárcius 7. Szerda
Légy erősebb és okosabb ellenfeleidnél ebben az egyedi, take on the brawler (blast 'em up?) típusú játékban. Használd a Passive Fit technikát, harcolj mutánsok és bolondok ellen a Zircon V bolygón, amely a pusztítás szélén áll.
Ár: ismeretlenNine Parchments
Xbox One X EnhancementUrald a varázslatokat, oldj fel újabb varázsló kalapokat és fejleszd a karaktered a mágia művészetére, hogy csatát nyerj idegen lényekkel és főgonoszokkal szemben. Nine Parchments egy új co-op "blast-em-up" játék a Trine alkotóitól, és amiben egyedül vagy co-op-ban irányíthatunk egy csapat elszökött varázsló tanoncot, akik a legendás Kilenc Pergament (Nine Parchments) keresik.
Ár: Hamarosan érkezikMárcius 8. Csütörtök
*nincs megjelenésMárcius 9. Péntek
One Eyed Kutkh
Xbox One X EnhancedEgyedülálló grafikus művészi stílusban és a sci-fi valamint a tündérmesék keverékeként a One Eyed Kutkh egy utazó életébe kalauzol minket, aki úton hazafelé lezuhan egy rejtélyes bolygón. Hogy hazatérhessen, el kell mennie a "kilencedik menyországba és győzedelmeskednie kell a Napon és a Holdon.
Ár: 990.- HUFDarwin Project
Console Launch ExclusiveA téli Battle Royale. A Darwin Project a legfelkapottabb játékmód új tagjaként az új jégkorszag csúcsán, poszt apokaliptikus környezetben zajlik.10 versenyzőnek kell szembenéznie a halállal ebben a furcsa valóság show-ban, mindezt a Show Director figyelő tekintete előtt.
Ár: ~15$ körül leszTrain Sim World: Founders Edition
Console Launch ExclusiveA PC-s vonat szimulátor játékok egyik legnagyobbika Xbox One-ra érkezik. Ismerkedj a vonatokkal, azok irányításával, merülj el a különböző motorok részleteiben, hogy megtanulj irányítani többtonnás szállítmányokat 200 km/h sebesség mellett. Új mérnökök számára mélyreható tutorial-ok, valódi szakemberek számára 24 órás szervíz üzemmód és egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy beülj az ülésbe és nézd az elhaladó tájat.
Ár: 5.990.-[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #136491 üzenetére
Szépen betáraztál jajj, de nehéz megállni néha, hogy el ne kövessem én is ezt a "hibát". Amúgy Xbox exkluzívból nekem csak a Forza és a Fable jön be, de ez úgy elég is
Halo 5 nagyon szép, de nagyon nem jöttek be a fegyverek, a Gears of War 4 túl "sok" volt...öreg vagyok már a kapkodáshoz az 1. rész felújított verziója meg valahogy félbe maradt......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #136491 üzenetére
"Halo3 ODST: nincs meg (tényleg oriic, ezt mikor kell beszereznem az MMC-hez?)"
Sztori szerint Halo 2 után játszódik, szóval mostantól bármikor megveheted.
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
válasz Gijon #136492 üzenetére
Tervben vannak, van Accessem még októberig. Az eggyel játszottam, csak a tank kísérős pályán rossz helyen volt az autosave, mindig felrobbantak a tankok, nyomtam egy mission restartot és visszatett pár óraval korábbra..na akkor rage unistall lett azonnal
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Silεncε #136482 üzenetére
Én ezekkel most így állok:
Halo:
MCC:
Halo1: Kész
Halo2: Kész
Halo3: In progress
Halo4: megvan/nulla játékHalo3 ODST: nincs meg (tényleg oriic, ezt mikor kell beszereznem az MMC-hez?)
Halo5: nincs megHalo Reach: megvan/nulla játék
Halo: Spartan Assault: megvan/nulla játék
Halo Wars: nincs meg
Halo Wars2: nincs megGears of War:
Gears of War1: egyszer elindítottam, elaludtam az elején
Gears of War2: megvan/nulla játék
Gears of War3: megvan/nulla játék
Gears of War Judgement: megvan/nulla játék
Gears of War 4: nincs megForza Horizon:
Forza Horizon 1: In progress 29%
Forza Horizon 2: nincs meg
Forza Horizon 3: nincs megForza Motorsport:
Forza Motorsport 1: Xbox360 BC-ben ha találok egyszer még működő lemezt, kirpóbálom
Forza Motorsport 2: nincs meg
Forza Motorsport 3: nincs meg
Forza Motorsport 4: nincs meg
Forza Motorsport 5: megvan/nulla játék
Forza Motorsport 6: In progress 1%
Forza Motorsport 7: nincs meg...(Mentségemre legyen mondva, hogy 2016 januárjában vettem az első konzolom, előtte nem játszottam ezekkel és semmilyen másik játékkal, csak pár klasszikussal)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz hackeeeee #136489 üzenetére
Egyik legjobb küldetés, amivel fps játékban találkoztam, az a csernobili mesterlövész pálya a Modern Warfareben, megéri játszani vele A Legacy Editiont is főleg a MW Remasterért vettem meg, az Infinite Warfarehez még hozzá se szagoltam, leszámítva, hogy korábban játszottam a demóval. A II. vh utáni, de nem futurisztikus részek jönnek be a legjobban
-
mike1334
veterán
válasz hackeeeee #136485 üzenetére
Nekem az a meglepő, hogy nem került vissza a storeba. De nem lennék meglepve, ha a keddi akcióval feltűnne megint. Mondjuk ráérnek, még a hárommal is elvagyok, a kettőt meg még le se töltöttem
Ha már régi grafika...Black Ops 1 milyen mai szemmel? Várható belőle remaster verzió? MW Remaster után megint kedvet kaptam a CoD-okhoz . Melyik részeket vétek kihagyni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #136484 üzenetére
Számomra még mindig meglepő, hogy mennyit javult grafikában így ez a játék.. Ha ezt tényleg meglépnék a legtöbb bc-s játékban, nagyon baba lenne.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
Silεncε
őstag
válasz oriic #136481 üzenetére
Megvan a Halo3-4-5, a 3-at régebben kitoltam, de már nem nagyon emlékszem rá, a 4-et sztem az első negyedében ráhagytam, viszont multizni elég sokat multiztam benne, az 5-öt meg talán még el se kezdtem... Viszont nekem például a teljes Gears sorozat is kimaradt, hiába van meg az összes rész, 1,4-be belekezdtem de gyorsan el is maradt. Viszont mentségemre legyen szólva, hogy a Forza-kat folyamatosan pörgetem Sajnos ha van kis időm is játszani, inkább ülök le tolni kis BF1 multit vagy FH3-at, mint bármilyen singleplayer játékot, egyszerűen a single nem tud lekötni
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sugarforce #136480 üzenetére
Szörnyű. Xbox topikban vagyunk és a többségnek kimaradt a teljes Halo széria. Hát mindjárt összesírom magam a Master Chiefes pizsimbe.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #136476 üzenetére
Nem szükséges, mert egyrészt elképzelhető, hogy jobban képben vagy - másrészt nem tudhatod mekkora állta vagyok
Amúgy ha nem sikerül a Halo6-ig nekem ráér amikor nyugdíjas leszek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #136475 üzenetére
Hajrá. Ha megcsinálod a 3 órás acsikat 50k-t fizetek neked kp-ban. A topik a tanúm rá.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kazuma921 #136474 üzenetére
Mindenkinek a saját dolga. Az biztos, hogy én normálon csináltam meg előző héten. Legendary-n az első pályát csináltam eddig csak és kemény. De ugyanez a tervem mint Revan-nek. Mindent kimaxolni a Halo-ban lehetőleg a 6 megjelenéséig.
-
kazuma921
aktív tag
válasz Darth_Revan #136469 üzenetére
Egyébként szerintem sokat elvesz az élményedből az is, hogy első játékra legendary nehézségi fokozaton, achievement huntolva szenvedsz.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Darth_Revan #136471 üzenetére
Csak annyi a lényeg, hogy a jobb karral kormányozz a ballal nem tudsz. Ja és engedd a "farát" kanyarokban
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136471 üzenetére
Bal analóg csak gáz előre, fék hátra. Jobb analóggal kanyar. Nem nehéz.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136469 üzenetére
"Attól még nem magyarázat arra, hogy egy űrhajó belseje miért olyan mint egy labirintus? "'
Passzolom, nem jártam még egy űrhajó belsőben sem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Darth_Revan
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Darth_Revan #136464 üzenetére
Csak semmi pánik, a profikkal is előfordul..
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
16 éves játéktól ne várjon amúgy senki modern játékmenetet szerintem.
Live-Die-Respawn
-
kazuma921
aktív tag
válasz Darth_Revan #136464 üzenetére
Helyes felfogás.
Jómagam nem vagyok achievement hunter és legendary-n sem játszottam, de az első rész nekem is felemás képet mutatott. 2001-es játékként még elmegy, de mai szemmel a Halo CE pár pályája maga a kín, a szenvedés és a pokol (pl. a Library). Nekem a hangulat és az atmoszféra vitte magával az első epizódot, az tetszett nagyon. Nem tudom játszottál e a többivel, de már a 2. rész is ezerszer jobb mint az első, bár fura hogy bugokat tapasztaltál, én végigvittem az MCC-ben a Halo CE-t, Halo 2-t, Halo 3-at, Halo 3 ODST-t, és maximum 3-4 buggal találkoztam az egész MCC pörgetése alatt. Most épp Batmanezek, de tervezem tolni a Halo 4-et, azt nagyon várom már.
-
Darth_Revan
veterán
válasz oriic #136461 üzenetére
Jah az kimaradt, hogy azért csinálok annyi achit meg amennyit csak tudok az első végigjátszás alatt, mivel jelenlegi állás szerint ezt az első részt nem tervezem hogy sűrűn végigvigyem.
Ami játék tetszik azt többször végigviszem, pl Metro Játékok darabját vagy 4x már végigvittem, de ez...ez majdnem egy hulladék a szememben.
Lenyűgöző munkát végzett a felújítással a csapat, csak ámulok hogy mekkora különbségek vannak a felújított és az eredeti grafikája között, de a rengeteg bug, unalmas történet és az ötlettelen, logikátlan pályatervezés miatt annyira nem nyerte el tetszésemet.Inkább a későbbi részek miatt viszem végig, mivel nem azt akarom csinálni mint néhány ismerősöm hogy pl Mass Effectet a 3. résznél kezdi aztán meg nem érti a fél történetet
#136463: Azt a rohadt Akkor jó hogy nem ugrott fel
Eddig minden achi megegyezett, akkor az az első különbség.
Még jó hogy megcsináltam a "He’s Unstoppable!" achit is (egyetlen kockát sem mehet le az élet heroic vagy nehezebb alatt), pedig MCC-nél az sincs
Köszi, hogy szóltál, megcsináltam eddig 2 achit is amit kínszenvedés összehozni és közben meg ennél a játéknál nincs is[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136462 üzenetére
Nagyon sajnálom hogy ezt kell mondanom, de benézted a játékot.
Amit te nézel az az Xbox 360-as Halo: Combat Evolved Anniversary acsija. [link]
Neked a Halo: The Master Chief Collection című kiadás acsijai kellenek. [link]
És itt nincs Grenadier acsi. A két kiadás teljesen külön van, külön számolja a GS pontokat és az acsikat is. Nekem pl a sima X360-as Anniversary kiadás 1000/1000G, de Master Chief Collection soha nem fogom kimaxolni, mert nagyon sok olyan acsi van ami nekem fizikailag képtelenség megcsinálni. (Pl.: 3 óra alatt Legendary-n told le külön külön 1-2-3-4. részt.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Darth_Revan
veterán
válasz Csapoati #136460 üzenetére
Ha nem akartam volna ezt az achit akkor közel sem lett volna ennyi, de Legendary-n ha elitre ha nem közvetlen rádobom a gránátot kifele menet, akkor bukta mivel elugrik és elállja az utat...és 2 van a kijáratnál
oriic:
Ez a leírása:
Grenadier
Escape the map room in “The Silent Cartographer” without firing a shot on Heroic or Legendary.Elvileg gránát mehet, anélkül lehetetlen. Bár nem ez lenne az első achi amit csak úgy lehet megcsinálni ha bugot használok. Eddig 2 achit csináltam meg amit normálisan játszva lehetetlen megcsinálni, csak ha használok játékban maradt bugot (bár lehet már inkább 'feature"-nek tekintik )
Legendary fokozaton pl megcsináltam a Halo pályát (na itt is gratula a fejlesztőknek, kezdésnél kispisztollyal a legbrutálisabb elitek ellen...) anélkül, hogy beültem volna a kocsiba egyszer is (ezért is jár achi). Ennél a pályán viszont van 1 szakadék amin a kocsival kell átugratni (MC nem ugrik akkorát, hogy át tudja ugorni lábon), viszont ha egyszer is beülök, akkor bukta az achi...Cartographer pályán meg 1 koponya olyan helyen van ahova nem vezet út, azaz trükközés nélkül nem lehet elérni.
Ezeket úgy oldottam meg, hogy magam alá dobtam egy gránátot, majd mielőtt felrobban volna felugrottam és így extra "löketet" kap az ugrásom a gránáttól, így el lehet érni normál esetben elérhetetlen helyeket is.Komolyan mondom több achit megszerezni olyan érzés mintha glitch vadász lennék és keresem hogy hol lehet felmászni a függőleges falon ... bár eddig a legvicesebb az volt amikor egy elitet meleevel úgy fejbe kentem, hogy átestem a padlón és végtelen esésbe kezdtem amíg checkpointot be nem töltöttem. Béta verziónak jó lenne ez a játék, de kicsit gáz hogy ennyi bug marad a "véglegesben"
Bár van egy tippem miért nem ugrott fel...mint mondtam minden fegyvert kiürítettem a checkpoint előtt. Lehet hogy akkor bukik a dolog, ha 0 vagy csökken a lőszerek száma.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136458 üzenetére
Nincs olyan acsit amit te írtál.
A Pacifist acsi leírása:
"Halo CE: Finish The Silent Cartographer without shooting, grenades, melee, dying or restarting."
Nem lőhetszt, nem dobhatsz gránátot, nem üthetsz, nem hallhatsz meg, nem indíthatod újra a pályát. Ezt már buktad amikor kilőtted a teljes tárad.
Nem tudom miért Legendary-n szenvedsz vele. Az acsi easy-n is meglesz, utána vagy előtte meg külön megcsinálod a Legendary szintet is az adott pályán. 599 acsi van a játékhoz, ne egyszerre akarj mindent kiszedni. (tapasztalatból mondom)
Solo legendary-t talán a 3. végigjátszásra csináltam meg, addig más acsikat kergettem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
Segíteni sajnos nem tudok, de ennél a résznél azért összeszorult a gyomrom: Ezután több óra próbálkozás után végre sikerült kijutnom egyetlen lövés nélkül, csak gránátokat használva Legendary fokozaton.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
l.skywalker
Topikgazda
A bugra nem tudom a megoldást, de nagy rajongód vagyok Raven mester
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a Halo MCC-vel One S-en.Az 1. játékoknál járok eddig és Legendary fokozatban játszom és achievementekre vadászok.
Eddig minden achievement gond nélkül felugrott amikor teljesítettem, ezért úgy döntöttem megcsinálom a "Grenadier" achivementet is a "The Silent Cartographer" pályán. Biztos ami biztos alapon összes fegyveremet kiürítettem 0-ra mielőtt megnyomtam a konzolt, hogy véletlenül se lőjek.
Ezután több óra próbálkozás után végre sikerült kijutnom egyetlen lövés nélkül, csak gránátokat használva Legendary fokozaton.
A probléma viszont:
Ez a bugos hulladék nem adta meg a végén az achit, sőt még a pálya teljesítéséért (bármilyen fokozaton) mindenképpen járó "The Silent Cartographer" achit sem adta meg.Hogy tudok visszamenni az előző checkpointra és újra próbálni anélkül ,hogy elveszteném a "Living Legend" achit illetve hogy ne kelljen 0-ról újracsinálni az egész pályát? Vagy a "Living Legend" azt nézi, hogy a pálya választón mindenhol "Legendary" szerepeljen a Completed alatt és nem kötelező ugyanazt a mentést folytatni (azaz lehet pályákat újracsinálni)?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
GP-ről jut eszembe, van már valamelyik régióban nem kuponos 1 éves GP?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
bandi0000
nagyúr
most én is próbálgattam beállítani, hogy bekapcsolja a tv-t a box, vagy legalább is kapcsoljon át a bemenetre, ezt kell állítani a box menüjében? mert valamit állítgattam, de azzal csak azt értem el ,hogy bekapcsoláskor vinnyog, hogy nem talál semmit azon a hdmi-n ami bemenet
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
dashboard fagyás mennyire jellemző? ahogy elindítottam az ea accest és le akartam tölteni egy játékot nem tudtam sehova navigálni csak a home homb hosszú nyomásra történt valami, de ott se tudtam lépkedni, ki be kapcsolás segített, aztán megint ea accest indítottam most le töltöttem a játékot de ahogy keresgéltem már megint ezt csinálta
-
r.levente75
addikt
válasz Silεncε #136432 üzenetére
Na következő a helyzet. 360 online one szintén zenész. Pvz gw a 360-on és pvz gw2 a one-on. Egyszerre bejelentkezve mindkettő online minkettőhöz kell ugye net és gold is.
Megy egyszerre mindkettő lehet vele egyidőben játszani két különböző megjelenítőn természetesen.
Most teszteltem. -
negyven2
veterán
válasz Silεncε #136432 üzenetére
De. Csak ugyan azon a rendszeren (X360/One) nem lehet egyszerre bejelentkezve ugyan az a kettő fiók. Kivétel a One-os BC mert akkor kilépteti az ugyan azzal a profil bejelentkezve lévő 360-at (mivel ugye ilyenkor egy "virtuális" 360-at indít el).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Solten
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz r.levente75 #136430 üzenetére
Ha jól emlékszem, egyszerre egy időben a két konzolon ugyanaz a profil nem lehet online
-
StLui
veterán
válasz PRDZsolesz #136426 üzenetére
Tedd hozzá, hogy csak akkor ha szeretne lemezeket pakolászni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bathy
újonc
Sziasztok!
Egy Live fiókkal be lehet lépni egyszerre egy XBOX 360-ba és XBOX ONEba? A 360-os eladnám egy barátomnak, a profilomon sok játék megvan így ha lehet hagynám hogy használja, viszont ezt a profilt szeretném (szintén sok kompatibilis játék miatt) használni az új ONE-on is.
Köszi
-
esbii22
őstag
válasz PRDZsolesz #136426 üzenetére
Köszi szépen 🙂
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
Megvenném az Nba 2k18-at. Még új vagyok, ha Microsoft Store-ból vásárolok akkor csak le kell töltenem és már játszhatok is?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
bandi0000
nagyúr
Mennyire normális hogy droppol a Horizen 3, kis kis megakadások vannak
-
vonSux
őstag
-
-
wazo
aktív tag
Kb mikorra várható a magyar frissites?
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
JamesHun
addikt
válasz spiky03 #136401 üzenetére
jó lesz ez
de pl az éghasadás eleje nekem tetszett és végig isnéztem a sorozatot. volt bugyutább sorozat
A Terra Nova meg a legnagyobb csalódás , hogy elkaszálták. Pont mire valami kisült volna a sztoriból elkaszálták. Pedig jó pár mozis film megirigyelhette volna a "grafikáját"
Halo mini "sorozat" is jó volt néha előveszem és megnézem. Főleg a utolsó harmada amikor kezdődik a galiba
Ha azt legalább hozza már jó lesz.SeriesX: JamesSHun
-
bandi0000
nagyúr
Ez a PUBG borzalmas, első benyomásra, nem tudom én csináltam e valamit rosszul, de ez a frame rate szörnyű, 30 fps kevés, de láttam már szép smooth 30 fps-es játékot, de ez pont nem az, még a játék egész jól néz ki, de én nem tudok így játszani vele, lesz erre valami csoda patch?
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok. Az első Forza Horizon-t szeretném megvásárolni, de azt írja nem érvényes az ajánlat az én területemre. Tudna valaki olyan helyet ahol megtudnám vásárolni? Digitálisba lenne a legjobb. Köszönöm.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
gduck
addikt
válasz IntelKiller7 #136406 üzenetére
Ez XOX! Nem PC
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szupermacs #136333 üzenetére
60FPS? Ne viccelj. Még a szuper PC-s sem viszik 60-al.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
kazuma921
aktív tag
válasz MrPeekaboo #136394 üzenetére
Én csak a kampányt toltam, de egy darab bugot nem találtam az egész Collectionben. A problémák csakis kizárólag a multiplayerhez kötődnek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz l.skywalker #136349 üzenetére
Ó, akkor már tudom, hogy miért nem sikerült eddig elvágni az ernyőt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
spiky03
veterán
Ezt nezi majd valaki?
[link]En adok neki egy eselyt.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vírusirtó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik