-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabamigo
aktív tag
válasz l.skywalker #138493 üzenetére
Köszi
Akkor 1.ajándék gyereknek utána pedig jöhet apánakAz Élet a Legjobb Méreg!
-
parandroid
félisten
válasz hackeeeee #138491 üzenetére
Így jár az, aki már mindent megvett, ami érdekelheti.
Tedd a szíved a kezedre (vagy valami ilyesmi), és sorold, hogy mi az, ami még feltétlenül kéne! Naugye...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Ha megveszek egy játékot gold kedvezménnyel ajándékba valakinek akkor utánna megtudom venni magamnak is ?[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Bogyi007
veterán
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale - Major Nelson lista
Deals with Gold and Spotlight Sales for this Week (Mar 20th – Mar 26th)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mister_X
nagyúr
Ez a Sea of Thieves hatalmas
Vicces sztori: hat küldit lenyomtunk a négyes csapattal, loot ugye a hajóban, négyen voltunk kint gyakorlatilag az első nagyobb szigeten - addig csak ilyen vízhordta kiálló homokbuckáknál kötöttünk ki, kimentünk a nagy szigetre mind a négyen. Voyage complete, többiek még nézték, hogy van-e valami mozdítható a szigeten, én jó szokásomhoz híven visszaindultam a fedélzetre, útközben integettem is egy sellőnek. Felmászok, gyorsan körbe is nézek távcsővel, hogy van-e hajó a láthatáron - aztán meghallom, hogy tekerik a horgonyt felfele. Elnézek balra, valami Link... fehérrel kiírva... ”Hüűüű, lopják a hajót!!!444
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Clubforum2
tag
válasz Clubforum2 #138054 üzenetére
Megvan a megoldás. Vagyis csak félig. A free verzióval játszottam, letöröltem. Felraktam a lemezes verziót, és valamiért osszeakadt a profil, és a free részén nem enged át. Így letöröltem újra raktam, ugyanaz. Csináltam egy másik profilt és láss csodát azzal megy. Mondjuk kicsit zavar, hogy az eredeti profillal nem megy. Van arra lehetőség, hogy a webes részén töröljek a profilból valamit? Köszi
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
vonSux
őstag
válasz bandi0000 #138474 üzenetére
Nekem is új a Halo és az 5. után kezdtem el a szériat az elejétől. A második rész közepe felé járok, és bár finoman szólva nem mai játékok, ami meglátszik a felújított grafika ellenére is (nem beszelve néhany agyfasz mechanikai megoldásról), nagyon jól szórakozom. A gunplay isteni, a sztori es a hangulat pedig ma is bőven megállja a helyét. Ráadásul, minden spoiler nélkül, a második resz remekül árnyalja a történetet.
-
StLui
veterán
-
-
bandi0000
nagyúr
halo akárhányt kipróbáltam annó 360 on, de kukáztam is, most ahalo 5 nagyon be jön, lehet csak a sok destynizés után, de tetszik
a tomb raider nagyon szép, remélem jobban rá fekszenek a hasonló beállítás változtatós játékokra, mert így leg nem számol nekem 4k ban feleslegesen
csak hogy mondjak negatívat is 2 hét után, a ps rendszere felhasználó barátabb sztem, kezdve a hdmi linkel, a download móddal, és atabilabb is, ezen észre vehető hogy win van alatta, de megszokható amúgy nem zavaró, szal eddig nem bántam meg hogy van kár hogy nem lehet hdd t rakni bele nagyobbat gari vesztés nélkül
Xbox One: bandymnc
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Fiamnak lejár az EA access előfizetése a napokban, és a családban vennének neki ajándékba egy évest. Lehet előfizetést ajándékként venni? Ha igen, hogyan? -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Tegnap sajnos takarítás közben leesett a szekrényről a kontrollerem. Próbáltam bekapcsolni, kettőt villan a gomb, majd elalszik és semmi. Gondolom elszállt benne valami. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek bukta az egész, vagy ha veszek hozzá vezetéket, akkor talán életre kel?
-
Def26
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #138468 üzenetére
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
HartgeH3-2.8
addikt
Capture funkció használatához kell Live Gold előfizu? Bármit próbálok, nem tudok sem képet, sem jelenetet lementeni. Funkció sem jön elő, pedig elolvastam az Xbox guide-ot, hogyan mit kell nyomnom.
Settingsben be is van kapcsolva a capture, és be is van állítva, de se kép se hang.GamePass, EA Access membership van.
Live nincs. Internetet kábelen kapja egy az egybe UPC modemről.Thanx
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
RudY
addikt
Itt pedig egy 14 napos Trial Live Gold:
2JNY3-2BQ37-348HM-KX39R-DJ2MR -
pauliboy23
senior tag
Egy ismerősöm már home-ol valakivel. Velem is tud akkor vagy csak egyszerre egy emberrel? Ez nem teljesen tiszta nekem.
-
dunc
nagyúr
Van egy 30 napos game passom, én nem tudom felhasználni, mert csak új előfizető viheti, aki vitte írja, hogy vitte. 18:20 kor rakom be.
-
wazo
aktív tag
Hello, ha vásároltam 2 db 3 hónapos game pass-t feltolhatom egyszerre, lesz belőle 6 hónap?
Kösziacer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kazuma921
aktív tag
válasz csikaszka35 #138398 üzenetére
Köszi a kommentet, az ilyenek mindig lelket öntenek belém.
Igyekszem, tegnap volt egy kör ahol én voltam a legjobb. Igaz hogy feltörölték velünk a padlót, de a rossz játékosok közül én voltam a legkevésbé rossz. Élvezem, csak rám ragadt a multiplayer játékok átka, miszerint a hibáimat mindenféle beállításban keresem (folyamatosan nem tudom pl. hogy érdemes e szórakozni a sensitivity-vel meg az analog accelerationnel), és már ez miatt is ideges vagyok. Nem vagyok nagy multiplayeres ember. Egyszerű TPS ellenére igazán egyedi élmény a Gears of War multiplayere, emiatt nem bírom abbahagyni.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #138441 üzenetére
Tenyleg kollega, te tervezel One X-et majd?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
Úgy értem, hogy ha mindig csinálsz egy másik profilt a Game Pass trialhoz, akkor a főprofilodon nem fognak gyűlni az achievementek (gondolom cska az adott profillal játszhatók a GP játékok). Persze ez nem mindenkit izgat, ezt elismerem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sting2
addikt
válasz pzstm #138402 üzenetére
"Magárra vessen" aki ezt nem veszi meg.
Igazi RARE minőség, minden aspektusában.
Minél többet játszod annál több réteg válik láthatóvá, vagyis felesleges Stream-eken tájékozódni, meg kell szépen vásárolni.
UFF!UI :
Ja, és ajánlok egy Belkin 2.1 HDMI kábelt is mellé....Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
RudY
addikt
válasz parandroid #138431 üzenetére
Mert nem biztos, hogy a TV tud olyan formátumot is kezelni (pl. DTS), így ha a box pl. médialejátszásra, netán DVD vagy Blu-ray filmekre is van használva, jobb a HDMI-BAR csatlakozás.
Több TV sem tudja átengedni optikán a külső(!) médialejátszók egyes hangsávjait (megfelelően), csak a belső saját médialejátszója! Nálam se véletlenül csatlakozik a médialejátszó, és a Blu-ray lejátszó is közvetlenül a bar-ra, különben buknám a szépséges eredeti DTS hangsávokat
Arra se árt figyelni, hogy az optikai (SPDIF) eleve nem tud átadni nagyobb felbontású hangot (DTHD, DTSHD MA stb.), a HDMI azonban simán.[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
válasz atee_13 #138433 üzenetére
Jó vétel 63-ért Origins-el. Profilt nem érdemes venni (sőt..), inkább gold tagságot, EA Acces-t vagy GamePass-t, ezekkel rengeteg játék elérhető.
Lehet 1 tb-os változatra pluszban költeni, a kérdés csak az, hogy nem éri-e meg jobban, egy usb 3.0-s külső hdd-t rádugni az 500 gigás változatra.
[ Szerkesztve ]
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
atee_13
őstag
Bocs ha rossz a topik, nyugodtan irányítsatok át oda ahol aktuális.
Eddig csak PC játszottam azt is csak ritkán és réi játékokkal, legfőképpen mert nem bírta a gép az erősebbet és a hangulatok is a régebbiekhez húztak. Age Of Empire2/Red Alert 2/Moha első rész/ Heros 3 és hasonló kaliberek. Nézelődtem fejlesztés ügyben és hát asztalit összerakni egy vagyon, laptop amit úgy ajánlanak, hogy konyít a játékhoz az 200 tól indul.
Így eljátszottam a gondolattal, hogy kipróbálom a konzolos "világot". De ezen a téren teljesen fogalmatlan vagyok, tudom, hogy van és kb ennyi.
Árukeresőn láttam, hogy Xbox One S már van kb 63 000 ért Assassin's Creed Origins-el.
Arról szeretnék érdeklődni, hogy ez kb mennyire lehet jó vétel ennyi pénzért? Illetve, hogy lehet e hozzá különböző fiókokkal ingyen játékokat elcsípni, ha igen egy kis útmutatást nagy örömmel fogadnék. Vagy érdemes másikat venni? Kelle esetleg nagyobb kapacitás 1TB?
Véletlen összeköthető e valamilyen úton módon billentyű+egér kombival?
És úgy alapjában véve minden amolyan mire figyeljek/mit gondoljak át vásárlás előtt infónak nagyon örülnék.
-
nagyfejü
őstag
válasz parandroid #138431 üzenetére
Hali!
Az xbox hdmi vell megy a tv re. A tv n nincs több csati. Ha a pc hdmi kimenetét összekötöm az xbox bemeneetéveel átviszii a képet?
üdv
Ezt nem tudja senki?
-
parandroid
félisten
Miért kötné valaki a boxot hdmi-vel a soundbarra, és onnét egy másik hdmi-vel tovább a tévére? Komolyan kérdezem. Lerontja a tévé a hangot, ha rajta keresztül megy? Ez egy digitális jel, amit csak tovább kéne küldenie optikai kábelen, kizártnak tartom, hogy minőségromlás legyen benne. Ellenben a hdmi videójelbe én nem iktatnék be még egy eszközt, az sokkal nagyobb adatforgalom, valószínűbb, hogy nem tesz jót neki. Aztán lehet, hogy itt nem a józan paraszti logika működik, vagy hogy én vagyok fogalmatlan...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
RudY
addikt
válasz bilon73 #138420 üzenetére
A bar-tól függ, ha az 4K-s, akkor mehet bele a box (HDMI) és bar a TV-be (HDMI). Ha nem 4K-s a bar, akkor közvetlenül a TV-be menjen a box, onnan optikai a bar-ba, mert ha így közvetve csatlakoztatod, akkor csak FHD képet enged át a bar. Viszont, ha a TV is FHD, akkor mehet ez előző megoldás nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
PlayerUnknown's Battlegrounds ba hol tudom állítani a tüzelési módot?
-
-
Bep
őstag
válasz bulikavagyok #138411 üzenetére
Köszi!
Akkor megér egy próbát talán ahogy nézem
(#138409) dunc
Szia!Nekem One S-n tegnap este egyszer volt, hogy feketeség és kidobott a xbox menübe, újraindítás után pont akkor lépett be amikor elért a kék kör
De ezen kívül nem volt más, csak jópár lagg[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
válasz MasterMark #138419 üzenetére
Nem emlékszem rá, mert összeveszek a másik énemmel úgy, hogy még a boxról is letörlöm. Mondjuk nem folyamatosan 14 naponta, hiszen nem játszom én minden nap, ill. nem pont GP-s játékkal.
-
bilon73
aktív tag
Helló,
nem pontosan ide tartozik, de lehet tudtok segíteni.
xbox+tv+soundbar
hogy érdemes összekötni?
xbox -> soundbar és xbox -> tv? ekkor fog működni a soundbar, ha tv-t nézek?
vagy xbox -> tv -> soundbar?
köszi
-
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #138412 üzenetére
Az pont egy havi game pass, amiben pont benne is lesz a SoT.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
bandi0000
nagyúr
válasz bulikavagyok #138411 üzenetére
hogy lehet hogy 360 on ilyen kevesen vannak? abba a genbe asszem box volt többségben
Xbox One: bandymnc
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #138408 üzenetére
Talán akcióban 1-2 ezerért behúzom.
-
nagyúr
-
Bep
őstag
Sziasztok!
Vásárolnék éves EA access-t, melyből két játék érdekel egyenlőre. BF4(+access kiegek) és FIFA17. Kérdésem, hogy BF4-n multin sokan vannak még?
-
dunc
nagyúr
Srácok PlayerUnknown's Battlegrounds mennyire fagyogat a játék? (nálam már 2x)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #138405 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #138406 üzenetére
Az igen.
-
MasterMark
titán
válasz szupermacs #138405 üzenetére
Semmi, szar, hagyd a francba. De a kontroller jol nez ki amit csinaltak hozza.
Switch Tax
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #138404 üzenetére
Van valami lista róla, hogy mitől lesz ez játék és nem csak egy techdemo?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #138403 üzenetére
Mert az még csak alfa, beta ill. scale teszt volt. Ma indul a teljes játék és sokminden lesz benne
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
13-tól Sea of Thieves Stream várható erre:
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zsola32
őstag
válasz MasterMark #138400 üzenetére
a legutólsó goldnál amit vettem, szólt az eladó hogy amint lehet, váltsam be.
a "hivatalos" forrásból vásárolt kódoknál biztosan nincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Rendszergazda topic
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Ps4 Pro + 1db joy + 4db játék + ps logo lámpa
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest