Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Far Cry 5 preload él. 37,55GB.
Live-Die-Respawn
-
vonSux
őstag
Szépen elkezdett lecsorogni a Far Cry 5...egész más tudattal nézem eztán az ikont a dashboardon, tudván, hogy 37.55 GB van mögötte
-
Cyrin
addikt
válasz Gabesz84 #137192 üzenetére
csináltam egy kis számolást, összevetve az euronics 1Tb-os csomagjával, amit én rendeltem (de még nem vettem át )
Hogy azonos műszaki tartalom legyen: venni kell a mall-os xbox-hoz egy HDD-t 18 e, a Rainbow 6 siege játék legolcsóbb hivatalos helyen 7e, (store-ban 12), 3 havi live legyen 6 e, ez összesen már 101 ezer, és akkor még fityeg egy külső HDD rajta...Ha a 80 ezres Xboxhoz veszek egy kontrollert az 15 ezer, így összesen 95 lesz
másrészt viszont, ha szigorúan nézzük, minek a six6 játék, 500Gb-on is el lehet lenni, a live se szükségszerű, kontroller viszont kell, tehát kezdőcsomagnak a legjobb ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
Trenew
tag
Szép napot mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, insider-ben mi a különbség delta és omega között?
Köszi a választ előre is!Gamertag: Trenew24HUN
-
l.skywalker
Topikgazda
Legújabb Alpha build-ben már elérhető a direkt Twitter megosztás
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Nordik
őstag
válasz mike1334 #137184 üzenetére
Ez a másik amiatt gyanakodtam.
Egyébként mit gondoltok ennyi pénzért esetleg érdemes még One S-t venni? Közbe közbe játszanék csak, azthiszem elofizetnek Game Passre illetve EA Accesre. Viszont túl drága és új játékokat nem valószínű, hogy vennék.
Ilyen esetben is érdemes X-et venni? Sokkal többet adna?
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
EA Access tagok mától 10 óra erejeig kipróbálhatják a Burnout Paradise Remastered-et. (Pár helyen panaszkodnak, hogy úgy néz ki, mint egy nagyobb felbontást kapott BC verzió, semmi textúra feljavítás.)
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Azért ez nem rossz:
Xbox One S 500 GB + AC: Origins + kontroller = 69 999
Link....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
pzstm
titán
Multi-Platform Trailer | Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy
Get ready to make history, the Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy comes to new platforms on July 10!
Természetesen Xbox One-ra is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
3L1T3
addikt
Néha azért a média arról is szólhatna, hogy igen is törekszik a Microsoft / Xbox csapat azon, hogy nekünk játékosoknak jó legyen, jelenleg ilyen pozíciókba keresnek emberkéket.
Platform Product Marketing Manager, Xbox Devices Marketing
Senior Program Manager
Director, Game Pass Content Planning and Strategy
Senior Software Engineer
SOFTWARE ENGINEERING LEAD
Game Designer
Principal Software Engineer
Senior Software Engineer - Mixer
Program Manager II
Software Engineer“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
EmThor
addikt
válasz turikoczka #137164 üzenetére
Sajnos technikailag és élményre így a rövid bemutatók alapján nem adja a régi Motorstorm feelinget.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
turikoczka
aktív tag
Az OnRush csak nekem ennyire várós? Pure fun!
-
Dzsuri89
őstag
válasz zsocy #137162 üzenetére
Teljesen szabadon van a box, melegedésnek nyoma sincs.
A Horizon 2 meg lehet nagyon “régi” a One X-nek és kéne egy Patch hozzá, mondjuk egy teljes One X 4K HDR nem lenne rossz.
Várom mások tapasztatait, főleg Horizon 2 fronton.Köszi, legalább tényleg tudom, hogy a Mafia 3 fos...
-
Dzsuri89
őstag
Van egy Xbox One X-em december közepe óta, viszont két játékkal mostanában furcsaságokat tapasztalok.
Mafia 3-at gondolom játszátok páran, én az akcióban szereztem be, viszont az normális jelenség, hogy random megáll a kép 2-3 másodpercre, majd kis idővel beakad a hang és kidob a jàtékból? Újratelepítettem a játékot, gépet is újra húztam, illetve a mentéseket is kukáztam, majd ha előlről kezdtem el és így is előjött a fagyás.
Forza Horizon 2-t ma telepítettem fel a gépre, még tavaly toltam One S-en emlékeim szerint hibák nélkül. Ma a másfél óra játék alatt kb 2x kifagyott a kép és a hang is behülyült majd pafffffff kicsapott a menübe.
Valaki találkozott már ilyennel? Ötlet?
Köszi a segítséget!
-
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,vettem egy Xbox x et.Amit kaptam hdmi kábelt az sajna rövid, van egy 5m es belkin szövetes minőségi hdmi kábelem. Viszont biztos nem új típus, mert rég megvan.
Nem tudom milyen pontosan.Rosszabb lesz vele a kép?fontos az újabb hdmi kábel? Észre vehető a jelentősége játékoknál? A tv 4k egyébként ha az számít .Köszönöm a választ. -
adise
őstag
válasz l.skywalker #137157 üzenetére
Siman lehetne egybe is a ket szolgaltatas ugyis osszelehet kotni az xbox profillal az origint
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz adise #137156 üzenetére
Igen, de azért dobtam be, mert mind a kettőt az EA futtatja, kérdés volt, hogy vajon lesz-e átfedés a kettő között. A kolléga pedig csak a vágyát fejezte ki.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
adise
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #137154 üzenetére
Arrol nincs hir hogy lenne ea accessbe valtozas. A hir origon accessrol szol ami PC
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #137139 üzenetére
Ha a Wasteland 2 tényleg bekerül, akkor érdekel.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
Nem teljesen ugyanazok a címek a két platformon.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137145 üzenetére
Jah, viszont tudtommal eddig egyforma volt a Vault, vagy nem?
So sorry, Én mindig keverem, hogy melyik melyik..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
mike1334
veterán
De jó, hogy nem vettem meg a Batman játékokat
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki.
Bár ez kérdés, hogy EA/Oirign Access?
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
Bővül az Origins Access WB játékokkal. Elképzelhető hogy ezek jönnek EA Access-be is? [link]
-
hati
addikt
Meg lehet osztani a gyerek fiókkal a szülő fizetési módját? Azaz vásárolnék a gyerek fiókkal, de a saját fiókomba megadott kártyával, anélkül, hogy a gyerek fiókhoz is hozzáadnám a kártyámat. Lehet ilyet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Division Xbox One X patch az 1.8.1-es frissítéssel jön áprilisban valamikor.
Live-Die-Respawn
-
AMD Power
titán
válasz KardosAttila #137116 üzenetére
1000Ft ott csak elso "elofizus" Game Pass van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
eL Geri
őstag
Hali!
Na csak nem bírtam magammal és ma, vagy holnap este megveszem én is az X-et
Van mód, hogy a FAT-ról minél egyszerűbben áttegyek MINDENT az X-re? Szívem szerint semmi semmit nem akarnék állítgatni az X-en, csak átölteni a beállításaimat (és persze pár játékot) és kész.Úgy látom, hogy a beállításokat csak külső HDD-vel lehet megoldani, a játékokat viszont lehet lokál hálózaton is áttolni.
A bajom, hogy nincs most megfelelő, formázható külső HDD-m Van mégis mód, hogy még a beállításokat is áttoljam valahogy a hálózaton, vagy kisebb pendrive-on? -
Jovanny2
őstag
Persze, egyszerűnek egyszerű, csak ha már jót akartál tenni valakivel, akkor megtehetted volna a HA-n is, 1 nap alatt elvitték volna ennyiért, neked meg úgyis mind1.
Sok örömet az X-hez. Nem fogsz csalódni abban, amit látsz majd.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz KardosAttila #137116 üzenetére
Csak a cdkeys-esre figyelni kell, mert ugye ott volt aki írta, hogy nem tudta már trial után beaktiválni.
Bár itt elvileg mintha valaki írta volna, hogy elvileg attól függetlenül működik.
Véleményem szubjektív...
-
KardosAttila
aktív tag
válasz AMD Power #137108 üzenetére
A game pass nem rossz, sokszor lehet szerezni 1000 ft alatt is, úgy megéri, cdkeys.comon láttam azt hiszem tegnap 2-3 euró körül. Viszont remélem a gwg kicsit erősebb lesz, a havi ingyenes játékokban a sony most sokkal komolyabb címeket ad, pedig ahogy néztem a listákat ez pár éve inkább fordítva volt. Áprilisba egy arkham knight vagy fallout 4,deus ex közül lehetne egy, amilyen pocsék volt ez a hónap. :/ de szinte esélytelennek érzem mindegyiket
-
akooos
veterán
Rádió 1-en a reggeli műsorban lehet nyerni 3 Xbox One X-et. Azt hiszem még ezen a héten és a jövő héten. Aki bekerül valamelyik játékukba, instant megnyeri. Ha esetleg valaki érez kihívást magában
-
senior tag
válasz XFishboneHUN #137105 üzenetére
Én is elvesztettem magamat miatta. Nagyon függő játék.
-
AMD Power
titán
válasz KardosAttila #137087 üzenetére
Nalam foleg a Live Gold, Game Pass es az EA Access miatt vettem Xboxot. A cimek nalam nem voltak fontosak. Egyik oldalon sem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz ferkoczy #137102 üzenetére
Én is így tudom, ettől érthetetlen hogyan ment anno a PS3 és jelenleg a PC is 1920x1080i felbontáson ha rákötöttem a buta tévére. Rendesen ki is írja a tévé a felbontást. Biztos valami felskálázott népbutítás lesz.
Na de sebaj majd gyűjtök egy valódi FHD-re
Addig "nagy duzzogva" el leszek ezzel is.Király ez az Xbox élet, csak elég szar álmosan reggel 4.30-kor kelni éjszakai játék után
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
őstag
válasz hakydakillah #137089 üzenetére
Jó az one-os kinect, de ha nem használt FAT gépben gondolkodsz, annyira nem éri meg. A hivatalos átalakítót már nem lehet kapni, utángyártott kínai van aranyáron.
Játékfelhozatal is gyengusz x360-hoz képest. Viszont sokkal pontosabban érzékel. Van pár egész jó, és élvezhető indie fejlesztés. Pl kung fu for kinect, meg pár ilyen gyógy játék, mint sqiud hero, boom ball.
AAA játék egyszerűen alig van, összesen 3-at tudnék fejből mondani.Én még az elején vettem, nekem akkor nagyon tetszett a dolog, többek közt ezért vettem xboxot. Most hogy szerváltam egy one S-t vettem egy átalakítót is a kinecthez, mert mértne. De még össze sem dugtam. Igaz most inkább ps4-et nyomogatok.
Gyerkőcökkel ökörködésre kiváló, szerintem próbáld ki azt ha nem jön be max passzold el
-
XFishboneHUN
senior tag
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
KardosAttila
aktív tag
válasz Zoleee83 #137103 üzenetére
Az ori és cuphead szerű játékokhoz amúgy nem kell xbox, nekem egy kb 40 ezer ft értékű laptopom van amit még az egyetem során vettem(már akkor se volt drága) és az említett két játék gond nélkül fut. Tudom ez nem pc topic, de valamilyen gépe laptopja szokott lenni majdnem mindenkinek, a célra elég lehet, és akkor nem kell a boxal vacakolni.
-
Zoleee83
addikt
válasz hackeeeee #137096 üzenetére
Nekem is kérdés volt a kontroller, de már nem az, pedig nálam ez a legfontosabb kérdés volt, 197cm vagyok nagy kezekkel..
Ez a pár cím pedig nagyon ki van találva ugyanúgy ahogy a Gears/Forza/Halo, az már az én egyéni problémám hegy ezek közül nem jön be egyik sem.
HZD tegnap odaszegezett teljesen, ráadásul nagyon hosszú is lesz 3 óra játék után 2,02%-nál járok.
Azért cimbikkel megbeszéltem hogy az Ori and the Will-re lesz kölcsönbe boxom.@ferkoczy - HD Ready az nem = a Full HD-val, mert csak 720 ahogy mondod.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ferkoczy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #137093 üzenetére
tudtommal a HD Ready pont 720p-t jelent...
-
Mengele
tag
Hi
Mi ez a nagy XBOX ONE S 500Gb -os akciok?
A Helpet elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest